Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Ρε συ gika, υπήρχε ποτέ περίπτωση να ζητήσουμε τη μεταγραφή του Κουρδάκη ή του Ιντζίδη; Τους θέλουμε, όσοι τους θέλουμε, επειδή είναι δικοί μας παίχτες. Είναι ήδη μέλη της οικογένειάς μας. Να αφήνουμε τους δικούς μας παίχτες στο ράφι, για να παίζει ο κάθε τουρίστας; Για τον Κουμαλό έχω ακούσει από 250 έως και 400 χιλιάρικα. Είμαστε για τέτοια ποσά;
Εγώ δεν τον ξέρω καθόλου τον Κουμαλό αλλά ξέρω ότι έχει και κάποιες παραστάσεις.GI4NNEN4 έγραψε:Υπάρχει λόγος να αποκτήσουμε τον Κουμαλό; Πεταμένα λεφτά για τουρίστες. Δεν τον πιστεύω καθόλου. Προτιμώ Ιντζίδη-Κουρδάκη κι ας είναι θεωρητικά υποδεέστεροι.
Καλοί οι πιτσιρικάδες, αλλά στην ομάδα θέλεις και την καβάτζα-σιγουριά ενός ... Τσιρίλο.
Δεν μπορείς να βγάλεις χρονιά μόνο με έναν έμπειρο ενδεκαδάτο (Μάλε) και 3 μικρούς.
Τώρα, τι θα βγει ο Αφρικανός; Δεν έχω ιδέα.

Αλήθεια, έκλεισε ή τζάμπα συζητάμε;
- angelheart
- Επικοινωνία:
Αν έπαιζαν στην (κάθε) Κέρκυρα και ήταν μετριάντζες, εννοείται οτι δεν θα τους θέλαμε. Αν έπαιζαν στην (κάθε) Κέρκυρα όμως και ήταν ΚΑΛΟΙ θα τους θέλαμε. Το θέμα είναι οτι δεν ξέρουμε αν τόχουν μιας και δεν τους έχουμε δει.
Ο Κουμάλο είναι ΣΙΓΟΥΡΑ καλύτερος από τα 2 αυτά παιδιά, όχι όμως γιατί τον πήρε η Τότεναμ. Η μεταγραφή του, έγινε γιατί η Τότεναμ με την πρώην ομάδα του έχουν υπογράψει συμφωνία συνεργασίας, και σε κάποια στιγμή έπρεπε κάποιον να πάρουν. Ε, βγήκε ο Κουμάλο, έπαιξε και Εθνική κτλ και πήραν αυτόν. Όπως και να έχει το θέμα όμως, οι παραστάσεις του Κουμάλο είναι τέτοιες που τον βάζουν πολύ πιο πάνω από τα δικά μας παιδιά. Για αυτό και πάμε να τον πάρουμε. Όχι γιατί είναι όμορφος. Κακάσχημος είναι.
Ποιος (σου) είπε οτι θέλουμε (εμείς ο λαός) τον Budimir.

Ο Κουμάλο είναι ΣΙΓΟΥΡΑ καλύτερος από τα 2 αυτά παιδιά, όχι όμως γιατί τον πήρε η Τότεναμ. Η μεταγραφή του, έγινε γιατί η Τότεναμ με την πρώην ομάδα του έχουν υπογράψει συμφωνία συνεργασίας, και σε κάποια στιγμή έπρεπε κάποιον να πάρουν. Ε, βγήκε ο Κουμάλο, έπαιξε και Εθνική κτλ και πήραν αυτόν. Όπως και να έχει το θέμα όμως, οι παραστάσεις του Κουμάλο είναι τέτοιες που τον βάζουν πολύ πιο πάνω από τα δικά μας παιδιά. Για αυτό και πάμε να τον πάρουμε. Όχι γιατί είναι όμορφος. Κακάσχημος είναι.

Ποιος (σου) είπε οτι θέλουμε (εμείς ο λαός) τον Budimir.

