Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Δημοσίευση από Olorin »

Χοντράδα το "χυλόπιτα". Συμφωνώ ότι είναι ενδεικτικό διαθέσεων.
Σιγά μην χαλαστούμε για το κάθε λιμό που παρουσιάζεται ως μεταγραφικός στόχος.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

δεν ξερω για σας παντως εγω ανακουφιστηκα οταν διαβασα για ναυαγιο. δεν ηθελα με τιποτα μπουντιμιρ. βεβαια αν παει στον αποελ που και νεκρους ανασταινει και βγαζει ματια και εμεις τραβαμε τα βυζια μας αυτο ειναι αλλο θεμα. :lol:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Για το ban που έφαγε το παληκάρι επειδή πιστεύει ότι η λέξη "Χυλόπιτα" είναι ΤΡΑΓΙΚΗ ως επιλογή,
μόνο και μόνο επειδή δεν μίλησε κοσμιότατα, τι να πω... Που να έβριζε κιόλας, σε ένα δημοκρατικό forum.

Αλήθεια, θυμάται κανείς τι σημαίνει forum..;

Την άποψη του είπε, απλά δεν την έβαλε γλυκόλογα απο δίπλα, ούτε έβρισε ούτε τιποτα. Για ένα κατάπτυστος;;;

Πάντως είναι θλιβερό επειδή ΜΙΑ υπόθεση δεν έκατσε να γράφονται τέτοια πράγματα για τον ΠΑΟΚ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;

100 "ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ" ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΡΩΜΕ, απλά αυτή ήταν εμφανής...

Όταν δεν έχεις να πληρώσεις παραπάνω, έτσι είναι... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ;

Όπως και όλοι οι ΑΡΔ, Αθηναίοι και μη..

Το φόρουμ έχει κανόνες, δεν είναι δημοκρατικό, δεν κάνει ο καθένας ότι θέλει..Με την ευκαιρία στείλε μου σε πμ "τι σημαίνει φόρουμ" για να καταλάβω
Moican4
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι ο παναθηναικος κανει μεταγραφες ενω ειναι σε δυσκολοτερη θεση απο μας?? τελικα οι νόμοι ισχύουν μονο για τον ΠΑΟΚ ή εμείς είμαστε τοσο νομοταγείς? βεβαια αλλου δεν ειμασταν ετσι..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ευχαριστως να σε απαντησω μαν...γιατι ο ζησαρος ψηφισε υπερ στη συνεδριαση δειχνοντας οτι δεν εχει προβλημα να συμμετασχει σε αυτη τη φαρσοκωμωδια... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Μπααα δεν νομίζω , μάλλον ο βάζελος κάνει μεταγραφές γιατί ο μνημονιακός Αλαφούζος θα πάρει
μεγάλα κομμάτια από την "πίτα" και θέλει να έχει από πίσω του έναν οπαδικό στρατό
για τις όποιες αντιδράσεις ;)
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Δηλαδή ρε φίλε το ότι ο πρόεδρός σου λάκισε και ψήφισε αυτά που μέχρι πριν λίγο καιρό έκραζε δε μετράει καθόλου για σένα..?
Πρέπει σε όλα να φταίει η αθήνα, το ποκ, το σύστημα και η παράγκα..?
Μάγκες πάρτε τη χαμπάρι..
Είμαστε εντελώς σάπιοι εσωτερικά..
Σαπίλα που καλλιεργείται εδώ και 2-3 χρόνια..
Όχι σφαλιάρα, χλέπα να σε ρίξει η αθήνα διαλύθηκες..
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Η θετική ψήφος του Βρύζα ήταν ένα ΜΕΓΑ επικοινωνιακό λάθος και όσο και να στύβω το μυαλό μου, δεν κατάλαβα γιατί το έκανε.
Είτε ψήφιζε θετικά είτε αρνητικά, δεν θα άλλαζε κάτι.
Ας μείνουμε όμως από εδώ και πέρα on topic. Υπάρχει και το τόπικ του Ζήση γι αυτήν την κουβέντα. :D
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

moican οταν καταφερεις να αποδειξεις οτι πηγαινε καπου συγκεκριμενα το σχολιο τοτε θα δικαιολογηθει το μπαν.
οταν το μπαν ειναι αυθαιρετο και αυτο φαινεται εσεις οι αντμινς αυτοτιμωρειστε?
δεν παραβιαζουν κανονες μονο οι απλοι χρηστες εδω.θα δει κανεις για ποιον λογο του εριξες μπαν και θα γελαει.

