Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.
Re: Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.
Μια πολύ ωραία άποψη που θα συμφωνήσω......ω ναι!!
Όχι παιδιά,το Champions Legue,το Europa League,τα play-off,η 2η θέση στο πρωτάθλημα, ......όλα αυτά δεν είναι στόχοι.
Τουλάχιστον όχι μακροπρόθεσμοι.
Όλα αυτά είναι...ΤΑ ΜΕΣΑ.
Τα μέσα που θα μας βοηθήσουν να εκπληρώσουμε τους αληθινούς στόχους.
Οι οποίοι φυσικά είναι οι τίτλοι.
Το κύπελλο Ελλάδας,Το πρωτάθλημα Ελλάδας,η κατάκτηση του Europa,η κατάκτηση του Champions League.
Το 1ο είναι εφικτό κάθε χρόνο,το 2ο με σωστό προγραμματισμό (κι όχι το φετινό χάλι) σε 5-7 χρόνια,το 3ο σε -ας πούμε- 10 και το τσουλού από 15 εως 100!
Ο Ολυμπιακός που έχει μπερδέψει τις έννοιες ΜΕΣΟ και ΣΤΟΧΟΣ,έχει βάλει αέναο ΣΤΟΧΟ την ΕΞΟΔΟ στο Champions League.
Για αυτό θα είναι πάντα 1ος στο χωριό και τελευταίος στην Πόλη.
Τουλάχιστον όχι μακροπρόθεσμοι.
Όλα αυτά είναι...ΤΑ ΜΕΣΑ.
Τα μέσα που θα μας βοηθήσουν να εκπληρώσουμε τους αληθινούς στόχους.
Οι οποίοι φυσικά είναι οι τίτλοι.
Το κύπελλο Ελλάδας,Το πρωτάθλημα Ελλάδας,η κατάκτηση του Europa,η κατάκτηση του Champions League.
Το 1ο είναι εφικτό κάθε χρόνο,το 2ο με σωστό προγραμματισμό (κι όχι το φετινό χάλι) σε 5-7 χρόνια,το 3ο σε -ας πούμε- 10 και το τσουλού από 15 εως 100!

Ο Ολυμπιακός που έχει μπερδέψει τις έννοιες ΜΕΣΟ και ΣΤΟΧΟΣ,έχει βάλει αέναο ΣΤΟΧΟ την ΕΞΟΔΟ στο Champions League.
Για αυτό θα είναι πάντα 1ος στο χωριό και τελευταίος στην Πόλη.

λινο+ετο 3-4 και 2-3 βδομαδες εξω αντιστοιχα... και θελετε παραπανω απο play-off μερικοι, με μονο μπακ τωρα τον Σναουτσερ και τον Αποστολοπουλο ευρωπη και +Λεοναρντο Ελλαδα ! 

Βλέπω τον Τσιρίλο δεξί μπακ -να προσπαθεί και μόνο να δει τον Γκάρεθ Μπέιλ- και τον Μπάφυ στόπερ.
Τα άλλα δύο θα μπορούσαν να γίνουν ταινία για ανήλικα.
Μόνο το 1ο και το 3ο είναι εφικτά.Doomlord4 έγραψε:Το κύπελλο Ελλάδας,Το πρωτάθλημα Ελλάδας,η κατάκτηση του Europa,η κατάκτηση του Champions League.
