NBA πριν τώρα και μετά....

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Olorin

Re: NBA πριν τώρα και μετά....

Δημοσίευση από Olorin »

"Δεν έτρεχε γρήγορα, δεν πηδουσε ψηλά, αλλά στο τέλος σε νικούσε"
Αυτός ήταν ο Λάρρυ Μπερντ. Το καλύτερο τριάρι έβερ.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

baneprelevic361 έγραψε:Ε όχι και δεν είχε επίπεδο πριν 4-5 χρόνια. Τότε και αν είχε. Με πιο νέο τον Κόμπι με παίχτες στα ντουζένια τους όπως ο Μακ - Γρέιντι, ο Γκαρνέτ , ο Μινγκ, ο Κάρτερ, ο Άιβερσον, ο Μάρμπουρι, ο Νας (νέος), ο Σακίλ, ο Άλλεν (νέος), ο Λιούις, ο Πέιτον (έστω και γερασμένος), ο Πίππεν (μέχρι το 2003-04), ο Σπρίνγουελ. Ε εντάξει. Ακόμα και τότε υπήρχαν φοβεροί παίχτες που δίναν θέαμα. Όχι παίχτες όπως ο Έλις και ο Αζουμπουίκε. Ο Ντάνκαν στα νιάτα του. Τώρα πια από το ντραφτ δεν βγαίνουν παίχτες ολκής. Ίσως ο Ίρβινγ να δείξει κάτι αλλά μέχρι εκεί.

Οπότε πριν 4-5 χρόνια το επίπεδο μια χαρά ήταν.
αυτους τους παιχτες που εβαλες μπανε οι περισσοτεροι επαιζαν το 2000-2005 καλα (μακγκρειντι,γκαρνετ,αιβερσον,καρτερ,μαρμπουρι)
σπριγουελ πιο παλιος και πιπεν ακομα πιο παλιος
εγω εγραψα για πριν 4-5 χρονια

απο τα τελευταια ντραφτ δεν βγηκε οντως καποιος μεγαλος παιχτης και ειδικα φετος δεν βγηκε τιποτε(μονο το νουμερο 6 ntamien lilard μου ψιλοαρεσε)
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

σωστα για λαρυ μπερντ παιχταρας ηταν
ηταν ψηλος σουτερ που δυσκολα κοβεται
ειναι αναλογη περιπτωση με τον νοβιτσκι.Με τον νοβιτσκι ακομη πιο ψηλο και τον μπερντ λιγο πιο ευκινητο

ομως για μενα πολυ καλυτερος παιχτης απο τους δυο ειναι ο ντουραντ ας πουμε που με 2.08 και τρομερο σουτ ειναι και αθληταρας
βεβαια ο καθενας τα βλεπει διαφορετικα τα πραγματα
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

ronaldo έγραψε:
baneprelevic361 έγραψε:Ε όχι και δεν είχε επίπεδο πριν 4-5 χρόνια. Τότε και αν είχε. Με πιο νέο τον Κόμπι με παίχτες στα ντουζένια τους όπως ο Μακ - Γρέιντι, ο Γκαρνέτ , ο Μινγκ, ο Κάρτερ, ο Άιβερσον, ο Μάρμπουρι, ο Νας (νέος), ο Σακίλ, ο Άλλεν (νέος), ο Λιούις, ο Πέιτον (έστω και γερασμένος), ο Πίππεν (μέχρι το 2003-04), ο Σπρίνγουελ. Ε εντάξει. Ακόμα και τότε υπήρχαν φοβεροί παίχτες που δίναν θέαμα. Όχι παίχτες όπως ο Έλις και ο Αζουμπουίκε. Ο Ντάνκαν στα νιάτα του. Τώρα πια από το ντραφτ δεν βγαίνουν παίχτες ολκής. Ίσως ο Ίρβινγ να δείξει κάτι αλλά μέχρι εκεί.

