με προλαβεςmoican4 έγραψε:τωρα θα μαθει μπαλα.?![]()
![]()
![]()
Κατσε λιγο να μεγαλωσει...![]()
14.Αθανάσιος Παπάζογλου
Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου
-
Μπαρκαρούτσος
Αδερφέ, στο α' ημίχρονο τροφοδοτήθηκε γαμάτα από χαμηλή σέντρα του kavLino από αριστερά, ο ίδιος βρέθηκε μπροστά στο τέρμα, και το πλασέ του κόντραρε στον αμυντικό της Μπρουζ που 'κανε τάκλιν πίσω του. Άλλη φορά δεν πήρε μπάλα στη περιοχή. Α, έκανε και ένα σουτ έξω από την περιοχή με το δεξί (αν θυμάμαι καλά) και βρήκαμε την μπάλα στη Θεσσαλονίκη..Άλλη φορά δεν εκδηλώθηκε επίθεση που να συμμετέχει ο Σάκης.toursounidis έγραψε:Θυμηθειτε λιγο τις φασεις του ματς και βρειτε μου μια καθετη των χαφ η μια καλη σεντρα των εξτρεμ προς τον Παπαζογλου.Αν βρειτε μια κερδιζετε και παραδεχομαι οτι ο Σακης τροφοδοτηθηκε και δεν αξιοποιησε τις ευκαιριες..
Gash πιστεύει όλους παίχτες ΠΑΟΚ και αγαπά αυτούς και συμβουλεύει αυτούς.toursounidis έγραψε:Gash σορυ κιολας αλλα ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ αδερφε..
Aη Ποντ σκληρός σε παίχτες όταν δεν πιστεύουν.
Αη Ποντ σχολιάζει απόδοση παίχτη με φωτογραφία μόνο για συγκεκριμένο παιχνίδι.
.
8.19 Προσβολή των μελών, των φιλάθλων, των θείων, της ομάδας μας, των παικτών της ή των μελών του forum με την χρήση ειρωνικών, υβριστικών ή μειωτικών χαρακτηρισμών. Η παράβαση από μέλος του κανόνα αυτού θα οδηγεί ακόμα και στην οριστική αποβολή του από το forum.
το ποστ του μαρκου4 διαγραφηκε...συνιστω λιγο την προσοχη σας οταν μιλατε για ποδοσφαιριστες του ΠΑΟΚ...ολοι κρινονται το θεμα ειναι ο τροπος που το κανεις...ας μεινουμε στα αγωνιστικα και ας αποφευγουμε τους χαρακτηρισμους...
το ποστ του μαρκου4 διαγραφηκε...συνιστω λιγο την προσοχη σας οταν μιλατε για ποδοσφαιριστες του ΠΑΟΚ...ολοι κρινονται το θεμα ειναι ο τροπος που το κανεις...ας μεινουμε στα αγωνιστικα και ας αποφευγουμε τους χαρακτηρισμους...
Ούτε μια σωστή.toursounidis έγραψε:Θυμηθειτε λιγο τις φασεις του ματς και βρειτε μου μια καθετη των χαφ η μια καλη σεντρα των εξτρεμ προς τον Παπαζογλου.Αν βρειτε μια κερδιζετε και παραδεχομαι οτι ο Σακης τροφοδοτηθηκε και δεν αξιοποιησε τις ευκαιριες..
- toursounidis
''''''''ό RoMaN » Παρ Σεπ 17, 2010 2:06 pm
toursounidis έγραψε:Θυμηθειτε λιγο τις φασεις του ματς και βρειτε μου μια καθετη των χαφ η μια καλη σεντρα των εξτρεμ προς τον Παπαζογλου.Αν βρειτε μια κερδιζετε και παραδεχομαι οτι ο Σακης τροφοδοτηθηκε και δεν αξιοποιησε τις ευκαιριες..
Αδερφέ, στο α' ημίχρονο τροφοδοτήθηκε γαμάτα από χαμηλή σέντρα του kavLino από αριστερά, ο ίδιος βρέθηκε μπροστά στο τέρμα, και το πλασέ του κόντραρε στον αμυντικό της Μπρουζ που 'κανε τάκλιν πίσω του. Άλλη φορά δεν πήρε μπάλα στη περιοχή. Α, έκανε και ένα σουτ έξω από την περιοχή με το δεξί (αν θυμάμαι καλά) και βρήκαμε την μπάλα στη Θεσσαλονίκη..Άλλη φορά δεν εκδηλώθηκε επίθεση που να συμμετέχει ο Σάκης.
