είναι αποτέλεσμα σύγκρισης.Karelias έγραψε:Δεν μπορείς να συγκρίνεις έναν επιθετικό που σωζει μια ομάδα μόνος του σχεδόν, με ένα επιθετικό που έχει 1 γκολ σε 26 αγωνιστικές.
stephanos έγραψε:Ευκαιρίες δεν πήρε φέτος αλλά πέρσι. Φέτος έπαιξε 220 λεπτά στο πρωτάθλημα, σε 8 ματς, όλα αλλαγή. Αλλά είναι λογικό αφού πέρσι ο Φιλομένο έχασε σχεδόν όλη τη χρονιά και ο Μούσλι τη μισή, ενώ φέτος συν τοις άλλοις επέστρεψαν και οι Σάλπι, Κλάους. Πέρσι κάποια στιγμή ήταν το μόνο ετοιμοπόλεμο σέντερ φορ, τώρα είναι φυσιολογικά πέμπτη επιλογή.
Πέρσι ο Κλάους πήγε δανεικός στις Σέρρες για να πάρει εμπειρίες. Έπαιξε πολύ, σκόραρε λίγο (26 ματς, 1795΄, 6 γκολ), αλλά εγώ ήμουν πολύ ικανοποιημένος. Τον στείλαμε να πάρει παιχνίδια και πήρε. Δεν θα με ένοιαζε ακόμη και αν έβαζε 1 ή 20 γκολ για την ομάδα του περούκα. Το σημαντικό ήταν τα συνεχόμενα παιχνίδια.
Φέτος είναι η σειρά του Θανάση να κάνει το "αγροτικό" του. Ο Αστέρας έχει άλλους 3 σέντερ φορ (συν δύο μικρούς που θα πήγαιναν δανεικοί), εκ των οποίων οι δύο ήρθαν το Γενάρη (Ματούσιακ και Φρανκού). Ο Παπάζογλου μάλλον θα διεκδικήσει τη θέση του - τρίτου της παρέας - Ρομπέρτο, που έχουν και τον ίδιο σωματότυπο.
Όπως σκεφτόμουν με τον Κλάους, έτσι και τώρα, δεν με απασχολεί αν βάλει γκολ και αν σώσει τον Αστέρα (και τον Δερμιτζάκη) από τον υποβιβασμό. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να πάρει συνεχόμενα ματς. Αν είναι και βασικός, ακόμη καλύτερα.
Συγκρίνονται μόνο επειδή είναι και οι δυο ποδοσφαιριστές,περίπου σα να συγκρίνεις μια Μερσεντες με το LADA..Αν αντί για τον Μήτρογλου ο Νιόνιος έπαιρνε τον Παπάζογλου τώρα θα έκανε παρέα στον πανσερραικό κάπου στον πάτο της βαθμολογίαςΑποστόληςΑ έγραψε:Φυσικά και συγκρίνονται. Και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Μέχρι τώρα ο Μήτρογλου είναι σαφώς πιο χρήσιμος, αλλά εγώ στον ΠΑΟΚ δεν θα τον ήθελα.