Το 1ο είναι εφικτό κάθε χρόνο,το 2ο με σωστό προγραμματισμό (κι όχι το φετινό χάλι) σε 5-7 χρόνια,το 3ο σε -ας πούμε- 10 και το τσουλού από 15 εως 100!![]()

- navigator11
εμένα με απασχολεί να μην απωλέσει η ομάδα το κεκτημένο των προηγουμένων ετών με τις λεγόμενες μικρής δυναμικότητας ομάδες.που έφερνε ισοπαλία εκτός ή εντός κι επικρατούσε προβληματισμός.κοινώς το πνεύμα του νικητή του φετινού ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής τίθεται υπό σφοδρή αμφισβήτηση.ακόμα μεγαλύτερη σε σχέση με πέρυσι.καλές οι ευρωπαϊκές βραδιές αλλά αφ'ής στιγμής το ρόστερ δεν είναι εύλογα ικανό να αντεπεξέλθει σε ελλάδα κι ευρώπη το βάρος κατ'εμέ πρέπει να δίνεται στο πρωτάθλημα.την καλή πορεία στο εθνικό πρωτάθλημα εξαργυρώνει η κάθε ομάδα στην ευρώπη κάθε χρόνο.τι να κάνω τη συγκομιδή βαθμών και την αλματώδη αναρρίχηση στην ευρωπαϊκή κατάταξη,αν γίνει κανένα "θαύμα" και δεν μπώ στα πλέϊ-όφφ;;οπότε δε θα μπορώ να εξαργυρώσω τα οφέλη της πετυχημένης ευρωπ.πορείας μιάς χρονιάς ακόμα τον ερχόμενο σεπτέμβριο;το βάρος στο σάπιο ελληνικό πρωτάθλημα το λοιπόν.οξύμωρο μεν αλλά κατά την άποψή μου μονόδρομος.
1η φαση, μπειλ εξω... απλα πραματαDC έγραψε:Βλέπω τον Τσιρίλο δεξί μπακ -να προσπαθεί και μόνο να δει τον Γκάρεθ Μπέιλ-

navigator11 έγραψε:εμένα με απασχολεί να μην απωλέσει η ομάδα το κεκτημένο των προηγουμένων ετών με τις λεγόμενες μικρής δυναμικότητας ομάδες.που έφερνε ισοπαλία εκτός ή εντός κι επικρατούσε προβληματισμός.κοινώς το πνεύμα του νικητή του φετινού ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής τίθεται υπό σφοδρή αμφισβήτηση.ακόμα μεγαλύτερη σε σχέση με πέρυσι.καλές οι ευρωπαϊκές βραδιές αλλά αφ'ής στιγμής το ρόστερ δεν είναι εύλογα ικανό να αντεπεξέλθει σε ελλάδα κι ευρώπη το βάρος κατ'εμέ πρέπει να δίνεται στο πρωτάθλημα.την καλή πορεία στο εθνικό πρωτάθλημα εξαργυρώνει η κάθε ομάδα στην ευρώπη κάθε χρόνο.τι να κάνω τη συγκομιδή βαθμών και την αλματώδη αναρρίχηση στην ευρωπαϊκή κατάταξη,αν γίνει κανένα "θαύμα" και δεν μπώ στα πλέϊ-όφφ;;οπότε δε θα μπορώ να εξαργυρώσω τα οφέλη της πετυχημένης ευρωπ.πορείας μιάς χρονιάς ακόμα τον ερχόμενο σεπτέμβριο;το βάρος στο σάπιο ελληνικό πρωτάθλημα το λοιπόν.οξύμωρο μεν αλλά κατά την άποψή μου μονόδρομος.
ΑΚΡΙΒΩΣ
Τετοια νοοτροπία θέλει χρόνια να κτιστεί... αλλά γκρεμίζεται πολύ σύντομα
- george aspromayros
Στη συνεχεια θα παμε καλα ,ειμαι σιγουρος....
Μπορουμε να παρουμε το κυπελλο....Να παμε πολυ καλα ευρωπη..
δεν ξερω αν μπορουμε να μπουμε σφηνα αναμεσα σε γαυρο κ βαζελο..
οπως κ ναχει χρειαζομαστε ανασυνταξη!!
Μπορουμε να παρουμε το κυπελλο....Να παμε πολυ καλα ευρωπη..
δεν ξερω αν μπορουμε να μπουμε σφηνα αναμεσα σε γαυρο κ βαζελο..
οπως κ ναχει χρειαζομαστε ανασυνταξη!!
