Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013
- kataramenos5
Re: Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013
DC στο poll 38,6% λεει οτι δε θα πάρει για μή οικονομικούς λόγους.Έχει τη δυνατότητα αλλα είτε ξενέρωσε, είτε περιμένει πρωτα να δεί κάτι απ τη διοίκηση.
- Maximus
Θα το ξαναπω ακόμα μια φορά και ας με ξανακράξετε (τα θελει ο κ#λος μου)...
Το ποδόσφαιρο είναι αυτό που είναι... Το καλύτερο δευτερευων πραγμα στον κόσμο.
Οταν δεν έχουν τα παιδιά μου γάλα να πιουν, όταν ακούω για χαράτσια, φαπ, μαπ,τακ, φορους όχι, δεν θα δώσω 120-150-200-300 για να πάρω διαρκείας!
Και πειτε με νεοπαοκτση, πανηγυρτζη και ότι θέλετε! Προφανως και το διαρκείας δεν ενδεικνυται πλέον για οικογενειαρχες-συνταξιουχους... Αν είσαι νέος και χωρις υποχρεώσεις, θα το πάρεις το ρημάδι. Αν δεν είσαι...
Το ποδόσφαιρο είναι αυτό που είναι... Το καλύτερο δευτερευων πραγμα στον κόσμο.
Οταν δεν έχουν τα παιδιά μου γάλα να πιουν, όταν ακούω για χαράτσια, φαπ, μαπ,τακ, φορους όχι, δεν θα δώσω 120-150-200-300 για να πάρω διαρκείας!
Και πειτε με νεοπαοκτση, πανηγυρτζη και ότι θέλετε! Προφανως και το διαρκείας δεν ενδεικνυται πλέον για οικογενειαρχες-συνταξιουχους... Αν είσαι νέος και χωρις υποχρεώσεις, θα το πάρεις το ρημάδι. Αν δεν είσαι...
- kataramenos5
Όχι ρε Μάξιμε το ξανάπαμε.Υπάρχει και κόσμος που υποφέρει και φυσικά καλώς δε θα πάρει.Αυτο το "έχω αλλα ξενέρωσα" δε μου κάθεται.Κι εγώ ξενέρωμένος είμαι (πάρα πολύ) μετά το θέμα Μπόλονι αλλα εφόσον μπορώ δε θα αφήσω την ομάδα να βουλιάξει.Ο ΠΑΟΚ με νοιάζει ,όχι ο Ζήσης ,όχι ο Δώνης.
ΥΓ O gika που είναι?
ΥΓ O gika που είναι?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Παρ 22 Ιουν 2012, 13:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μάλιστα. Όσοι έπαιρναν μέχρι εχθές ήταν φάσιον βίκτιμς κι εσύ είσαι ο μόνος αγνός ΠΑΟΚσής που θα τα βρει και θα τα δώσει από το υστέρημά του.vasilis.A έγραψε:η μοδα ΠΑΟΚ τελειωσε...φετος μονο οι γνωστοι αρρωστοι...στα λογια ειμαστε εκατομμυρια σαν λαος...στις πραξεις κατι λιγες χιλιαδες ...
Από το πολ προκείπτει ότι το 64% των επισκεπτών του paokmania, ΔΕΝ θα πάρει εισητήριο.kataramenos5 έγραψε:DC στο poll 38,6% λεει οτι δε θα πάρει για μή οικονομικούς λόγους.Έχει τη δυνατότητα αλλα είτε ξενέρωσε, είτε περιμένει πρωτα να δεί κάτι απ τη διοίκηση.
Και μη προκαλείς να γράψω για τους ξενερωμένους ξεχωριστά. Θα το χαλάσω πολύ το στόμα μου.

το διαρκειας ειναι διευκολυνση του οπαδου-πελατη στον εαυτο του...πληρωνει λιγοτερα για να δει την ομαδα του...προφανως οι ΠΑΟΚτσηδες δεν κυκλοφορουν στα παραλιακα στεκια οπου δεν πεφτει καρφιτσα...απλως λενε...ποιος ΠΑΟΚ ΤΩΡΑ;;;Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...δε γινεται να ειμαι αραχτος στην ξαπλωστρα,να χαζευω τις γκομενες και να κριτικαρω το δωνη,τον ζηση και τον Κουμαλο....
