14.Αθανάσιος Παπάζογλου
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
- Federacion
Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου
ω ρε τι κώλλημα εχετε φαει μερικοί με το μαλλι!!!
δειτε την εικόνα του Κολοκοτρώνη με τη μαλλούρα του να γουσταρετε κι αφήστε τη δεκαετία του 50 πίσω σας...
δειτε την εικόνα του Κολοκοτρώνη με τη μαλλούρα του να γουσταρετε κι αφήστε τη δεκαετία του 50 πίσω σας...
Παπάζογλου: «Με βοηθάει ο Δερμιτζάκης»
21 Σεπ 2010 16:21, Από PAOK24
Για την κατάσταση που διαμορφώνεται στον ΠΑΟΚ μίλησε σήμερα ένας ακόμη ποδοσφαιριστής της ομάδας. Ο Θανάσης Παπάζογλου αναφέρθηκε στα τελευταία αποτελέσματα.
Μιλώντας στο metropolis ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου είπε για την πίεση που διαμορφώνεται από τον κόσμο μετά και το 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου: «Αυτή ήταν μία σημαντική απώλεια και λογικό είναι να δυσανασχετούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να μάθουμε από τα λάθη μας. Θα δουλέψουμε τις αδυναμίες μας με τον προπονητή μας και θα βελτιωθούμε».
Συνεχίζοντας ο Παπάζογλου αναφέρθηκε και σε πιθανά αίτια των τελευταίων εμφανίσεων: «Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είχαμε πολλά παιχνίδια. Έπρεπε να ανταπεξέλθουμε σε όλα αυτά. Τέλος πάντων τίποτα δεν κρίθηκε και τίποτα δεν χάθηκε. Βλέπουμε πως όλοι κάνουν γκέλες».
Σε ερώτηση για το τι θα θεωρηθεί επιτυχία για φέτος, ο Παπάζογλου ανέφερε: «Να κάνουμε πορεία ανάλογη με την περσινή και φυσικά να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην Ευρώπη. Επαναλαμβάνω ότι τίποτα δεν χάθηκε».
Όσον αφορά τον εαυτό του, ο Παπάζογλου σχολίασε: «Στόχος μου είναι να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερος. Πέρυσι ήταν άλλη χρονιά, φέτος μπήκα πολύ καλύτερα και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα ακόμη περισσότερο».
Όσον αφορά την βοήθεια που του προσφέρει ο Παύλος Δερμιτζάκης, ανέφερε: «Με στηρίζει και μες βοηθάει ψυχολογικά. Ειδικά μετά από εκείνο το γκολ που έχασα με την Φενέρμπαχτσε. Εξάλλου και εκείνος έπαιξε την θέση και ξέρει…»
21 Σεπ 2010 16:21, Από PAOK24
Για την κατάσταση που διαμορφώνεται στον ΠΑΟΚ μίλησε σήμερα ένας ακόμη ποδοσφαιριστής της ομάδας. Ο Θανάσης Παπάζογλου αναφέρθηκε στα τελευταία αποτελέσματα.
Μιλώντας στο metropolis ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου είπε για την πίεση που διαμορφώνεται από τον κόσμο μετά και το 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου: «Αυτή ήταν μία σημαντική απώλεια και λογικό είναι να δυσανασχετούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να μάθουμε από τα λάθη μας. Θα δουλέψουμε τις αδυναμίες μας με τον προπονητή μας και θα βελτιωθούμε».
Συνεχίζοντας ο Παπάζογλου αναφέρθηκε και σε πιθανά αίτια των τελευταίων εμφανίσεων: «Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είχαμε πολλά παιχνίδια. Έπρεπε να ανταπεξέλθουμε σε όλα αυτά. Τέλος πάντων τίποτα δεν κρίθηκε και τίποτα δεν χάθηκε. Βλέπουμε πως όλοι κάνουν γκέλες».
Σε ερώτηση για το τι θα θεωρηθεί επιτυχία για φέτος, ο Παπάζογλου ανέφερε: «Να κάνουμε πορεία ανάλογη με την περσινή και φυσικά να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην Ευρώπη. Επαναλαμβάνω ότι τίποτα δεν χάθηκε».
Όσον αφορά τον εαυτό του, ο Παπάζογλου σχολίασε: «Στόχος μου είναι να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερος. Πέρυσι ήταν άλλη χρονιά, φέτος μπήκα πολύ καλύτερα και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα ακόμη περισσότερο».
Όσον αφορά την βοήθεια που του προσφέρει ο Παύλος Δερμιτζάκης, ανέφερε: «Με στηρίζει και μες βοηθάει ψυχολογικά. Ειδικά μετά από εκείνο το γκολ που έχασα με την Φενέρμπαχτσε. Εξάλλου και εκείνος έπαιξε την θέση και ξέρει…»
ΣΑΚΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ....ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Thx, Admin Team
- ΑποστόληςΑ
Ο Παμμέγιστος Σάκης δεν θα ασχοληθεί με τα κουτσομπολιά σας. Το μυαλό του είναι ΜΟΝΟΝ στο πώς θα βελτιώνει την απόδοσή του στον ΠΑΟΚ και δεν τον ενδιαφέρουν τα realities.
Καποτε λεγανε οτι αυτο το παιδι εχει ταλέντο και κορμι που μπορουν να τον κανουν ενα φορ περιοχης που θα αφησει εποχη... αρχιζει να με πειθει οτι του λειπει το πρωτο. Ετσι απλα. Γνωμη μου.
Εσύ ή κάτι ξέρεις ή είσαι και μαμω τους συνηγόρους...!Roxamis έγραψε:ΣΑΚΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ....ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
Thx, Admin Team

Δε χρειάζεται παράθεση όταν απαντάμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
1on ζητώ συγνώμη για τα κεφαλαία αλλά μόλις είχα ξυπνήσει και δεν το πρόσεξα
2ον ε κάτι ξέρω και γω μωρέ
Thx, Admin Team
1on ζητώ συγνώμη για τα κεφαλαία αλλά μόλις είχα ξυπνήσει και δεν το πρόσεξα
2ον ε κάτι ξέρω και γω μωρέ

- Maximus
Βρήκα την φάση που σας έλεγα!
Δείτε στο βιντεάκι και συγκεκριμενα στο 07:18 την πάσα που δίνει στον Βιερίνια και μετα πείτε μου πόσο βελτίωση θέλει αυτος ο παιχτης για να φτασει οχι σε σουπερ επιπεδο, αλλα τουλαχιστον σε ικανοποιητικό...
Καημενε Βιερινια... Μια καλη πασουλα ηθελες στα 3 μετρα...Που να ηξερες!
[youtube]XFD7_UM2IWg[/youtube]
Δείτε στο βιντεάκι και συγκεκριμενα στο 07:18 την πάσα που δίνει στον Βιερίνια και μετα πείτε μου πόσο βελτίωση θέλει αυτος ο παιχτης για να φτασει οχι σε σουπερ επιπεδο, αλλα τουλαχιστον σε ικανοποιητικό...
Καημενε Βιερινια... Μια καλη πασουλα ηθελες στα 3 μετρα...Που να ηξερες!
[youtube]XFD7_UM2IWg[/youtube]
- paoki_sweden
You have a very good point my brother Maximus! But he is still a talent, let him be for 5-6 years and then we will see......