Απλά ο Παπάζογλου ε΄χει δείξει δείγματα γραφής πάρα πολύ καλά,ειδικά με όλες τις μικρές εθνικές μςα ομάδες που έβαζε συνέχεια γκολ...Σίγουρα εγώ δε θα τον πω παιχταρά με ένα γκολ αλλα΄θα τον πω χίλια μπράβο αν έχει βάθος χρόνου,γιατί ανίκανςο δεν έιναι...Άμυαλος ναι αλλά ανίκανος ένας φορ με τέτοια προσόντα σωματικά όχι...tsou έγραψε:Μάγκες χαλαρώστε.
Ένα γκολ έβαλε.
Ο άλλος λέει, ευχαριστώ που με δικαιώσες για τόσα χρόνια που φωνάζω.
Ένας ανίκανος φορ είναι και τίποτα παραπάνω.
Και η ανικανότητα φαίνεται ακόμα περισσότερο στο γεγονός οτί έβαλε ένα γκολ και μιλάμε σαν να έβαλε σήμερα 16 γκολ.
Φορ είναι, γκολ έβαλε, μη τρελαθούμε κιόλας και μην κωλοτουμπιάζουμε για κάτι που δεν έχει νόημα.
Φιλικά και ΠΑΟΚτσήδικα.
14.Αθανάσιος Παπάζογλου
Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου
Εμένα μου άρεσε και χώρια απ΄τη κεφαλιά..πολύ κινητικός, κρατούσε μπάλα, προσπαθούσε να μοιράσει κτλ..δε τα κατάφερνε πάντα αλλά μπράβο του για τη προσπάθεια και το βαθμό που μας έδωσε
Ειδικά σε σχέση με τον Γιάννου...ΑποστόληςΑ έγραψε:Σ' ευχαριστώ παλικάρι μου γιατί σήμερα απέδειξες:
1. Ότι έχεις ικανότητες, που αν δουλευτούν καλά υπό τον Μπόλονι θα είσαι ο νέος Κράουτς
2. Ότι δεν φώναζα άδικα τόσα χρόνια...
Μπράβο!
- desperando
- Επικοινωνία:
καταρχην η επιβραβευση για την σημερινη του εμφανιση δεν εχει να κανει μονο με οτι σκοραρε αλλα και για την εν γενη παρουσια του στο ματς οπου εκανε οτι πρεπει να κανει ενα φορ κολόνα σε εναν σχηματισμο 4-3-3. παλικαρι μου δεν μειναμε πολυ που ακομα σε πιστευουμε εχεις ολα τα φοντα να μας δικαιωσεις αλλα πρεπει να δουλεψεις και πρεπει να αποβαλεις αυτην την εκνευριστικη νωθρότητα και απαθεια που δειεχνεις ωρες ωρες στο παιχνιδι σου και να παιζεις οπως επαιξες σημερα με παθος και πείσμα, συνέχισε ετσι
- navigator11
tsou έγραψε:Μάγκες χαλαρώστε.
Ένα γκολ έβαλε.
Ο άλλος λέει, ευχαριστώ που με δικαιώσες για τόσα χρόνια που φωνάζω.
Ένας ανίκανος φορ είναι και τίποτα παραπάνω.
Και η ανικανότητα φαίνεται ακόμα περισσότερο στο γεγονός οτί έβαλε ένα γκολ και μιλάμε σαν να έβαλε σήμερα 16 γκολ.
Φορ είναι, γκολ έβαλε, μη τρελαθούμε κιόλας και μην κωλοτουμπιάζουμε για κάτι που δεν έχει νόημα.
Φιλικά και ΠΑΟΚτσήδικα.
Είναι παίχτης του ΠΑΟΚ για χαλάρωσε λίγο....άκου ανίκανος!
Argonaut4
δλδ και για τα χθεσινά να συνεχίσουμε να τον χλευάζουμε επειδή είναι-όπως γράφεις-ανίκανος;να με συμπαθάς αλλά εμένα μου άρεσε για τη συνολική του απόδοση και προσπάθεια και του απονέμω τα εύσημα.και πάλι συγγνώμη.
Ασχετα με το γκολ που πετυχε... Ηταν γενικοτερα καλος σημερα, ακομα και με την μπαλα κατω! Για να ειμαι ειλικρινης δεν το περιμενα! Ισως τελικα εχει να δωσει κατι και βιαστικαμε να τον ξεγραψουμε!
Μακαρι... θα δειξει... ισως το ελπιζουμε κιολας!
