Φανέλα ΠΑΟΚ
Επειδη εσυ εχεις νευρα δεν θα μας το παιζεις!Κι εγω προβληματα εχω και ολοι προβληματα εχουμε!Εγω δεν εκραξα τον Ζαγορακη.Απλα ειπα την αποψη μου σε ενα τοπικ που ανοιχτηκε για την φανελα και ειδα οτι καποιοι που εχουν την ιδια αποψη μαζι μου δεχτηκαν επιθεση επειδη ειπαν κατι αρνητικο!
Και εγω ποτε δεν ειπα να μην εχουμε χορηγιες!Αλλα επειδη οπως περσι που δωσαμε 6 εκατ. με τα διαρκειας και ποσα,4 νομιζω,σολντ αουτ και φετος αλλα τοσα δηλαδη 12 εκατ σε 2 χρονια και οχι 5.5 σε 5(αφου το πατε μαθηματικα)αρα ο χορηγος ειναι ο κοσμος(βλεπε δηλωσεις Θοδωρα) αρα ο κοσμος πρεπει να εχει αποψη.
ΥΓ.1 Φοφανα τσογλανακι που θα γαμησεις ειναι αλλοι οχι εγω.Υπαρχει και το pm και οχι να κανουμε ετσι δημοσια τους μαγκες!!!
ΥΓ2. Ραντεβου στα λεωφορεια για Κρητη.Ετσι δεν ειναι?
Και εγω ποτε δεν ειπα να μην εχουμε χορηγιες!Αλλα επειδη οπως περσι που δωσαμε 6 εκατ. με τα διαρκειας και ποσα,4 νομιζω,σολντ αουτ και φετος αλλα τοσα δηλαδη 12 εκατ σε 2 χρονια και οχι 5.5 σε 5(αφου το πατε μαθηματικα)αρα ο χορηγος ειναι ο κοσμος(βλεπε δηλωσεις Θοδωρα) αρα ο κοσμος πρεπει να εχει αποψη.
ΥΓ.1 Φοφανα τσογλανακι που θα γαμησεις ειναι αλλοι οχι εγω.Υπαρχει και το pm και οχι να κανουμε ετσι δημοσια τους μαγκες!!!
ΥΓ2. Ραντεβου στα λεωφορεια για Κρητη.Ετσι δεν ειναι?
Εγώ μάγκες αγόρασα φανέλα κ είναι μια χαρά!!!
Το μόνο που με χαλάει είναι ότι είναι λίγο κολλητή κ φαίνεται η κοιλιά μου απο τις μπύρες κ απο τις Ρετσίνες!!!
Έπρεπε να πάρω πιο μεγάλη γαμώ την πουτάνα μου!!!
Μια χαρά είναι η φανέλα μάγκες!!! Όποιου δεν του αρέσει δεν αγοράζει!!!
Αυτή είναι η αλήθεια!! Όσο για τα 70€ εντάξει είναι λίγο τσουχτερό, αλλά τα λεφτά πλέον πάνε εκεί που πρέπει αδέρφια!!!!
Όποιος δεν θέλει φανέλα με τόσα λεφτά αγοράζει διαρκείας στο ΜΠΑΣΚΕΤ κ τέλος!!! Σιγά μην μαλώσουμε για τα παγωτά κ τα κρουασάν!!!
ΠΑΟΚ ρε!!
Το μόνο που με χαλάει είναι ότι είναι λίγο κολλητή κ φαίνεται η κοιλιά μου απο τις μπύρες κ απο τις Ρετσίνες!!!
Έπρεπε να πάρω πιο μεγάλη γαμώ την πουτάνα μου!!!
Μια χαρά είναι η φανέλα μάγκες!!! Όποιου δεν του αρέσει δεν αγοράζει!!!
Αυτή είναι η αλήθεια!! Όσο για τα 70€ εντάξει είναι λίγο τσουχτερό, αλλά τα λεφτά πλέον πάνε εκεί που πρέπει αδέρφια!!!!
Όποιος δεν θέλει φανέλα με τόσα λεφτά αγοράζει διαρκείας στο ΜΠΑΣΚΕΤ κ τέλος!!! Σιγά μην μαλώσουμε για τα παγωτά κ τα κρουασάν!!!
