Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dj_timo έγραψε:Πωωω μολις ειδα τι εχασε.... ενταξει σορυ Αποστολη αλλα το παιδι πρεπει να διαλεξει ειτε αλλη θεση ειτε αλλο αθλημα. Δεν ειναι ειναι υγειες να τον εχεις στην ομαδα σου και να χανει 10 γκολ απο το μισο μετρο σε μια σεζον
dj_timo έγραψε:Πωωω μολις ειδα τι εχασε.... ενταξει σορυ Αποστολη αλλα το παιδι πρεπει να διαλεξει ειτε αλλη θεση ειτε αλλο αθλημα. Δεν ειναι ειναι υγειες να τον εχεις στην ομαδα σου και να χανει 10 γκολ απο το μισο μετρο σε μια σεζον
o ξαδερφος ποσα εχασε?
Ας βαλει το 1/5 απο αυτα που εχει βαλει ο ξαδερφος και ελα ξαναμιλα
Ο τρόπος με τον οποίο βάζει το πόδι (για το σημερινό άχαστο) επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά οτί είναι επικίνδυνος (αν όχι για το άθλημα, για την υγεία τον οπαδών). Μπαίνει στο compilation μαζί με τα άχαστα με ηρακλή και φενέρ, το φτιάξιμο της κορδέλας και της κόμης (δράκουλας), το γκολ με τη φτέρνα με τις σέρρες, το γκολ μπιλιάρδο carom με τον ατρόμητο πέρσι κ.λ.π.
Δε θα ξεχάσω ποτέ τη συζήτηση που είχα με τον πατέρα μου πριν 3,5 χρόνια (08/11/07) τη μέρα που έβαλε τα 2 απέναντι στον ερυθρό αστέρα με το λήκι. Το βλέπαμε μαζί. Εκεί που άκουγα τα διθυραμβικά του Τραπεζανίδη περί ταλεντάρας και νέου Βαν Μπάστεν (περίπου) λέω μία "Καλά μ@λ@κ@ς είναι; Δε βλέπει πως περπατάει το κατσίκι; Απ' το στυλ του φαίνεται ότι είναι άμπαλος". "Σταμάτα να είσαι κομπλεξικός, μια χαρά είναι το παιδί. Κι έβαλε και 2 γκολ" μου απαντάει ο πατέρας μου. "Καλά Ο.Κ. άμα κάνει αυτός καριέρα... Θα τα πούμε, θα δεις...". Αυτό το "Θα τα πούμε θα δεις" το θυμάται ακόμα και όταν του θυμίζω (η όταν φροντίζει να του το θυμίσει ο
"S-A-K-I-S" ) χαμογελάει... Απ' τις λίγες φορές που παραδέχτηκε λάθος σε μεταξύ μας "μονομαχία"...
Δεν μπορώ να πω τίποτε, με έχει απογοητεύσει στο έπακρον! Γι' αυτό και κάνω χιούμορ, λέγοντας ότι δεν του πάει σαν ομάδα ο Αστέρας!
Παρ' όλα αυτά όλοι χάνουν γκολ γι' αυτό και παρέθεσα την ευκαιρία του Eto της Inter που ήταν ΠΙΟ μεγάλη από αυτήν του Σάκη!
Η διαφορά βέβαια είναι ότι ο Καμερουνέζος βάζει και κανένα γκολ...
o ξαδερφος ποσα εχασε?
ρε τιμο οχι να μηλας και εσυ για χαμενες ευκαιριες οχι
(με ολο το συμπάθιο άλλωστε ξες οτι falegkos χωρις timo δεν λεει)
Παντος το παλικαρι πιγε και θα ριξει τον αστερα στην Β' τη να λεμε τωρα.
εκει τον κραζουν και εμεις τον θελουμε?
Επειδή σίγουρα διαβάζεις το τόπικ, λυπάμαι ρε φίλε Σάκη αλλά δε κάνεις. Καλό παιδί είσαι, όμορφος είσαι, ψηλός είσαι, μπορείς να ακολουθήσεις την καριέρα του μόντελινγκ ή έστω κάποιου άλλου αθλήματος. Δεν.... Μακάρι κάποια στιγμή να με διαψεύσεις και εμένα και όλους αλλά στον ΠΑΟΚ δε θέλω να σε δω ξανά ως ποδοσφαιριστή.
Τη μόνη θέση που μπορεί, υπό προϋποθέσεις, να αντεπεξέλθει το center-forward είναι αυτή του κεντρικού stopper. Αρκεί, σ' αυτήν την περίπτωση, να σημαδεύει μακριά από την εστία (οπότε ο Σάκης δεν θα έχει πρόβλημα).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 04 Απρ 2011, 14:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.