Πάμε και στο "γιατί δεν θα τους ήθελες αν δεν ήταν δικοί μας παίκτες;"...!!!
Προφανώς γιατί το επίπεδο τους είναι τέτοιο που δεν σου "κάνει" για ΠΑΟΚ. Αλλιώς θα τους ήθελες.
Πως συμβιβάζεστε με τα "δικά μας παιδιά" χωρίς να το αξίζουν, δεν μπορώ να το καταλάβω. Άλλο το να έχουν αποδείξει την αξία τους, και άλλο αυτό.
Ναι, να συμμετέχουν στην προετοιμασία. Και στα φιλικά! Και αν κάποιος ξεχωρίσει καλώς να μπει στη μεγάλη ομάδα.
Το να παίρνουμε όμως 10 πιτσιρίκια τα οποία πριν καλά καλά τα δούμε, το δέσαμε και κόμπο ότι θα παίξουν δεν είναι κάπως..;
Δηλαδή λες τι να τον κάνουμε τον Κουμαλό κι ότι καλύπτεσαι με τους 2 μικρούς. Ο Κουμαλό έχει έστω και λίγες συμμετοχές στην Τότεναμ που για να τον πήρανε εκεί, κάτι θα είδαν. Δεν σου λέω ότι θα είναι παικταράς αλλά οι πιθανότητες να σου βγει ο Κουμαλό από το να σου βγει ο Ιντζίδης είναι σαφώς μεγαλύτερες. Δέχομαι ότι και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει ρίσκο, αλλά άλλο το ρίσκο του να παίζεις την Ισπανία νικήτρια του γιούρο και άλλο την Ελλάδα.
Προφανώς γιατί το επίπεδο τους είναι τέτοιο που δεν σου "κάνει" για ΠΑΟΚ. Αλλιώς θα τους ήθελες.
Πως συμβιβάζεστε με τα "δικά μας παιδιά" χωρίς να το αξίζουν, δεν μπορώ να το καταλάβω. Άλλο το να έχουν αποδείξει την αξία τους, και άλλο αυτό.
Ναι, να συμμετέχουν στην προετοιμασία. Και στα φιλικά! Και αν κάποιος ξεχωρίσει καλώς να μπει στη μεγάλη ομάδα.
Το να παίρνουμε όμως 10 πιτσιρίκια τα οποία πριν καλά καλά τα δούμε, το δέσαμε και κόμπο ότι θα παίξουν δεν είναι κάπως..;
Δηλαδή λες τι να τον κάνουμε τον Κουμαλό κι ότι καλύπτεσαι με τους 2 μικρούς. Ο Κουμαλό έχει έστω και λίγες συμμετοχές στην Τότεναμ που για να τον πήρανε εκεί, κάτι θα είδαν. Δεν σου λέω ότι θα είναι παικταράς αλλά οι πιθανότητες να σου βγει ο Κουμαλό από το να σου βγει ο Ιντζίδης είναι σαφώς μεγαλύτερες. Δέχομαι ότι και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει ρίσκο, αλλά άλλο το ρίσκο του να παίζεις την Ισπανία νικήτρια του γιούρο και άλλο την Ελλάδα.
Ο Κουρδάκης είναι 24 χρονών με μέτρια χρονιά στην Αναγέννηση Επανομής και για μένα που τον θυμάμαι από την περσινή προετοιμασία δεν κάνει για ΠΑΟΚ.Ο Χρήστος Ιντζίδης από την άλλη είναι 19 χρονών έχει ύψος 1.89 και είναι φυσικό να ανέβει από την Κ20 στην πρώτη ομάδα.Οι παίκτες από την Κ20 και οι δανεικοί θα πρέπει να πάρουν ευκαιρίες από το Δώνη αλλά αν δεν το έχουν να φεύγουν όχι αλλοι Μπαλάφες!
Δεν είναι ότι θεωρώ τον Κουρδάκη μεγάλο ποδοσφαιριστή. Απλά δεν θέλω άλλους τουρίστες/μισθοφόρους στην ομάδα. Θέλω να βλέπω Έλληνες, κι όσο μπορούνε. Βίτσια είναι αυτά. Δεν θέλω να ξανακούσω για συμβόλαια 300.000. Θέλω ελληνόπουλα με συμβόλαια 30.000.
Ξεκαθαρίζω πως δεν τον συμπαθώ, αλλά πρέπει να παραδεχθώ πως η νεανική, σκληροτράχηλη, πειθαρχημένη, τσαμπουκαλεμένη ομάδα Ελλήνων που ονειρεύομαι, θα πρέπει να έχει αναγκαστικά προπονητή τον Άγγελο.
Ξεκαθαρίζω πως δεν τον συμπαθώ, αλλά πρέπει να παραδεχθώ πως η νεανική, σκληροτράχηλη, πειθαρχημένη, τσαμπουκαλεμένη ομάδα Ελλήνων που ονειρεύομαι, θα πρέπει να έχει αναγκαστικά προπονητή τον Άγγελο.
30 χιλιάρικα το χρόνο
2,5 χιλιάρικα το μήνα
Στην Ελλάδα των 300 ευρώ
Εγώ, τη χρονιά που πέρασε, έβγαλα 7,5 χιλιάρικα.