Δηλαδή να παίξουμε χαλαρά στην Ευρώπη----->για να αποκλειστούμε------>για να δώσουμε βάρος στο Ελληνικό πρωτάθλημα-------> για να μην τύχει να μείνουμε εκτός play-off(λες και υπάρχει τέτοια περίπτωση), άρα και εκτός Ευρώπης-------> κι όταν του χρόνου λογικά και πάλι δεν θα αντέχουμε το βάρος των δυο διοργανώσεων--------->να αποκλειστούμε απ την Ευρώπη------> για να δώσουμε βάρος στο Ελληνικό πρωτάθλημα------->για να μπούμε στα play-off------>για να βγούμε Ευρώπη------>για να αποκλειστούμε επίτηδες---->για να δώσουμε βάρος στο Ελληνικό πρωτάθλημα----->για να μπούμε στα play-ff---->και να βγούμε Ευρώπη.......navigator11 έγραψε:τι να κάνω τη συγκομιδή βαθμών και την αλματώδη αναρρίχηση στην ευρωπαϊκή κατάταξη,αν γίνει κανένα "θαύμα" και δεν μπώ στα πλέϊ-όφφ;;οπότε δε θα μπορώ να εξαργυρώσω τα οφέλη της πετυχημένης ευρωπ.πορείας μιάς χρονιάς ακόμα τον ερχόμενο σεπτέμβριο;το βάρος στο σάπιο ελληνικό πρωτάθλημα το λοιπόν.οξύμωρο μεν αλλά κατά την άποψή μου μονόδρομος.
Καλά κατάλαβα;

Και μην τολμήσετε να μου μιλήσετε για 2η θέση και προκριματικά C.L όχι μόνο από πλευράς συγκομιδής βαθμών,αλλα.....
Ο Στόχος της 2ης θέσης υπάρχει επειδή δεν έγιναν πραγματικότητα οι μισές ποδοσφαιρικές ευχές σας...
Απ όσα έχω διαβάσει φέτος:
ΓΕΓΟΝΟΤΑ και ΓΡΑΜΜΕΝΑ.
Τρελαθήκαμε στη χαρά με τους 2 αποκλεισμούς του Βάζελου
Απογοητευτήκαμε με την πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους
Χαρήκαμε με τις 4 ήττες της ΑΕΚ,μία μία ξεχωριστά
Χαρήκαμε με τον αποκλεισμό του Βόλου
Χαιρόμαστε με κάθε ήττα του Γαύρου(καλά εδώ δε μας αδικώ καθόλου μα καθόλου

Θέλουμε να πέσει θέσεις η Ελλάδα για να μη βγαίνει ο Πρωταθλητής απ ευθείας στους ομίλους(χρόνια τώρα)
Και φυσικά,παρακαλάμε μετά από 2-3 άτυχα αποτελέσματα να αποκλειστούμε από την Ευρώπη....
ΕΜΕΙΣ....Ο ΠΑΟΚ!
Κι όλα αυτά και για όλα τα περασμένα χρόνια.
Όλοι εσείς που σε κάθε νίκη της ΑΕΚ του ΠΑΟ του ΒΟΛΟΥ και του Αρη ακόμα στη τελική,

και σε κάθε τους ήττα και αποκλεισμό χαιρόσασταν,αλλά και κάθε φορά που στραβοπατάμε στο πρωτάθλημα ζητάτε οικιοθελή αποκλεισμό,δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε "για στόχο της 2ης θέσης"
γιατί αν γινόντουσαν όλα αυτά που ευχόσασταν ΚΑΛΩς Η ΚΑΚΩΣ ο 2ος θα έπαιζε Europa από αρχές ιουλίου.
