lamosas έγραψε:Το θέμα είναι οτι στον πανηγυρισμο του βγήκε ο προσωπικός του νταλκας, και όχι η φυσική αντίδραση μέλους μεγάλης ομάδας που απλα κανει το αυτονόητο στο γήπεδο με έναν υποδιεστερο και λαβωμενο συγχρόνως αντίπαλο.
Δείχνει μειωμένη αντίληψη φιλοι μου και απο κάτι τέτοιες μικρό λεπτομέρειες σφυριλατουνται οι μεγάλες ομάδες.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πανηγυρισμος του Σαντος στο ματς με τη γριά όπου παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Το κατάλαβε και ο ίδιος 5 δευτερόλεπτα μετα... Και το έκοψε αμέσως.
Θεωρώ οτι και οι δύο απόψεις εμπεριέχουν μία ποδοσφαιρική λογική.zizu10 έγραψε:Τι λες ρε αδερφέ επειδή έβαλε γκολ με μικρή ομάδα δε πρέπει να πανηγυρίζει σαν τρελός και όπως αλλιώς θέλει...;;;Κάθε γκολ είναι ξεχωριστό για κάθε επιθετικό...Εμενα πχ μου την σπάνε αυτοί που βάζουν γκολ και σκύβουν το κεφάλι.Το γκολ για το σεντερ φορ είναι η εξιλέωση,η ηδονή και το μεγαλύτερο πράγμα που πετυχαίνει εκείνη την στιγμή και μιλάω εκ πείρας,καθώς σεντερ φορ κι εγώ!Οποιος και να είναι ο αντίπαλος όταν βάζεις γκολ τα ξεχνάς όλα.
Μπορεί ο καθένας από τους αναγνώστες να είναι λίγο πιο κοντά στην μία ή στην άλλη.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει να κράξουμε την μία ή την άλλη...,
σημασία έχει οτι και οι δύο επικεντρώνουν στο θέμα έστω και από διαφορετική οπτική η κάθε μία.
Δηλαδή πρέπει σόνι και καλά η μία από τις δύο να επικηρυχθεί ως άτοπη.
Ας σεβαστούμε και ας δεχθούμε και τις δύο ως ορθές. Γιατί αποκλείεται κάτι τέτοιο;
Πρέπει πάντα, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, να υπάρχει αντιπαλότητα εδω μέσα...;
Σάκη βάζε εσύ Γκόλ κι ας είναι και στην Τόττεναμ...