14.Αθανάσιος Παπάζογλου
- ΑποστόληςΑ
Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου
Του χρόνου μαζί με τον Στέφανο θα είναι τα βασικά μας φορ...
Κλάψτε ή γελάστε όσο θέλετε...
- paoki_sweden
Not play off and champions leauge qaulifiers but topiko and 5 *5 cup in thessaloniki.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Του χρόνου μαζί με τον Στέφανο θα είναι τα βασικά μας φορ...
Έτσι φαίνετε Απόστολε.......με το επερχόμενο ΔΝΤ στα οικονομικά της ομάδας.
Και ο Σαλπι δανεικος στην τριπολη..ΑποστόληςΑ έγραψε:Του χρόνου μαζί με τον Στέφανο θα είναι τα βασικά μας φορ...

- kataramenos5
Δεν με χαλάει ΚΑΘΟΛΟΥ..
Με Σάλπι Κλάους και παπαζογλου μπορεί να μην είμαστε ποιοτική επιθετικά ομάδα, αλλά τουλάχιστον θα χει πέσει κατά πολύ το μπάτζετ, ειδικά αν γίνει κίνηση για μείωση συμβολαίου στον Σάλπι (που προσωπικά το απαιτώ, οχι λόγω της φτωχής του παρουσίας φέτος, αλλά λόγω οικονομικών προβλημάτων και προκλητικού ύψους αποδοχών για ορισμένους..).
Αν υποθέσουμε οτι γλιτώνουμε γύρω στο 1,200,000 απο τη φυγή των ζλάταν και φιλομένο με εφορίες κλπ, και άλλο ενα 300 απο σάλπι, έχουμε ήδη μεγάλο κέρδος.
Για να μην τα υπεραναλύω άλλο, λέω πως προσωπικά θα είμαι πολύ ευχαριστημένος αν ελαφρύνουμε πολύ το μπάτζετ και αντ αυτού φέρουμε ένα ποιοτικό τεχνικό τιμ για να δουλευτεί η ομάδα. Μην ξεχνάμε πως ήδη υπάρχουν κάποιες βάσεις και γνώσεις στην ομάδα ως προς τον τρόπο ανάπτυξης και λειτουργίας στον αγωνιστικό χώρο,και απομένει να επανέλθει η ηρεμία, η σιγουριά, και να δουλευτεί η επίθεση (κάτι που ο Σάντος ΔΕΝ έκανε αφήνοντας προφανέστατα κενά..).
Με Σάλπι Κλάους και παπαζογλου μπορεί να μην είμαστε ποιοτική επιθετικά ομάδα, αλλά τουλάχιστον θα χει πέσει κατά πολύ το μπάτζετ, ειδικά αν γίνει κίνηση για μείωση συμβολαίου στον Σάλπι (που προσωπικά το απαιτώ, οχι λόγω της φτωχής του παρουσίας φέτος, αλλά λόγω οικονομικών προβλημάτων και προκλητικού ύψους αποδοχών για ορισμένους..).
Αν υποθέσουμε οτι γλιτώνουμε γύρω στο 1,200,000 απο τη φυγή των ζλάταν και φιλομένο με εφορίες κλπ, και άλλο ενα 300 απο σάλπι, έχουμε ήδη μεγάλο κέρδος.
Για να μην τα υπεραναλύω άλλο, λέω πως προσωπικά θα είμαι πολύ ευχαριστημένος αν ελαφρύνουμε πολύ το μπάτζετ και αντ αυτού φέρουμε ένα ποιοτικό τεχνικό τιμ για να δουλευτεί η ομάδα. Μην ξεχνάμε πως ήδη υπάρχουν κάποιες βάσεις και γνώσεις στην ομάδα ως προς τον τρόπο ανάπτυξης και λειτουργίας στον αγωνιστικό χώρο,και απομένει να επανέλθει η ηρεμία, η σιγουριά, και να δουλευτεί η επίθεση (κάτι που ο Σάντος ΔΕΝ έκανε αφήνοντας προφανέστατα κενά..).
ΑποστόληςΑ έγραψε:Του χρόνου μαζί με τον Στέφανο θα είναι τα βασικά μας φορ...
αλλαξε πλευρο,θα πιαστεις.....

- ΑποστόληςΑ
Θα δούμε σε λίγο καιρό τα "πιασίματα"...
Πιστεύω κι εγώ ότι ο Ζλαταν και ο Lucio θα φύγουν, ο δε Σάλπι θα πρέπει να δεχθεί γενναία μείωση των αποδοχών του. Αλλιώς δεν βγαίνει η ομάδα.
Πιστεύω κι εγώ ότι ο Ζλαταν και ο Lucio θα φύγουν, ο δε Σάλπι θα πρέπει να δεχθεί γενναία μείωση των αποδοχών του. Αλλιώς δεν βγαίνει η ομάδα.
140 σελιδες στο νημα του Θανασακη......3 λιγοτερς απο του Κοντρερας.......μεγαλη η χαρη σου..... 

Δηλαδή......μερικοί τι πιστεύετε?
Ότι θα πάρουμε ΦΟΡ πρωτοκλασάτο το καλοκαίρι?
Ότι θα κάνουμε μεταγραφές?

Ότι θα πάρουμε ΦΟΡ πρωτοκλασάτο το καλοκαίρι?
Ότι θα κάνουμε μεταγραφές?

- ΑποστόληςΑ
Ρε αφηστε τον Σακη, λες και αυτος μας φταιει... ουτε καν στην τωρινη ομαδα δεν ειναι... οταν επιστρεψει (αν επιστρεψει, βλεπουμε)
σαλπι παπ αθανασιαδη αμπαλη τριαδα επιθετικων ( ο σαλπι ελπιζων ξεκουραστει επιτελουςγια να βοηθησεια λλα πο εχνικη λιγα πραματα)...θελουμε κτ ακομα εκει.....αλλα με 350 000 τι να βρεις....?
Μια χαρά έναν ''Κάμπορα'' των 10+ γκολ τον βρίσκεις, αν ψάξεις σωστά και συντονισμένα.
Έχουμε να δούμε διψήφιο αριθμό γκολ από επιθετικό από τον καιρό του Ναλιτζή ξέρω γω...
Έχουμε να δούμε διψήφιο αριθμό γκολ από επιθετικό από τον καιρό του Ναλιτζή ξέρω γω...