Οπότε τότε θα λέγαμε,να αποκλειστούμε από την Ευρώπη,για να δώσουμε βάρος στον Ελληνικό πρωτάθλημα και να βγούμε 1οι
Και όχι...δε θα ζούσατε στον δικό σας φανταστικό κόσμο,αν θα ελπίζατε πως σε αυτές τις συνθήκες θα είχατε καλύτερες πιθανότητες

Λες και υπάρχει ποτέ περίπτωση, ο Γαυροβάζελος να πάθει οικονομική καταστροφή σε σημείο που να μείνουν εκτός των 2 πρώτων θέσεων για πάνω από ΕΝΑΝ χρόνο......
Ειλικρινά του χρόνου θέλω ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟ εκτός ομίλων Europa,Γαυρο 6 ήττες στο τσουλού,κι εμάς με την 1η μόλις ήττα στο πρωτάθλημα,να βάλουμε τα 2α αλά Τότεναμ για να αποκλειστούμε πριν τους 32.
Κι όλο αυτό για τα επόμενα 2-3 χρόνια,μέχρι να γίνει και η επιθυμία των περισσοτέρων πραγματικότητα,να πέσει θέσεις η Ελλάδα...
Γαύρος και Βάζελος θα σφάζουν τους πάντες για μια και μόνο υποψήφια χρυσοθηρική θέση...
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΕΦΙΚΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Δευ 07 Νοέμ 2011, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Γκαρσια σε 15 χρονια ποσο θα ναι?DC έγραψε:Βλέπω τον Τσιρίλο δεξί μπακ -να προσπαθεί και μόνο να δει τον Γκάρεθ Μπέιλ- και τον Μπάφυ στόπερ.
Μόνο το 1ο και το 3ο είναι εφικτά.Doomlord4 έγραψε:Το κύπελλο Ελλάδας,Το πρωτάθλημα Ελλάδας,η κατάκτηση του Europa,η κατάκτηση του Champions League.
Το 1ο είναι εφικτό κάθε χρόνο,το 2ο με σωστό προγραμματισμό (κι όχι το φετινό χάλι) σε 5-7 χρόνια,το 3ο σε -ας πούμε- 10 και το τσουλού από 15 εως 100!![]()
ΥΓ: Περα απ`την πλακα... εγω το μονο που θα ηθελα ειναι να δω ενα πρωταθλημα!!! Τοσο δυσκολο ειναι?! Ενα πρωταθλημα εστω και σε 2, 3, ...5, 10, 20 χρονια ..δε με νοιαζει ποτε! Ενα πρωταθλημα ρε γαμωτο.. ενα πρωταθλημα!!! Ενα πρωταθλημα να προλαβω να δω πριν κλεισω τα ματια μου! 26 ειμαι προλαβαινω αν υποθεσουμε οτι θα πεθανω καποια στιγμη απο φυσιολογικο θανατο?! Θα τρελαθω... Ενα γ@μημενο πρωταθλημα θελω, μονο αυτο.. Ενα πρωταθλημα!
Doomlord μου φαίνεται από αυτά που λες , μάλλον δε ζεις στην Ελλάδα ή και να ζεις δεν δίνεις και πολλή σημασία τι γίνεται γύρω σου (σε σχέση με το ΠΑΟΚ)
Μας κάνεις την ανάλυση για τις Ευρωπαικές επιτυχίες του ΠΑΟΚ. Μαζί σου
Να υποστηρίζουμε τους άλλους στην Ευρώπη για να ανέβει συνολικά η Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ μαζί της... Μαζί σου
Θα σου θυμήσω κάτι.
Ο ΠΑΟΚ είναι άμεσα συνδεδεμένος με το λαό του.
ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ
Αυτά πέρι Ευρωπαικού σχεδίου κλπ κλπ θα ταίριαζαν απολύτως αν ήσουνα σε καμιά ευρωπαική ομάδα με εντελώς διαφορετική αντίληψη περι ποδοσφαίρου.
Τι εννοώ συνδεδεμένος?
