99.Απόστολος Γιάννου
- Μπαρκαρούτσος
Re: 99.Απόστολος Γιάννου
Αν γίνει, τελικά, παίκτης του Π.Α.Ο.Κ. ο Nimani, θα καεί ο Γιάννου...Και πιθανότατα και ο Παπάζογλου..! Ας δοθεί δανεικός, τουλάχιστον ο μελαχρινός, γιατί και ο Σάκης που δόθηκε πέρσυ δεν είδαμε προκοπή, καλύτερα προπόνηση με Boloni...
αν αποκτηθει ο νιμανι...βλεπω τον σακη να φευγει..ο Γιαννου εχει στοιχεια που λειπουν μπροστα
- NikosGrobari
- Επικοινωνία:
o γιαννου ειναι καλο παιχτακι δειχνει καλα στοιχεια αλλα πρεπει να μπει σε καποια καλουπια για να βοηθησει την ομαδα, επισης χρειαζεται ξυρισμα ΚΟΝΤΡΑ...!!

Θα θελα να τον δω εκτος απο 10αρι που τον δοκιμαζει και αρ εξτρεμ με αναποδο ποδι....να δουμε μηπως και΄....γιατι ο ρομπερ δεν πολυυπολογιζεται
Γιάννου ο "εκλεκτός" του Μπόλονι
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός φαίνεται πως θα είναι ο αντικαταστάτης του Βλάνταν Ίβιτς, στο ρόλο του επιτελικού χαφ, για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.
Θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ διεκδικεί ο Απόστολος Γιάννου και όπως φαίνεται θα είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του "Δικεφάλου" για το κυριακάτικο (15/1) παιχνίδι με τον Εργοτέλη.
Ο Λάσλο Μπόλονι θέλει να δώσει θέση στον Γιάννου μπροστά από τα χαφ, σε μια θέση πουβ είχαμε συνηθίσει να αγωνίζεται είτε ο Φωτάκης, είτε ο Ίβιτς.
Κάτι βλέπει ο Μπόλονι,κάτι βλέπει αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι. Εγώ νομίζω ότι δεν του ταιριάζει η θέση του Ίβιτς αλλά κάποια άλλη θέση στην επίθεση.Το κακό είναι ότι δεν παίζουμε 4-4-2 και νομίζω ότι μ'αυτόν τον προπονητή δεν θα το παίξουμε ποτέ.Αλλά μπορούμε να παίξουμε 4-3-3 με Νιμανί αριστερά - Κλάους σέντερ φορ - Γιάννου δέξιά.
Γαλλικού στυλ ψιλή επιθετική τριάδα για πολλά γκολ.
Αλλά εγώ δεν είμαι Μπόλονι και λέω και καμιά μαλ@κία να περάσει ή ώρα...
Πάντως την Κυριακή στην Τούμπα αν ξεκινήσει από την αρχή,δεν θα βλέπω τίποτα άλλο.Μόνο τον Γιάννου, μήπως καταφέρω και καταλάβω τι ακριβώς του βρίσκει.
Είναι ποιοτικός παίκτης και όχι τόσο μονοκόμματος όπως ο Κλάους αλλά πρέπει να βρει θέση για να δείξει αυτή την ποιότητα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός φαίνεται πως θα είναι ο αντικαταστάτης του Βλάνταν Ίβιτς, στο ρόλο του επιτελικού χαφ, για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.
Θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ διεκδικεί ο Απόστολος Γιάννου και όπως φαίνεται θα είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του "Δικεφάλου" για το κυριακάτικο (15/1) παιχνίδι με τον Εργοτέλη.
Ο Λάσλο Μπόλονι θέλει να δώσει θέση στον Γιάννου μπροστά από τα χαφ, σε μια θέση πουβ είχαμε συνηθίσει να αγωνίζεται είτε ο Φωτάκης, είτε ο Ίβιτς.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://olapaok.gr/podosfairo/giannoy_o_eklektos_toy_mpoloni.1574597.html
Γαλλικού στυλ ψιλή επιθετική τριάδα για πολλά γκολ.