Μάλιστα. Όσοι έπαιρναν μέχρι εχθές ήταν φάσιον βίκτιμς κι εσύ είσαι ο μόνος αγνός ΠΑΟΚσής που θα τα βρει και θα τα δώσει από το υστέρημά του...διακρινω ενα ειδος επιθεσης ντι σι;;;απλα θεωρω οτι ειμαστε λιγοι που ειμαστε ενεργοι και ποναμε τον ΠΑΟΚ..ΕΓΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝΩ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ...DC έγραψε:vasilis.A έγραψε:η μοδα ΠΑΟΚ τελειωσε...φετος μονο οι γνωστοι αρρωστοι...στα λογια ειμαστε εκατομμυρια σαν λαος...στις πραξεις κατι λιγες χιλιαδες ...
Αυτο για τα φραγκα ειναι ο μεγαλυτερος παπας. Μια βολτα τωρα να κανεις απο τα μαγαζια της παραλιακης δεν πεφτει καρφιτσα.
Ημουνα το προηγουμενο σουκου στην καλλιθεα χαλκιδικης και στα κλαμπομπαρα γινοταν της πουτανας..
Λεφτα υπαρχουν..
Ημουνα το προηγουμενο σουκου στην καλλιθεα χαλκιδικης και στα κλαμπομπαρα γινοταν της πουτανας..
Λεφτα υπαρχουν..
- angelheart
- Επικοινωνία:
Δεν ήθελα να τα γράψω μέχρι να τα πούνε τα παιδιά που κάνουν το Poll.
1. Για να (προσπαθήσεις να) προϋπολογίσεις το πόσα διαρκείας θα δώσεις, υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι. Κάνεις μέσω τηλεφώνου (πχ) ένα γκάλοπ, ζητώντας παράλληλα και κάποια δεδομένα (ηλικία, εισόδημα, αν πήρε πέρυσι πρόπερσι κτλ, αν δουλεύει ή όχι, και κάποια ακόμη). Από τα στοιχεία που μάζεψες, κάποιος που είναι πιο ειδικός δημιουργεί ένα "αντιπροσωπευτικό δείγμα ανθρώπων" και στο τέλος σου δίνει ένα αριθμό/πρόβλεψη. Συνήθως τα "αντιπροσωπευτικά δείγματα" είναι 1000-1200 άτομα.
2 Εδώ στο Paokmania, τρέχει ένα μήνα το Poll για τα διαρκείας. Πέρασε τα 5000 η συμμετοχή. Όσο και να ΜΗΝ είναι το ίδιο από στατιστικής/επιστημονικής άποψης ένα απλό poll από μια έρευνα αγοράς, όταν το poll έχει 4 και 5 φορές παραπάνω συμμετέχοντες, τα συμπεράσματα που προκύπτουν από το poll είναι αξιόπιστα.
3 Το poll λοιπό εδώ λέει πολύ απλά τα εξής. 24% ξενέρωσε και δεν θα πάρει. 26% δεν έχει λεφτά και δεν θα πάρει. Αμέσως αμέσως είναι 50%. Από την άλλη 30% θα πάρει λέει αλλά δεν πήρε ακόμη, ενώ 8% περιμένει μεταγραφές και 7% επενδυτή. Σύνολο εδώ 45%.