1) Οικονομικά
2) Διοικητικά
3) Αγωνιστικά
Ξεχνάς ότι ένα 70 % (αυθαίρετο ποσοστό, δεν έχω στοιχεία να το αποδείξω) των εσόδων του ΠΑΟΚ προέρχεται απο διαρκείας και γενικότερα από το κόσμο?
Ξεχνάς ότι τον Ιούνιο όταν θα βγεις στη γύρα για ψιλά , ο κόσμος θα "αποτιμήσει" τη πορεία σου?
Εχεις την αίσθηση ότι ο κόσμος είναι ευχαριστημένος μέχρι τώρα , επειδή είσαι πρώτος στον όμιλο του Europa? Οι περισσότεροι , θα αλλάζαμε αυτή τη πρωτιά με 2 νίκες επί βάζελου και αστέρα, ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΕΣ απο καλές εμφανίσεις και ποδοσφαιρική "υγεία". Εγώ δε συζητώ αν αυτή η ανταλλαγή είναι προς όφελος μας..δεν είμαι λογιστής. Καταλαβαίνω όμως τι θέλει ο κόσμος. Και από τη στιγμή που ο κόσμος πληρώνει ΟΦΕΙΛΕΙΣ να λάβεις υπόψιν τις αντιδράσεις του. Και να μη προτρέξεις με αυθαίρετα συμπεράσματα , δεν εννοώ να είσαι μόνιμα με το άγχος τι θα πει ο κόσμος του ΠΑΟΚ.... απλά να προβληματιστείς και να αφουγκραστεις τη ψυχολογία του.
Αυτή η ψυχολογία λέει , δεκαετίες ολόκληρες τώρα, ότι όταν παίζεις με το ΠΟΚ πρέπει να αφήνεις τα κοκκαλά σου στη Τούμπα. Δε πα να παίζεις τελικό διηπειρωτικού την άλλη βδομάδα, το DNA σου , το DNA του κόσμου σου, απαιτεί να δίνεις μάχες και να λιώνεις στο γήπεδο. Προέκταση του παραπάνω, είναι το ότι ο κόσμος απαιτεί να είσαι ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ, ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα. Ουτε παπαριές του στυλ "πάω για πρωτάθλημα" αλλά ούτε και ωχαδερφισμός που λέει "έλα μωρέ , στα play off να μπούμε και πετύχαμε το στόχο μας"..... ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ποιά play-off? Με 35 βαθμούς διαφορά από τους 2?
Η ιεράρχηση πρέπει να είναι ξεκάθαρη στο ΠΑΟΚ.
Άμα δεν έχω πλούσιο ρόστερ , προβάδισμα στο πρωτάθλημα. Να κρατήσω το κόσμο ζεστό και να δείξω ότι ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ είμαι πλέον σοβαρός διεκδικητής της 2ής - 3ης θέσης .
Ταυτόχρονα προσπαθώ να μπω στους ομιλους του Europa League 4-5 συνεχόμενες χρονιές. Και από εκεί και πέρα, ότι βρέξει ας κατεβάσει. Ας κόψει το λαιμό του ο (κάθε) Ζαγορ-Βρύζας να φτιάξει πλούσιο ρόστερ και να παίζεις παντού κομπλέ.
Για να μπω στους Ομίλους, δε χρειάζομαι κάποια θυσία. Είναι το μινιμουμ που πρέπει να κάνω.
ΥΓ: Για του λόγου το αληθές, ήδη βγήκανε 2 ανακοινώσεις του κόσμου για την ΑΣΧΗΜΗ πορεία της ομάδας... Πάνε πες σε αυτούς ( απο αυτούς που θα ζητήσεις διαρκείας του χρόνου) ότι είμαστε πρώτοι στον όμιλο, η ομάδα βαδίζει βάση σχεδίου και να μην ανησυχούν.
Μας κάνεις την ανάλυση για τις Ευρωπαικές επιτυχίες του ΠΑΟΚ. Μαζί σου
Να υποστηρίζουμε τους άλλους στην Ευρώπη για να ανέβει συνολικά η Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ μαζί της... Μαζί σου
Θα σου θυμήσω κάτι.
Ο ΠΑΟΚ είναι άμεσα συνδεδεμένος με το λαό του.
ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ
Αυτά πέρι Ευρωπαικού σχεδίου κλπ κλπ θα ταίριαζαν απολύτως αν ήσουνα σε καμιά ευρωπαική ομάδα με εντελώς διαφορετική αντίληψη περι ποδοσφαίρου.
Τι εννοώ συνδεδεμένος?
1) Οικονομικά
2) Διοικητικά
3) Αγωνιστικά
Ξεχνάς ότι ένα 70 % (αυθαίρετο ποσοστό, δεν έχω στοιχεία να το αποδείξω) των εσόδων του ΠΑΟΚ προέρχεται απο διαρκείας και γενικότερα από το κόσμο?
Ξεχνάς ότι τον Ιούνιο όταν θα βγεις στη γύρα για ψιλά , ο κόσμος θα "αποτιμήσει" τη πορεία σου?
Εχεις την αίσθηση ότι ο κόσμος είναι ευχαριστημένος μέχρι τώρα , επειδή είσαι πρώτος στον όμιλο του Europa? Οι περισσότεροι , θα αλλάζαμε αυτή τη πρωτιά με 2 νίκες επί βάζελου και αστέρα, ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΕΣ απο καλές εμφανίσεις και ποδοσφαιρική "υγεία". Εγώ δε συζητώ αν αυτή η ανταλλαγή είναι προς όφελος μας..δεν είμαι λογιστής. Καταλαβαίνω όμως τι θέλει ο κόσμος. Και από τη στιγμή που ο κόσμος πληρώνει ΟΦΕΙΛΕΙΣ να λάβεις υπόψιν τις αντιδράσεις του. Και να μη προτρέξεις με αυθαίρετα συμπεράσματα , δεν εννοώ να είσαι μόνιμα με το άγχος τι θα πει ο κόσμος του ΠΑΟΚ.... απλά να προβληματιστείς και να αφουγκραστεις τη ψυχολογία του.
Αυτή η ψυχολογία λέει , δεκαετίες ολόκληρες τώρα, ότι όταν παίζεις με το ΠΟΚ πρέπει να αφήνεις τα κοκκαλά σου στη Τούμπα. Δε πα να παίζεις τελικό διηπειρωτικού την άλλη βδομάδα, το DNA σου , το DNA του κόσμου σου, απαιτεί να δίνεις μάχες και να λιώνεις στο γήπεδο. Προέκταση του παραπάνω, είναι το ότι ο κόσμος απαιτεί να είσαι ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ, ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα. Ουτε παπαριές του στυλ "πάω για πρωτάθλημα" αλλά ούτε και ωχαδερφισμός που λέει "έλα μωρέ , στα play off να μπούμε και πετύχαμε το στόχο μας"..... ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ποιά play-off? Με 35 βαθμούς διαφορά από τους 2?
Η ιεράρχηση πρέπει να είναι ξεκάθαρη στο ΠΑΟΚ.
Άμα δεν έχω πλούσιο ρόστερ , προβάδισμα στο πρωτάθλημα. Να κρατήσω το κόσμο ζεστό και να δείξω ότι ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ είμαι πλέον σοβαρός διεκδικητής της 2ής - 3ης θέσης .
Ταυτόχρονα προσπαθώ να μπω στους ομιλους του Europa League 4-5 συνεχόμενες χρονιές. Και από εκεί και πέρα, ότι βρέξει ας κατεβάσει. Ας κόψει το λαιμό του ο (κάθε) Ζαγορ-Βρύζας να φτιάξει πλούσιο ρόστερ και να παίζεις παντού κομπλέ.
Για να μπω στους Ομίλους, δε χρειάζομαι κάποια θυσία. Είναι το μινιμουμ που πρέπει να κάνω.