Αλλά εγώ δεν είμαι Μπόλονι και λέω και καμιά μαλ@κία να περάσει ή ώρα...
Πάντως την Κυριακή στην Τούμπα αν ξεκινήσει από την αρχή,δεν θα βλέπω τίποτα άλλο.Μόνο τον Γιάννου, μήπως καταφέρω και καταλάβω τι ακριβώς του βρίσκει.
Είναι ποιοτικός παίκτης και όχι τόσο μονοκόμματος όπως ο Κλάους αλλά πρέπει να βρει θέση για να δείξει αυτή την ποιότητα.

- sourmenetes
- Moderator
Ειναι ντελικατος παιχτης...Την πασουλα του την εξυπνη,γνωση της μπαλας,κατι σαν τον ιβιτς..
Πλαγια δυσκολα να παιξει γιατι αμα δεν εχεις ταχυτητα,δυναμη ζοριζεσαι...Θεωρω πως η χρηση του απο την αρχη του ματς θα βοηθησει..
Πλαγια δυσκολα να παιξει γιατι αμα δεν εχεις ταχυτητα,δυναμη ζοριζεσαι...Θεωρω πως η χρηση του απο την αρχη του ματς θα βοηθησει..
ρε παιδια οντως φαινεται κουλο να μπαινει επιτελικος χαφ ο γιαννου,αφου οργανωτικες αρετες δεν εχει(απο οσο ειδαμε τουλαχιστον)...
εκτος αν τον βαζει σαν κρυφο φορ πισω απτον επιθετικο
εκτος αν τον βαζει σαν κρυφο φορ πισω απτον επιθετικο
Ρε παιδιά σεντερ φορ είναι ο Γιάννου απλά μπορεί να ξεκηνίσει επίθεση με τη μπάλα στα πόδια(δεν το 'χουν Κλάους,Σάλπι και Σάκης).Ο Μπολονι τον βάζει 2ο φορ έξω από την περιοχή σε 4-4-1-1 όπως π.χ. παίζει ο Μιραλάς πίσω από το Τσιμπούρ και όχι 10άρι σαν τον Ιμπαγάσα.Γενικά είναι καλύτερα ναπαίζουν οι παίκτες αξίας έστω και σε άλλη θέση παρά όχι π.χ. Σάλπι δεξιά.
- sourmenetes
- Moderator
Μάλλον μου φαίνεται ποιο λογικό αυτό που λέει ο τρόμος δηλαδή να πάμε σε ένα άτυπο 4-4-2 με γιάννου κλάους 11αδα
ενω εχει πολυ καλα στοιχεια δεν τα βγαζει σε ουσια για την ομαδα......θελει δουλέια και τραβηγμα αυτιου
σημερα καλυτερος απο ποτε....αλλα οπως ειπε και ο Λαζλο περισσοτερη ουσια..τεχνικα δυναμη ταχυτητα το χουμε...Συμπληρωμα του Κλαους σε στοιχεια...οτι λειπει απο τον αλλον εχει..
Kαλα τα πηγε σημερα,νομιζω οτι το μεγαλυτερο μειονεκτημα του ειναι οτι δεν μπορει να δει τον εκαστοτε ξεμαρκαριστο συμπαικτη του.
Και η θεση που τον βαζει ο προπονητης αυτο το πραγμα το προυποθετει.
Για να δουμε δειχνει οτι προσπαθει.
Και η θεση που τον βαζει ο προπονητης αυτο το πραγμα το προυποθετει.
Για να δουμε δειχνει οτι προσπαθει.
- sourmenetes
- Moderator
Μου αρεσε επισης εκτος απο αυτα που ειπατε οτι κυνηγαγε φασεις...Να μαρκαρει να κυνηγησει κτλ..
Αμα διορθωσει την τελικη θα δειξει πολυ ο παιχτης..
Αμα διορθωσει την τελικη θα δειξει πολυ ο παιχτης..