Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Η πρώτη φάση που αακοινώθηκε πως ολοκληρώθηκε αφορούσε το δικαίωμα των παλαιών μετόχων να πληρώσουν για να αγοράσουν μετοχές και να διατηρήσουν αναλοίωτο το ποσοστό τους. Τώρα πλέον παίρνοντας μετοχές μειώνεται το ποσοστό των παλαιών μετόχων ανάλογα...
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

arisk έγραψε:Τώρα πλέον παίρνοντας μετοχές μειώνεται το ποσοστό των παλαιών μετόχων ανάλογα...
Οπότε ο Παγώνης αρχίζει να πεύτει και από το 32% που έχει.
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Κατά το Σεπτέμβρη θα ανοίξει πάλι. Απαιτείται εκ νέου διαδικασία προκύρηξης, αν και όχι τόσο χρονοβόρα όσο η προηγούμενη. Εκεί πιστεύω θα γίνει και η έκκληση από τη Διοίκηση στον κόσμο για στήριξη.
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Παντως τωρα ολα ειναι ξεκαθαρα στο μυαλο μου. Η θα καλυυθει η αυξηση η δεν θα παμε ΟΥΕΦΑ. Και κινδυευει και η συμμετοχη μας στο επομενο πρωταθλημα! Τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα...

Και σαν να καταλαβα οτι αυτο πρεπει να γινει πριν(η 1-2 μηνες)τις 30/12/08! Αμα ισχυει εχουμε ΠΟΛΥ μεγαλο προβλημα... Ελπιζω να καταλαβα λαθος...
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

georgefr έγραψε:Ρε παιδια ποσο την εχουν την μια μετοχη απο αυτους που ξερουν??Και μπορουμε να τις προμηθευτουμε απο καταστηματα Marfin EΓΝΑΤΙΑ σε ολη την Ελλαδα???Εδω στην Αθηνα που μενω θα εχουν??
Αδελφέ γίνεται, απλά να έχεις μαζί σου φωτοτυπία της ταυτότητας και ή φωτοτυπία εκαθαριστικού ή λογαριασμό ΔΕΗ για να αποδεικνείεται το ΑΦΜ.
Σε όλα τα καταστήματα της Marfin γίνεται, απλά στα καταστήματα της Αθήνας δν πολύ ξέρουν τι παίζει κτλ, αλλά μαθαίνουν οκ.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ετοιμαστείτε για τη νέα αύξηση. Αυτή τη φορά πρέπει να σοβαρευτούμε όλοι μας και να αναλάβουμε τις ευθύνες γιατί αν δε καλύψουμε το ποσό που πρέπει, και 1οι να βγούμε, Ευρώπη δε βλέπουμε, ούτε φυσικά του χρόνου συμμετοχή στο Πρωτάθλημα..
konstantinos palaiologos

Δημοσίευση από konstantinos palaiologos »

Αδέρφια ΑΒΕ! Από την προηγούμενη ΑΜΚ έχω πάρει 2,000 τεμάχια και σκοπεύω να πάρω και άλλα 2,000 από την επόμενη...Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι τί ποσό έχει ήδη καληφθεί!
Από ότι γνωρίζω θα αρχίσει μεγάλη καμπάνια για την αγορά μετοχών.
Η αλήθεια είναι πως πρέπει να κινήσουμε γη και ουρανό! Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα αφήσουμε όλη την Ελλάδα άφωνη...
Κάτι παρόμοιο πρέπει να έκανε και η ΑΕΛ στην Κύπρο...

ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ... :P
pan0s

Δημοσίευση από pan0s »

SSSSOOOOOOOOOOOOOOSSSS
Παιδια τερμα η πλακα.μπορει στα διαρκειας να δώσαμε μαθήματα αλλα όλη η ιστορία του ΠΑΟΚ εξαρτάται απο την αγορά μετοχών.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ αν δεν αγοράσουμε μετοχές και δεν καλυφθεί η αύξηση μέχρι τον Δεκέβριο τότε όλα τελειώνουν. Και μην αρχίσει ο καθένας ότι δεν μπορεί να βάλει λεφτά. 50 ευρώ ο καθένας να βάλει η υπόθεση τελείωσε.Ναι ρε θα φάτε λιγότερα σαντουιτς και θα πιείτε λιγότερες μπύρες για ένα μήνα και θα τα δώσετε. Και στην τελική δεν θα πάτε μία εκδρομή εκτός έδρας και θα δώσετε τα λεφτά στην αύξηση.
ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ οποιος πονάει την ομάδα τώρα ήρθε η στιγμή να το αποδείξει. 50ευρωχ50.000κόσμος=2.500.000 ευρω,έχω την εντύπωση ότι το συνολικό ποσό πλέον που χρειάζεται είναι γύρω στα 14.000.000 ερώ. Συνειδητοποιείτε ότι δεν αρκεί. όσα περισσότερα μπορεί ο καθένας πρέπει να τα θυσιάσει....ο καθένας πρέπει να το διαδώσει στους γύρω του και να τους παροτρύνει..
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Κακα τα ψεματα ο λαος ΔΕΝ μπορει να καλυψει ενα ΤΕΤΟΙΟ ποσο! Μιλαμε για 18.000.000!!! 18!! Αυτα τα πραγματα δεν γινονται,και ουτε η διοικηση πιστευω οτι ελπιζει σε κατι τετοιο. Χωρις επιχειριματιες δεν γινεται δουλεια! ΤΕΛΟΣ!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Κοιταξτε εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει περιπτοση να μην καληφθει.
Πιστευω οτι περιμενουν να καληψει ο κοσμος οσα μπορει και οτι μηνει θα τα καληψει καπιος επιχειριματιας η ακομα ακομα καπιος υποψηφιος επενδυτης.
Η διοικιση δεν υπαρχει περιπτοση να περιμενει να καληφθει μονο απο τον κοσμο ο ζαγορ εχει πολους ασους στο μανικι. :wink:

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
PAOKARA MIA ZOI

Δημοσίευση από PAOKARA MIA ZOI »

1 EK. ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΕΝΑ ΠΟΣΟ Η ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 14 ΕΚ. ΑΠΟ 'ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Κ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ 31/12 ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
:? :P

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
gash042

Δημοσίευση από gash042 »

Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Παιδιά συμφωνώ κι εγώ με τα λεγόμενα σας, αλλα...αναγκαστικά θα βάλουμε το χέρι στην τσέπη πάλι. Είναι μονόδρομος. Δεν υπάρχει επιστροφή. Ελπίζω μονο, ένα πολύ μεγάλο μέρος του μετοχικού κεφαλαίου να καλυφθεί από οικονομικά εύρωστους επιχειρηματίες (στυλ Σαχπατζίδη), και να μην επωμισθεί ο απλός οπαδός το μεγαλύτερο βάρος...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Το θέμα είναι παιδιά και το ξέρω σίγουρα αυτό, εμείς θα δώσουμε ότι μπορούμε ο καθένας. Διάθεση υπάρχει και όσο στενός κι αν είναι ο καθένας μας οικονομικά, θα κάνει την υπέρβαση και το ιερό του χρέος!!!!

Αλλα δεν θέλω και δεν ανέχομαι να μας περνάνε για ηλίθιους... Κανένας τους!!!!

Θέλω να πω με αυτό, ότι όχι πάντα μονο ο Λαός να ματώνει για τις μ@@@@@ίες του καθενός. Θα πρέπει να βρεθεί κάποια φόρμουλα που να προστατεύει αυτό το ποσοστό που κάλυψε ο Λαός. Δεν ξέρω πως και αν γίνετε αυτό, αλλα αν πούμε για παράδειγμα ότι καλύψαμε κεφαλαιο αξιας 5 εκατομμυρίων, το ποσοστό αυτό να μείνει σταθερό!
Να βρεθεί και κάποιος οπαδός, κοινής αποδοχής, "συνδεσμιτης" η όχι, που να παίρνει μέρος στα συμβούλια και να έχει λόγο και δικαίωμα ψήφου στις αποφάσεις για τα δρώμενα στην ΠΑΕ!!!

Μια που πληρώνουμε να έχουμε και δικαιώματα κι όχι μονο υποχρεώσεις. Νομίζω ότι είναι θεμιτό αυτό.

Το μονο που με προβληματίζει είναι ότι δεν ξέρω αν γίνετε κάτι τέτοιο...ίσως κάποιος έχει εμπειρία σε κάτι τέτοια και μπορεί να πει περισσότερα...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Platon έγραψε: Θα πρέπει να βρεθεί κάποια φόρμουλα που να προστατεύει αυτό το ποσοστό που κάλυψε ο Λαός. Δεν ξέρω πως και αν γίνετε αυτό, αλλα αν πούμε για παράδειγμα ότι καλύψαμε κεφαλαιο αξιας 5 εκατομμυρίων, το ποσοστό αυτό να μείνει σταθερό!
χωρίς να ισχυρίζομαι ότι είμαι επαγγελματίας σε αυτόν το τομέα, αλλα με βάση όλα όσα έχουμε ακούσει τα τελευταία 3 χρονια για μετοχές etc.

από τι στιγμή που η εταιρία θα έρθει στο μηδέν νέα AMK δε θα χρειάζεται εάν δεν δημιουργούνται extra χρέη. Αν δημιουργηθούν extra χρέη τότε από το νομο θα χρειάζεται AMK. Εκτος εάν καλύπτονται με κάποιο άλλο τρόπο.το ποσοστό του κεφαλαίου σου θα παραμένει σταθερό εάν βάζει κάποιος τα λεφτά που του αναλογούν. σε κάθε περίπτωση οι μέτοχοι αποφασίζουν για όλα αυτά στο ποσοστό που τους ανάλογι.
Platon έγραψε: Να βρεθεί και κάποιος οπαδός, κοινής αποδοχής, "συνδεσμιτης" η όχι, που να παίρνει μέρος στα συμβούλια και να έχει λόγο και δικαίωμα ψήφου στις αποφάσεις για τα δρώμενα στην ΠΑΕ!!!
και αυτοί που έχουμε εκεί πάνω τώρα τι είναι ? και άσε το ζαγοράκη. ο βιολιδις τι είναι?
Platon έγραψε: Μια που πληρώνουμε να έχουμε και δικαιώματα κι όχι μονο υποχρεώσεις. Νομίζω ότι είναι θεμιτό αυτό.
δε καταλαβαίνω γιατί κάποιος που πληρώνει ένα διαρκειας πρέπει να έχει περισσότερα δικαιώματα εκτος από το να πηγαίνει στο γήπεδο για να δει τα παιχνίδια που του αναλογούν. κάποιος που αγοράζει μια μπλούζα etc etc......
πάντοτε πληρώναμε διαρκειας, εισιτήρια, μπλούζες και όλα τα υπόλοιπα. αυτό το κάναμε , το κάνουμε περισσότερο από κάθε άλλη φορα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε είτε μας διαγραφουν τα χρέη , είτε τα πληρώσουμε μέσο AMK ,είτε η διοίκηση τις ομάδας μετατραπεί σε λαϊκή βάση, είτε έρθει μεγαλομέτοχος είτε οτιδήποτε.εάν κάποιος αποφασίσει να αγοράσει μετοχές θα έχει τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα που του αναλογεί αυτή η πράξη. τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”