99.Απόστολος Γιάννου

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: 99.Απόστολος Γιάννου

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν γίνει, τελικά, παίκτης του Π.Α.Ο.Κ. ο Nimani, θα καεί ο Γιάννου...Και πιθανότατα και ο Παπάζογλου..! Ας δοθεί δανεικός, τουλάχιστον ο μελαχρινός, γιατί και ο Σάκης που δόθηκε πέρσυ δεν είδαμε προκοπή, καλύτερα προπόνηση με Boloni...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αν αποκτηθει ο νιμανι...βλεπω τον σακη να φευγει..ο Γιαννου εχει στοιχεια που λειπουν μπροστα
Άβαταρ μέλους
NikosGrobari
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από NikosGrobari »

o γιαννου ειναι καλο παιχτακι δειχνει καλα στοιχεια αλλα πρεπει να μπει σε καποια καλουπια για να βοηθησει την ομαδα, επισης χρειαζεται ξυρισμα ΚΟΝΤΡΑ...!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Θα θελα να τον δω εκτος απο 10αρι που τον δοκιμαζει και αρ εξτρεμ με αναποδο ποδι....να δουμε μηπως και΄....γιατι ο ρομπερ δεν πολυυπολογιζεται
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Γιάννου ο "εκλεκτός" του Μπόλονι
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός φαίνεται πως θα είναι ο αντικαταστάτης του Βλάνταν Ίβιτς, στο ρόλο του επιτελικού χαφ, για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.
Θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ διεκδικεί ο Απόστολος Γιάννου και όπως φαίνεται θα είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του "Δικεφάλου" για το κυριακάτικο (15/1) παιχνίδι με τον Εργοτέλη.
Ο Λάσλο Μπόλονι θέλει να δώσει θέση στον Γιάννου μπροστά από τα χαφ, σε μια θέση πουβ είχαμε συνηθίσει να αγωνίζεται είτε ο Φωτάκης, είτε ο Ίβιτς.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://olapaok.gr/podosfairo/giannoy_o_eklektos_toy_mpoloni.1574597.html
Κάτι βλέπει ο Μπόλονι,κάτι βλέπει αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι. Εγώ νομίζω ότι δεν του ταιριάζει η θέση του Ίβιτς αλλά κάποια άλλη θέση στην επίθεση.Το κακό είναι ότι δεν παίζουμε 4-4-2 και νομίζω ότι μ'αυτόν τον προπονητή δεν θα το παίξουμε ποτέ.Αλλά μπορούμε να παίξουμε 4-3-3 με Νιμανί αριστερά - Κλάους σέντερ φορ - Γιάννου δέξιά.
Γαλλικού στυλ ψιλή επιθετική τριάδα για πολλά γκολ. :D
Αλλά εγώ δεν είμαι Μπόλονι και λέω και καμιά μαλ@κία να περάσει ή ώρα...
Πάντως την Κυριακή στην Τούμπα αν ξεκινήσει από την αρχή,δεν θα βλέπω τίποτα άλλο.Μόνο τον Γιάννου, μήπως καταφέρω και καταλάβω τι ακριβώς του βρίσκει.
Είναι ποιοτικός παίκτης και όχι τόσο μονοκόμματος όπως ο Κλάους αλλά πρέπει να βρει θέση για να δείξει αυτή την ποιότητα.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ειναι ντελικατος παιχτης...Την πασουλα του την εξυπνη,γνωση της μπαλας,κατι σαν τον ιβιτς..

Πλαγια δυσκολα να παιξει γιατι αμα δεν εχεις ταχυτητα,δυναμη ζοριζεσαι...Θεωρω πως η χρηση του απο την αρχη του ματς θα βοηθησει..
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

ρε παιδια οντως φαινεται κουλο να μπαινει επιτελικος χαφ ο γιαννου,αφου οργανωτικες αρετες δεν εχει(απο οσο ειδαμε τουλαχιστον)...

εκτος αν τον βαζει σαν κρυφο φορ πισω απτον επιθετικο
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ρε παιδιά σεντερ φορ είναι ο Γιάννου απλά μπορεί να ξεκηνίσει επίθεση με τη μπάλα στα πόδια(δεν το 'χουν Κλάους,Σάλπι και Σάκης).Ο Μπολονι τον βάζει 2ο φορ έξω από την περιοχή σε 4-4-1-1 όπως π.χ. παίζει ο Μιραλάς πίσω από το Τσιμπούρ και όχι 10άρι σαν τον Ιμπαγάσα.Γενικά είναι καλύτερα ναπαίζουν οι παίκτες αξίας έστω και σε άλλη θέση παρά όχι π.χ. Σάλπι δεξιά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Καπως ετσι...Απλα ανεφερα σαν ιβιτς γιατι εχει την εξυπνη μπαλια...
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Μάλλον μου φαίνεται ποιο λογικό αυτό που λέει ο τρόμος δηλαδή να πάμε σε ένα άτυπο 4-4-2 με γιάννου κλάους 11αδα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

ενω εχει πολυ καλα στοιχεια δεν τα βγαζει σε ουσια για την ομαδα......θελει δουλέια και τραβηγμα αυτιου
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

σημερα καλυτερος απο ποτε....αλλα οπως ειπε και ο Λαζλο περισσοτερη ουσια..τεχνικα δυναμη ταχυτητα το χουμε...Συμπληρωμα του Κλαους σε στοιχεια...οτι λειπει απο τον αλλον εχει..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Kαλα τα πηγε σημερα,νομιζω οτι το μεγαλυτερο μειονεκτημα του ειναι οτι δεν μπορει να δει τον εκαστοτε ξεμαρκαριστο συμπαικτη του.
Και η θεση που τον βαζει ο προπονητης αυτο το πραγμα το προυποθετει.
Για να δουμε δειχνει οτι προσπαθει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Μου αρεσε επισης εκτος απο αυτα που ειπατε οτι κυνηγαγε φασεις...Να μαρκαρει να κυνηγησει κτλ..
Αμα διορθωσει την τελικη θα δειξει πολυ ο παιχτης..
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Κάτι καλό έχεις εσύ.
Και κάτι (ακόμα) δεν έχεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”