Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Μην αγχώνεστε... Υπάρχει ακόμη ελεύθερος ο Μάντζιος!!! Και αν ενδιαφερθούμε κάποια στιγμή, θα μας τον πάρει μέσα από τα χέρια η πολύ μεγάλη ομάδα του Πλατανιά...
Ας αφήσει το στοίχημα για αργότερα και ας ξεκινήσει με το πόθεν έσχες της Ρεάλ και της Μπάρτσα και τις κομπίνες συγκάλυψης των χρεών τους.
Εκτός αν πιστεύει κανείς ότι ρεφάρουν 500.000.000 η καθεμιά, με τα μπλουζάκια των Μέσι και CR.
Εκτός αν πιστεύει κανείς ότι ρεφάρουν 500.000.000 η καθεμιά, με τα μπλουζάκια των Μέσι και CR.
δαχτυλος του αδερφου ταγματαρχη προκειμενου να ερθει το πουλεν ο μπανγκουρας ο μαυρος θερμαστης απο το τιμπουκτι...
φυσικα και οτι δεν ερχεται ο μπουντιμιρ ειναι μια επιτυχια ουσιαστικα εστω και προσκαιρη γιατι καθως φαινεται στη θεση του θα ερθει καποιο αλλο καδρονι...αλλα στην εικονα του ΠΑΟΚ να χανεις κατα τετοιο τροπο ακομα και παλτα ειναι αθλος...

φυσικα και οτι δεν ερχεται ο μπουντιμιρ ειναι μια επιτυχια ουσιαστικα εστω και προσκαιρη γιατι καθως φαινεται στη θεση του θα ερθει καποιο αλλο καδρονι...αλλα στην εικονα του ΠΑΟΚ να χανεις κατα τετοιο τροπο ακομα και παλτα ειναι αθλος...
Δυστυχώς στη κατάσταση που είμαστε ο ΑΠΟΈΛ είναι πιο ελκυστική ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Κυριως λόγο αξιοπιστίας. Όταν δε μπορείς να κανεις έναν υποτυπώδη σχεδιασμό που θα σου επιτρέπει να είσαι συνεπείς στις πληρωμές σου είναι λογικό να μη θέλει να έρθει στην ομάδα ούτε καν ο Budimir. Η χειρότερη κληρονομιά όλων τον προηγούμενο διοικήσεων αυτή είναι. Ότι παραδίδουν μια ομάδα σχεδόν διαλυμένη και αναξιόπιστη. θα έλεγα ότι θα μας βγει σε καλο επειδή γλιτώσαμε από έναν μετριότατο παίχτη αλλα πολύ φοβάμαι ότι και η επομενη επιλογή μας είναι ιδιου επιπεδου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Τετ 04 Ιούλ 2012, 17:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πες μου ΠΟΙΟΥΣ εφερες περισυ οταν ειχες 10.000 διαρκειας. Ακουω. Λαζαρ λογω Λαζλο, κανει τη συνεντευξη τυπου ο ψευτης (γιατι ψευτης ειναι θα το εξηγησω) και λεει δεν ειμαι χαζος να πουλησω παικτη να βουλιαξω τα διαρκειας και ΚΑΠΑΚΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΒΙΤΟΛΟ , παικτη που τον χρωστας ακομα και σημερα λεφτα, μαλιστα ειναι στους διακανονισμους μαζι με Μουσλι το Σεπτεμβρη.DC έγραψε: Άμα θέλατε μεταγραφές, ας είχε η ομάδα 10.000 διαρκείας τώρα. Απλά είναι τα πράματα.
Ακουω λοιπον ποιους φεραμε με 10.000 διαρκειας περισυ. αλλιως βγες και πες λαθος μου, το παιρνω πισω. "απλα τα πραγματα"
- Emprostisghsoitrelamenoi
Σώθηκες τώρα..
Σε καλό θα μας βγει πάντως αυτό με το Μπουντιμίρ.
Παπαδόπουλο έχω ρε.Πουλέν ολκής.
ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ. Εκτός και εάν βρεθεί μηχανάκι για το 6 ή 10αράκι (που να μαρκάρει όμως..). Εκεί ακούμπα τα όσο όσο Ζήση.
ΜΟΝΟ πιτσιρίκια κι ότι βγει. ΚΟΡΜΟ από την αρχή. Φτάνει με τα αμφιβόλου αξίας ποδοσφαιρικά παρτάλια.
Σε καλό θα μας βγει πάντως αυτό με το Μπουντιμίρ.
Παπαδόπουλο έχω ρε.Πουλέν ολκής.
ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ. Εκτός και εάν βρεθεί μηχανάκι για το 6 ή 10αράκι (που να μαρκάρει όμως..). Εκεί ακούμπα τα όσο όσο Ζήση.
ΜΟΝΟ πιτσιρίκια κι ότι βγει. ΚΟΡΜΟ από την αρχή. Φτάνει με τα αμφιβόλου αξίας ποδοσφαιρικά παρτάλια.
Πόσο πιο απλά να είναι τα πράματα δηλαδή;DASKALOS4 έγραψε:Πες μου ΠΟΙΟΥΣ εφερες περισυ οταν ειχες 10.000 διαρκειας. Ακουω. Λαζαρ λογω Λαζλο, κανει τη συνεντευξη τυπου ο ψευτης (γιατι ψευτης ειναι θα το εξηγησω) και λεει δεν ειμαι χαζος να πουλησω παικτη να βουλιαξω τα διαρκειας και ΚΑΠΑΚΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΒΙΤΟΛΟ , παικτη που τον χρωστας ακομα και σημερα λεφτα, μαλιστα ειναι στους διακανονισμους μαζι με Μουσλι το Σεπτεμβρη.DC έγραψε: Άμα θέλατε μεταγραφές, ας είχε η ομάδα 10.000 διαρκείας τώρα. Απλά είναι τα πράματα.
Ακουω λοιπον ποιους φεραμε με 10.000 διαρκειας περισυ. αλλιως βγες και πες λαθος μου, το παιρνω πισω. "απλα τα πραγματα"
Δεν έχεις έσοδα δεν κάνεις μεταγραφές. Και όταν έχεις 10.000 διαρκείας και δεν κάνεις μεταγραφές πλην Λάζαρ και Γεωργιάδη και τις τζούφιες χρηματικά των Σπαντάσιο και Λεονάρντο, σημαίνει ότι με αυτά μπαλώνεις άλλες τρύπες.
Με ποια λογική λοιπόν, φέτος ζητάμε μεταγραφές; Με ποια λογική μέμφεστε μια διοίκηση, επειδή ένας μεταγραφικός της στόχος (κατά τους αρδ) καταλήγει σε ομάδα cl; Με τα δανεικά του Ιβάν;
με τη λογικη που θα κανει μεταγραφες η κουλα και ο λαγος,DC έγραψε: Με ποια λογική λοιπόν, φέτος ζητάμε μεταγραφές; Με ποια λογική μέμφεστε μια διοίκηση, επειδή ένας μεταγραφικός της στόχος (κατά τους αρδ) καταλήγει σε ομάδα cl; Με τα δανεικά του Ιβάν;
εσυ περσι αποδυναμωθηκες για να παρεις αδεια
και φετος περσι τα ιδια ενω οι αλλοι συνεχιζουν;
ασε που ο κροατης ελευθερος θα ερχοτανε

- Maximus
Αληθεια ο βαζελος πως παίρνει παιχταραδες ρε φουστη μου? Που βρισκουν τα λεφτα?
Αυτοι υποτιθεται χρωστουσαν περισσοτερα απο εμας!
Αυτοι υποτιθεται χρωστουσαν περισσοτερα απο εμας!
Μαζί σου. Κάνε κι εσύ το ίδιο. Μπορείς; Όχι; Γιατί δεν μπορείς;sernikos έγραψε:με τη λογικη που θα κανει μεταγραφες η κουλα και ο λαγος,DC έγραψε: Με ποια λογική λοιπόν, φέτος ζητάμε μεταγραφές; Με ποια λογική μέμφεστε μια διοίκηση, επειδή ένας μεταγραφικός της στόχος (κατά τους αρδ) καταλήγει σε ομάδα cl; Με τα δανεικά του Ιβάν;
εσυ περσι αποδυναμωθηκες για να παρεις αδεια
και φετος περσι τα ιδια ενω οι αλλοι συνεχιζουν;
-
....αντε παλι.....
καλα ρε με δουλευετε;
τι στον π@υτσο μου περιμενω τοσες μερες στο Μακεδονια;
...πλακα με κανετε;
μια με τον Σαμπουγκο μου
μια με το μανεκεν απο την Δαλματικες ακτες που εκανε διακοπες στην
κρητη 5 χρονια...
και τωρα μας λετε...
....μας τον πηραν οι ''κουμπαροι'' τον σουπερ μαριο.....
αισχος κυριοι.....αισχος.....ντροπη....
...η ντροπη ξεπλενεται μονο με μια κινηση....
φερτε τωρα τον Κανγκουρα....εεεεεε Μπαγκουρα.....τωρα ....
Ζηση...τωραααα....γρηγορααααα........
Υ.Γ.τι γκαντεμια ειναι αυτη ρε...μας πηρε και η λεβαδιακος.....ο Κομποτης ντε.... τον αλλο μεγαλο παικταρα που θελαμε....τον παγκοσμιου φημης Aston Martins

καλα ρε με δουλευετε;
τι στον π@υτσο μου περιμενω τοσες μερες στο Μακεδονια;
...πλακα με κανετε;
μια με τον Σαμπουγκο μου

κρητη 5 χρονια...