Οπότε πριν 4-5 χρόνια το επίπεδο μια χαρά ήταν.
αυτους τους παιχτες που εβαλες μπανε οι περισσοτεροι επαιζαν το 2000-2005 καλα (μακγκρειντι,γκαρνετ,αιβερσον,καρτερ,μαρμπουρι)
σπριγουελ πιο παλιος και πιπεν ακομα πιο παλιος
εγω εγραψα για πριν 4-5 χρονια

απο τα τελευταια ντραφτ δεν βγηκε οντως καποιος μεγαλος παιχτης και ειδικα φετος δεν βγηκε τιποτε(μονο το νουμερο 6 ntamien lilard μου ψιλοαρεσε)
Αυτοί δηλαδή δεν έπαιζαν. Στους νάκγετς ο Άιβερσον (2007-2008), ο Νας στους Σανς ο Σακ (2008-2009) στους Σανς ο Μακ και ο Μινγκ (2007-2009) στους Ρόκετς ο Λιούις στους Σόνικς μαζί με Άλλεν (2007) ο Γκαρνέτ στους Σέλτικς (2008);
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

αυτοι που σου εγραψα μακγκρειντι,γκαρνετ,αιβερσον,καρτερ,μαρμπουρι δεν επαιζαν καλα πριν 4-5 χρονια
η ηταν στα τελιωματα τους(αιβερσον,μαρμπουρι) η ηταν σε ασχημη περιοδο(μακγκρειντι,καρτερ,γκαρνετ)
σπριγουελ και πιπεν δεν επαιζαν καθολου
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Ρε φίλε δεν ήταν σε άσχημη κατάσταση. Τι να κάνουμε τώρα να τους βγάλουμε κουτσούς; Δεν ήταν στα τοπ τους αλλά είχαν μ.ο.

Ενδεικτικά σου αναφέρω :

Iverson 2007-08 26.8, 2008-09 17.8 ppg.
Carter 2007-08 19.7, 2008-09 20.3 2009-10 17.9 2010-11 17.9 ppg
Shaq 2007-08 14.9 , 2008-09 17.8 ppg
McGrady 2007-08 21.8 2008-09 15.6 2009-10 8.2 (ok stats if you consider his injury) ppg
Marbury 2006-07 16.4, 2007-08 13.9, 2008-09 3.8 ppg
Garnett 2007-08 18.8, 2008-09 15.8, 2009-10 14.3 ppg
Sprewell (in his last NBA years) 2003-04 16.8, 2004-05 12.8 ppg
Ming 2007-08 22.2, 2008-09 19.7, 2009-10 (injured) ppg
Lewis 2007-08 17.3, 2008-09 17.6, 2009-10 15.4 ppg
Allen 2006-07 (not role player in big three) 26.4, 2007-08 17.4, 2008-09 18,2 ,2009-10 16.3 ppg
Bryant 2007-08 28.3 , 2008-09 26.8, 2009-10 27 ppg

όχι και δε είχαν σταστικά και δεν παίξανε μπάσκετ τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του 10. Μην λέμε ότι θέλουμε. Δεν σου την λέω ούτε σου αντιπαρέρχομαι απλά οι αριθμοί λένε άλλα. 8-) Για τα τελευταία 2 χρόνια πες ότι θες. Συμφωνώ υπάρχουν μόνο Ντουράντ, Κόμπε, Λεμπρόν, Γουέντ, Άντονι, Χάουαρντ, Στούνταμαι, άντε και οι 3 των Σέλτις.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

baneprelevic361 έγραψε:Ρε φίλε δεν ήταν σε άσχημη κατάσταση. Τι να κάνουμε τώρα να τους βγάλουμε κουτσούς; Δεν ήταν στα τοπ τους αλλά είχαν μ.ο.

Ενδεικτικά σου αναφέρω :

Iverson 2007-08 26.8, 2008-09 17.8 ppg.
Carter 2007-08 19.7, 2008-09 20.3 2009-10 17.9 2010-11 17.9 ppg
Shaq 2007-08 14.9 , 2008-09 17.8 ppg
McGrady 2007-08 21.8 2008-09 15.6 2009-10 8.2 (ok stats if you consider his injury) ppg
Marbury 2006-07 16.4, 2007-08 13.9, 2008-09 3.8 ppg
Garnett 2007-08 18.8, 2008-09 15.8, 2009-10 14.3 ppg
Sprewell (in his last NBA years) 2003-04 16.8, 2004-05 12.8 ppg
Ming 2007-08 22.2, 2008-09 19.7, 2009-10 (injured) ppg
Lewis 2007-08 17.3, 2008-09 17.6, 2009-10 15.4 ppg
Allen 2006-07 (not role player in big three) 26.4, 2007-08 17.4, 2008-09 18,2 ,2009-10 16.3 ppg
Bryant 2007-08 28.3 , 2008-09 26.8, 2009-10 27 ppg

