Ζήσης Βρύζας
- Sick Bastard
Re: Ζήσης Βρύζας
Κύριε πρόεδρα, βλέπω ότι ότι μπορείτε να το κάνετε σκατά το κάνετε άμεσα και με μεγάλη ευκολία.Συγχαρητήρια.
Ελπίζω για το καλό όλων μας, να μη μας έρθει καμιά πούτσα από Πλατινί μεριά.
Ελπίζω για το καλό όλων μας, να μη μας έρθει καμιά πούτσα από Πλατινί μεριά.
- Sick Bastard
Το χασες.abg12d34 έγραψε:εγω λεω οτι τα εχετε παιξει ομαδικος εδω μεσα και καλο ειναι να πατε καπου να ξεδωσετε
επισης παω στοιχημα οτι κανενας απο εσας δεν εχει παρει διαρκειας
- Μπαρκαρούτσος
Δηλαδή τι πάει να πει αν πήραμε ή αν δεν πήραμε διαρκείας;;abg12d34 έγραψε:εγω λεω οτι τα εχετε παιξει ομαδικος εδω μεσα και καλο ειναι να πατε καπου να ξεδωσετε
Παίρνοντας πάσα από το συγκεκριμένο σχόλιο θα ήθελα να μάθω από τον καθένα σας πόσος πιστεύετε ότι είναι ο καιρός που τα λεφτά μας κακοδιαχειρίζονται από ημιμαθείς και ερασιτέχνες..Argonaut4 έγραψε:Το κακο είναι ότι τα λεφτά απο τα διαρκείας δε πιάνουν τόπο!Γιατί ουσιαστικά τοσο καιρο τα λεφτά απο τα διαρκείας κακοδιαχειριστηκαν απο ημιμαθεις και ερασιτέχνες!
Να σας πω κάτι ρε σεις..
Καλό το ξεφωνητό, άλλος όμως έπρεπε να το ακούει στην καρέκλα.. κι αυτή τη στιγμή αράζει στην ξαπλώστρα..
Καλό το ξεφωνητό, άλλος όμως έπρεπε να το ακούει στην καρέκλα.. κι αυτή τη στιγμή αράζει στην ξαπλώστρα..
Από τη πρώτη στιγμή αδερφέ.Απλά κάθε χρονιά έκαναν διακανονισμούς και στέλναν το χρέος στην επόμενη οικονομική χρονιά.Βάλε χρέος,βάλε χρέος κάθε χρόνο στο τέλος έγινε μη διαχειρήσιμο!Kranatos έγραψε:Παίρνοντας πάσα από το συγκεκριμένο σχόλιο θα ήθελα να μάθω από τον καθένα σας πόσος πιστεύετε ότι είναι ο καιρός που τα λεφτά μας κακοδιαχειρίζονται από ημιμαθείς και ερασιτέχνες..Argonaut4 έγραψε:Το κακο είναι ότι τα λεφτά απο τα διαρκείας δε πιάνουν τόπο!Γιατί ουσιαστικά τοσο καιρο τα λεφτά απο τα διαρκείας κακοδιαχειριστηκαν απο ημιμαθεις και ερασιτέχνες!
- abc_o_ karpouzas
παει να πει απο προλογο πρωτοι απο βοηθεια στην ομαδα ...ναχαμε να λεγαμεRoMaN έγραψε:Δηλαδή τι πάει να πει αν πήραμε ή αν δεν πήραμε διαρκείας;;abg12d34 έγραψε:εγω λεω οτι τα εχετε παιξει ομαδικος εδω μεσα και καλο ειναι να πατε καπου να ξεδωσετε
κακοδιαχηριση....ο ετσι .....ο βιολιδης...που ειναι οι μετοχες....και ενα καρο δικαιολογιες
εαν μεχρι τωρα ειχαμε 10000 διαρκειας ουτε ο ιβιτς θα μιλουσε ουτε κανενας αλλος
και μην ξανααρχισετε που πηγαν τα ....λεφτα μας.....
αν πρωχορατε με αυτην την λογικη ή μην ξαναπιασετε στο στομα σας την ομαδα ή εαν ειστε μετοχοι ή μικρομετοχοι πατε στην τουμπα στον βρυζα χτυπηστε το χερι.......οπως θα θελατε μερικοι να κανει ο βρυζας μεσα στν σουπερ λιγκα....στο τραπεζι και παρτε την ομαδα να διοικησετε
τι φοβαστε ετσι και αλλιως δεν χρειαζετε να βαλετε μια

γιαλαντζη ΠΑΟΚ τσιδες
Να σαι καλά ρε φίλε που το πες.Τρόμος έγραψε: Από τη πρώτη στιγμή αδερφέ.Απλά κάθε χρονιά έκαναν διακανονισμούς και στέλναν το χρέος στην επόμενη οικονομική χρονιά.Βάλε χρέος,βάλε χρέος κάθε χρόνο στο τέλος έγινε μη διαχειρήσιμο!