Ποδοσφαιρικά
'''''''''''''''''''''''''''''''
Κι εγω θα σου πω πρωτα οτι κερδισες, αλλα και οτι πιστευω οτι στη σεντρα του Λινο εκανε οτι επρεπε,πηγε να πλασαρει και κοντραρε.Για το σουτ ηταν οντως ασχημο.Αυτες ηταν οι δυο απο τις 5!! συνολικα προσπαθειες του ΠΑΟΚ για γκολ.
toursounidis έγραψε:Θυμηθειτε λιγο τις φασεις του ματς και βρειτε μου μια καθετη των χαφ η μια καλη σεντρα των εξτρεμ προς τον Παπαζογλου.Αν βρειτε μια κερδιζετε και παραδεχομαι οτι ο Σακης τροφοδοτηθηκε και δεν αξιοποιησε τις ευκαιριες..
Αδερφέ, στο α' ημίχρονο τροφοδοτήθηκε γαμάτα από χαμηλή σέντρα του kavLino από αριστερά, ο ίδιος βρέθηκε μπροστά στο τέρμα, και το πλασέ του κόντραρε στον αμυντικό της Μπρουζ που 'κανε τάκλιν πίσω του. Άλλη φορά δεν πήρε μπάλα στη περιοχή. Α, έκανε και ένα σουτ έξω από την περιοχή με το δεξί (αν θυμάμαι καλά) και βρήκαμε την μπάλα στη Θεσσαλονίκη..Άλλη φορά δεν εκδηλώθηκε επίθεση που να συμμετέχει ο Σάκης.
Ποδοσφαιρικά
'''''''''''''''''''''''''''''''
Κι εγω θα σου πω πρωτα οτι κερδισες, αλλα και οτι πιστευω οτι στη σεντρα του Λινο εκανε οτι επρεπε,πηγε να πλασαρει και κοντραρε.Για το σουτ ηταν οντως ασχημο.Αυτες ηταν οι δυο απο τις 5!! συνολικα προσπαθειες του ΠΑΟΚ για γκολ.
- ΑποστόληςΑ
Όταν τα χαφ κάνουν σωστή δουλειά και τροφοδοτήσουν ένα center-forward σωστά,
όταν τα εξτρέμ κάνουν το ίδιο,
και ο Σάκης φερθεί άμπαλα,
Θα είμαι από τους πρώτους που θα το παραδεχθώ.
Όταν οι προηγούμενοι με άριστα το "10" πιάνουν σε απόδοση "4"
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!
όταν τα εξτρέμ κάνουν το ίδιο,
και ο Σάκης φερθεί άμπαλα,
Θα είμαι από τους πρώτους που θα το παραδεχθώ.
Όταν οι προηγούμενοι με άριστα το "10" πιάνουν σε απόδοση "4"
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!
Αυτο ειναι το θεμα, επειδη εγω ειμουνα χθες μεσα, ειδα το ματς απο το γηπεδο που σου δινει ολικη εικονα του αγωνιστηκου χωρου σε αντιθεση με την τιβι...
ΑΚΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ και ακουστε ολοι, ο Παπαζογλου δεν τροφοδοτηθηκε επειδη ο ιδιος δεν κινοταν σωστα και δεν βρισκοτανε σε σωστες θεσεις, και ος εκ τουτου, καθε μα καθε φορα, ο ιβιτς (και οι αλλοι) τον αποφευγανε και μεταβιβαζανε την μπαλλα πλαγια... δυστηχως αυτη ειναι η αληθεια.
Με αλλα λογια, εαν χθες επαιζε ο Μουσλι, θα ειχε τροφοδοτηθει παραπανω απλα επειδη ο ιδιος ειχει σωστες τοποθετησεις...
Οσο για τους αλλους, δεν λεω οτι πρεπει να μαθει μπαλλα σε εμας, αλλα τι να κανουμε, αυτους εχουμε, με αυτους πορευομαστε, αλλωστε το θεμα στο κατω κατω ειναι οικονομικο...
