Η ψυχολόγος Σάντυ Κουτσοσταμάτη στον ΠΑΟΚ
Δε με νοιάζει ποιος είναι αυτός που θα χρειαστεί να βοηθήσει τα τμήματα υποδομής. Με νοιάζει η κίνηση σαν κίνηση και το βάρος που δίνει ο Ζαγοράκης με τον Γεωργιάδη και τον Ελευθεριάδη στα τμήματα υποδομής. Ας σταματήσουμε επιτέλους να είμαστε τόσο αλαζόνες και να κοιτάμε μόνο ότι μας ενδιαφέρει. Δείτε και μια φορά την ουσία. Αυτά και τέλος!!!
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!!!!
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!!!!
-
Συφωνω με ολα οσα λετε...
αλλα η ουσια ποια ειναι ρε σεις παιδεια ? να παιρουμε καποιον στην ομοδα κ να λεμε οτι ειναι Παιδοψυχολογος ενω δεν ειναι ? τοσα μεγαλα ονοματα υπαρχουν στη πολη μας με κατα αξιομενους αθρωπους οχι με κοριτακια που μεχρι κ τα ονοματα τουσ παραπεμπουν σε μεσσημεριανες εκμποπες !!
αλλα η ουσια ποια ειναι ρε σεις παιδεια ? να παιρουμε καποιον στην ομοδα κ να λεμε οτι ειναι Παιδοψυχολογος ενω δεν ειναι ? τοσα μεγαλα ονοματα υπαρχουν στη πολη μας με κατα αξιομενους αθρωπους οχι με κοριτακια που μεχρι κ τα ονοματα τουσ παραπεμπουν σε μεσσημεριανες εκμποπες !!
- Akis o skoulikofagos
- Akis o skoulikofagos
και να που καταντισες σε ενα φορουμ με καμια 5000 παπαρες μαζι και μενα χαχαχα
πλακα κανω.
Το καλητερο ΠΑΝΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟ φορουμ.
Τα σπαει.
Συνιθος οταν βλεπουμε μια ομορφη λεμε αυτην μονο για κρεβατι κανει......ομος δεν ειναι ετσι επιδη ειναι ομορφη δεν σημενη οτι δεν ειναι καλη στην οδυλια της.
ΠΑΟΚΙ ΤΡΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ....
πλακα κανω.
Το καλητερο ΠΑΝΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟ φορουμ.
Τα σπαει.
Συνιθος οταν βλεπουμε μια ομορφη λεμε αυτην μονο για κρεβατι κανει......ομος δεν ειναι ετσι επιδη ειναι ομορφη δεν σημενη οτι δεν ειναι καλη στην οδυλια της.
ΠΑΟΚΙ ΤΡΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ....
- trelogiatros
Όταν στην Ελλάδα όλα λειτουργούν με το βύσμα δεν μπορούμε να περιμένουμε ο ΠΑΟΚ να αποτελεί εξαίρεση ρε αδέρφια, όσο κι αν θέλουμε το αντίθετο. Εδώ είχαμε τον Ορφανό να σκουπίζει τον πάγκο πέρσι ως πιο άχρηστος και από τα παλτά που κυκλοφορούσαν για βασικοί και του πληρώναμε βαρβάτο συμβόλαιο, στην Σάντυ θα κολλήσουμε.
Η αλήθεια είναι ότι ο Papadopoylos έχει δίκιο ρε παιδιά, και το προσυπογράφω ως μέλος του κλάδου που έχει περάσει από κάθε μορφής ακαδημαϊκό ίδρυμα. Η κοπέλα είναι γλάστρα με ανύπαρκτες σπουδές και φημολογείται έντονα και όχι αβάσιμα ότι κατάφερε να κάνει όνομα και εκπομπή πέρνοντας π***ς από δω κι από κει, συμπεριλαμβανομένου και του Κανάκη. Προφανώς με τον ίδιο τρόπο θα κατάφερε να πάρει και την δουλειά στον ΠΑΟΚ.
Και εγώ το βρίσκω εξοργιστικό, αλλά τι να κάνουμε στην τελική, υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα ζητήματα να μας ενοχλήσουν. Μπορούμε να το δούμε ως καλή κίνηση από πλευράς δημοσίων σχέσεων, άσχετα που αν αυτή είναι ψυχολόγος εγώ έχω τα προσόντα του Αντεμπαγιόρ.
Η αλήθεια είναι ότι ο Papadopoylos έχει δίκιο ρε παιδιά, και το προσυπογράφω ως μέλος του κλάδου που έχει περάσει από κάθε μορφής ακαδημαϊκό ίδρυμα. Η κοπέλα είναι γλάστρα με ανύπαρκτες σπουδές και φημολογείται έντονα και όχι αβάσιμα ότι κατάφερε να κάνει όνομα και εκπομπή πέρνοντας π***ς από δω κι από κει, συμπεριλαμβανομένου και του Κανάκη. Προφανώς με τον ίδιο τρόπο θα κατάφερε να πάρει και την δουλειά στον ΠΑΟΚ.
Και εγώ το βρίσκω εξοργιστικό, αλλά τι να κάνουμε στην τελική, υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα ζητήματα να μας ενοχλήσουν. Μπορούμε να το δούμε ως καλή κίνηση από πλευράς δημοσίων σχέσεων, άσχετα που αν αυτή είναι ψυχολόγος εγώ έχω τα προσόντα του Αντεμπαγιόρ.
- trelogiatros
savvas53 έγραψε:ρε τρελλογιατρε....
επειδη δεν πηραν εσενα τα λες αυτα για τη σαντυ?
![]()
![]()
![]()
σοβαρα παντως...
δεν ειναι σωστο ετσι αβασανιστα να αναφερομαστε στην σεξουαλικη ζωη
δημοσιων προσωπων με τετοιες εκφρασεις...
δικα μας παιδια ειναι,ειτε το θελουμε ειτε οχι...

Και όσο για τα δημόσια πρόσωπα συμφωνώ μαζί σου, αδερφέ, γι αυτό και έγραψα "φημολογείται", θέλοντας να διευκρινήσω ότι δεν μεταφέρω δικε΄ς μου πληροφορίες αλλά πρόκειται για φήμες που τις έχουμε ακούσει όλοι μας και απλά ακούγονται ρεαλιστικές
-
- Akis o skoulikofagos
- paoktrella