@kranate
πιστευεις οτι αν δεν ειχαν κανει κανενα λαθος στη διαχειριση οι διοικησεις οτι τωρα θα ειμασταν πλουσιοι?
απο τα 80 μυρια που περασαν υποτιθεται αυτα τα χρονια απο την ομαδα ποσα εφαγαν χοντρικα δηλαδη?τα 40?
προσοχη,δε λεω οτι δεν εφαγαν μπορει και να εφαγαν.αλλα ρε γαμω την π@υτανα μου μονο εγω βλεπω οτι καταφεραν και μας εκαναν ολοκληρη χωρα να ψαχνουμε τις ευθυνες αναμεσα μας και οι πραγματικοι υπευθυνοι μας βλεπουν και να γελανε?
ποσα να εφαγαν πια?μιλαμε απο τα 20 μυρια μπατζετ πεσαμε στα 5,5.ποσα εφαγαν?
στην κριτικη πρωτοι ειμαστε.
το ξαναλεω.βρυζα φερε ρικελμε να ξαναγινουμε ΠΑΟΚ.να ξεχασουμε τα οικονομικα και να χοροπηδαμε σαν τα πιθηκια στα αεροδρομια.αυτο θελουμε.
υγ.προφανως θα ψηφιζε οτι κ οι υπολοιποι γιατι το μελλον προδιαγραφεται ζοφερο ΚΑΙ για εμας.και αν δεν γινοταν τωρα η κωλοτουμπα θα γινοταν αργοτερα.
υγ1.διαρκειας δεν παιρνουμε γιατι φοβομαστε μην μας τα φανε τα λεφτα?επειδη δεν κανουμε μεταγραφες?επειδη το ποδοσφαιρο ειναι σε επιπεδο εθνικων πρωταθληματων βρωμικο και 100% κατευθυνομενο απο το στοιχημα?γιατι δεν παιρνουμε?καλη η κριτικη των αλλων.αλλα απο αυτοκριτικη γελαει ο κοσμος.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Αδερφέ σε απάντησα στο τόπικ του Βρύζα..
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Υπάρχει και άλλη άποψη για το θέμα του Μπούντιμιρ. Από το Σάκη Γκίνα.
Ο Μπούντιμιρ και η αξιόπιστη ενημέρωση

Κατά τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης (4/7) μεταδόθηκε μαζικά και αστραπιαία, μέσω της ηλεκτρονικής ενημέρωσης, ότι ο Μπούντιμιρ έμεινε ελεύθερος και προβάρει τα… ασπρόμαυρα.

Φαίνεται, όμως, πως κατά την διάρκεια της… πρόβας στο παραβάν ο Κροάτης επιθετικός διαπίστωσε ότι δεν του πήγαινε η φανέλα του ΠΑΟΚ και λίγη ώρα μετά υπέγραψε στο ΑΠΟΕΛ.

Το contra.gr έγραψε εδώ και αρκετές μέρες ότι ο Μπούντιμιρ θα έρθει στον ΠΑΟΚ μόνο εάν βρεθεί φόρμουλα αποδέσμευσης του Παπάζογλου. Από την στιγμή που το πρωί της Τετάρτης (4/7) ανακοινώθηκε η συμμετοχή του Παπάζογλου στην αποστολή για την Ολλανδία, θέμα Μπούντιμιρ έπαψε να υπάρχει. Το υπαγόρευε η κοινή λογική και όχι ο πρόσκαιρος εντυπωσιασμός της «είδησης».

Είναι δεδομένο ότι η ηλεκτρονική δημοσιογραφία έχει πάρει όλα τα ελαττώματα της έλλειψης αξιοπιστίας που οδήγησαν την έντυπη δημοσιογραφία στην κατάρρευση, ακόμα και σε επίπεδο δικαιολογίας για μια «είδηση» που δεν επαληθεύτηκε, του στυλ, για παράδειγμα… «ο Μπούντιμιρ έστησε την τελευταία στιγμή τον ΠΑΟΚ».

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.contra.gr/Columns/contra-epithesi/paok/o-mpountimir-kai-h-aksiopisth-enhmerwsh.1842047.html
Χωρίς χυλόπιτες και λοιπά ζυμαρικά. :lol:
ΜE φαίνεται, τζάμπα την πλήρωσε ο... MLS.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Να με συμπαθατε.Ειναι πιθανοτατα το τελευταιο μου ποστ στο παοκμανια και θα ηθελα να εξηγησω τους λογους για τους οποιους θα παψω να ποσταρω.Ο λογος ειναι ενας και βασικος.Η ποιοτητα του παοκμανια εχει πεσει κατακορυφα.Θα πρεπει να καταλαβετε οτι ενας χωρος με 700 συνδεδεμενους 6 η ωρα το πρωι δεν ειναι μονο δικο σας κατορθωμα αλλα κυριως του κοσμου που σας στηριζει.Ουτως ή αλλως το παοκμανια οι περισσοτεροι απο τους διαχειριστες εδω μεσα το βρηκατε ετοιμο στημενο απο ανθρωπους που απεχουν τωρα για τους ιδιους λογους που θα απεχω και εγω,τουλαχιστον απο το φορουμ.Με αφορμη το μπαν του συνοπαδου που πραγματικα το μονο που αντιληφθηκα μεμπτο ηταν οτι ειχε διαφορετικη αποψη απο το διαχειριστη που τον απεκλεισε (αφου πρωτα τον πιεσε με μια βδομαδα αποκλεισμο...αστεια πραγματα),θελω να ασκησω κριτικη λεγοντας οτι αν καποιοι εδω θεωρουν οτι ειναι αυτοφωτοι και μοναδικοι κατοχοι της αληθειας,καλο θα ηταν να μην εχουν τη δυνατοτητα να ασκουν εξουσια αποκλειωντας συνοπαδου τους με τετοια ευκολια.Αν βεβαια κατι τετοιο ειναι σκοπιμο,καλο θα ηταν να αναφερεται στους ορους χρησης του φορουμ οτι απαγορευονται οι αντιφρονουντες.Ολα αυτα για το καλο του σαιτ,ενος σαιτ που παλαιοτερα ημουν περηφανος που ημουν κομματι του.