Η απαξιωση δεν ειναι λυση, και η κριτικη σεβαστη, αλλα καποια στιγμη παβει να ειναι απικοδομιτικη οταν πιεζουμε παικτες που, δεν το εχουν, και προσθετουμε ενα επιπλεον προβλημα, την ψυχολογικη πιεση που στο ποδοσφαιρο ειναι καταστρεπτικη (βλεπε παραδειγμα βρυζας)...
Μαγκες, ο Ζαγορ ξερει τι θα κανει... αφηστε τον παπαζογλου στην ησυχια του..
ok sera4 τον περνω πισω τον χαρακτηρισμο μου για τον παπαζογλου.Sera4 έγραψε:8.19 Προσβολή των μελών, των φιλάθλων, των θείων, της ομάδας μας, των παικτών της ή των μελών του forum με την χρήση ειρωνικών, υβριστικών ή μειωτικών χαρακτηρισμών. Η παράβαση από μέλος του κανόνα αυτού θα οδηγεί ακόμα και στην οριστική αποβολή του από το forum.
παπαζογλου εισαι παιχταρας αδικεισαι στον ΠΑΟΚ εσυ εισαι για την μπαρτσα ρε.
ο μουρινιο εκανε μεταγραφη απο την ιντερ τον κηπουρο για το χορταρι του μπερναμπεου.
ο παπαζογλου σε τι αλλο θα μπορουσε να φανει χρησιμος?????
πως μπορω να βαλω και εγω την φωτογραφια του gash?το παλτο εννοω.....
- toursounidis
Εγινε αδερφακι μουShaman4 έγραψε:toursounidis έγραψε:Θυμηθειτε λιγο τις φασεις του ματς και βρειτε μου μια καθετη των χαφ η μια καλη σεντρα των εξτρεμ προς τον Παπαζογλου.Αν βρειτε μια κερδιζετε και παραδεχομαι οτι ο Σακης τροφοδοτηθηκε και δεν αξιοποιησε τις ευκαιριες..
Αυτο ειναι το θεμα, επειδη εγω ειμουνα χθες μεσα, ειδα το ματς απο το γηπεδο που σου δινει ολικη εικονα του αγωνιστηκου χωρου σε αντιθεση με την τιβι...
ΑΚΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ και ακουστε ολοι, ο Παπαζογλου δεν τροφοδοτηθηκε επειδη ο ιδιος δεν κινοταν σωστα και δεν βρισκοτανε σε σωστες θεσεις, και ος εκ τουτου, καθε μα καθε φορα, ο ιβιτς (και οι αλλοι) τον αποφευγανε και μεταβιβαζανε την μπαλλα πλαγια... δυστηχως αυτη ειναι η αληθεια.
Με αλλα λογια, εαν χθες επαιζε ο Μουσλι, θα ειχε τροφοδοτηθει παραπανω απλα επειδη ο ιδιος ειχει σωστες τοποθετησεις...
Οσο για τους αλλους, δεν λεω οτι πρεπει να μαθει μπαλλα σε εμας, αλλα τι να κανουμε, αυτους εχουμε, με αυτους πορευομαστε, αλλωστε το θεμα στο κατω κατω ειναι οικονομικο...
Η απαξιωση δεν ειναι λυση, και η κριτικη σεβαστη, αλλα καποια στιγμη παβει να ειναι απικοδομιτικη οταν πιεζουμε παικτες που, δεν το εχουν, και προσθετουμε ενα επιπλεον προβλημα, την ψυχολογικη πιεση που στο ποδοσφαιρο ειναι καταστρεπτικη (βλεπε παραδειγμα βρυζας)...
Μαγκες, ο Ζαγορ ξερει τι θα κανει... αφηστε τον παπαζογλου στην ησυχια του..
Shaman4 έγραψε:
Μεγάλη αλήθεια και αυτή εξίσου με τις προηγούμενες.
Κανείς παίχτης δεν πήγαινε βοηθήσει συμπαίχτες του.
Ούτε στο πλάγιο.
μηπως το εχεις σε αλλο νουμερο?θα ειναι μικρο σε αυτον που θελω να το δωσω.