Τα λεγα πέρσυ και γινόμουν "λασπολόγος"..
Λείπουν από τον ΠΑΟΚ λεφτά μιας χρονιάς.
Το πιο εύκολο και μπακαλίστικο "φάγωμα" λεφτών στις επιχειρήσεις, είναι να φας τον προυπολογισμό σου και να πληρώνεις μετά από ένα χρόνο με τον επόμενο.
θυμιζει λιγο απο ελλαδα η ολη φαση//.....
Οταν ειχες 5 μεγαλα συμβολαια σεντερ μπακ που καθοταν στον παγκο...αναπλ αρ μπακ με 300 000......3ετη συμβολιαια......και και κα...ι ....απλα αν κανεις κριτικη οταν ολα φαινονται καλα και η μπαλα μπαινει στα διχτυα ειαι μιζερος κκαι το μοτο αυτοι ξερουν βασιλευει....
ΥΓ μην αρχιζετε ΠΑΟΚτσηδομετρα παλι ειναι κουραστικο/
Οταν ειχες 5 μεγαλα συμβολαια σεντερ μπακ που καθοταν στον παγκο...αναπλ αρ μπακ με 300 000......3ετη συμβολιαια......και και κα...ι ....απλα αν κανεις κριτικη οταν ολα φαινονται καλα και η μπαλα μπαινει στα διχτυα ειαι μιζερος κκαι το μοτο αυτοι ξερουν βασιλευει....
ΥΓ μην αρχιζετε ΠΑΟΚτσηδομετρα παλι ειναι κουραστικο/
- Μπαρκαρούτσος
Δώσε με λεφτά να πάρω διαρκείας. Μαγκιές και κατηγορίες πίσω από πληκτρολόγιο, ειδικά σε άτομα που δεν γνωρίζεις καν, δεν γουστάρω... Κάθε οικογένεια περνάει τις δυσκολίες της.. Βέβαια, άλλο να κόβεις μισθό από μια οικογένεια με 2 γονείς που δουλεύουν και με 2-3 στάνταρ συντάξεις κάθε χρόνο, και άλλο να κόβεις από τη δική μου, που ούτε καν ξέρεις σε τι οικονομική κατάσταση είναι... Γι'αυτό μην κατηγοράς χωρίς να ξέρεις. Ούτε καν γήπεδο πατάω.. Και προτιμώ να μην πάω καθόλου για έναν χρόνο, παρά να πάω στα μισά εντός ως τζαμπατζής!abg12d34 έγραψε:παει να πει απο προλογο πρωτοι απο βοηθεια στην ομαδα ...ναχαμε να λεγαμεRoMaN έγραψε:Δηλαδή τι πάει να πει αν πήραμε ή αν δεν πήραμε διαρκείας;;abg12d34 έγραψε:εγω λεω οτι τα εχετε παιξει ομαδικος εδω μεσα και καλο ειναι να πατε καπου να ξεδωσετε
- abc_o_ karpouzas
αδερφε οτι να ναι
στην κριτηκη ομως πρωτοι
εγω 2 χρονια ειμαι ανεργος αλλα πηγα και πηρα με την καρτα ανεργειας και 10 ατοκες βρε κουτσα βρε στραβα θα κοψω το τσιγαρο θα το πληρωσω
τα πολλα τα λογια ειναι φτωχια με ή χωρις διαρκειας εαν κατι δεν αρεσει καντε μια επιτροπη εσεις που εχετε την αλλη γνωμη πατε εκει πεστε τους δεν κανετε και εαν ειστε η περισσοτεροι διοικηστε
εγω θα σας στιριξω
τωρα αυτους εχουμε δεν μπορω να καταλαβω γιατι κραζουμε ...εαν κατι δεν μας αρεσει αφου δεν το στιριζω το αλλαζω
τωρα με το να κραζουμε τον εναν να κραζουμε τον αλλον να κραζουμε τον γκαγκατση τον γιο....αυτον ποτε δεν καταλαβα γιατι τον κραζουμε....γιατι ηρθε ο τουρσουνιδης γιατι εφυγε ο κολομπουρδας τα λεφτα που ειναι τα λεφτα.......
ποιον βοηθαμε και ποιον κανουμε καλο....
