+++++++++++++danirifle έγραψε:το έχουμε πει, ξέρει μπάλα.
για μένα είναι φορ φυσικά και όχι δεκάρι. είναι συμμετοχικό φορ, που έχει πολύ καλές κινήσεις και ξέρει και μπάλα. και κάθετη έβγαλε και πλάτη έπαιξε στη γραμμή της περιοχής, και στα πλάγια βγήκε...
τί να πω, βλέπω μεγάλα περιθώρια εξέλιξης.
ο καλύτερος "μικρός" της ομάδας. άποψή μου
99.Απόστολος Γιάννου
Re: 99.Απόστολος Γιάννου
- Sick Bastard
Πάρα πολύ καλός χθες.
Ο παραγκωνισμός σου για να μπαίνει ο Παπάζογλου θα μείνει μυστήριο.
- kataramenos5
Τη μισή μαχητικότητα σου να είχε η ομάδα την προηγούμενη Κυριακή αυτή θα ήταν η 2η 4άρα.
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι δεν παίζουν στη ίδια θέση. Ο Σάκης είναι κλασικό φορ.Sick Bastard έγραψε:Πάρα πολύ καλός χθες.
- Sick Bastard
- ΑποστόληςΑ
Είναι σέντερ φορ κλάσης αλλά για να τον καταλάβεις πρέπει να έχεις και το κατάλληλο υπόβαθρο...
Για να παίζει ο Παπάζογλου και να βάζει γκολ, πρέπει να το ξέρει κι εκείνος, οτι είναι φορ (πλάκα κάνω, εντάξει).
Νομίζω πάντως, οτι δεν είναι πλέον πολύ αποτελεσματικό να παίζεις με κλασσικό σέντερ-φορ, ετσι όπως παίζουν σήμερα οι μοντέρνες ομάδες.
Γι αυτό τον Παπάζογλου δεν θα τον κρατούσα του χρόνου.
Τα πάντα σε μια ομάδα αρχίζουν απο το σέντερ-μπακ που μοιράζει την μπάλα και δεν την διώχνει, έρχεται στο κέντρο που έχεις ΤΕΧΝΙΤΕΣ (οχι Φωτάκη) και γρήγορους, έξυπνους παίχτες (πάσα με τη μια και αίσθηση του χώρου) και μετά απλοποιούνται πάρα πολύ τα πράγματα.
Καταραμένα λεφτά...

Νομίζω πάντως, οτι δεν είναι πλέον πολύ αποτελεσματικό να παίζεις με κλασσικό σέντερ-φορ, ετσι όπως παίζουν σήμερα οι μοντέρνες ομάδες.
Γι αυτό τον Παπάζογλου δεν θα τον κρατούσα του χρόνου.
Τα πάντα σε μια ομάδα αρχίζουν απο το σέντερ-μπακ που μοιράζει την μπάλα και δεν την διώχνει, έρχεται στο κέντρο που έχεις ΤΕΧΝΙΤΕΣ (οχι Φωτάκη) και γρήγορους, έξυπνους παίχτες (πάσα με τη μια και αίσθηση του χώρου) και μετά απλοποιούνται πάρα πολύ τα πράγματα.
Καταραμένα λεφτά...

- ΑποστόληςΑ
Δεν συνεχίζω γιατί το τόπικ αφορά στον συνονόματο! Μακάρι το παιδί να συνεχίσει βελτιούμενο!
- Sick Bastard
Σιγά μη χρειάζομαι και νόμπελ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι σέντερ φορ κλάσης αλλά για να τον καταλάβεις πρέπει να έχεις και το κατάλληλο υπόβαθρο...
- sourmenetes
- Moderator
Αμα συνεχιστει να δουλευεται ο παιχτης του χρονου θα κανει παπαδες...Πρεπει ομως να βελτιωσει πολυ τα τελειωματα του.Περιφερειακο επιθετικο θα τον ελεγα εγω.Διακρινω εξυπνο μυαλο πραγμα που σπανιζει σε πολλους παιχτες.
Ρε sourme τωρα με προκαλεις να το πω αυτο... ο παιχτης δουλευεται αρκετα ηδη εδω μεσα!!!sourmenetes έγραψε:Αμα συνεχιστει να δουλευεται ο παιχτης του χρονου θα κανει παπαδες...Πρεπει ομως να βελτιωσει πολυ τα τελειωματα του.Περιφερειακο επιθετικο θα τον ελεγα εγω.Διακρινω εξυπνο μυαλο πραγμα που σπανιζει σε πολλους παιχτες.

σαν χαφ δε μπορει ή ειναι μετριοτατος....μαζι με τσουκ σημερα ηταν β εθνικης χαφ...δυστυχως
- stami paoktsis
Νομίζω ότι και από τους δύο λείπει ο ρυθμός αγώνωνMANIAKOS έγραψε:σαν χαφ δε μπορει ή ειναι μετριοτατος....μαζι με τσουκ σημερα ηταν β εθνικης χαφ...δυστυχως
- thodoris31