Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Δημοσίευση από gika »

:lol:
Με 18.000 στην Αθήνα δεν την πιάνω (όπως θα ήθελες) και Θεσ/νικη με το ζόρι! 18.300 είχε πέρσι, και σίγουρα θα έχει πτώση, αλλά μιλάμε για 100-150 μόρια, όχι παραπάνω!

Και εν τέλη ποιος είπε ότι δεν τη δήλωσα;;; 8-) Απλά δεν το αναφέρω καν γιατί πιστεύω ότι δεν την πιάνω.

Η όλη συζήτηση γινότανε για την δεύτερη σχολή στην οποία ότι και να έβαζα έμπαινα..!

Το μηχανογραφικό μου:
1) ΗΜΜΥ ΑΠΘ
2) Πληροφορική ΑΠΘ
3) Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ
4) Εφαρμοσμένης Πληροφορικής ΑΠΘ
5) Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Πα.Μακ.
6) Οικονομικών επιστημών ΑΠΘ
7) Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Πα.Μακ.
8) Οικονομικών Επιστημών Πα.Μακ.
9) Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ
10) Αγρονόμων & Τοπογράφων ΑΠΘ
11) ΤΕΙ Αυτοματισμού
12) ΤΕΙ Πληροφορικής
13) ΤΕΙ Ηλεκτρονικής
14) ΤΕΙ Εμπορίας & διαφήμισης
15) ΤΕΙ Λογιστικής

Απλά κατά 99.9% μπαίνω στο Νο 2.
Κατά 0.01% θα 'μαι ΗΜΜΥ. (και πάλι μόνο για την κατεύθυνση των υπολογιστών)
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

Εμένα είναι πιο ωραίο

1) Πληροφορικη ΑΠΘ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

:lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gika έγραψε:Πληροφορική έβαλα.
Αυτό σημαίνει ότι δήλωσες πρώτη την ΗΜΜΥ;
Κοίτα, αναγνωρίζω ότι είσαι σε ευαίσθητη ηλικία, ότι ο ήλιος βαράει, αλλά μάλλον γνώρισες καμμιά ξανθιά και σου έχει πάρει τα λίγα που απόμειναν...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μελαχρινή είναι. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Τα έβαψε μαύρα!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μπα... :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Το εξακρίβωσες ΚΑΙ αυτό;
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

gika έγραψε: Κατά 0.01% θα 'μαι ΗΜΜΥ. (και πάλι μόνο για την κατεύθυνση των υπολογιστών)
:mrgreen:
Αν τελικά μπεις,να μην το σκέφτεσαι έτσι,γιατί δεν θα την παλεύεις μία με τα λοιπά μαθήματα. ;)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ίσως για αυτό να είναι καλύτερα το να μη μπω. ;)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

theoPAOK έγραψε:Τι να σου πω, λογικά ναι, αλλα και εγώ ψάχνομαι ακόμα.. :?
Περιμένω αύριο (λογικά) να περάσω απο την σχολή και να κάνω τις εξετάσεις....Το καθυστέρησα βέβαια, αλλα δεν ήξερα τι να επιλέξω ...ΑΕΝ ή πληροφορική Ιωάννινα.. :D
Αν μάθω κάτι πάραπάνω θα σε στείλω μήνυμα να έχεις το νου σου

BTW: Επειδή είδα οτι θες Πλοίαρχος, επειδή και εγώ είμουν για εκεί στην αρχή, με όσους μίλησα (που είναι αρκετοί) μου είπαν οτι μηχανικός είναι καλύτερα γιατί έχει περισσότερες προοπτικές και βρίσκεις δουλειά πιο εύκολα....Τελικά με έπεισαν να αλλάξω σε μηχανικός :roll:
Έχει κι άλλες εξετάσεις εκτός από τον οφθαλμίατρο και τον παθολόγο;;; Μη με φρικάρεις τώρα..... :shock:

Εγώ έλεγα να πάρω τηλέφωνο αύριο το πρωί στη σχολή να τους ρωτήσω για την αίτηση και για το αν υπάρχουν πρόσθετα δικαιολογητικά (σήμερα έκανα την Υπεύθυνη Δήλωση για την εξέταση στο κολύμπι στο Α' εξάμηνο)...
Άβαταρ μέλους
VagosPaok