εαν παμε ετσι το τροπαρι ποσες πιθανοτητες εχει ο....π.χ.. δωνης να βγαλει την χρονια
και στην τελικη απο την εποχη που αρχισε για τα καλα το κραξιμο...την εποχη του δερμιτσοχαβου....η ομαδα πηγε μποστα η πισω
αδω δωστε απαντηση και ολα τα αλλα ειναι κλαιν μαιν
συμφωνω μαζι σου ....οι οικογενειες δεν εχουν μαντιλι να κλαψουν
αλλα απο εδω μεχρι το οτι ο κοσμος δεν περνει διαρκειας επιδη ...κατι του βρομαει κατι του γιαλιζει...εχει τεραστια αποσταση
ενω ολοι μας δεν εχουμε μια στην τσεπη εντουτης καποιοι επιμενουν να μας πεισουν οτι δεν φευγουν τα διαρκειας σαν ....εμπαργο....για την και καλα κακοδιαχηριση
γιατι ρε ειστε στην τελικη ΠΑΟΚ;;;
στην κριτηκη ομως πρωτοι
εγω 2 χρονια ειμαι ανεργος αλλα πηγα και πηρα με την καρτα ανεργειας και 10 ατοκες βρε κουτσα βρε στραβα θα κοψω το τσιγαρο θα το πληρωσω
τα πολλα τα λογια ειναι φτωχια με ή χωρις διαρκειας εαν κατι δεν αρεσει καντε μια επιτροπη εσεις που εχετε την αλλη γνωμη πατε εκει πεστε τους δεν κανετε και εαν ειστε η περισσοτεροι διοικηστε
εγω θα σας στιριξω
τωρα αυτους εχουμε δεν μπορω να καταλαβω γιατι κραζουμε ...εαν κατι δεν μας αρεσει αφου δεν το στιριζω το αλλαζω
τωρα με το να κραζουμε τον εναν να κραζουμε τον αλλον να κραζουμε τον γκαγκατση τον γιο....αυτον ποτε δεν καταλαβα γιατι τον κραζουμε....γιατι ηρθε ο τουρσουνιδης γιατι εφυγε ο κολομπουρδας τα λεφτα που ειναι τα λεφτα.......
ποιον βοηθαμε και ποιον κανουμε καλο....
εαν παμε ετσι το τροπαρι ποσες πιθανοτητες εχει ο....π.χ.. δωνης να βγαλει την χρονια
και στην τελικη απο την εποχη που αρχισε για τα καλα το κραξιμο...την εποχη του δερμιτσοχαβου....η ομαδα πηγε μποστα η πισω
αδω δωστε απαντηση και ολα τα αλλα ειναι κλαιν μαιν
συμφωνω μαζι σου ....οι οικογενειες δεν εχουν μαντιλι να κλαψουν
αλλα απο εδω μεχρι το οτι ο κοσμος δεν περνει διαρκειας επιδη ...κατι του βρομαει κατι του γιαλιζει...εχει τεραστια αποσταση
ενω ολοι μας δεν εχουμε μια στην τσεπη εντουτης καποιοι επιμενουν να μας πεισουν οτι δεν φευγουν τα διαρκειας σαν ....εμπαργο....για την και καλα κακοδιαχηριση
γιατι ρε ειστε στην τελικη ΠΑΟΚ;;;
ΠΑΟΚ ειμαι λογω προσφυγικων ριζων,για την περηφανεια και το καθαρο κουτελο,για τη διαφορετικοτητα που αντιπροσωπευει αυτος ο τεραστιος συλλογος...δυστυχως οι διοικουντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ για την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ...
Καταρχάς να ξεκαθαρίσω πως δεν αναφέρομαι προσωπικά σ'εσένα απλά πιάνομαι από το ποστ σου το οποίο είμαι σίγουρος ότι θα έγραφαν με παρόμοια λόγια και πολλοί ακόμα..Τρόμος έγραψε:Από τη πρώτη στιγμή αδερφέ.Απλά κάθε χρονιά έκαναν διακανονισμούς και στέλναν το χρέος στην επόμενη οικονομική χρονιά.Βάλε χρέος,βάλε χρέος κάθε χρόνο στο τέλος έγινε μη διαχειρήσιμο!Kranatos έγραψε:Παίρνοντας πάσα από το συγκεκριμένο σχόλιο θα ήθελα να μάθω από τον καθένα σας πόσος πιστεύετε ότι είναι ο καιρός που τα λεφτά μας κακοδιαχειρίζονται από ημιμαθείς και ερασιτέχνες..Argonaut4 έγραψε:Το κακο είναι ότι τα λεφτά απο τα διαρκείας δε πιάνουν τόπο!Γιατί ουσιαστικά τοσο καιρο τα λεφτά απο τα διαρκείας κακοδιαχειριστηκαν απο ημιμαθεις και ερασιτέχνες!
