Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
lefis

Re: Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013

Δημοσίευση από lefis »

kataramenos5 έγραψε:Γίνονται και τέτοιες συμφωνίες (μη μίρλας) πρίν το γάμο?Και οι γυναίκες τις τηρούν μετά ?Ταγμα κώτσους μας πιάσανε.. :lol:
ε οχι και συμφωνίες αλλα όταν ξέρει οτι ερχεται πχ κυριακή και εχει ματς δεν βρισκομαστε.μια δυο τρεις πεντε δεκα θα την ψυλλιαστει οτι διαρκειας ΠΑΟΚ κλπ ειναι αβατο... :lol: :lol:
εσυ παντως καλου κακου οταν παρεις διαρκειας εχε και κανα ψιλοδωρακι μαζι σου στην επιστροφη...οτι μπορει ο καθενας :D :D :D
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

εγω 4 ηθελα αλλα δεν θα παω για την αποψη που εχουν για τις γυναικες και εφοσον θα πηγαινω μονη μου στο γηπεδο την 4 ουτε που την σκεφτομαι.για μενα προσωπικα ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μοδα και σπαζομαι οταν βλεπω γυναικες να πηγαινουν για να βρουν γκομενο.εξαλλου αν ηταν μοδα θα ειχα γινει γαυρος που μενω και πειραια...στην 5 οσες φορες εχω παει τουλαχιστον απο φωνη κατι γινεται...δεν φωναζουν πολλοι αλλα εστω φωναζεις και υπαρχουν και καποιοι αλλοι που φωναζουν(δεν ξενερωνεις εντελως)...απλως επειδη στην 7 δεν εχω παει ηθελα να μαθω ποια απο τις δυο ειναι καλυτερες ως προς φωνη..
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

DC έγραψε:Χαλάτε την πιάτσα ρε λουλούδες. ΠΑΟΚΙ και να μην έχει σκίσει την γάτα;;;;
Εγώ ρε την έχ .... (μισό .... ήρθε η γυναίκα μου ....)

..... Λοιπόν, τέρμα το off topic! :oops:

(οκ .... έφυγε ....)

ΕΓΩ ΡΕ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΑΤΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

lefis έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Γίνονται και τέτοιες συμφωνίες (μη μίρλας) πρίν το γάμο?Και οι γυναίκες τις τηρούν μετά ?Ταγμα κώτσους μας πιάσανε.. :lol:
ε οχι και συμφωνίες αλλα όταν ξέρει οτι ερχεται πχ κυριακή και εχει ματς δεν βρισκομαστε.μια δυο τρεις πεντε δεκα θα την ψυλλιαστει οτι διαρκειας ΠΑΟΚ κλπ ειναι αβατο... :lol: :lol:
εσυ παντως καλου κακου οταν παρεις διαρκειας εχε και κανα ψιλοδωρακι μαζι σου στην επιστροφη...οτι μπορει ο καθενας :D :D :D
Οχι ρε απλά της είπα:"Κάπου πρέπει να εκτονωθώ κι εγω, γιατί εδω(σπίτι) θα με τρελάνετε μάνα και γιός.Τι προτιμάς να πηγαίνω γηπεδο την Κυριακή ή να βρώ γκόμενα?".Έτσι φέτος το πήρα με τις ευλογίες της... ;)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Παρόμοιο πρόβλημα είχα όταν με είπε να μην κοιτάζω άλλες και της είπα ότι μετά θα πρέπει να τις ψηλαφίζω για να ξέρω τι έχω απέναντί μου.
Τώρα, για διαρκείας .... στο poll της κεντρικής ανήκω στο 27%. :(
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Αφού δεν είσαι στο 7,1% η το 6,1% είσαι δικαιολογημένος.Αν και τον έναν που ανήκει στο 7,1 τον ξέρω.Απλά πιέζει για επιστροφή του Βιέρι :twisted: :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Στην 7 έχω πάει μόνο μία φορά, στο ματς με την Μακάμπι τελ Αβίβ. Δεν ξαναπάτησα από τότε. :D
Επίσης στην 8 έχω πάει μόνο μία φορά, σε ματς ΠΑΟΚ-γαύρος πριν 5 χρόνια (νομίζω) τότε που παίζαμε με Γκάβρανσιτς πίσω και έκανε τη μαλακία και το φάγαμε ενώ είχαμε προηγηθεί. Μάλιστα εκείνη τη μέρα μου είχε έρθει ένα πακετάκι χαρτάκια στα @@ επειδή χάζευα την 4Α που είχαν ανάψει πυρσούς και δεν έβλεπα αυτόν που τα πετούσε. Ούτε εκεί ξαναπάτησα ποτέ.
Στα επίσημα μου τη σπάνε πάρα πολλές φάτσες καθώς και η γκρίνια τους αν πεις να σηκωθείς. Σε λίγο θα παναγυρίζουν καθιστοί αυτοί. Φλώρικα πράγματα. Λίγο καλύτερα από το σκηνικό αυτό είναι στην 5 ή στην 4 προς την 3. Και στις δύο περιπτώσεις, πολύ απλά κάθονται και χαζεύουν, χωρίς να φωνάζουν, γκρινιάζοντας αν είσαι όρθιος κτλ. Ελάχιστοι φωνάζουν. Ξενέρωτοι. Οι "παπούδες" είναι που περηφανεύονται για τα νιάτα τους και τις εκδρομές τους αλλά στο παρόν είναι απλά ένα μηδενικό, ή γατάκια του στυλ "πω τι κάφροι αυτή στην 4".. Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι που πηγαίνουν σε πιο "καλές" θύρες μόνο για την μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια στην ομάδα.

Σαν την 4Α δεν έχει (ή στο κέντρο φυσικά, κοντά στον Μπέλο). Αν είσαι οπαδός και όχι φιλαθλος της σειράς επιβάλεται κατά τη γνώμη μου.

Εκτός αν έχεις όρεξη να κάθεσαι, να γκρινιάζεις επί 90' και στο τέλος να χειροκροτάς τον Σαλπιγγίδη άνευ λόγου και αιτίας. Τότε πάνε σε οποιαδήποτε θύρα πλην της 4, το ίδιο θα είναι!
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Δημοσίευση από sunnyblack »

Για όλες τις θύρες κάτι ειπώθηκε, την 6 γιατί έτσι παραπονεμένη??? Εμείς παρακατιανοί? :mrgreen:
(Δεν πολυπαλεύεται η μίρλα ούτε εκεί...)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

elpaoki έγραψε:εγω 4 ηθελα αλλα δεν θα παω για την αποψη που εχουν για τις γυναικες και εφοσον θα πηγαινω μονη μου στο γηπεδο την 4 ουτε που την σκεφτομαι.για μενα προσωπικα ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μοδα και σπαζομαι οταν βλεπω γυναικες να πηγαινουν για να βρουν γκομενο.εξαλλου αν ηταν μοδα θα ειχα γινει γαυρος που μενω και πειραια...στην 5 οσες φορες εχω παει τουλαχιστον απο φωνη κατι γινεται...δεν φωναζουν πολλοι αλλα εστω φωναζεις και υπαρχουν και καποιοι αλλοι που φωναζουν(δεν ξενερωνεις εντελως)...απλως επειδη στην 7 δεν εχω παει ηθελα να μαθω ποια απο τις δυο ειναι καλυτερες ως προς φωνη..
Πάνω κάτω τα ίδια απλα στην 7 έχει λιγότερη γκρίνια νομίζω.Κι αυτό στην αρχή γιατί απο β' γύρο μούγκα σ όλο το γήπεδο(πλην 4).Οπότε άν φωνάζεις πάνε 4 και κάνε τους διπλανούς σου ν αποκτήσουν κόμπλεξ.. ;)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