4 Αν λοιπόν πούμε οτι από αυτό το 45% διαρκείας θα πάρουν όλοι (λέμε τώρα), τότε στην καλύτερη των περιπτώσεων φέτος θα δώσουμε τα μισά σε σχέση με πέρυσι. Εξ ου και είχα πει σε κάποια στιγμή "θα είναι άθλος αν δώσουμε 7500"
5 Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το εντελώς λογικό είναι οτι, από αυτούς που είπαν οτι τελικά θα πάρουν, οι περισσότεροι δεν έχουν πάρει ακόμη. Λογικά παραπάνω από τους μισούς που ΛΕΝΕ οτι θα πάρουν, δεν πήραν ακόμη. Συνεπώς από το 45%, το 22,5 (ίσως και παραπάνω) δεν πήρε. Μαζί με το 50% που είπαν εξαρχής οτι δεν θα πάρουν, το σύνολο είναι 72,5% (ίσως και παραπάνω). Ε λοιπόν, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, έχουμε μείωση σε σχέση με πέρυσι 75%. Δλδ ΑΚΡΙΒΩΣ όσο προβλέπει το Poll εδώ.
6 Τα στατιστικά νούμερα/συμπεράσματα δείχνουν ΤΑΣΕΙΣ, ή αν θέλετε αλλιώς την προδιάθεση του "αγοραστικού κοινού". Δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να δείξουν με απόλυτη ακρίβεια τα τελικά αποτελέσματα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ. Πρόβλεψη κάνεις, με βάση κάποια δεδομένα. Όχι μαύρη μαγεία. Όποιος διαβάζοντας τέτοια πράγματα σας πει "ΠΑΟΚ είσαι" και τα συναφή, είναι άσχετος. Και δεν είναι κακό να είμαι εγώ (ή εσείς) άσχετος. Κακό είναι να είναι άσχετοι αυτοί που παίρνουν αποφάσεις για τα οικονομικά του συλλόγου. Τα τελευταία ΔΕΝ τα είπα τυχαία.
1. Για να (προσπαθήσεις να) προϋπολογίσεις το πόσα διαρκείας θα δώσεις, υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι. Κάνεις μέσω τηλεφώνου (πχ) ένα γκάλοπ, ζητώντας παράλληλα και κάποια δεδομένα (ηλικία, εισόδημα, αν πήρε πέρυσι πρόπερσι κτλ, αν δουλεύει ή όχι, και κάποια ακόμη). Από τα στοιχεία που μάζεψες, κάποιος που είναι πιο ειδικός δημιουργεί ένα "αντιπροσωπευτικό δείγμα ανθρώπων" και στο τέλος σου δίνει ένα αριθμό/πρόβλεψη. Συνήθως τα "αντιπροσωπευτικά δείγματα" είναι 1000-1200 άτομα.
2 Εδώ στο Paokmania, τρέχει ένα μήνα το Poll για τα διαρκείας. Πέρασε τα 5000 η συμμετοχή. Όσο και να ΜΗΝ είναι το ίδιο από στατιστικής/επιστημονικής άποψης ένα απλό poll από μια έρευνα αγοράς, όταν το poll έχει 4 και 5 φορές παραπάνω συμμετέχοντες, τα συμπεράσματα που προκύπτουν από το poll είναι αξιόπιστα.
3 Το poll λοιπό εδώ λέει πολύ απλά τα εξής. 24% ξενέρωσε και δεν θα πάρει. 26% δεν έχει λεφτά και δεν θα πάρει. Αμέσως αμέσως είναι 50%. Από την άλλη 30% θα πάρει λέει αλλά δεν πήρε ακόμη, ενώ 8% περιμένει μεταγραφές και 7% επενδυτή. Σύνολο εδώ 45%.
4 Αν λοιπόν πούμε οτι από αυτό το 45% διαρκείας θα πάρουν όλοι (λέμε τώρα), τότε στην καλύτερη των περιπτώσεων φέτος θα δώσουμε τα μισά σε σχέση με πέρυσι. Εξ ου και είχα πει σε κάποια στιγμή "θα είναι άθλος αν δώσουμε 7500"
5 Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το εντελώς λογικό είναι οτι, από αυτούς που είπαν οτι τελικά θα πάρουν, οι περισσότεροι δεν έχουν πάρει ακόμη. Λογικά παραπάνω από τους μισούς που ΛΕΝΕ οτι θα πάρουν, δεν πήραν ακόμη. Συνεπώς από το 45%, το 22,5 (ίσως και παραπάνω) δεν πήρε. Μαζί με το 50% που είπαν εξαρχής οτι δεν θα πάρουν, το σύνολο είναι 72,5% (ίσως και παραπάνω). Ε λοιπόν, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, έχουμε μείωση σε σχέση με πέρυσι 75%. Δλδ ΑΚΡΙΒΩΣ όσο προβλέπει το Poll εδώ.
