9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από ronaldo »

εννοειται το συμβολαιο των 800 ειναι μεγαλο και δεν συμφερει τν ΠΑΟΚ να τον κρατησει με τοσα
αν τα βρουνε σε μειωση εχει καλως αν οχι χωριζουμε φιλικα και στην καλυτερη παιρνουμε και καποια φραγκα απο μεταγραφη
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

οχι δεν κανεις λαθος σχολιασμος επικαιροτητας ειναι.εχεις δικαιο αλλα δεν αλλαζει κατι στο οτι πηραν θεση επισημα,ουτε αλλαζει οτι αυτο εκφραστηκε και σε τετ α τετ.
dimbar έγραψε:[quote="KilledByDeath_4"Τα περί κόμπλας σε κείνους που τα ξέρουν όλα και που θεωρούν τον ΠΑΟΚ δικό τους χωρίς να αναγνωρίζουν δικαίωμα διαφορετικής άποψης.Μ αυτά και μ αυτά φτάσατε τα διαρκείας στα 1000.
.
ελεος .
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

ronaldo έγραψε:εννοειται το συμβολαιο των 800 ειναι μεγαλο και δεν συμφερει τν ΠΑΟΚ να τον κρατησει με τοσα
αν τα βρουνε σε μειωση εχει καλως αν οχι χωριζουμε φιλικα και στην καλυτερη παιρνουμε και καποια φραγκα απο μεταγραφη
Συμφωνώ με το Ρονάλντο σε ότι έχει πει σήμερα. Είναι η πιο λογική και σωστή γνώμη εδώ μέσα. Φεύγει να μας μένει μια χαρά. Το ότι ΠΑΟΚ το έχει αποδείξει. Στην τελική όπως λέει και το Φαινόμενο επαγγελματίας είναι.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

KilledByDeath_4 έγραψε:τι μπλεκεις τωρα τον Λαζλο ? που του παιξαν ΤΗΝ πουστια ενω επεσε στα 350 χιλ
Μεγάλος προπονητής ο Λάζλο, αλλά ακόμη μεγαλύτερος παπατζής. Έπεσε λέει στα 350. Ναι, γιατί ως γνωστόν δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου τα χρήματα. Γι αυτό πήγε στα πετροδολάρια... για να ευχαριστηθεί ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

παλι καλα που υπαρχει και ο Δ.Σ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ...οικονομικα ειναι ασυμφορο να τον κρατησουμε...επαγγελματιας ειναι,ας κοιταξει το συμφερον του...αν βρει τα λεφτα που παιρνει σε μας.στο καλο και καλη του επιτυχια...ΠΑΟΚτσης ειναι οποιος ματωνει οικονομικα και με πραξεις για αυτην την τεραστια ιδεα που λεγεται ΠΑΟΚ...ΕΓΩ Ο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ,Ο ΑΝΕΡΓΟΣ,Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ,ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ,ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ...ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ...εχω φτασει 40 χρονων και ξερω πλεον οτι ολοι αυτοι ειναι περαστικοι απο την αρρωστια μας...ποσοι μας εχουν πουλησει για μερικα χρηματα παραπανω;;;ενω ολοι εμεις,που μαλωνουμε σαν αδελφια της ασπρομαυρης οικογενειας,ειμαστε παντα διπλα στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Giannena απο την στιγμη που τον σουταρε ο ΠΑΟΚ με τον τροπο που τον σουταρε και φερθηκε ντομπρα και συμβιβαστηκε στα 350 τι σε καιει που πηγε ? σε πουλησε ? σε προδωσε ? Οχι. Το αντιθετο συνεβει μαλλον το οτι καποιοι δινουν ευκολα 1 εκ για να τον παρουν τα λεει ολα για την αξια του πιστευω οχι οτι αμφισβητειτε γενικοτερα στην ευρωπη απλα λεω...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Λοιπον εχει ξεφτιλιστει το θεμα.

Οταν ο Παπαζογλου παιρνει 300 ναι ο σαλπι θα παρει 800
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

@vasilis.a : πολύ σωστός.
@killed : θα μου επιτρέψεις να σου κάνω μια προσωπική ερώτηση. Ξεκαθαρίζω εξαρχής, οτι προσωπικά συμφωνώ πως ηθικό θέμα στην επιστροφή του ΔΣ υπάρχει μας αρέσει η όχι. Να πω επίσης οτι δεν έχω ιδέα για το αν έγιναν προσπάθειες (κτλ) από την τότε διοίκηση, να γίνει επαφή με όλους (δλδ με κάποιους εκ των συνδέσμων για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους) ώστε τουλάχιστο να μειωθεί το αρνητικό κλίμα που υπήρχε.

Πάμε στην ερώτηση.

