14.Αθανάσιος Παπάζογλου
- ΑποστόληςΑ
- george aspromayros
Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου

τον φανταζομαι ηδη....Στον θερμο υποστηρικτη μου Αποστολη που δεν με προδωσε ποτε,με υποστηριζε κ παντα πιστευε σε μενα..ετσι κ γω τωρα τον δικαιωνω για τις μαχες που εδωσε στο paokmania!!
Και μην ξεχνατα αγαπητοι φιλοι του ΠΑΟΚ. Για οτι προβλημα εχετε, ειτε αν σας παρατησε η γκομενα, αν σας διωξανε απο την δουλεια, αν σας κλεψανε τοα υτοκινητο η καηκε το σπιτι σας, μπορειτε παντα απλα να κραξετε τον Σακη και ολα θα αλλαξουν προς το καλυτερο. Αυτος θα φταιει....
- navigator11
δηλώνω κι εγώ υποστηρικτής σάκη.αντίστοιχης θέρμης του ΑΑ τουλάχιστον.ελπίζω ελέω μπόλονι να κερδίσουμε σαν ΠΑΟΚ κι αυτό το στοίχημα.
- ΑποστόληςΑ
Αυξανόμαστε οι καλοί, μειώνονται οι κακοί...
Προβλέπω να μπαίνεις γύρω στο 70΄, στην Κρήτη.
Προβλέπω να μπαίνεις γύρω στο 70΄, στην Κρήτη.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάθε φορά που ακούω Παπάζογλου δύο εικόνες μου ρχονται στο μυαλό. Η πρώτη είναι η χαμένη ευκαιρία με την Φενέρ. Η δεύτερη είναι το γκολ που έβαλε φέτος στο φιλικό με τον Πιερικό...
Για να δούμε, τι θα δούμε...
Για να δούμε, τι θα δούμε...
- kataramenos5
navigator11 έγραψε:δηλώνω κι εγώ υποστηρικτής σάκη.αντίστοιχης θέρμης του ΑΑ τουλάχιστον.

Αυτό δε γίνεται.Ούτε ο ίδιος Σάκης δεν είναι τοσο ένθερμος υποστηρικτής του.
- ΑποστόληςΑ
Μετά την Κυριακή που θα σκοράρει θα έχει πολλούς ιδιαίτερα ένθερμους...
- Emprostisghsoitrelamenoi
Άλλος ένας φίλιος εγώ,Αποστόλη !
Τον πιστεύω ακόμα κι ας με έχει στεναχώρησει το πουλέν..
Είναι κρίμα να μην "ανεβαίνει" ,έστω κ λίγο.
Με τέτοια σωματοδομή θα μπορούσε να κάνει τρελά πράγματα...αλλά.
Οψόμεθα !
Τον πιστεύω ακόμα κι ας με έχει στεναχώρησει το πουλέν..
Είναι κρίμα να μην "ανεβαίνει" ,έστω κ λίγο.
Με τέτοια σωματοδομή θα μπορούσε να κάνει τρελά πράγματα...αλλά.
Οψόμεθα !
με τετοια σωματοδομη θα μπορουσε να δουλευει πορτα στα μαγαζια του βιολιδη.Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Με τέτοια σωματοδομή θα μπορούσε να κάνει τρελά πράγματα...αλλά.
Οψόμεθα !
Τα επόμενα οφτοπικ ....και χλευασμοι προς τον παίχτη του ΠΑΟΚ άνευ ουσίας ......ξερετε ότι θα κοσμήσουν το κάδο ανακυκλωσης του σκληρού δισκου το σερβερ.....!!
- ΑποστόληςΑ
Κι ο Ιάσονας δικός μας είναι! Μέλος του fan club!
(...μην με ρίξεις στον Καιάδα τώρα...)
(...μην με ρίξεις στον Καιάδα τώρα...)
οποιος ειδε τη συνεντευξ του σωτου θα δε στις ερωτησεις για το κραξιμο οτι τον επιασε λιγο κομπος στο λαιμο......λιγο προσοχη...ειδικα με τον πιερικο τοσο κραξιμο για τον σακη.....αισθανθηκα ασχημα....λιγο προσοχη....και εγω εχω κραξει πολλες φορες αδε βγαζω το λωκο μου απεξω αλλα λιγο με μετρο.....
για σακη αν δουλεψει πολυ μπορει να γινει χρησιμος ρολιστας λογω σωματοτυπου και δυναμης
για σακη αν δουλεψει πολυ μπορει να γινει χρησιμος ρολιστας λογω σωματοτυπου και δυναμης
- ΑποστόληςΑ
Όποιος έχει όρεξη για δουλειά και προπαντός διάθεση για υπακοή, ανταμείβεται! Ειδικά τώρα με Μπόλονι!
- Μπαρκαρούτσος
+1926... Άιντε, μας έχουνε πρήξει τα @@...δεν θυμάμαι ποτέ να μην είχαμε κάποιον σάκο του μποξ για κράξιμο..πάντα και για τα πάντα, κάποιος φταίει!rox-4- έγραψε:Και μην ξεχνατα αγαπητοι φιλοι του ΠΑΟΚ. Για οτι προβλημα εχετε, ειτε αν σας παρατησε η γκομενα, αν σας διωξανε απο την δουλεια, αν σας κλεψανε τοα υτοκινητο η καηκε το σπιτι σας, μπορειτε παντα απλα να κραξετε τον Σακη και ολα θα αλλαξουν προς το καλυτερο. Αυτος θα φταιει....
Προτείνω, όσοι εμπιστευόμαστε ακόμη το Σάκη και περιμένουμε πολλά από αυτόν, να το δηλώσουμε στην υπογραφή μας..κάτι του στυλ "Μέλος του Σ.Φ. Σάκη Παπάζογλου"! Συμφωνείτε;