όχι και δε είχαν σταστικά και δεν παίξανε μπάσκετ τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του 10. Μην λέμε ότι θέλουμε. Δεν σου την λέω ούτε σου αντιπαρέρχομαι απλά οι αριθμοί λένε άλλα. 8-) Για τα τελευταία 2 χρόνια πες ότι θες. Συμφωνώ υπάρχουν μόνο Ντουράντ, Κόμπε, Λεμπρόν, Γουέντ, Άντονι, Χάουαρντ, Στούνταμαι, άντε και οι 3 των Σέλτις. Και φυσικά δεν είναι στα ΤΟΠ ΤΟΥΣ!
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

καλα ρε μπανε μονος σου αναιρεισαι

μου γραφεις για νουμερα κατω απο 20 ποντους και τα θεωρεις καλα στατιστικα για μεγαλους παιχτες?

ο αιβερσον στα καλα του εβαζε πανω απο 30 ποντους μεσο ορο
ο καρτερ στα καλα του 26-27 μεσο ορο(γυρω στο 2006 εκανε εγχειρησεις στα γονατα)
ο μακγκρειντι στα καλα του 30αρες μεσο ορο(και αυτος καπου το 2006-07 εκανε εγχειρηση στην μεση)
ο σακιλ 25 τουλαχιστον
ο μαρμπουρι πανω απο 20

σου λεω αυτοι οι παιχτες επαιξαν μπασκετ υψηλου επιπεδου περιπου μεχρι το 2005 περιπου
μονο ο μπραιαντ ηταν στα καλυτερα του πριν 4-5 χρονια

και γενικα αυτο που θελω να πω ειναι οτι επειδη βλεπω nba απο το 96 ειναι οτι το επιπεδο του nba φετος ηταν παρα πολυ υψηλο και χαιροσουν να βλεπεις ολα τα ματς σχεδον
πριν 4-5 χρονια υπηρχαν παιχνιδια που ηταν σουπες
κατα την δικη μου αποψη παντα και σιγουρα ολα ειναι υποκειμενικα
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

ronaldo έγραψε:επειδη ειδα φετος τους 4 απο τους 5 τελικους του nba ζωντανα μπορω να πω οτι ο westbrook ειναι παιχταρα ολικης
δεν σταματιεται
ενταξει να συγκρινεται και τον ροουζ με τον νας αυτο και αν ειναι ακυρο
σαν να συγκρινεις τον τζορνταν με τον πετροβιτς και να λες το μαυρακι ο τζορνταν μονο ψηλα πηδαγε

καποιοι παιχτες τα εχουν ολα(jordan ασυγκριτος,westbrook,james,durant,rose,kobe)
καποιοι παιχτες εχουν ορισμενα στοιχεια και ταλεντα και τα δουλευουν πολυ(π.χ. νοβιτσκι,νας,στογιακοβιτς,dunkan κτλ)
αλλοι καλυτεροι και αλλοι χειροτεροι με τον νοβιτσκι και τον ντανκαν νομιζω σε αρκετα υψηλοτερο επιπεδο

αν δεν εχεις και αθλητικα προσοντα δεν μπορεις να γινεις πολυ μεγαλος παιχτης
και δεν ειναι μονο η επιθεση ειναι και η αμυνα που τα αθλητικα προσοντα φαινονται ακομη περισσοτερα

αφου ειδες τους τελικους για εξηγησε μου ορισμενα πραγματα....για ποιο λογο ο παιχταρας γουεστμπρουκ σε ολο το 4ο δωδεκαλεπτο και στους ημιτελικους και στους τελικους δεν επαιζε αυτος ασσος...και επαιζε ο χαρντεν? δες ολα τα ματς που χασανε οι θαντερ τι ποσοστα εχει ο γουεστμπρουκ στο 1ο δωδεκαλεπτο και τι διαφορα κυνηγανε καθε φορα.... και κατι τελευταιο αφου ειναι παιχταρα ολκης γιατι στο τελος δεν παιρνει ουτε μια πρωτοβουλια και πασαρει μονο στον ντουραντ?...οσο για τον ροουζ ναι μεν ειναι πολυ καλυτερος αλλο ολο αυτο το τρυπακι να ψαχνουμε τζορντανοειδη για λογους μαρκετινγκ (κλασσικο nba) εχει κουρασει...ευχαριστω δεν θα παρω...μην μπερδευουμε την π**** με τν βουρτσα....
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

ronaldo έγραψε:καλα ρε μπανε μονος σου αναιρεισαι

μου γραφεις για νουμερα κατω απο 20 ποντους και τα θεωρεις καλα στατιστικα για μεγαλους παιχτες?

