14.Αθανάσιος Παπάζογλου
Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου
Ρε αγόρι μου γιατί μας παιδεύεις;; Βρες μια άλλη ομάδα κι άντε στην ευχή της Παναγίας...
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ...
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ...
- desperando
- Επικοινωνία:
μονο 3 μετρα.Iakovidis έγραψε:Ωραίος αλλά οφσαίτ πρέπει να ήταν έτσι όπως το ειδα
σπαστικος μεσα σε μια κακη ομαδα.
- Federacion
Μλκς που κραζατε τον παπαζογλου ακομα και οταν η μπαλα στην αμυνα μας τι να πω,,σιχαμενοι μουρινιο της τουμπας....δεν τον πιστευω ,,με πολυ δουλει αμπορει να γινει χρησιμος ρολιστας αλλα απαραδεκτοι,.....
- Μπαρκαρούτσος
Μόλις σκόραρε σήμερα ο Σάκης, ο φίλος μου δίπλα φώναζε "Ε τον άχρηστο, πάλι το 'χασε ο μ@λ@κ@ς ρε γαμώτο!"
Τον λέω, "Τι το 'χασε ρε βλάκα, γκολ έβαλε αφού!" και με λέει "Δεν με νοιάζει, πριν έχασε το άχαστο!".......δηλαδή τον κράζουν όταν δεν τα βάζει, και τον κράζουν και όταν τα βάζει!! Τι θέλουνε ρε γαμώτο;;;
Ένας άλλος φώναξε "Έλα ρε Σάκη επάνω μαζί μας στη κερκίδα, τι κάθεσαι εκεί;;" και φώναξα "Πήγαινε εσύ μέσα να δούμε άμα θα 'σαι καλύτερος" αλλά μάλλον δεν ακούστηκα....
Πραγματικά απίστευτοι, και λεφτά να 'χα να πηγαίνω στο γήπεδο πιο συχνά, δε νομίζω ότι θα πήγαινα πολύ....
Τον λέω, "Τι το 'χασε ρε βλάκα, γκολ έβαλε αφού!" και με λέει "Δεν με νοιάζει, πριν έχασε το άχαστο!".......δηλαδή τον κράζουν όταν δεν τα βάζει, και τον κράζουν και όταν τα βάζει!! Τι θέλουνε ρε γαμώτο;;;
Ένας άλλος φώναξε "Έλα ρε Σάκη επάνω μαζί μας στη κερκίδα, τι κάθεσαι εκεί;;" και φώναξα "Πήγαινε εσύ μέσα να δούμε άμα θα 'σαι καλύτερος" αλλά μάλλον δεν ακούστηκα....
Πραγματικά απίστευτοι, και λεφτά να 'χα να πηγαίνω στο γήπεδο πιο συχνά, δε νομίζω ότι θα πήγαινα πολύ....
η αληθεια ειναι οτι δεν τον εκτιμω ...αλλα μερικοι στην τουμπα ειναι πραγματικα σπαστικοι και για φαπες, με το που εκανε το παιδι μια μαλακια τον κραζαν αμεσως.
αγωνιστικα ενταξει δεν το εχει αλλα μπραβο για το γκολ που φανηκε οτι το ηθελε πολυ.
αγωνιστικα ενταξει δεν το εχει αλλα μπραβο για το γκολ που φανηκε οτι το ηθελε πολυ.
Παντου γινονται αυτα παιδια,δε νομιζω καποιος που παιζει καλα και δειχνει οτι μπορει να προσφερει σε μια ομαδα, να τρωει γιουχα.
Δεν το επικροτω αλλα συμβαινει τι να κανουμε?
Το παιδι δεν κανει,εδω δεν μπορουσε να σταθει στη τριπολη θα παιξει στον ΠΑΟΚ?
Υ.Γ Γιατι δεν τον δοκιμαζεις σαν στοπερ ρε λαζλο?
Δεν το επικροτω αλλα συμβαινει τι να κανουμε?
Το παιδι δεν κανει,εδω δεν μπορουσε να σταθει στη τριπολη θα παιξει στον ΠΑΟΚ?
Υ.Γ Γιατι δεν τον δοκιμαζεις σαν στοπερ ρε λαζλο?

Στο μπαλετο περισοτερες ελπιδες εχει να κανει καριερα και αυτο γιατι δεν χριαζετε μπαλα
άνοιξε λογαριασμό ο Σάκης!!!φέτος που έχουμε προπονητή θα τρίβεται τα μάτια σας ορισμένοι με πολλούς απ'τους παίκτες μας, και πρώτα απ'όλα μ'αυτόν!
Δεν ξέρω αν άνοιξε λογαριασμό σε καμία τράπεζα, αλλά αν μιλάς για την ομάδα μας... Το εύχομαι από ψυχής, αλλά δεν το βλέπω. Εύχομαι να με βγάλει ψεύτη. Η απογοήτευση είναι ότι δεν ήρθε τα Χριστούγεννα, για να ελπίζω.
-
Επειδή εμπιστεύομαι τον Μπόλονι, είμαι σίγουρος πως θα τον "αναβαθμίσει" τον Σάκη 

- Μπαρκαρούτσος
Θυμίσου Αθανασιάδη στον Πανσερραϊκό...δεν τα πήγε και περίφημα! Τώρα όμως..;;obanebane έγραψε:Το παιδι δεν κανει,εδω δεν μπορουσε να σταθει στη τριπολη θα παιξει στον ΠΑΟΚ?
ΜΑΚΑΡΙ !Παοκ είσαι! έγραψε:Επειδή εμπιστεύομαι τον Μπόλονι, είμαι σίγουρος πως θα τον "αναβαθμίσει" τον Σάκη