Εσείς λοιπόν που το ξέρατε ότι κακοδιαχειρίζονταν και οι νυν αλλά και οι προηγούμενοι εδώ και καιρό γιατί τόσο καιρό μας βγάζατε την ψυχή βρίζοντας, απειλώντας, μπανάροντας, κακολογώντας κτλ όσους κυνηγήσαμε τον πρώην πρόεδρο Θ.Ζαγοράκη προκειμένου να ξεκουμπιστεί μια ώρα αρχίτερα από την παε ΠΑΟΚ..?
Εσείς που δεν το ξέρατε και λειτουργούσατε άσχημα απέναντι σε συνοπαδούς σας οι οποίοι εκ του αποτελέσματος έχουν δίκιο που κυνήγησαν τους συγκεκριμένους κακοδιαχειριστές τώρα πώς νιώθετε που μάθατε την αλήθεια..
Στην τελική κλάιν μάιν αν είχα πριν δίκιο και πιο κλάιν αν με κράζατε ή αν με βρίζατε..
Το καλό του ΠΑΟΚ με νοιάζει και με γνώμονα αυτό θα πράττω πάντα..
Το βασικό είναι να καταλάβει ο κόσμος πως για τη σημερινή κατάντια του μεγάλου ΠΑΟΚ δε φταίει αποκλειστικά η σημερινή διοίκηση αλλά το χεράκι τους και με το παραπάνω το έχουν βάλει και οι προηγούμενοι..
Στα φρέσκα τώρα..
Το ότι έκλεψε ο πρώην ΔΕΝ βγάζει λάδι τον νυν..
Απλά είναι νωρίς ακόμα να κυνηγηθεί έχοντας τις τύχες της ομάδας για περίπου ένα 6μηνο..
Να κυνηγηθεί και ΟΧΙ να κριθεί..
Ακόμα είναι Ζήσης αλλά έτσι όπως το πάμε εγώ εικάζω πως σύντομα θα γίνει κι αυτός Ζησάκος..
Όχι επειδή έτσι θα μας την καυλώσει..
Για παρόμοιους λόγους που έγινε και ο Τέο Θοδωράκης και ίσως για λιγότερους καθώς όπως λέει και ο λαός "όποιος καίγεται στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι"..
Τέλος για τα διαρκείας..
Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω με βάση την τσέπη του συνοπαδού μου..
Ναι κι εγώ άνεργος είμαι και τα καταλαβαίνω τα ζόρια όλων σας..
Απλά εγώ έχω την τύχη να κόψω από αλλού για να πάρω το διαρκείας, με το οποίο δεν στηρίζω κανέναν Ζήση και καμία παε..
Κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να κόψουν από πουθενά όσο και να θέλουν..
Το διαρκείας για μένα εδώ και 13 χρόνια είναι χάρη που μου κάνει ο ΠΑΟΚ να βλέπω όλους του εντός αγώνες πιο φθηνά από ότι αν τους έβλεπα με μεμονωμένα εισιτήρια..
Σαν ένα γενικό ρεζουμέ για μένα μια μερίδα του κόσμου πρέπει να σταματήσει να εκδικείται αυτούς που έδιωξαν τον Θ.Ζ. ξεσπώντας στον Ζ.Β. γιατί μόνο ο ΠΑΟΚ ζημιώνεται..
Όσοι έδωσαν συγχωροχάρτι στον πρώην, για μένα απαγορεύεται να κράξουν τον Βρύζα..
Όσοι την πήραν χαμπάρι για το γενικό φαγοπότι που σκαρώθηκε στις πλάτες μας εδώ και 2-3 χρόνια, ας έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και ας κρίνουν τον πρόεδρο σκληρά με γνώμονα το καλό του μεγάλου ΠΑΟΚ..
Δε νομιζω οτι τα παιδια μιλησαν για κλεψιες αλλα για αφελεια σε ενα βαθμο στις επιλογες κακο προγραμματισμο και κακη νοοτροπια μτθεσης προβληματων στο ...μελλον...
ΚΑι τωρα επειδη βλεπω διαφορα και διαβαζουν και μικροτερα παιδια αν κπς δεν εχει λεφτα δε θα κοιαξει τον ΠΑΟΚ ουτε να ζοριστει ουε τπτ...αλιμονο....ουτε ιερα εξεταση ειναι εδω.ορισμενοι κουλαρετε..
..οποιος εχει και θελει παιρνει...
ΚΑι τωρα επειδη βλεπω διαφορα και διαβαζουν και μικροτερα παιδια αν κπς δεν εχει λεφτα δε θα κοιαξει τον ΠΑΟΚ ουτε να ζοριστει ουε τπτ...αλιμονο....ουτε ιερα εξεταση ειναι εδω.ορισμενοι κουλαρετε..