6 Τα στατιστικά νούμερα/συμπεράσματα δείχνουν ΤΑΣΕΙΣ, ή αν θέλετε αλλιώς την προδιάθεση του "αγοραστικού κοινού". Δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να δείξουν με απόλυτη ακρίβεια τα τελικά αποτελέσματα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ. Πρόβλεψη κάνεις, με βάση κάποια δεδομένα. Όχι μαύρη μαγεία. Όποιος διαβάζοντας τέτοια πράγματα σας πει "ΠΑΟΚ είσαι" και τα συναφή, είναι άσχετος. Και δεν είναι κακό να είμαι εγώ (ή εσείς) άσχετος. Κακό είναι να είναι άσχετοι αυτοί που παίρνουν αποφάσεις για τα οικονομικά του συλλόγου. Τα τελευταία ΔΕΝ τα είπα τυχαία.
Καλως η κακως η μοδα ΠΑΟΚ τελειωσε...DC εχεις απολυτο δικιο για το κοσμο που δν εχει λεφτα και καλως δεν θα παρει αλλα ευτυχως δν ειμαστε ο ρουλης να εχουμε λιγο κοσμο...ειμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ...και δυστυχως οι περισσοτεροι θα προτιμησουν να παρουν καινουριο κινητο στο 6μηνο, 2ο μπουκαλι το σαββατο βραδυ και πολλα αλλα απο το να δωσει 140 για τον ΠΑΟΚ που στην τελικη τον εαυτο του θα βοηθησει να δει την ομαδα του πιο φτηνα....
Αλλα ποιος τρεχει δεκεμβρη με κανα λεβαδειακο με 0 βαθμους η με καμια δοξα δραμας...τα ντερμπυ και το facebook να ειναι καλα να βαζουμε καμια φωτο για το ποσο αλανια ειμαστε στο ΠΑΟΚ-γαυρος που πηγαμε με το μωρο παρεα...
Ολοι οσοι εχουν οικονομικο προβλημα εχουν απολυτο δικιο....ολοι οι αλλοι λενε απλα ΠΙΠΕΣ....
ΥΓ βαρεθηκα να ακουω δεν εχω λεφτα απο πιτσιρικαδες 18-35 και στο χερι να εχουν το iphone 4S και στο αλλο το ipad...χεσε με δλδ!
Αλλα ποιος τρεχει δεκεμβρη με κανα λεβαδειακο με 0 βαθμους η με καμια δοξα δραμας...τα ντερμπυ και το facebook να ειναι καλα να βαζουμε καμια φωτο για το ποσο αλανια ειμαστε στο ΠΑΟΚ-γαυρος που πηγαμε με το μωρο παρεα...
Ολοι οσοι εχουν οικονομικο προβλημα εχουν απολυτο δικιο....ολοι οι αλλοι λενε απλα ΠΙΠΕΣ....
ΥΓ βαρεθηκα να ακουω δεν εχω λεφτα απο πιτσιρικαδες 18-35 και στο χερι να εχουν το iphone 4S και στο αλλο το ipad...χεσε με δλδ!
Θανίξ, έχουμε πολύ διαφορετικές συναναστροφές.
Ίσως και να φταίει το ότι έχω να κάνω την βόλτα που κάνεις εσύ, πάνω από 15 χρόνια.

Αυτό με την παραλιακή είναι ακόμα μεγαλύτερος παππάς. Εκεί δεν ξέρεις ποιοι πίνουν καφέ, τι ηλικία έχουν, αν είναι Θεσσαλονικείς, αν είναι φοιτητές, αν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο κλπ.slidar έγραψε:Αυτο για τα φραγκα ειναι ο μεγαλυτερος παπας. Μια βολτα τωρα να κανεις απο τα μαγαζια της παραλιακης δεν πεφτει καρφιτσα.
Λεφτα υπαρχουν..
Ίσως και να φταίει το ότι έχω να κάνω την βόλτα που κάνεις εσύ, πάνω από 15 χρόνια.
Μην μπερδεύετε την παραλιακή, τα κλαμπς κτλ με τον ΠΑΟΚ..
Αυτά πάντα θα γεμίζουν από πιτσιρικάδες και όχι μόνο που ζούνε σπίτι τους και το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα βγουν βόλτα..
Δεν έχουν να νοιαστούν ούτε για εφορίες, ούτε για χαράτσια, ούτε για ενοίκιο ούτε για μισθούς..
Στα π@@@ τους..
Λοιπόν η πλειοψηφία του κόσμου που στήριξε όλα αυτά τα χρόνια, δεν ήταν πιτσιρικάδες..
Ήταν άνθρωποι του μεροκάματου που έκαναν χιλιόμετρα για να δουν τον ΠΑΟΚ..
Σήμερα πολλοί από αυτούς ,ΔΕΝ θα πάρουν διαρκείας γιατί δεν ξέρουν αν αύριο θα έχουν δουλειά, αν έρθει νέο χαράτσι, νέο ΕΤΑΚ, και πάει λέγοντας...
Ας ζούσα και εγώ με την μαμά μου και τον μπαμπά μου σπίτι μου και ξέρω και εγώ να πω γιατί δεν παίρνει ο άλλος διαρκείας..
Αυτά πάντα θα γεμίζουν από πιτσιρικάδες και όχι μόνο που ζούνε σπίτι τους και το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα βγουν βόλτα..
Δεν έχουν να νοιαστούν ούτε για εφορίες, ούτε για χαράτσια, ούτε για ενοίκιο ούτε για μισθούς..
Στα π@@@ τους..
Λοιπόν η πλειοψηφία του κόσμου που στήριξε όλα αυτά τα χρόνια, δεν ήταν πιτσιρικάδες..
Ήταν άνθρωποι του μεροκάματου που έκαναν χιλιόμετρα για να δουν τον ΠΑΟΚ..
Σήμερα πολλοί από αυτούς ,ΔΕΝ θα πάρουν διαρκείας γιατί δεν ξέρουν αν αύριο θα έχουν δουλειά, αν έρθει νέο χαράτσι, νέο ΕΤΑΚ, και πάει λέγοντας...
Ας ζούσα και εγώ με την μαμά μου και τον μπαμπά μου σπίτι μου και ξέρω και εγώ να πω γιατί δεν παίρνει ο άλλος διαρκείας..
τα τελευταια 32 χρονια,που παρακολουθω ανελλιπως την ΠΑΟΚΑΡΑ,αν δεν κανω λαθος πανω απο 10000 εισιτηρια Μ.Ο κοψαμε μονο 3-4 φορες...η κριση δεν ειναι η αιτια για ολα...απλα για καποιους ειναι το αλλοθι...κατανοω απολυτα εκεινους που δεν μπορουν...με εκνευριζουν οι περιστασιακοι ΠΑΟΚτσηδες...
DC μπορει να εχουμε μπορει και οχι δν το ξες αυτο
Απο εκει και περα ναι υπαρχει κριση ναι ο κοσμος δν ξερει αν θα εχει δουλεια αλλα και παλι ειμαστε τοσο μεγαλος λαος που μπορει να εχουμε 10Κ διαρκειας στο πολυ χαλαρο... ο καθενας το βλεπει διαφορετικα...
Δεν πειραζει, καλη καρδια

Απο εκει και περα ναι υπαρχει κριση ναι ο κοσμος δν ξερει αν θα εχει δουλεια αλλα και παλι ειμαστε τοσο μεγαλος λαος που μπορει να εχουμε 10Κ διαρκειας στο πολυ χαλαρο... ο καθενας το βλεπει διαφορετικα...
Δεν πειραζει, καλη καρδια