ΠΑΟΚ ρε!!
- pagotatzis
imbedil4a έγραψε:
Οποιος λοιπον εκφραζει τα παραπανω παραπονα για την φανελα φετος,ουτε κακος ειναι,ουτε στημενος,ουτε αντιΠ.Α.Ο.Κ.τσης.
για πια post αναφέρεσαι? κοίταξα όλο το topic για να δω από περιέργεια που γίναν αυτά που αναφέρεσαι στο πρώτο σου post. Δεν βρήκα κανένα post στο οποιο κάποιος να κατηγορείται σαν κακός, στημένος η/και αντιπαοκτσις.Το 80% τον post σε αυτό το topic κράζουν τι φανέλα τις puma τους χορηγούς κτλ κτλ σε κανέναν δε έγινε επίθεση έτσι όπως την αναφέρεις και σε κανένα δε αναφέρθηκε ότι κάνει πόλεμο στο Ζαγοράκη. θα ήταν καλο να κανεις quote ένα post που να δικαιολογεί αυτά που έγραψες παραπάνω αλλα δε νομίζω ότι θα βρείς. γιατί πρέπει να μπερδεύουμε τα μπούτια μας χωρίς λόγο?????imbedil4a έγραψε:
δεν θα μας το παιζεις!Κι εγω προβληματα εχω και ολοι προβληματα εχουμε!Εγω δεν εκραξα τον Ζαγορακη.Απλα ειπα την αποψη μου σε ενα τοπικ που ανοιχτηκε για την φανελα και ειδα οτι καποιοι που εχουν την ιδια αποψη μαζι μου δεχτηκαν επιθεση επειδη ειπαν κατι αρνητικο!
η χορηγία τις φανέλας κοστίζει για 1 χρόνο 2.3 εκ. αυτό που βλέπεις δηλαδή όταν την αγοράζεις κοστίζει 2.3 εκ για 1 χρόνο. 1.2 από τι ΔΕΠΑ και 1.1 από τι ΔΈΛΤΑ.imbedil4a έγραψε: δηλαδη 12 εκατ σε 2 χρονια και οχι 5.5 σε 5(αφου το πατε μαθηματικα)
...και μονο που σ'αυτο το θεμα βλεπουμε τοσες αντιδρασεις,για μενα
ειναι αρκετο....
οπως το βλεπω,η φανελα ειναι ακομα ενας τροπος να βοηθησουμε την ομαδα...
δεν θελω να γινω διαφιμιστικη πινακιδα της δελτα η του μολτο...
δεν παιρνω φανελα...
πηρα για την κορη μου,για τα βαφτιστηρια μου...
πηρα κομπολογια,τασακια και λοιπα...
ΟΜΩΣ...
εχω φανελα arsenal,liverpool,totenham,barca....
χωρις διαφημισεις....
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!
ΝΕΤΗ ΚΑΙ ΣΚΕΤΗ!
ποιος θα μου πει οτι ειμαι λαθος?
....
ps. και κατι αλλο...
εκτος απο χορηγος(εγω ο λαος του ΠΑΟΚ),ειμαι και πελατης...
αρα πρεπει να 'χω και λιγο δικιο...

ειναι αρκετο....
οπως το βλεπω,η φανελα ειναι ακομα ενας τροπος να βοηθησουμε την ομαδα...
δεν θελω να γινω διαφιμιστικη πινακιδα της δελτα η του μολτο...
δεν παιρνω φανελα...
πηρα για την κορη μου,για τα βαφτιστηρια μου...
πηρα κομπολογια,τασακια και λοιπα...
ΟΜΩΣ...
εχω φανελα arsenal,liverpool,totenham,barca....
χωρις διαφημισεις....
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!
ΝΕΤΗ ΚΑΙ ΣΚΕΤΗ!
ποιος θα μου πει οτι ειμαι λαθος?
....
ps. και κατι αλλο...
εκτος απο χορηγος(εγω ο λαος του ΠΑΟΚ),ειμαι και πελατης...
αρα πρεπει να 'χω και λιγο δικιο...

Βασικά αν σου τη βιδώσει ρίξε ελεύθερα κανα γκαζάκι στο αμάξι του μπαμπά μου .. γιατί πολύ μου την μπαίνει και πρέπει να στρώσει λίγο!Gewlogos έγραψε:Kserw pou meneis oeo kserw pou meneis kseeeeeerw pou meneisssss oeo kserw pou meneisssss..!!!!Yiankos έγραψε:Σε λίγο θα φωνάζετε όμως .. που 'ναι τα ποστ, που 'ναι τα ποστ, που 'ναι τα ποστ και θα σας λεώ .. πιο δυνατά, πιο δυνατά, πιο δυνατά!Gewlogos έγραψε: P.S.3
To tragoudaki gia ta greeklish gnwsto..
Mi ginoume kai kourastikoi..
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
- thanasisp04
με 1 εκατομμύριο για ένα χρόνο για κάθε αλλαγή ονόματος και με κάποια ονόματα που δε θα είναι τόσο γέλια όσο αυτά που προτείνεις, εγώ προσωπικά δε θα είχα απόλυτος κανένα πρόβλημα για αλλαγή ονόματος σε στάδιο και θύρες.
αν εξαιρέσεις τι θuρα 4 ίσος , στις άλλες δε βλέπω τι πρόβλημα υπάρχει να λέγεται θuρα φούφουτος αντί για θuρα 6.
3 με 4 εκατομιρακια τέτοια κοπανιστός αέρας δε θα με χαλούσαν καθόλου.
αν εξαιρέσεις τι θuρα 4 ίσος , στις άλλες δε βλέπω τι πρόβλημα υπάρχει να λέγεται θuρα φούφουτος αντί για θuρα 6.
3 με 4 εκατομιρακια τέτοια κοπανιστός αέρας δε θα με χαλούσαν καθόλου.
μα όλοι ιδεολογικά το βλέπουμε. δηλαδή αν έχει τι δέλτα στη φανέλα , εμείς οι οπαδοί θα πάρουμε λεφτά? η αν το νέο γήπεδο ονομαστεί γήπεδο IBM θα πάρο εγώ και εσύ λεφτά?η επειδή έχουμε τι ΔΈΛΤΑ δε το βλέπουμε ιδεολογικά ενώ αν είχαμε blanco στο πίσω μέρος θα το βλέπαμε ιδεολογικά?δηλαδή τι ιδεολογία βγάζουμε αν δεν έχουμε διαφήμιση πίσω και μπροστά?lockg4 έγραψε: Δυστυχως ή ευτυχως thanasis04 για μενα και καποιους αλλους ο ΠΑΟΚ ειναι μονο ΠΑΟΚ και οχι ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Ακομα το βλεπω ιδεολογικα.Αμα αλλαξω θα σταματησω να πηγαινω και στο γηπεδο γιατι η ιδεα ειναι που μας κραταει και μας δυναμωνει.
τα πράγματα είναι απλά. θέλεις όσο πιο πολλά έσοδα για να έχεις όσο περισσοτερους καλους παίκτες γίνετε.η Δέλτα και η ΔΕΠΑ μου πληρώνουν αυτή τι στιγμή τους muslimovic, contreras, Garcia, νερών, χαλκιά, ίβιτς. Αν δεν είχα αυτές τις χορηγίες θα είχα τους salmon ,βαγγέλη , χαραλάμπους και κάθε καρυδιάς καρύδι.αν βρω αλλα 3 εκατομμύρια από κάπου αλλου μπορώ να φέρω άλλους 5 παικταράδες. εγώ το βλέπω όσο πιο ιδεολογικά γίνετε. αλλα οι παικταράδες δε θα μου έρθουν με γλειφιτζούρια. Εκτος αν θέλουμε να μας πουλα μαγkια ο νικοπολίδης και να μας πηγαίνει καροτσάκι στο corner ο οφρυδόπουλος.
ας κάνουμε μια λέσχη με 50 000 meli να βγάλουμε τις διαφημίσεις. μπορούμε να το κάνουμε? δε ξέρω. έως ότου γίνει αυτό άλλος δρόμος εκτος τον χορηγιών σε όλα τα επίπεδα δεν υπάρχει.