υγ1.Οπως η αρνητικη κριτικη,ετσι και η θετικη...
Δε θα σταματησω να μπαινω στο παοκμανια,μιας και η αποδελτιωση στην κεντρικη σας σελιδα ειναι εξαιρετικη σα δουλεια.Οποτε τα κλικ τα εχετε εξασφαλισμενα,με συνεπεια το ολο ποστ να μη θεωρηθει ως κακοπροεραιτο αλλα ως εξαιρετικα καλοπροαιρετο.
υγ2.Θα συμφωνησω και εγω οτι η λεξη χυλοπιτα ειναι ενδεικτικο κακης διαθεσης απεναντι στην οποια διοικηση.
υγ3.Για μεταγραφες ενα εχω να πω. "πρωταθλημα δεν παιρνουμε,στο τσαμπιο λι δε βγαινουμε,τον ΠΑΟΚ μας λατρευουμε γιαυτο και ταξιδευουμε".Με αλλα λογια,ειτε εχεις τον παπαζογλου σεντερ φορ ειτε τον στογιακοβιτς σμολ φοργουορντ παντα θα εισαι 3-4ος στη σαπιλα που συμμετεχεις.Οσο λιγοτερες μεταγραφες τοσο το καλυτερο.Με το Δωνη στο τιμονι, εναν προπονητη με μοτο την παααρα πολυ σκληρη δουλεια πιστευω οτι θα γινουν θαυματα αν ανεβουν καποια ταλαντουχα πιτσιρικια ακομα.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Λοιπόν για να τελειώνει το θέμα, ένα και τελευταίο οφ τοπικ ποστ..

Όποιος νομίζει ότι μπορεί να μας χαρακτηρίζει με ότι μαλακία του κατέβει στην γκλάβα σαν "κακεντρεχή κατιναριά" και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, είναι γελασμένος...
Αλίμονο όσοι διαφωνούν με ένα τίτλο, να μας χαρακτηρίζουν....
όσοι λοιπόν θίχτηκαν όπως εσύ soflodoras , μπορείς να αποχωρήσεις να μην κάνεις ούτε ένα κλικ στην σελίδα..!
Δεν στο ζήτησε ποτέ ΚΑΝΕΝΑΣ, δεν είσαι συνδρομητής, για να πετάς ΕΙΡΩΝΙΚΑ...
Τώρα ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ περί αυτόφωτων, τα ακούω βερεσέ...
Και εσύ soflodoras, για να γράψεις εδώ, έτοιμο το βρίσκεις το φόρουμ, δεν σου ζήτησε κανείς να πλη΄ρωσεις σέρβερ και όλα τα σχετικά...
Και άλλοι διαφώνησαν αλλά δεν έγραψαν ότι τους κατέβηκε..

Τώρα το αν βρήκαν έτοιμο, τι και πως, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει...

όσο για το μπαν, για να σας λυθεί η απορία, άλλος αντμιν που το διάβασε με ειδοποίησε, οπότε δεν ενήργησα από μόνος μου, αλλά αφού ενημερώθηκαν όλοι, εντάξει?

Όπόιος θέλει να συνεχίσει αυτή την κουβέντα ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΜ, όχι στο ΤΟΠΙΚ..
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Sodofloras +100000000 από εμένα σε ΟΛΑ όσα είπες...

Και ελπίζω να μη φύγεις, γιατί παρ'ότι έχεις δίκιο, χρειάζεται και η αντίθετη άποψη,
ακόμη και αν πολλές φορές κρίνεται λανθασμένα.

Άνθρωποι είναι και οι Admins και κάνουν λάθη.
Όπως και εκείνοι έκαναν ΜΕΓΑΛΟ ΣΦΑΛΜΑ με έναν τίτλο το λιγότερο ατυχή,
έτσι θα έπρεπε να συγκρατηθούμε και εμείς που (προφανώς) διαφωνήσαμε.

Άμα μείνει εδω μέσα μόνο η μια πλευρά, την κάτσαμε..

Γιατί καλώς η κακώς, ένα τόσο διαδεδομένο φόρουμ, επιρεάζει απόψεις (λίγο, περισσότερο ή και μαζικά κάποιες φορές).

Άποψη μου τα παραπάνω και σόρυ για το οφτοπικ.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

φτασαμε στις 75 σελιδες χωρις να εχουμε κανει ακομα ουτε 1 μετεγγραφη...ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”