gika έγραψε:...... Οι "παπούδες" είναι που περηφανεύονται για τα νιάτα τους και τις εκδρομές τους αλλά στο παρόν είναι απλά ένα μηδενικό, ή γατάκια του στυλ "πω τι κάφροι αυτή στην 4".........
Τα μηδενικά και τα γατάκια που γράφεις, έδιναν το υστέρημά τους στην Τούμπα όταν ο μπαμπάς σου πήγαινε νηπιαγωγείο.
Κάποιοι από αυτούς που βλέπεις στην 5 και στην 6, δεν πληρώνουν το ΤΕΒΕ και την εφορία τους αλλά πηγαίνουν 3 φορές την χρονιά στο γήπεδο, γιατί για τόσο έχουν.
Εσύ ακόμα είσαι στο "μπαμπά δώσε".
Μια από τις πληγές του ΠΑΟΚ είσαι εσύ και οι όμοιοί σου. ΝΤΡΟΠΗ.
Άβαταρ μέλους
deadmoon

Δημοσίευση από deadmoon »

DC , συμφωνώ σε όσα είπες στον gika πλην της τελευταίας σου σειράς.
Το χάσμα γενεών υπάρχει και στο γήπεδο.

Σε καμια 20-30ετία πολύ πιθανό ο gika να γράφει ένα σχόλιο σαν το δικό σου , απάντηση στον gika junior που θα τον λέει ''παππού''.....and so it goes.......

Ψυχραιμία boys.... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ευχαριστώ για την συμβουλή.
Τι θα πει όμως χάσμα γενεών; Εδώ φτάσαμε να διαβάζουμε από τον γκίκα και τον κάθε γκίκα, ότι το ΠΑΟΚσιδιλίκι το μετράμε ανάλογα με την θύρα. ΟΧΙ ρε deadmoon. Όλα έχουν και ένα όριο. Είπαμε, τόσο καιρό δεν του δίνουμε και πολλή σημασία, 18 χρονών είναι. Άλλα μέχρι εδώ. Έχουμε πήξει εδώ μέσα από ΠΑΟΚσήδες και παοκσήδες. Άντε μη χαλάσω το στόμα μου μεσημεριάτικα και αυτομπαναριστώ ....
Σεβασμός boys .... θα γράψει ποτέ κάποιος;
Άβαταρ μέλους
deadmoon

Το ' γραψες εσύ το ''σεβασμός boys''.

Oπως τα πιτσιρίκια στον δρόμο δεν σέβονται & ειρωνεύονται τους μεγαλύτερους , το ίδιο ισχύει και στο γήπεδο.
Θα κάνω εγώ τον καμπόσο στον father μου που τον αποχαιρετούσα μαζί με την μάνα μου όταν ήμουν μια σταλιά......γιατί ''θα πάω να δω την ΠΑΟΚΑΡΑ στην Αθήνα και αύριο θα είμαι πίσω'' μου έλεγε.....
Αν και κάποιοι μεγαλύτεροι (όπως εμείς) τους καθοδηγούν και τους φυτιλιάζουν και από πάνω.....δεν θέλει και πολύ.

Εδώ η κόρη μου που είναι 9 χρονών με κάνει μαγκιές δεν θα κάνουν οι 20χρονοι..?? :lol:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Το ότι συμβαίνει στο γήπεδο και κάποιοι το αποδέχονται και από πάνω, δεν σημαίνει ότι θα κάθομαι να διαβάζω από τον γκίκα να λέει μηδενικά και γατάκια τους συνοπαδούς του.
Δεν το κατάλαβα ....
Άβαταρ μέλους
deadmoon

Οk then , ατυχέστατοι οι χαρακτηρισμοί του.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση το λάθος του.
Εκτός κι αν νομίζουμε πως αυτοί που χτίσαν το γήπεδο με τα χεράκια ή αυτοί που δημιουργήσαν τον θρύλο του κόσμου του ΠΑΟΚ στα νιάτα τους θα πρέπει και στα 50-60-70 τους να κάνουνε αμπαλαέα στην 4......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”