14.Αθανάσιος Παπάζογλου
Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου
μετα την αμπαλοσυνη του και με τον Αστερα Τριπολεως νομιζω οτι δεν εχει θεση στον ΠΑΟΚ, τιμη του που φορεσε την φανελλα του ΠΑΟΚ μας, ντροπη μας που τον βλεπουμε να την φοραει...
θες δεν θες δεν κανεις εσυ κουμαντο. οποτε γουσταρω ενα παραπανω π ξενερωνεις
καλος ειναι για τα ματς που φυσαει τρελα και βοηθιεται στο κοντρολ ή για κανα κυπελλο με β,γ εθνικης ομαδες
Πέρα απο τη πλάκα που μπορεί να κάνουμε και πέρα από την απογοήτευση για την φτωχή μέχρι τώρα συγκομιδή του, είναι παίκτης της ομαδας , νεαρός και οφείλουμε να στηρίξουμε όσο μπορούμε...
Με δεδομένο οτι το φορουμ ειναι ανοικτό , δε θα ήθελα να είμαι στη θέση οποιουδήποτε παίκτη να μπαίνω και να διαβάζω τη χαζομάρα και την εμπάθεια του καθενός ( με εμένα πρώτο στη λίστα ιδίως στο συγκεκριμένο τοπικ)...
Πλέον υπάρχει προπονητής να αποφασίζει αν κάνει κάποιος για την ομάδα ή όχι.
Γράφω τα παραπάνω γιατί και ο Μπολόνι αυτό ουσιαστικά ζήτησε...
Με δεδομένο οτι το φορουμ ειναι ανοικτό , δε θα ήθελα να είμαι στη θέση οποιουδήποτε παίκτη να μπαίνω και να διαβάζω τη χαζομάρα και την εμπάθεια του καθενός ( με εμένα πρώτο στη λίστα ιδίως στο συγκεκριμένο τοπικ)...
Πλέον υπάρχει προπονητής να αποφασίζει αν κάνει κάποιος για την ομάδα ή όχι.
Γράφω τα παραπάνω γιατί και ο Μπολόνι αυτό ουσιαστικά ζήτησε...
Εγω ξερω οτι ζητησε επιθετικο ... 
Σαντος , Δερμιτζακης , Χαβος , Μπολονι ....Τοση στηριξη , ο Πυργος της Πιζας να ηταν , θα ειχε ισιωσει ....

Σαντος , Δερμιτζακης , Χαβος , Μπολονι ....Τοση στηριξη , ο Πυργος της Πιζας να ηταν , θα ειχε ισιωσει ....

Πιο πολλή στην ειρωνεία που βγαίνει από πολλούς μας , πήγαινε το ποστάρισμά μου.
Ειλικρινά ,ούτε εγώ πιστεύω οτι θα βελτιωθεί επομένως θέλω να έρθει κάποιος καλύτερος. Αλλά απο τη στιγμή που δε βλέπω να έρχεται δε νομίζω ότι η μουρμούρα θα ωφελήσει σε κάτι !!!
Ασε που μπορεί να γίνει κανένα θαυμα και ο Αποστόλης να μας κουνάει το δάχτυλό του με ύφος 1000 καρδιναλλίων και να μας λέει "Σας τα έλεγα εγώ"...
Ειλικρινά ,ούτε εγώ πιστεύω οτι θα βελτιωθεί επομένως θέλω να έρθει κάποιος καλύτερος. Αλλά απο τη στιγμή που δε βλέπω να έρχεται δε νομίζω ότι η μουρμούρα θα ωφελήσει σε κάτι !!!
Ασε που μπορεί να γίνει κανένα θαυμα και ο Αποστόλης να μας κουνάει το δάχτυλό του με ύφος 1000 καρδιναλλίων και να μας λέει "Σας τα έλεγα εγώ"...
Το ξερω αδερφε ....
Ενταξει , δεν μπορει να μας βγαινουν και ολοι οι παικτες απο τον ρουλη ....Σε καποιον θα " σκαλωσει " ....
Προσωπικα πιστευω οτι θα ειχε θαση βασικου στην ομαδα του ΠΑΟΚ με συμπαικτες τους Φαν Χαμ , Μικυ Κουιν , Αλεξιτς , Γιοβιτς και κατω απο τις οδηγιες του δασκαλου Ντραγκαν Κοκοτοβιτς...

Ενταξει , δεν μπορει να μας βγαινουν και ολοι οι παικτες απο τον ρουλη ....Σε καποιον θα " σκαλωσει " ....
Προσωπικα πιστευω οτι θα ειχε θαση βασικου στην ομαδα του ΠΑΟΚ με συμπαικτες τους Φαν Χαμ , Μικυ Κουιν , Αλεξιτς , Γιοβιτς και κατω απο τις οδηγιες του δασκαλου Ντραγκαν Κοκοτοβιτς...

giapas έγραψε:Πιο πολλή στην ειρωνεία που βγαίνει από πολλούς μας , πήγαινε το ποστάρισμά μου.
Aυτο ακριβως εννοω

Έχω πει την γνώμη για τον Θανάση, δεν είναι και η καλύτερη. Αλλά θέλει και να σε θέλει και η ριμάδα η τύχη. Τραυματίστηκε σε ένα πολύ κομβικό σημείο για την καριέρα του. Περαστικά και εύχομαι να με βγάλεις ψεύτη στα αρνητικά ποστ που έχω κάνει για σένα. Κοινώς κάναμε ρόμπα

- Dark Angel
και για παρα πολλους ,εχουν την ιδια γνωμη με σεναRealcon έγραψε:Έχω πει την γνώμη για τον Θανάση, δεν είναι και η καλύτερη.
κακως τον κρατησαν
- ΑποστόληςΑ