ο καρτερ στα καλα του 26-27 μεσο ορο(γυρω στο 2006 εκανε εγχειρησεις στα γονατα)
ο μακγκρειντι στα καλα του 30αρες μεσο ορο(και αυτος καπου το 2006-07 εκανε εγχειρηση στην μεση)
ο σακιλ 25 τουλαχιστον
ο μαρμπουρι πανω απο 20

σου λεω αυτοι οι παιχτες επαιξαν μπασκετ υψηλου επιπεδου περιπου μεχρι το 2005 περιπου

και γενικα αυτο που θελω να πω ειναι οτι επειδη βλεπω nba απο το 96 ειναι οτι το επιπεδο του nba φετος ηταν παρα πολυ υψηλο και χαιροσουν να βλεπεις ολα τα ματς σχεδον
Καλά ντάξ. Πες ότι θες. Αν φέτος εσύ είδες υψηλό επίπεδο να έρθεις να με χέσεις. Μόνο μπουλς υπήρχαν θάντερ και κάπως οι Χιτ αν και πρωταθλητές. Που ήταν το υψηλό με κουτσούς σέλτικ και λέικερς; Δεν είναι καλοί αυτοί οι αριθμοί για τοπ παίχτες όχι στα τοπ τους; Και έχουμε σήμερα τοπ; Ποιούς; τον Ρόουζ και τον Λεμπρόν και τον Ντουράντ (3 παίχτες δηλαδή μόνο;). Σε παρακαλώ. Η αριθμολογία δεν αναιρείτε. Μια χαρά αριθμοί για παίχτες άνω των 30 ήταν αυτοί και μια χαρά επίπεδο είχε με πολλά ονόματα και με βαρβάτες προσωπικότητες. Τώρα ποιες έχει; Τον ρόουζ και τον Λόπεζ και τον άλλο των Γούλβς τον ψηλό; Σε λίγο θα μου πεις και ότι ο Πέκοβιτς συνεισφέρει στο ΝΒΑ και ανεβάζει το επίπεδο. Μάλλον φέτος μόνο παρακολουθήσεις ΝΒΑ και σου άρεσε και νομίζεις ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν έπαιζαν μπάσκετ και ήταν σούπα τα παιχνίδια όπως λες. Τι να σου πω. Ότι θες πιστεύεις.

Εμένα όμως μου λείπει όλοι αυτοί που σου έγραψα έστω και σε αριθμούς κοντά στους 20 ppg και όχι στους 25 ppg όπως συνηθιζόταν. Και σιχαίνομαι το ΝΒΑ όπως έχει γίνει σήμερα. Μέχρι το 08-09 φαινόταν ότι θα πάει στην παρακμή σήμερα την ζούμε απόλυτα. ΝΒΑ χωρίς Άλλεν χωρίς Τ-μακ χωρίς Μινγκ χωρίς νέο Κόμπε και Σακίλ με 60 και 50αρες δεν υπάρχει. Ζούμε απλά στην εποχή του πιο απόλυτου ίσως παίχτη ως σύνολο του Τζέιμς αλλά και αυτόν τον πήραν τα χρόνια 28 έφτασε.

Δεν τον συνεχίζω άλλο.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

DamoN έγραψε:
ronaldo έγραψε:επειδη ειδα φετος τους 4 απο τους 5 τελικους του nba ζωντανα μπορω να πω οτι ο westbrook ειναι παιχταρα ολικης
δεν σταματιεται
ενταξει να συγκρινεται και τον ροουζ με τον νας αυτο και αν ειναι ακυρο
σαν να συγκρινεις τον τζορνταν με τον πετροβιτς και να λες το μαυρακι ο τζορνταν μονο ψηλα πηδαγε

καποιοι παιχτες τα εχουν ολα(jordan ασυγκριτος,westbrook,james,durant,rose,kobe)
καποιοι παιχτες εχουν ορισμενα στοιχεια και ταλεντα και τα δουλευουν πολυ(π.χ. νοβιτσκι,νας,στογιακοβιτς,dunkan κτλ)
αλλοι καλυτεροι και αλλοι χειροτεροι με τον νοβιτσκι και τον ντανκαν νομιζω σε αρκετα υψηλοτερο επιπεδο

αν δεν εχεις και αθλητικα προσοντα δεν μπορεις να γινεις πολυ μεγαλος παιχτης
και δεν ειναι μονο η επιθεση ειναι και η αμυνα που τα αθλητικα προσοντα φαινονται ακομη περισσοτερα

αφου ειδες τους τελικους για εξηγησε μου ορισμενα πραγματα....για ποιο λογο ο παιχταρας γουεστμπρουκ σε ολο το 4ο δωδεκαλεπτο και στους ημιτελικους και στους τελικους δεν επαιζε αυτος ασσος...και επαιζε ο χαρντεν? δες ολα τα ματς που χασανε οι θαντερ τι ποσοστα εχει ο γουεστμπρουκ στο 1ο δωδεκαλεπτο και τι διαφορα κυνηγανε καθε φορα.... και κατι τελευταιο αφου ειναι παιχταρα ολκης γιατι στο τελος δεν παιρνει ουτε μια πρωτοβουλια και πασαρει μονο στον ντουραντ?...οσο για τον ροουζ ναι μεν ειναι πολυ καλυτερος αλλο ολο αυτο το τρυπακι να ψαχνουμε τζορντανοειδη για λογους μαρκετινγκ (κλασσικο nba) εχει κουρασει...ευχαριστω δεν θα παρω...μην μπερδευουμε την π**** με τν βουρτσα....

+1926. Συμφωνώ σε όλα με τον Ντάμον. Τους κατέστρεψε ο Γουέστμπροοκ. Εκείνος ο ριμαδό Πέρκινς τι έγινε αλήθεια; Γιατί προτιμήτε ο Ιμπάκα; Εξάλου μην ξεχνάμε ότι όλοι ψάχνουν τον Τζόρνατ (όπως είπε ο Ντάμον) τον νέο Ρόντμαν τον νέο Σακ τον νέο Κάρτερ (λέγε με Γκρίφι στο πιο ψηλό.) κλπ.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

τις τελευταιες προσπαθειες τις παιρνει ο ντουραντ γιατι απλα οταν η μπαλα καιει ειναι ο καλυτερος στο nba και εχει τελειωσει παμπολλες ομαδες με το τελευταιο σουτ
το οτι επαιξε 2αρι σε καποια ματς στο τελος προφανως εγινε για να παει η μπαλα στον ντουραν γιατι ο εγωισμος του γουεστμπρουκ θα τον πηγαινε σε δικες του προσπαθειες
προφανως ο πρπονητης του ηθελε να παει η μπαλα στον ντουραντ

αν εβλεπες το ματς που ειχε 42 ποντους ο γουεστμπρουκ θα καταλαβαινες για τι παιχτη μιλαμε
ειναι μολις 24 χρονων μην ξεχναμε γιατι ο λεμπρον στα 27 του εγινε ολοκληρωμενος παιχτης
η βελτιωση του γουεστμπρουκ σε σχεση με περυσι ειναι τεραστια

τωρα αυτο που λες οτι κυνηγαγαν διαφορα οι θαντερ εγινε σε ενα ματς σιγουρα που θυμαμαι(1ο η δευτερο)
αντε να εγινε σε ακομη ενα αλλα δεν ηταν γενικο φαινομενο
και μην ξεχναμε οτι η αμυνα των μαιαμι ειναι απιστευτη με τρομερα αθλητικους παιχτες οποτε το να βαζει ο γουεστμπρουκ που ειναι πλει μεικερ 27 ποντους μ.ο. 6.5 ριμπαουντ 6.5 ασιστ ειναι λιγο??

και τα λεω εγω που υποστηριζω μαιμι απο το 2005 και αγαπημενος μου παιχτης ειναι ο γουειντ
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