Εγώ, τη χρονιά που πέρασε, έβγαλα 7,5 χιλιάρικα.
Ναι φιλε μου αλλα εσυ δεν εισαι παικτης του ΠΑΟΚ(δεν το λεω ειρωνικα προφανως)
Αλλα λεφτα σε καθε επαγγελμα...δν απασχολει τον παιχτη το ποσα παιρνει ο λαος...30 ειναι πολυ λιγα για παιχτη που θα παιζει στον ΠΑΟΚ αλλα εννοω να παιζει οχι τα 17χρονα παιδακια...νομιζω ειχαμε πλαφον για επαγγελματια με συμμετοχες 80χιλιαρικα
Αλλα λεφτα σε καθε επαγγελμα...δν απασχολει τον παιχτη το ποσα παιρνει ο λαος...30 ειναι πολυ λιγα για παιχτη που θα παιζει στον ΠΑΟΚ αλλα εννοω να παιζει οχι τα 17χρονα παιδακια...νομιζω ειχαμε πλαφον για επαγγελματια με συμμετοχες 80χιλιαρικα
Δεκάρι από Αργεντινή ακούω..
ΡΕ ΛΕΣ???
http://www.transfermarkt.co.uk/en/defed ... 56936.html
[youtube]On1BpyGS0s4[/youtube]
Έλα Ζήση αφού σου άρεσε πριν 3 χρονια που πήγες και τον είδες, τον στάμπαρες..!!
Καλιο αργά παρά ποτέ..!
Άντε να κάνουμε το μπαμ-αίσθηση-πάταγος!
ΥΓ: Προς ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ... θα του δώσουμε και το 20 και θα 'ναι όλα όπως παλια.
ΡΕ ΛΕΣ???
[youtube]On1BpyGS0s4[/youtube]
Έλα Ζήση αφού σου άρεσε πριν 3 χρονια που πήγες και τον είδες, τον στάμπαρες..!!
Καλιο αργά παρά ποτέ..!
Άντε να κάνουμε το μπαμ-αίσθηση-πάταγος!

ΥΓ: Προς ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ... θα του δώσουμε και το 20 και θα 'ναι όλα όπως παλια.

- ΑποστόληςΑ
Δεκάρι από Αργεντινή, με πάσα διαβήτη, με σωστό μοίρασμα παιχνιδιού, με σουτ βολίδα, με τρίπλα, με σωστά λακτίσματα στα στημένα και 150.000 το χρόνο!
Ζητάμε πολλά;
Ζητάμε πολλά;
-
Μάλλον τον Ούμπιντες εννοούν.Parolos έγραψε:Δεκάρι από Αργεντινή ακούω..
ΡΕ ΛΕΣ???
Όχι βέβαια. Αν είναι και μέχρι 25 χρονών ακόμα καλύτερα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεκάρι από Αργεντινή, με πάσα διαβήτη, με σωστό μοίρασμα παιχνιδιού, με σουτ βολίδα, με τρίπλα, με σωστά λακτίσματα στα στημένα και 150.000 το χρόνο!
Ζητάμε πολλά;

με καταλληλο ψαξιμο βρισκεις...οταν ομως περιοριζεσαι στα στενα ορια της σουπας λιγδας παιρνεις ο,τι σου δινουν οι μανατζερ...ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεκάρι από Αργεντινή, με πάσα διαβήτη, με σωστό μοίρασμα παιχνιδιού, με σουτ βολίδα, με τρίπλα, με σωστά λακτίσματα στα στημένα και 150.000 το χρόνο!
Ζητάμε πολλά;