Στην 7 έχω πάει μόνο μία φορά, στο ματς με την Μακάμπι τελ Αβίβ. Δεν ξαναπάτησα από τότε.
Επίσης στην 8 έχω πάει μόνο μία φορά, σε ματς ΠΑΟΚ-γαύρος πριν 5 χρόνια (νομίζω) τότε που παίζαμε με Γκάβρανσιτς πίσω και έκανε τη μαλακία και το φάγαμε ενώ είχαμε προηγηθεί. Μάλιστα εκείνη τη μέρα μου είχε έρθει ένα πακετάκι χαρτάκια στα @@ επειδή χάζευα την 4Α που είχαν ανάψει πυρσούς και δεν έβλεπα αυτόν που τα πετούσε. Ούτε εκεί ξαναπάτησα ποτέ.
Στα επίσημα μου τη σπάνε πάρα πολλές φάτσες καθώς και η γκρίνια τους αν πεις να σηκωθείς. Σε λίγο θα παναγυρίζουν καθιστοί αυτοί. Φλώρικα πράγματα. Λίγο καλύτερα από το σκηνικό αυτό είναι στην 5 ή στην 4 προς την 3. Και στις δύο περιπτώσεις, πολύ απλά κάθονται και χαζεύουν, χωρίς να φωνάζουν, γκρινιάζοντας αν είσαι όρθιος κτλ. Ελάχιστοι φωνάζουν. Ξενέρωτοι. Οι "παπούδες" είναι που περηφανεύονται για τα νιάτα τους και τις εκδρομές τους αλλά στο παρόν είναι απλά ένα μηδενικό, ή γατάκια του στυλ "πω τι κάφροι αυτή στην 4".. Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι που πηγαίνουν σε πιο "καλές" θύρες μόνο για την μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια στην ομάδα.
Σαν την 4Α δεν έχει (ή στο κέντρο φυσικά, κοντά στον Μπέλο). Αν είσαι οπαδός και όχι φιλαθλος της σειράς επιβάλεται κατά τη γνώμη μου.
Εκτός αν έχεις όρεξη να κάθεσαι, να γκρινιάζεις επί 90' και στο τέλος να χειροκροτάς τον Σαλπιγγίδη άνευ λόγου και αιτίας. Τότε πάνε σε οποιαδήποτε θύρα πλην της 4, το ίδιο θα είναι!