Εαν, το καλοκαίρι που επέστρεψε ο ΔΣ, είχε γίνει μια δήλωση εκ μέρους του, οτι κακώς έφυγε τότε όπως έφυγε και ότι ήταν λάθος του (κτλ κτλ κτλ) και οτι επειδή δεν θέλει να ξανακάνει ένα παρόμοιο λάθος, αποφάσισε να επιστρέψει με πολύ λιγότερα (που αυτό είναι αλήθεια και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί), και οτι ζητάει ένα μεγάλο συγνώμη (κτλ κτλ) διότι ήταν λάθος του (κτλ κτλ ρεπετισιον), εσύ προσωπικά πως θα είχες αντιδράσει ;

Παρακαλώ πολύ (αν φυσικά απαντήσεις) να μην ξαναμπούμε στο τι έγινε τότε (και τα σσσσσσ κτλ). Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σου στάση με ενδιαφέρει και αυτό είναι που ρωτάω.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Dimg4 έγραψε:Λοιπον εχει ξεφτιλιστει το θεμα.

Οταν ο Παπαζογλου παιρνει 300 ναι ο σαλπι θα παρει 800
Αν ο Σάκης πέσει στα 120.000 πόσα θα παίρνει ο Σαλπιγγίδης;
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

angelheart
Το εχω δηλωσει οτι αν με την επιστροφη του ελεγε οτι δεν φερθηκε σωστα τοτε και εκανε λαθος αντι να βγαζει ψευτες και κομπλεξικους οσους τον κραζαν εγω προσωπικα και σου διαβεβαιωνω παρα πολλοι ακομα θα την σβηναμε μαζι του.Οταν ο ιδιος διαστρεβλωνει πολλα απο τα γεγονοτα φυσικα δεν μπορει να γινει κατι τετοιο.Οποτε η απαντηση μου ειναι ΝΑΙ θα τον δεχομουν,δεν θα πετουσα απο χαρα αλλα δεν θα αντιδρουσα κιολας.

στο πρωτο σκελος ο ζαγορακης χειμωνα ελεγε στους συνδεσμιτες που συναντιωταν οτι δεν προκειτε να τον φερει ,οτι δεν παιζει τετοια περιπτωση κτλ. το ιδιο ελεγε και περιπου Μαρτιο,οταν τελικα διερευσε η συμφωνια του ειπαν να το σκεφτει καλα και οτι θα αντιδρασουμε,το δεχτηκε λεγοντας οτι τον θελει αγωνιστικα κτλ.Για μενα δεν επρεπε να κρατηθει τετοια σταση αλλα πιο δυναμικη που θα χαλουσε την μεταγραφη,τροποι υπηρχαν.Προσπαθειες δεν εγιναν απλα μονο ψεμματα στα μουτρα,αλλωστε και στην Σ.Τ. αργοτερα παλι ψεμματα στα μουτρα μας ελεγε οταν δηλωνε "δεν ειμαστε τρελλοι να βγαλουμε μονοι μας τα ματια μας" αυτο το δηλωσε ο ζαγορακης λιγους μηνες πριν γυρισει ο σαλπιγκιδης και ενω υπηρχε ηδη συμφωνια.Προσωπικα πιστευω καποιοι το ξεραν οχι απο το δυναμικο κομματι του οπαδικου κινηματος φυσικα αλλα περισσοτερα αυλοκολακες και την πνιξαν,η συντριπτικη πλειοψηφεια πιστευαμε μεχρι και Μαιο οτι δεν παιζει να κανει τετοια μαλακια ο ζαγορακης.Την εκανε.
Τελος να προσθεσω και οποιος θελει το πιστευει οτι σε μια απο τις τελευταιες συνομιλιες και αφου αποδειχτηκε φλομπα και οικονομικα καταστροφικη και διχαστικη η μεταγραφη του και ο ιδιος παραδεχτηκε οτι ηταν απο τα μεγαλυτερα του λαθη να τον φερει πισω.Αυτο στα ισια οποιος θελει ας το αμφισβητησει αλλα το υποστηριζω 1000% οτι ειναι αληθεια.

dimg4

και ο σακης για σουτ ειναι....
και ο ρομπερτ για σουτ ειναι...
και τσουκαλας για σουτ ειναι....

εδω δεν εχουν να δωσουν σε ιβιτς,χαλκια,τσιριλο για διακανονισμους και τους προτεινουν δοσεις κωτσοβολου και εσυ πετας θα παιρνει 800 και σε οποιον αρεσει και ετσι. Ε πανε δωστα ρε απλα ή μαλλον δωστε τα η συντριπτικη πλειοψηφεια σαλπι οεοεοεοε ετσι δεν λεγατε ? μειοψηφιες κτλ ε παρτε και κανα διαρκειας ρε πλειοψηφιες να πληρωθει και ο σαλπι τουλαχιστον,ποιος ΠΑΟΚ? μονο σαλπι και ζαγορ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KilledByDeath_4 την Κυρ 24 Ιουν 2012, 20:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εχεις προεδρο που θα το κανονισει αυτο. Εγω μιλαω για το ξεφτιλισμα του θεματος. Δεν ειμαι λογιστης, ΠΑΟΚ ειμαι
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Παραληρημα
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

ΠΑΟΚ το μαγαζακι του καθενος και μπλα μπλα ναουμε
στα παπακια μου αν φυγεο ο ζαγορ ο σαλπι και ο ζησης ναουμε
η παρτυ μου πανω απο ολα ,ουγκ ουγκ, προδοτη κοντε, που εκανες λιγοτερο κακο απο μας που σε βριζουμε αλλα και οσους σε χειροκροτουνε ναουμε, αυτοι δεν ξερουν ,ουτε εσυ ξερεις γιατι εφυγες, εμεις ξερουμε,ουγκ

παρτε κανα μηχανακι κει ρε παιδες να εντοπιζει κοριους γιατι ρομπα γιναμε ναουμε

τι να πρωτοθυμηθω...απο τους συνδεσμιτες στοκ μπροκερς με μπατμαν εως σημερα;

δεν ξερω τι ειναι πιο επικινδυνο, η μοδα , το επαγγελμα η το χασομερι..
αντε γιατι απο τη μια εχουμε τον ανευθυνο για προεδρο, τον σκαρφεις για προπονητη, το μπεμπη για τ.δ , εχουμε και μερικους να μας κανουν να ξεχναμε την καταντια μας προκαλωντας θορυβο με το δ.σ
η τρεμη και ο τσιμας του ΠΑΟΚ, χειροτεροι απο το σουτζουκακι στο PAOK24
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

θα μπορουσα να σου απαντησω στο ιδιο υφος αλλα δεν το κανω....αν και ξερω οτι θα θελες.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

@killed
Προσωπικά το ήξερα από τον Φλεβάρη, εξαιτίας ενός απίθανου ζικ ζακ συμπτώσεων, και όχι φυσικά επειδή έχω κάποια ιδιαίτερη σχέση με άτομα του πρώην ΔΣ. Μάλιστα εγώ ΔΕΝ το πίστευα κιόλας τότε (για να φανταστείς), αλλά το ότι αυτός που το είπε ήταν αξιόπιστος, δεν το συζητάμε.

Δεν χρειάζεται να λες κάποια πράγματα. Ρώτησα, απάντησες, end of story. Τα υπόλοιπα, όπως και η γενικότερη τάση σου να "αρπάζεσαι" ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. Έχεις τις απόψεις σου, τις λες, και τέλος. Το οτι κάποιοι δεν συμφωνούν ΔΕΝ τους κάνει λακαμάδες ή πρόβατα, γίδια κτλ.

Όπως ο Ζαγόρ (τότε), ΔΕΝ ήταν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό, δεν είναι ιδιοκτήτες ούτε και οι σύνδεσμοι. Δεν γίνεται λοιπόν ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, για το ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ, αν δεν περάσει αυτό που θέλουμε "εμείς" να κράζουμε τους "απέναντι". Τότε ήταν ο Σάλπι, πριν ένα μήνα ο Μπόλονι, προχθές ο Τουρσουνίδης, αύριο ίσως ο Δώνης κτλ. Καλώς ή κακώς κάποιες αποφάσεις δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να παίρνονται με δημοψηφίσματα. Κάποιος που είναι "επικεφαλής" (προσέξτε τα εισαγωγικά), τις παίρνει, και μετά έχει και την ευθύνη. Διοικήσεις (έστω και πρωτοδικείου) για αυτόν τον λόγο υπάρχουν. Δεν είναι διακοσμητικοί. Ούτε τους βάζουμε (όπως οι Αρειανοί) για να κάνουν αυτό που θέλουμε "εμείς".

Άλλο είναι να βγούμε και να πούμε οτι "κοίταξε να δεις φιλαράκι, εμείς σε αυτό ΔΕΝ είμαστε μαζί σου, και αν σου στραβώσει ΔΕΝ θα σε καλύψουμε" και εντελώς άλλο είναι να κάνουμε σαν τους Αρειανούς. Εγώ πχ πιστεύω οτι ο Μπόλονι (παρόλο που ΔΕΝ τα πήγε καλά) δεν έπρεπε να είχε φύγει. Τι πρέπει να κάνω ; να περιμένω το πρώτο κλαρίνο για να σηκώσω πανώ ; δεν πρέπει να τον αφήσω να δουλέψει ; και αν σηκώνω πανώ (κτλ) στη τελική εναντίον ποιανού τα σηκώνω ; εναντίον του Δώνη ; ή (όπως έκαναν οι Αρειανοί) εναντίον του Βρύζα ;

Την ερώτηση θα μπορούσα να την είχα κάνει και με πμ. Την έκανα στα φανερά για συγκεκριμένο λόγο. Από την απάντηση που έδωσες φάνηκαν αρκετά (ίσως και παραπάνω απ' ότι έχει νόημα). Τα δικά μου συμπεράσματα τα έβγαλα. Ας τα βγάλουν και άλλοι στη τελική.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”