βασικα ολα τα ματς των πλει οχ ειδα....αντε να εχασα 3,4 συνολο και στο λεω εγω που ψιλουποστηριζω θαντερ τα τελευταια 2 χρονια...γιατι ειναι ολοι πιτσιρικια...και ταλαντουχοι...η μπαλα πηγαινε στον χαρντεν οχι για να παει στον ντουραντ αλλα για να παιξει αυτος πικ εν ρολ γιατι ειναι πολυ καλυτερος στην οργανωση απο τον ρασελ( και ειναι 2αρι ο χαρντεν :roll: φαντασου)αμα ημουν ντουραντ σιγουρα θα τον πλακωνα στο ξυλο τον γουεστμπρουκ ...οι 30αρες με 40 και 50 προσπαθειες δεν μου λενε τιποτα..(καλα για τις ασιστ στο νβα να μην μιλησω μετρανε ασιστ το οτιδηποτε μονο και μονο για να κανουν νταμπλ νταμπλ τριπλ νταμπλ και παπαριες.ασε που οι περισσοτερες του ρασελ ειναι διαμαντιδεες ασιστ δηλαδη απλη πασα εξω στο τριποντο και σουτ του ντουραντ)..αμα επαιζαν ευρωπη αυτοι οι παιχτες τους επαιζες μια ζωνη και εχτιζαν ολοκληρο γηπεδο....και για να τελειωνουμε κραζω εγω τον ρασελακο γιατι με εχει απογοητευση με την σφινομενη τυροπιτα που εχει στο κεφαλι του,...στα πρωτα του βηματα και στο μουντομπασκετ της τουρκιας τον γουσταρα πολυ για την σταυρωτη του και το πρωτο βημα που κανει...οποτε αρχισα να τον παρακολουθω...πηραν τα μυαλα του αερα την ειδε τζορνταν και εχει καταληξει να ειναι ο πιο τσαπατσουλης περιφερειακος στο νβα....
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

οτι εχουν παρει τα μυαλα του αερα ειναι γεγονος συμφωνω και το οτι ειναι εγωιστης αυτο ομως δεν αναιρει οτι ειναι παιχταρας
λογικα μιλας ομως
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

baneprelevic361 έγραψε:
ronaldo έγραψε:καλα ρε μπανε μονος σου αναιρεισαι

ο σακιλ 25 τουλαχιστον
ο μαρμπουρι πανω απο 20

Καλά ντάξ. Πες ότι θες. Αν φέτος εσύ είδες υψηλό επίπεδο να έρθεις να με χέσεις. Μόνο μπουλς υπήρχαν θάντερ και κάπως οι Χιτ αν και πρωταθλητές. Που ήταν το υψηλό με κουτσούς σέλτικ και λέικερς; Δεν είναι καλοί αυτοί οι αριθμοί για τοπ παίχτες όχι στα τοπ τους; Και έχουμε σήμερα τοπ; Ποιούς; τον Ρόουζ και τον Λεμπρόν και τον Ντουράντ (3 παίχτες δηλαδή μόνο;). Σε παρακαλώ. Η αριθμολογία δεν αναιρείτε. Μια χαρά αριθμοί για παίχτες άνω των 30 ήταν αυτοί και μια χαρά επίπεδο είχε με πολλά ονόματα και με βαρβάτες προσωπικότητες. Τώρα ποιες έχει; Τον ρόουζ και τον Λόπεζ και τον άλλο των Γούλβς τον ψηλό; Σε λίγο θα μου πεις και ότι ο Πέκοβιτς συνεισφέρει στο ΝΒΑ και ανεβάζει το επίπεδο. Μάλλον φέτος μόνο παρακολουθήσεις ΝΒΑ και σου άρεσε και νομίζεις ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν έπαιζαν μπάσκετ και ήταν σούπα τα παιχνίδια όπως λες. Τι να σου πω. Ότι θες πιστεύεις.

Εμένα όμως μου λείπει όλοι αυτοί που σου έγραψα έστω και σε αριθμούς κοντά στους 20 ppg και όχι στους 25 ppg όπως συνηθιζόταν. Και σιχαίνομαι το ΝΒΑ όπως έχει γίνει σήμερα. Μέχρι το 08-09 φαινόταν ότι θα πάει στην παρακμή σήμερα την ζούμε απόλυτα. ΝΒΑ χωρίς Άλλεν χωρίς Τ-μακ χωρίς Μινγκ χωρίς νέο Κόμπε και Σακίλ με 60 και 50αρες δεν υπάρχει. Ζούμε απλά στην εποχή του πιο απόλυτου ίσως παίχτη ως σύνολο του Τζέιμς αλλά και αυτόν τον πήραν τα χρόνια 28 έφτασε.

Δεν τον συνεχίζω άλλο.
τα γραφεις μονος σου και μετα παλι το ξανασυζητας
λεμε το ιδιο πραγμα οι παιχτες αυτοι δεν ηταν στα τοπ τους
μην μου ξαναγραψεις τα ιδια παλι

λες οτι εγω βλεπω πρωτη χρονια nba αλλα προηγουμενως συγκρινες τον πιπεν με τον αρτεστ
αυτο δειχνει οτι βλεπεις πολλα χρονια nba ή οτι αντιλαμβανεσαι σωστα το αθλημα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”