Είστε αλλού ορισμένοι.paoktzis έγραψε:φερτε ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ να πεσει το αεροδρομιο ο καλυτερος ελληνας στοπερ απο το 98 που βλεπω μπαλα μπορει και στην ιστορια της ελλαδας αλλα αυτο δεν μπορω να το πω εγω
ξερω οτι ειναι αδυνατον ηδη ακουγονται ρεαλ μπαρτσα μαντσεστερ και μπαγερν αλλα ΑΝ ερχοταν ο σαββιδης και ηθελε μπαμ θα ηταν το μεγαλυτερο μπαμ του καλοκαιριου
Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
- ΑποστόληςΑ
Ποιος ειναι αυτος ο οδοστρωτηρας μπεκενμπαουερ που εκανε προταση ο ΓΧ?
- angelheart
- Επικοινωνία:
Τον Παπαδόπουλο ο ΟΣΦΠ τον ΠΟΥΛΗΣΕ κιόλας. Και όχι απλά τον πούλησε, αλλά φεύγοντας ο μικρός είπε έμμεσα αλλά σαφέστατα οτι όσο και αν δούλευε κτλ δεν θα έπαιζε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Τον Παπαδόπουλο ούτε ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να τον πάρει πλέον.
ΦΥΣΙΚΑ, τώρα αυτά δεν τα θυμάται κανένας, εκτός από κάτι γραφικούς σαν και μένα. Οι δε δημοσιογραφάρες του "ολυμπιακού φάσματος" ταΐζουν σανό μετρώντας κούπες και μπαστούνια.
ΥΓ : Ούτε που με νοιάζει για τον ΟΣΦΠ. Τα λέω της πεθεράς για να ακούει η νύφη...
Αυτή θα είναι και η μοίρα των περισσότερων ταλέντων που μαζεύει ο γάβρος.angelheart έγραψε:Και όχι απλά τον πούλησε, αλλά φεύγοντας ο μικρός είπε έμμεσα αλλά σαφέστατα οτι όσο και αν δούλευε κτλ δεν θα έπαιζε....
Που σημάινει ότι αν δεν είσαι ΤΟ ταλέντο ή δεν έχεις ... άλλα κονέ, σε 2-3 χρόνια θα βγάζουν το παξιμάδι τους στις Β', Γ' και Δ' εθνικές.
-
dimitris1408
Θέλω κι εγω να μάθω αυτήν την τεχνικήThanix έγραψε: Sent from my mind using boobs power
-
dimitris1408
Με ποια λογικη ν αφησει την 2η στην γαλλια παρι,με την οποια ειχε κ 20 συμμετοχες αρα μεσα στο ροτεισον, που την εχουν αραβες και το χρημα πεφτει στην ωρα του για να ρθει εδω? Δεν εχει λογικηThanix έγραψε:Milan bisevac?
Sent from my mind using boobs power
- angelheart
- Επικοινωνία:
Είναι απλό. Παρακολουθείς με ...προσοχή εικόνες όπως την παρακάτω. Κατόπιν συγκεντρώνεσαι σε αυτό που θέλεις να ...στείλεις από το μυαλό προς τον έξω κόσμο. Και στο τέλος γίνεσαι μεγάλος ...συγγραφέας. Παιχνιδάκι.Olorin έγραψε:Θέλω κι εγω να μάθω αυτήν την τεχνικήThanix έγραψε: Sent from my mind using boobs power

ΥΓ: Λέμε και καμία λακαμία γιατί αν περιμένουμε για μεταγραφές...
angelheart έγραψε:Είναι απλό. Παρακολουθείς με ...προσοχή εικόνες όπως την παρακάτω. Κατόπιν συγκεντρώνεσαι σε αυτό που θέλεις να ...στείλεις από το μυαλό προς τον έξω κόσμο. Και στο τέλος γίνεσαι μεγάλος ...συγγραφέας. Παιχνιδάκι.Olorin έγραψε:Θέλω κι εγω να μάθω αυτήν την τεχνικήThanix έγραψε: Sent from my mind using boobs power![]()
ΥΓ: Λέμε και καμία λακαμία γιατί αν περιμένουμε για μεταγραφές...
Η εικόνα ήταν που έκανε τη διαφορά, ώστε η θεωρία να γίνη πράξη και η τεχνική να γίνει κτήμα από την πρώτη.
υ.γ. Λίγο η ζέστη, λίγο η κρίση, λίγο η έλλειψη μεταγραφών...δε θέλει και πολύ
Με την λογική του οτι η ΠΑΡΙ ψαχνει 2 στοπερ , ενα που προσπαθει ειναι ο Τιαγκο Σιλβα, χτυπησε και την πορτα της Μπαρτσα για Πουγιολ και θα ειναι εξω απο το ροτεισον ,ο Σακχο ειναι αρχηγος, ο Φρεντ ειναι ο Φρεντ της εθνικης Βραζιλιας ,ο Λουγκανο πρωην της Φενερ συν τους 2 νεους .dimitris1408 έγραψε:Με ποια λογικη ν αφησει την 2η στην γαλλια παρι,με την οποια ειχε κ 20 συμμετοχες αρα μεσα στο ροτεισον, που την εχουν αραβες και το χρημα πεφτει στην ωρα του για να ρθει εδω? Δεν εχει λογικηThanix έγραψε:Milan bisevac?
Sent from my mind using boobs power
Ψήσε μας ρε akaklas το Σερβάκι είναι παίκτης αν μπορούσαμε να τον αντέξουμε και οικονομικά;