Eίμαι σε ΠΑΟΚτσήδικο forum μιλάω με συνοπαδούς και σχολιάζουμε αυτά που βλέπουμε στην ομάδα.tsou έγραψε:Είναι παίχτης του ΠΑΟΚ για χαλάρωσε λίγο....άκου ανίκανος!
Argonaut4
Ανίκανο τον είπα δεν τον έβρισα.
Εσύ χαλάρωσε και αυτές οι υπερπροστατευτικότητες με τους παίκτες δε βγάζουν πουθενά.
Άποψη μπορούμε να έχουμε, αν πρέπει να έιναι συγκεκριμένη για να αρέσει στο site γράψτε το στους κανόνες να το ξέρουμε.
Στις προηγούμενες σελίδες μόνο τη μάνα δε του βρίζουνε και εσύ μου λες τώρα για το ανίκανος.
Φιλικά.
Αν λες για πριν το καλοκαίρι μπορεί, τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι.
άσε το σαιτ κ.τ.λ και μείνε στην άποψη σου αλλά λύσε μου μια απορία το να τον πεις "ανίκανο" σε ικανοποιεί?
Εσύ αν τον διάβαζες θα σου άρεσε ε?
άλλες λέξεις δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις, αυτό βοήθα στην βελτίωση του παίκτη δηλ που λες?
Τι να πω..
άσε το σαιτ κ.τ.λ και μείνε στην άποψη σου αλλά λύσε μου μια απορία το να τον πεις "ανίκανο" σε ικανοποιεί?
Εσύ αν τον διάβαζες θα σου άρεσε ε?
άλλες λέξεις δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις, αυτό βοήθα στην βελτίωση του παίκτη δηλ που λες?
Τι να πω..
- ΑποστόληςΑ
Ο Σάκης έχει φάει το περισσότερο κράξιμο απ' όλους και μάλιστα το κόμπλεξ μας είναι τόσο δυνατό που τον λέγαμε μοντέλο! Αυτό το στυλ, το να επιτίθεσαι δηλαδή σε κάτι που έχει ο παίκτης και που ΔΕΝ διαθέτεις εσύ δείχνει το απύθμενο βάθος του συμπλέγματός μας.
Τσου, ΟΚ. Είναι η άποψή σου και είναι απόλυτα σεβαστή. Άλλωστε ο Σάκης δεν έγινε ξαφνικά ποδοσφαιριστής ποιότητας, εξ αιτίας μιας εμφάνισης. Θέλει διάρκεια η καλή απόδοση για να χαρακτηρίσεις κάποιον καλό, ή έστω χρήσιμο. Οφείλουμε όμως να του αναγνωρίσουμε ότι ήρθε από το πουθενά, χωρίς να έχει παίξει επίσημο αγώνα, και όχι μόνο σκόραρε αλλά και γενικά τα πήγε καλά κόντρα στο σέντερ-μπακ που οι περισσότεροι παρακαλάγαμε να έρθει στον ΠΑΟΚ.
Αλλά το να τρακάρει επάνω του ο αντίπαλος και να τραυματίζεται χωρίς ο Σάκης να πάθει κάτι, είχα πάρα πολύ καιρό να το δω. Χρειάζεται ο τσαμπουκάς. Και το βαρύ κορμί του Σάκη είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόταν ένα τέτοιο παιχνίδι. Ακόμη και κάποιες τρίπλες του με εξέπληξαν και πολύ μάλιστα, γιατί, ας μην ξεχνάμε, το ύψος αποτελεί τροχοπέδη στην ευελιξία του. Εξάλλου κεφαλοσφαιριστές με προσφορά τόσο επιθετική όσο και αμυντική δεν έχουμε πολλούς...
Θεωρώ ότι λόγω σωματικών προσόντων ο Σάκης είναι ένα ιδιαίτερο φορ. Το παιχνίδι του δεν ταιριάζει σε όλους τους αγώνες, αλλά αυτό δεν τον κάνει άχρηστο. Τουναντίον. Εάν τον είχαμε με τον ΟΦΗ που βαρεθήκαμε να βλέπουμε ψηλές σέντρες χωρίς αποτέλεσμα, μπορεί τώρα να ειχαμε άλλους δύο βαθμους και να είμασταν πρώτοι.
Τσου, ΟΚ. Είναι η άποψή σου και είναι απόλυτα σεβαστή. Άλλωστε ο Σάκης δεν έγινε ξαφνικά ποδοσφαιριστής ποιότητας, εξ αιτίας μιας εμφάνισης. Θέλει διάρκεια η καλή απόδοση για να χαρακτηρίσεις κάποιον καλό, ή έστω χρήσιμο. Οφείλουμε όμως να του αναγνωρίσουμε ότι ήρθε από το πουθενά, χωρίς να έχει παίξει επίσημο αγώνα, και όχι μόνο σκόραρε αλλά και γενικά τα πήγε καλά κόντρα στο σέντερ-μπακ που οι περισσότεροι παρακαλάγαμε να έρθει στον ΠΑΟΚ.
