95.Δημήτρης Πόποβιτς

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol

95.Δημήτρης Πόποβιτς

Δημοσίευση από eorptol »

Σωστα είπε για να χάθεις πρέπει πρώτα να δείξεις σε επαγγελματικό επίπεδο αφήστε το παιδι να εξελιχθεί σιγα σιγα και φυσιολογικά τα ΜΜΕ για ποτε σε παίρνουν τα μυαλά δεν το καταλαβαίνεις ......
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Re: 95.Δημήτρης Πόποβιτς

Δημοσίευση από vasilis.A »

πιασε τηνευκαιρια απο τα μαλλια... :nairepaok:
akis_1987

Δημοσίευση από akis_1987 »

Εκτός αποστολής..Από του χρόνου τώρα καθώς το θεωρώ δύσκολο να συμμετέχει σε κάποιο ματς στα play off..Δουλειά, υπομονή και όλα θα ρθουν παιχταρά μου..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν το έγραψα με κατακριτική διάθεση. Ελπίζω στον παίκτη αυτόν. Απλά δεν θεωρώ ότι χάθηκε, γιατί φέτος ξεκίνησε με την επαγγελματική ομάδα.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Σαφως παγκο μεχρι του χρονου, θελει πολυ δουλεια.

Υπομονη δουλεια και βλεπουμε
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

Ο Δημήτρης Πόποβιτς είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν βγάλει τα τελευταία χρόνια οι Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Στα 17 του (είναι γεννηθείς το 1995) έκανε κι αυτός την πρώτη του προετοιμασία με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου και περιμένει να πάρει φέτος περισσότερες ευκαιρίες.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=95&id=20190
ασε χοντρουλη, απο ποτε η ΠΑΕ (Πανσερραικη) είναι Ακαδημία του ΠΑΟΚ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Τρί 24 Ιούλ 2012, 09:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Τα links τα βάζουμε σε κώδικα
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Όντως, τον μικρό τον μπανίσαμε και τον πήραμε από τους Πόντιους Σερρών πριν 3 χρόνια. Στα 14 του.
Epic fail. :D
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

«Πρότυπά μου ο Γκαρσία και ο Βιεϊρίνια»
Τρίτη, 24 Ιούλιος 2012 09:00

Εικόνα

Είναι Σερραίος στην καταγωγή, γεννηθείς το 1995 και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Οι εκπρόσωποι της ομάδας, ξεχώρισαν το ταλέντο και την ποιότητά του και την περσινή σεζόν ο Μπόλονι έδειξε τη διάθεση να τον προωθήσει, όπως έκανε με τον Σταφυλίδη και τον Αποστολόπουλο. Ο Δημήτρης Πόποβιτς, περί αυτού ο λόγος, μίλησε στα ΣΠΟΡ για την προετοιμασία που έκανε στο Αρνεμ της Ολλανδίας μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του Δικέφαλου. Παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 17 ετών, πιστεύει στον εαυτό του και τις δυνατότητές του. Και φυσικά περιμένει με πολύ μεγάλη ανυπομονησία, να κερδίσει μία θέση στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

Για να συμβεί όμως αυτό, γνωρίζει και ο ίδιος ο Πόποβιτς, πως θα πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια. Να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, να αφομοιώσει όλα όσα του είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στις προπονήσεις και όλα όσα θα του ζητήσει στις προπονήσεις των επομένων ημερών. Ο Πόποβιτς αποτελεί ένα από τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ, που διαθέτουν ποιότητα και ταλέντο. Είναι λοιπόν απολύτως λογικό να ονειρεύεται πως κάποια στιγμή θα του δοθεί η ευκαιρία για να παίξει στην Τούμπα. Αυτό που είναι όνειρο ζωής για όλους τους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

“Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ”

Ο Πόποβιτς πραγματοποίησε στην Ολλανδία, την πρώτη του προετοιμασία με την επαγγελματική ομάδα του ΠΑΟΚ. Ήταν λοιπόν δικαιολογημένος ο ενθουσιασμός του για όσα έζησε και προσπάθησε. Και δήλωσε στα ΣΠΟΡ: “Είμαι χαρούμενος γιατί είναι η πρώτη φορά που έκανα προετοιμασία με την επαγγελματική ομάδα του ΠΑΟΚ και αυτό είναι κάτι το ξεχωριστό. Όπως και να το κάνουμε, αισθάνομαι μία σωματική κούραση που οφείλεται στη σκληρή δουλειά που κάναμε στην Ολλανδία. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, όμως γνωρίζω πως πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό για να δείξουμε όλα όσα θέλει ο προπονητής μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε τον Γκαρσία στην ομάδα. Τον έχω σαν πρότυπό μου όπως και τον Βιεϊρίνια που μπορεί να έφυγε από τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι κοντά μας. Είναι πρότυπά μου, αυτοί οι δύο παίκτες”.

“Οι έμπειροι είναι εντάξει με τους νέους”

Καψόνια. . . δεν έκαναν οι έμπειροι στους νέους παίκτες. Στον ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα από την ηλικία του καθενός παίκτη, κυριαρχεί ο αλληλοσεβασμός. Και ο Δημήτρης Πόποβιτς σχολίασε αυτό το γεγονός: “Είμαστε μία οικογένεια και αυτό είναι υγεία. Οι έμπειροι παίκτες, είναι εντάξει με τους νέους. Νιώθουμε σαν μια οικογένεια και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα, εκτός από πολύ καλούς παίκτες, έχει και πολύ καλούς χαρακτήρες. Εμείς, ως νέοι έχουμε κερδίσει από τους έμπειρους και θέλουμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα στην ομάδα”.

“Ένιωσα χαρούμενος με Σταφυλίδη”

Ο Δημήτρης Πόποβιτς μιλώντας στα ΣΠΟΡ εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι ένας παίκτης του ΠΑΟΚ σε νεαρή ηλικία, έχει τη μεγάλη προοπτική να παίξει στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη Λεβερκούζεν. Και δεν το έκρυψε ο Πόποβιτς πως αυτή η προοπτική, εξιτάρει και τον ίδιο: “Ένιωσα χαρούμενος για τη μεταγραφή του Σταφυλίδη στη Λεβερκούζεν. Θα τον έχουμε μαζί μας όλη τη σεζόν και δεν το κρύβω ότι αυτό που έγινε, μου έδωσε ελπίδα για το μέλλον. Θέλω να παίξω και να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής μου, με συμβούλεψε να βελτιώσω τη σκέψη μου και να αποφεύγω να δίνω εύκολα την μπάλα στον αντίπαλο. Εμείς οι νέοι αγαπάμε την ομάδα, θέλουμε να προσφέρουμε και έχουμε την επιθυμία να τα καταφέρουμε”.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://sport103.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=31877&catid=217
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: 95.Δημήτρης Πόποβιτς

Δημοσίευση από karlat85 »

Με στεναχωρει που φαινεται να μην τοβ εμπιστευεται ο Δωνης.Ας ελπισουμε την πρωτη ευκαιρια που θα του δωθει να τηβ αρπαξει
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Πρεπει να παει δανεικος για μενα....ρολο στην ομαδα δυσκολα θα χει και η β ομαδα δεν εχει να του δωσει κτ πλεον..
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

και αυτος και ο κατσε θελουν δουλεια για να παιξουν επαγγελματικα στο σωμα τους(ο κατσε προς το παρον παει μια χαρα ακομα και ετσι με πιο δυνατους αντιπαλους ομως μπορει να εχει προβληματα) μπορει να τον θελουν κοντα για να τον εχουν ετοιμο για του χρονου,αυτη η διαδικασια σε αφηνει εκτος γηπεδων αρκετες φορες....και ο νινης το ειχε κανει στον βαζελο και ειχε μεινει εκτος για ενα διαστημα με περιορισμενες συμμετοχες,αν δεν υπαρχει προβλημα με αυτο και μπορει να το ακολουθησει χωρις παρακολουθηση(δυσκολο μου ακουγεται) θα ηταν καλο να παει καπου να παιξει,σαν χαρακτηριστικα παντως εχει οτι χρειαζεται να κανει καριερα μονο το σωμα και η εμπειρια τον αφηνει πισω και δεν παιζει ακομα στην α ομάδα
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

karlat85 έγραψε:Με στεναχωρει που φαινεται να μην τοβ εμπιστευεται ο Δωνης.Ας ελπισουμε την πρωτη ευκαιρια που θα του δωθει να τηβ αρπαξει

''Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Πόποβιτς, γεννημένος στις 11 Φεβρουαρίου 1995, υπέγραψε σήμερα επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών και το οποίο ολοκληρώνεται στις 31.12.2014"

Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης 17,5 χρονών αν δεν κάνω λάθος.
Πιστεύω μόλις είναι έτοιμος θα μπει. Είναι ο πιο μικρός από όλους, εκτός του Δεληγιαννίδη.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μη σκεφτεστε μονο εναν παιχτη σα μοναδα...

Σκεφτειτε οτι μια ομαδα δεν μπορει να κατεβαινει με πανω απο 3-4 κατω των 20 χρονων.Και προχθες φανηκε αυτο.Θελουμε τους νεους και για καλυτερα τρεξιματα αλλα θελουμε και την πειρα.
Ευκαιριες θα ερθουν.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

o καλυτερος απο τους μικρους χτες...τρομερη ταχυτητα και αδειασμα...

πρεπει να παρει ευκαιριες ειδικα με τα εξτρμ που δεν εχουμε...αλλιως κακως δεν δωθηκε δανεικος...μια χρονια στη β εθνικη θα ταν οτι πρεπει..
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Εχει να συναγωνιστεί και το θηρίο ομως,τον ρομπερ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”