Euro 2012
Re: Euro 2012
ενας παικτης που δεν ηξερα και ξεχωρισα ειναι ο γκεμπρεσελασιε ο δ μπακ της τσεχιας ...π καλο μπακ και παιζει τσεχια ακομα...και συνεπιθετος με τον γκεμπρεσελασιε του στιβου..για τους λατρεις
Δεν μπορείς να πάρεις έτσι παίκτες Μανιακέ πλέον. Συμβιβάσου με παίκτες από το πανέρι.

Euro 2012
Αμάν ρε Φώτη αμέσως να μας προσγειωσεις ρε παιδι μου αλλα και εσεις απο την ρωσική αρκούδα δάνειο 5 δις ε ; Τι γίνεται πολυ πέραση η Ρωσία .....
:)
μάλλον θα μας πάρει όπως δείχνουν τα πράγματα ....
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ

η κινηση αυτη δειχνει οτι εχει δρομολογηθει η ενασχοληση του με τα του ελληνικου ποδοσφαιρου κ κυριως μεσω του ΠΑΟΚ.Θα μου κανει τεραστια εντυπωση να μην ασχοληθει μετα κ απ'αυτο. 

- trel@menos
καλη επιτυχια στην εθνικη μας σημερα. μπορουμε ρε γαμωτο. στα δυσκολα τα καταφερνουμε. αρκει να παιξουν με ψυχη οποιοι κι αν παιξουν.
oυτε και εμενα μου λεει κτ το ενα μυρριο ...πλην του ντου της ρωσσιας στα ελ πραγματα...και καλως για μενα.....να υπαρχει κι αλλος πολος...
Στην Κύπρο τα πράγματα οικονομικά ακολουθούν την πορεία της Ελλάδας. Ιδίως όταν έχεις άσχετη κυβέρνηση.eorptol έγραψε:Αμάν ρε Φώτη αμέσως να μας προσγειωσεις ρε παιδι μου αλλα και εσεις απο την ρωσική αρκούδα δάνειο 5 δις ε ; Τι γίνεται πολυ πέραση η Ρωσία .....:)

ή καλυτερα κατευθυνομενη οπως οι περισσοτερες...Σ ε λιγο καιρο θα λεμε ποια χωρα δεν ειναι στο ΔΝΤ ...
Τεσπα για να μην ξεφευγουμε πολυ....σημερα το βλεπω χλωμο....εκτος και αν θυσιαστει το ξανθο γενος..
Τεσπα για να μην ξεφευγουμε πολυ....σημερα το βλεπω χλωμο....εκτος και αν θυσιαστει το ξανθο γενος..