ΥΓ: Για του λόγου το αληθές, ήδη βγήκανε 2 ανακοινώσεις του κόσμου για την ΑΣΧΗΜΗ πορεία της ομάδας... Πάνε πες σε αυτούς ( απο αυτούς που θα ζητήσεις διαρκείας του χρόνου) ότι είμαστε πρώτοι στον όμιλο, η ομάδα βαδίζει βάση σχεδίου και να μην ανησυχούν.
Πριν έγραψες την φράση "Η καταξίωση έρχεται μόνο μέσα απο το πρωτάθλημά σου"
Οπότε το ποιος "δε ζει στην Ελλάδα ή και να ζει δεν δίνει και πολλή σημασία τι γίνεται γύρω του (σε σχέση με το ΠΑΟΚ)" είναι ηλίου φαεινότερο.
Εγώ έχω κάποιες απόψεις και τις υποστηρίζω με επιχειρήματα.Αν κάποιο απ αυτά δεν ισχύει μπορούμε να το κουβεντιάσουμε.
Μιλάς για οικονομικά και ξεχνάς πως κάθε ευρωπαϊκή νίκη δίνει και λεφτά.
Κάθε Ευρωπαϊκός αγώνας στην έδρα σου,επίσης με εισητήρια.
Τέλος εγώ δεν λέω ας χάνουμε στην Ελλάδα,αρκεί να προχωράμε στην Ευρώπη,λέω να βρούμε τον γαμημένο τρόπο να τα συνδιάζουμε.
Όχι πονάει κεφάλι,κόψει κεφάλι.....
Τέλος τέλος,επειδή έχεις κοντή μνήμη,αυτό το μπλακ άουτ 4-5 αγωνιστικών το παθαίνουμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή.Ακόμα και την χρονιά που ΔΕΝ είχαμε Ευρώπη.Τότε με Σάντος,που κάναμε το μεγάλο σερί και μας κλέψαν το πρωτάθλημα.Πήγαινε να δεις τα αποτελέσματα μέσα στο Φθινόπωρο.
Χωρις ευρωπαικα ματς
Τότε πάλι η Τότεναμ σου φταιγε;;
Παρόμοια ανάκαμψη θα γίνει και φέτος.Όχι σε σημείο να χτυπήσουμε πρωτάθλημα,αλλά θα είμαστε 3-4 θέση με διαφορά.
Και στα γαμημένα play-off και 17 πόντους πίσω να είσαι,γίνονται 3! Τι άλλο θέλουμε!!!!
Μας έπιασε όλους η γκρίνια με τα συνεχή άτυχα αποτελέσματα.
Μη ξεχνάτε πως έχουμε σπάσει κάθε ρεκορ ατυχίας με τους τραυματισμούς....
Ας χαλαρώσουμε και ας κάνουμε υπομονή όλοι.
Οπότε το ποιος "δε ζει στην Ελλάδα ή και να ζει δεν δίνει και πολλή σημασία τι γίνεται γύρω του (σε σχέση με το ΠΑΟΚ)" είναι ηλίου φαεινότερο.
Εγώ έχω κάποιες απόψεις και τις υποστηρίζω με επιχειρήματα.Αν κάποιο απ αυτά δεν ισχύει μπορούμε να το κουβεντιάσουμε.
Τέλος εγώ δεν λέω ας χάνουμε στην Ελλάδα,αρκεί να προχωράμε στην Ευρώπη,λέω να βρούμε τον γαμημένο τρόπο να τα συνδιάζουμε.
Όχι πονάει κεφάλι,κόψει κεφάλι.....
Τέλος τέλος,επειδή έχεις κοντή μνήμη,αυτό το μπλακ άουτ 4-5 αγωνιστικών το παθαίνουμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή.Ακόμα και την χρονιά που ΔΕΝ είχαμε Ευρώπη.Τότε με Σάντος,που κάναμε το μεγάλο σερί και μας κλέψαν το πρωτάθλημα.Πήγαινε να δεις τα αποτελέσματα μέσα στο Φθινόπωρο.