Δημοσίευση από VagosPaok »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
VagosPaok έγραψε:Δηλαδη,τι λογικο βρισκεις στο οτι ο μηχανικος περιβαλλοντος δεν εχει δικαιωμα υπογραφης για περιβαλλοντικες μελετες,στο οτι ο μηχανικος οικονομιας και διοικησης δεν εχει δικαιωμα υπογραφης για οικονομοτεχνικες μελετες,στο οτι ο μηχανικος επιστημης των υλικων δεν εχει δικαιωμα υπογραφης για την δημιουργια και συντηρηση ενος υλικου,στο οτι ο μηχανικος χωροταξιας και αναπτυξης δεν εχει δικαιωμα υπογραφης για χωροτεχνικες μελετες???Και παρ ολα αυτα οι πολιτικοι μηχανικοι εχουν ολα αυτα τα δικαιωματα....(δεν ειμαι εμπαθης μαζι τους(για τον Αποστολη το λεω μην με παρει με κακο ματι :| )αλλα...)
Αμα δεν τους ηθελαν να μην τους δημιουργουσαν.Απο τι στιγμη που το τεε τους αναγνωριζει επρεπε να ηταν υποχρεωμενοι(και οχι μονο στα χαρτια) να τους αναγνωριζουν τα επαγ.δικαωματα
Οι Πολιτικοί Μηχανικοί όντως έχουμε τα περισσότερα δικαιώματα, αλλωστε είμαστε το παλαιότερο τμήμα μετά τους Αρχιτέκτονες. Αλλά το να μην έχουν δικαίωμα υπογραφής οι Μηχανικοί περιβάλλοντος μου φαίνεται εξωφρενικό αν ισχύει.
Ισχυει...
Εγω θα σου πω μια παγκοσμια πρωτοτυπια...Στους μηχανικους οικονομιας αν καποιος διαλεξει κατευθυνση χρηματοοικονομικη και διοικηση εγγραφεται στο οεε,δηλαδη,επιλεγει μια κατευθυνση και αλλαζει σχολη....
Παιδια,δεν ειναι οτι να ναι φρουτα μηχανικοι,αφου τους αναγνωριζει το τεε...
Δηλαδη,οι μηχανικοι παραγωγης και διοικησης που πηραν τα πληρη ηλεκτρομαγνητικα και μηχανολογικα δικαιωματα,πλεον,δεν αποτελουν φρουτο?
Επισης,για τους μηχανικους επιστημης των υλικων το τεε τους ζητησε να αλλαξουν κατα 90% το προγραμμα σπουδων,νεα εργαστηρια και προγραμματα.Τα κανανε,αλλα,η νεα διοικηση του τεε σταματησε αποτομα ολες τις κινησεις για την εκδοση επαγ.δικαιωματων και πλεον εχουν καταφυγει στα ευρωπαικα δικαστηρια...Αν τα παρουν δεν θα ειναι πλεον φρουτα?...
Γ@μω το μηχανογραφικο παλι μπερδευτηκα...
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

RoMaN έγραψε:
theoPAOK έγραψε:Τι να σου πω, λογικά ναι, αλλα και εγώ ψάχνομαι ακόμα.. :?
Περιμένω αύριο (λογικά) να περάσω απο την σχολή και να κάνω τις εξετάσεις....Το καθυστέρησα βέβαια, αλλα δεν ήξερα τι να επιλέξω ...ΑΕΝ ή πληροφορική Ιωάννινα.. :D
Αν μάθω κάτι πάραπάνω θα σε στείλω μήνυμα να έχεις το νου σου

BTW: Επειδή είδα οτι θες Πλοίαρχος, επειδή και εγώ είμουν για εκεί στην αρχή, με όσους μίλησα (που είναι αρκετοί) μου είπαν οτι μηχανικός είναι καλύτερα γιατί έχει περισσότερες προοπτικές και βρίσκεις δουλειά πιο εύκολα....Τελικά με έπεισαν να αλλάξω σε μηχανικός :roll:
Έχει κι άλλες εξετάσεις εκτός από τον οφθαλμίατρο και τον παθολόγο;;; Μη με φρικάρεις τώρα..... :shock:

Εγώ έλεγα να πάρω τηλέφωνο αύριο το πρωί στη σχολή να τους ρωτήσω για την αίτηση και για το αν υπάρχουν πρόσθετα δικαιολογητικά (σήμερα έκανα την Υπεύθυνη Δήλωση για την εξέταση στο κολύμπι στο Α' εξάμηνο)...

Aπ όσο ξέρω όχι...αλλα θα πάρω και εγώ τηλ αύριο το πρωί
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Πφφφ δεν μπορώ άλλο..θα σκάσω..
Παλεύω πόσες μέρες να αποφασήσω αν θέλω Πληροφορική Ιωάννινα ή ΑΕΝ και εκεί που λέω νταξ εδώ είμαι κάτι τυχαίνει και αλλάζω γνώμη...... :(
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Τι ζητάς να έρθεις στα Γιάννενα; Εδω είμαστε βλάχοι :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”