Αλλά το να τρακάρει επάνω του ο αντίπαλος και να τραυματίζεται χωρίς ο Σάκης να πάθει κάτι, είχα πάρα πολύ καιρό να το δω. Χρειάζεται ο τσαμπουκάς. Και το βαρύ κορμί του Σάκη είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόταν ένα τέτοιο παιχνίδι. Ακόμη και κάποιες τρίπλες του με εξέπληξαν και πολύ μάλιστα, γιατί, ας μην ξεχνάμε, το ύψος αποτελεί τροχοπέδη στην ευελιξία του. Εξάλλου κεφαλοσφαιριστές με προσφορά τόσο επιθετική όσο και αμυντική δεν έχουμε πολλούς...
Θεωρώ ότι λόγω σωματικών προσόντων ο Σάκης είναι ένα ιδιαίτερο φορ. Το παιχνίδι του δεν ταιριάζει σε όλους τους αγώνες, αλλά αυτό δεν τον κάνει άχρηστο. Τουναντίον. Εάν τον είχαμε με τον ΟΦΗ που βαρεθήκαμε να βλέπουμε ψηλές σέντρες χωρίς αποτέλεσμα, μπορεί τώρα να ειχαμε άλλους δύο βαθμους και να είμασταν πρώτοι.
+1000karabill έγραψε:Ασχετα με το γκολ που πετυχε... Ηταν γενικοτερα καλος σημερα, ακομα και με την μπαλα κατω! Για να ειμαι ειλικρινης δεν το περιμενα! Ισως τελικα εχει να δωσει κατι και βιαστικαμε να τον ξεγραψουμε!
Αυτή η μανία που έχουν μερικοί να βρίζουν παίχτες της ομάδας ακόμα και μετά απο καλές εμφανήσεις, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδή είναι κολλημένοι, είναι αδιανόητη.
Έπαιξε πολύ καλά, δε φοβήθηκε λεπτό, κράτησε μπάλα, έδωσε μάχες και εβαλε και το γκολ.
Ανίκανο να τον πείς μετά απο τέτοια εμφάνηση (την καλύτερη του με τη φανέλα) είναι ΤΡΑΓΙΚΟ.
Ούτε τα σκουλίκια τέτοιο κόμπλεξ..
tsou έγραψε: ...
Ανίκανο τον είπα δεν τον έβρισα.
...

- Sick Bastard
Για να δούμε.
Αν αυτό θα είναι το 1ο βήμα της υπόλοιπης καριέρας σου
ή θα χάσεις κι αυτήν την ευκαιρία.
Αν αυτό θα είναι το 1ο βήμα της υπόλοιπης καριέρας σου
ή θα χάσεις κι αυτήν την ευκαιρία.
- kataramenos5
kataramenos5 έγραψε:21-10-2011 Άτυχος Αποστόλη .Εκεί που ήταν να μπεί στο 60 μπήκε το γκόλ και καθυστέρησε η αλλαγή.Δε πειράζει ,γκόλ στο σαπιο μήλο και restart.
kataramenos5 έγραψε:Αφού τραυματίστηκε κι ο Λίνο ,θεωρώ οτι δύσκολα θα αποφύγουμε το καμινάδα game ,οπότε θα χρειαστεί.

Πριν ένα 11 μήνες λέγαμε "Δώστε ρε μια ευκαιρία στον Santa Claus " για τον Στέφανο και μας δικαίωσε.
Τωρα λεμε "Δώστε ρε μια ευκαιρία και στο Σάκη και μη τον πυροβολείτε" .Δεν είναι Ιμπραϊμοβιτς αλλα
σαν φορ-κολόνα που είπε και ο desperado, τό χει.Καλός στο ψηλό παιχνίδι ,βάζει πλάτη και πολύ δύσκολα του παίρνουν μπάλα.Τέτοια παιχνίδια σαν το χτεσινό του ταιριάζουν γάντι.Λιγο ψυχολογία να ανεβάσει και πολλοι εδω μέσα θα αλλάξετε γνώμη.Θυμηθείτε τι γραφόταν για τον Κλάους πριν λίγους μήνες.Ειναι παίκτης του ΠΑΟΚ ,ο Λάζλο τον εμπιστεύεται,μη τον πυροβολείτε.
ΥΓ Αποστόλη ,η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου?