14.Αθανάσιος Παπάζογλου
Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου
αμα με την νεα χρονια δω στο ροστερ παλι μπαλαφα,παπα-ζογλου θα γινω καμπανιακος 

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
πολύ ειρωνεία για ένα παιδί που τουλάχιστον προσπάθησε και δεν πούλησε ΠΑΟΚτσηδιλίκι.
και που ακόμα ανήκει στον ΠΑΟΚ.
και που ακόμα ανήκει στον ΠΑΟΚ.
kolokotronis_4 επαιξε αρκετα περυσι για να μπορει να κριθει.
αν τωρα εσυ νομιζεις οτι εχει θεσει στο roster οκ.
η αποψη μου ειναι αντιθετη..
Δεν μπορει να δωσει το κατι παραπανω που θελω να βλεπω απο την ομαδα μας.
αν τωρα εσυ νομιζεις οτι εχει θεσει στο roster οκ.
η αποψη μου ειναι αντιθετη..
Δεν μπορει να δωσει το κατι παραπανω που θελω να βλεπω απο την ομαδα μας.
Το πως επεξαν μπαλα 2 χωριανοί μου μπαλα που τους ξερετε ολοι θα παθετε πλακα αν τα πω (οχι οτι δεν τα ξερετε)
ε ο σακης πιστευω τα 2πλα.
τους εχουμε κανει ολους ποδοσφαιριστες. στον ΠΑΟΚ πρεπει να σταματήσει να παιζει οποιος ΔΕΝ αξιζει.
ε ο σακης πιστευω τα 2πλα.
τους εχουμε κανει ολους ποδοσφαιριστες. στον ΠΑΟΚ πρεπει να σταματήσει να παιζει οποιος ΔΕΝ αξιζει.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαKarelias έγραψε:Αφού είναι ψηλός και Έλληνας, μήπως να πήγαινε να γίνει τσολιάς στο Σύνταγμα;Argonaut4 έγραψε: δύο από τους λόγους της παραμονής του στο ρόστερ της νέας σεζόν μπορεί να είναι το ύψος του (ειδικά αν φύγει ο Μουσλίμοβιτς) και το γεγονός ότι είναι Έλληνας.
- paoki_sweden
- ΑποστόληςΑ
Εφόσον οι ακριβοπληρωμένοι μας φορ Μητσάρας και αλάνι μας έχουν καταϋποχρεώσει φέτος με τις εμφανίσεις τους, δικαιούμαστε να υποστηρίζουμε παίκτες που μάλιστα δεν έχουν δώσει και δικαιώματα...
Karelias έγραψε:Αφού είναι ψηλός και Έλληνας, μήπως να πήγαινε να γίνει τσολιάς στο Σύνταγμα;Argonaut4 έγραψε: δύο από τους λόγους της παραμονής του στο ρόστερ της νέας σεζόν μπορεί να είναι το ύψος του (ειδικά αν φύγει ο Μουσλίμοβιτς) και το γεγονός ότι είναι Έλληνας.
Αυτό το έγραψαν τα Σπόρια του Βορρά και δεν είναι άποψη μου........μη παρεξηγιόμαστε να ούμε.

Ο Ριζοσπάστης ώρες ώρες ούτε για να τυλίγεις ψάρια δεν είναι.... Άκου να τον κρατήσουμε επειδή είναι ψηλός... Αν μείνει, θα μείνει λόγω υπηκοότητας και χαμηλού συμβολαίου, όχι επειδή μπορεί να αλλάζει πολυέλαιο χωρίς σκάλα.
Το ότι Μητσάρας και αλάνι δεν πρόσφεραν τα αναμενομενα δεν σημαίνει ότι όποιος δεν προσφέρει τα αναμενόμενα θα παίζει στον ΠΑΟΚ!!!!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Εφόσον οι ακριβοπληρωμένοι μας φορ Μητσάρας και αλάνι μας έχουν καταϋποχρεώσει φέτος με τις εμφανίσεις τους, δικαιούμαστε να υποστηρίζουμε παίκτες που μάλιστα δεν έχουν δώσει και δικαιώματα...
Η λογική του "τόσους άχριστους έχουμε, ένας ακόμα δεν χωράει;" δεν είναι και πολύ ορθή.
- ΑποστόληςΑ
Ναι, αλλά αυτός ο παίκτης είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, ανήκει στον ΠΑΟΚ, είναι νέος, επομένως έχει μέλλον και όλα αυτά τα συνδυάζει με σωματότυπο που δεν υπάρχει αυτή τη στγμή στο ρόστερ μας.
- ΑποστόληςΑ
Το ότι είναι Έλληνας (που κι αυτό είναι πλέον προσόν) δεν το χρησιμοποίησα, για να αποτινάξω από πάνω μου κάθε ρετσινιά ρατσισμού!