Χωρις ευρωπαικα ματς
Παρόμοια ανάκαμψη θα γίνει και φέτος.Όχι σε σημείο να χτυπήσουμε πρωτάθλημα,αλλά θα είμαστε 3-4 θέση με διαφορά.
Και στα γαμημένα play-off και 17 πόντους πίσω να είσαι,γίνονται 3! Τι άλλο θέλουμε!!!!
Το επιχείρημά μου είναι πως αν μείνεις πολύ πίσω στην Ελλάδα και χάσεις το στίγμα που είχες ο κόσμος θα ξενερώσει και τα διαρκείας σου θα είναι μειωμέναDoomlord4 έγραψε: Εγώ έχω κάποιες απόψεις και τις υποστηρίζω με επιχειρήματα.Αν κάποιο απ αυτά δεν ισχύει μπορούμε να το κουβεντιάσουμε.
Ούτε εγώ λέω να χάσω επίτηδες στην Ευρώπη για να πάω καλά στην Ελλάδα. Αν μπορώ να το συνδυάσω. Αν δε μπορώ, να δώσω έμφαση στο πρωτάθλημα (με δεδομένη την ήδη είσοδό μου στους ομίλους).Doomlord4 έγραψε: Τέλος εγώ δεν λέω ας χάνουμε στην Ελλάδα,αρκεί να προχωράμε στην Ευρώπη,λέω να βρούμε τον γαμημένο τρόπο να τα συνδιάζουμε.
Όχι βέβαια. Η θέση μου είναι πως ΑΝ η εικόνα της ομάδας είναι τέτοια επειδή δε μπορεί να ανταπεξέλθει σε 2 διοργανώσεις , ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στο πρωτάθλημα. Προσωπική άποψη είναι ότι δε παιζουν καλά για άλλους λογους ( βεντετισμοι, οικονομικό, ίσως προβλημα στα αποδυτηρια κλπ κλπ κλπ) ΠΡΩΤΙΣΤΑ και λίγο μόνο ευθύνεται η Ευρωπαική "κούραση".Doomlord4 έγραψε: Τέλος τέλος,επειδή έχεις κοντή μνήμη,αυτό το μπλακ άουτ 4-5 αγωνιστικών το παθαίνουμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή.Ακόμα και την χρονιά που ΔΕΝ είχαμε Ευρώπη.Τότε με Σάντος,που κάναμε το μεγάλο σερί και μας κλέψαν το πρωτάθλημα.Πήγαινε να δεις τα αποτελέσματα μέσα στο Φθινόπωρο.
Χωρις ευρωπαικα ματς
[/quote]Doomlord4 έγραψε: Και στα γαμημένα play-off και 17 πόντους πίσω να είσαι,γίνονται 3! Τι άλλο θέλουμε!!!!
Με -17 πόντους από τη κορυφή δε μπορώ να χαλαρώσω ούτε με ναρκωτικά.
Αποδεδειγμένα λάθος και σε αυτό σου το επιχείρημα.giapas έγραψε:Το επιχείρημά μου είναι πως αν μείνεις πολύ πίσω στην Ελλάδα και χάσεις το στίγμα που είχες ο κόσμος θα ξενερώσει και τα διαρκείας σου θα είναι μειωμένα
Μετα την 9η θέση πρίν 4 χρόνια,μια από τις πιο απαράδεκτες κατατάξεις στην ιστορία μας,πουλήσαμε 15.000 διαρκείας.
Η διαφορά είναι στο όραμα και στο πλάνο που σου παρουσιάζει η διοίκηση.
Καλά,σε αυτό συμφωνούμε απόλυταgiapas έγραψε:Με -17 πόντους από τη κορυφή δε μπορώ να χαλαρώσω ούτε με ναρκωτικά.

Υ.Γ Ψέματα τα 15.000.....19.000 διαρκείας νομίζω ήταν μετά από εκείνη την χρονιά