και τωρα μας λετε...
....μας τον πηραν οι ''κουμπαροι'' τον σουπερ μαριο.....
αισχος κυριοι.....αισχος.....ντροπη....

...η ντροπη ξεπλενεται μονο με μια κινηση....
φερτε τωρα τον Κανγκουρα....εεεεεε Μπαγκουρα.....τωρα ....

Ζηση...τωραααα....γρηγορααααα........
Υ.Γ.τι γκαντεμια ειναι αυτη ρε...μας πηρε και η λεβαδιακος.....ο Κομποτης ντε.... τον αλλο μεγαλο παικταρα που θελαμε....τον παγκοσμιου φημης Aston Martins

Πρώτον δεν χρωστούσαν περισσότερο από εμάς.
Δεύτερον, προφανώς τα έσοδα εκεί τα διαχειρίζονται ενισχύοντας την ομάδα τους. Εμείς από την άλλη, ενισχύοντας τους παράγοντες της ομάδας μας (βλ. Βιολίδη και δάνειο, Ζαγοράκη και τα λεφτά που πήρε φεύγοντας και ίσως -δεν ξέρω- να υπάρχουν και άλλα που δεν ξέρουμε).
Τρίτον, εκεί ακούγεται και καμιά αλήθεια, μεταξύ των παπάδων που τους πλασάρουν. Εδώ πέρα οι αλήθειες μένουν σε πορίσματα που παραμένουν πάντα εντός της οικογένειας του ΠΑΟΚ, όπου οικογένεια ορίζεται ως η κλίκα που δημιούργησε τα προβλήματα που αναφέρονται στο πόρισμα.
Και μετά απορούμε κι όλας.
Ο άλλος λέει, τόσην ώρα τον κράζατε, τώρα κράζετε που δεν ήρθε;
Μάλλον αδυνατεί να καταλάβει πως κράζουμε, διότι και ο μεταγραφικός μας σχεδιασμός αρχίζει και τελειώνει σε παίκτες που χαρακτηρίζονται για το χαμηλό τους επίπεδο, αλλά επιπλέον ακόμα και αυτοί οι αστείοι (το τονίζω, αστείοι) παίκτες σου ρίχνουν χυλόπιτα. Τόσο έχουν μικρύνει την ομάδα, κάποιοι.
Και μετά από όλα αυτά το βρήκαμε. Φταίει ο κόσμος που δεν αγοράζει διαρκείας.
Ωραίο και αυτό. Θα είχε φάση να χρεοκοπούσε η 3Ε, και να έβγαινε ο πρόεδρος της και να έλεγε: "Δεν φταίμε εμείς. Φταίει ο κόσμος που προτιμάει την Pepsi από την Coca cola..."!!!
Τι άλλο θα ακούσουμε.
Δεύτερον, προφανώς τα έσοδα εκεί τα διαχειρίζονται ενισχύοντας την ομάδα τους. Εμείς από την άλλη, ενισχύοντας τους παράγοντες της ομάδας μας (βλ. Βιολίδη και δάνειο, Ζαγοράκη και τα λεφτά που πήρε φεύγοντας και ίσως -δεν ξέρω- να υπάρχουν και άλλα που δεν ξέρουμε).
Τρίτον, εκεί ακούγεται και καμιά αλήθεια, μεταξύ των παπάδων που τους πλασάρουν. Εδώ πέρα οι αλήθειες μένουν σε πορίσματα που παραμένουν πάντα εντός της οικογένειας του ΠΑΟΚ, όπου οικογένεια ορίζεται ως η κλίκα που δημιούργησε τα προβλήματα που αναφέρονται στο πόρισμα.
Και μετά απορούμε κι όλας.
Ο άλλος λέει, τόσην ώρα τον κράζατε, τώρα κράζετε που δεν ήρθε;
Μάλλον αδυνατεί να καταλάβει πως κράζουμε, διότι και ο μεταγραφικός μας σχεδιασμός αρχίζει και τελειώνει σε παίκτες που χαρακτηρίζονται για το χαμηλό τους επίπεδο, αλλά επιπλέον ακόμα και αυτοί οι αστείοι (το τονίζω, αστείοι) παίκτες σου ρίχνουν χυλόπιτα. Τόσο έχουν μικρύνει την ομάδα, κάποιοι.
Και μετά από όλα αυτά το βρήκαμε. Φταίει ο κόσμος που δεν αγοράζει διαρκείας.
Ωραίο και αυτό. Θα είχε φάση να χρεοκοπούσε η 3Ε, και να έβγαινε ο πρόεδρος της και να έλεγε: "Δεν φταίμε εμείς. Φταίει ο κόσμος που προτιμάει την Pepsi από την Coca cola..."!!!
Τι άλλο θα ακούσουμε.