14.Αθανάσιος Παπάζογλου
- koulimpali
Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου
Ποιος Σάκης ρε παιδιά; Πού τον είδαμε και αρκετοί Παοκτσήδες τον γουστάρουν; Ένα γκολ με τον Ερυθρό Αστέρα έβαλε, όταν έπαιζε στον Άρη. Μετά;
Για μένα ήρθε η ώρα του δικού μας παιδιού, του Αθανασιάδη. Δεν με ενδιαφέρει το "λιγνός", "κοντός", "αδύνατος" κτλ. Έπαιξε πριν 2 χρόνια, έκανε 7-8 εμφανίσεις και παστέλωσε 3-4 γκολάκια. Και τον στείλαμε δανεικό, για χάρη του Σάκη, που δεν τον είχαμε δει πουθενά.
Δε χρειάζεται να πανηγυρίζουμε γιατί τον πήραμε από τον Άρη. Δεν κάνει αυτό τον παίχτη. Και που είναι ψηλός, δυνατός κτλ τι έγινε. Κοντρόλ και πάσα δεν μπορεί να κάνει.
Για μένα ήρθε η ώρα του δικού μας παιδιού, του Αθανασιάδη. Δεν με ενδιαφέρει το "λιγνός", "κοντός", "αδύνατος" κτλ. Έπαιξε πριν 2 χρόνια, έκανε 7-8 εμφανίσεις και παστέλωσε 3-4 γκολάκια. Και τον στείλαμε δανεικό, για χάρη του Σάκη, που δεν τον είχαμε δει πουθενά.
Δε χρειάζεται να πανηγυρίζουμε γιατί τον πήραμε από τον Άρη. Δεν κάνει αυτό τον παίχτη. Και που είναι ψηλός, δυνατός κτλ τι έγινε. Κοντρόλ και πάσα δεν μπορεί να κάνει.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Δυστυχώς θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ....
Το παλικάρι χτες...έβγαλε μάτια, με την κακή έννοια βέβαια...
Δεν μπορεί, τι να κάνουμε τώρα...
koulimpali μην τον μηδενιζουμε σε πολλα παιχνιδια και στα τελη περσι και φετος .π.χ σερρες , παρτιζαν ηταν πολυ καλος εκτος απο τα τελειωματα.....ο αθανασιαδης για μενα εχει τελειωσει..... δεν εχει δειξει καμια βελτιωση τοσα χρονια δε νομιζω να παιξει...και ειναι λαθος να λεμε δικο μας παιδι κλπ ..οσοι παιζουν στην ομαδα δικοι μας ειναι..
οσο για χτες τα παμε τραγικος ο φυτανιδης τον εκανε πλακα
οπως και πολλοι αλλοι χθες ''εβγαλαν'' ματια και πολυ χειροτερα μαλιστα...DimisK έγραψε:Δυστυχώς θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ....
- DimisK
- Επικοινωνία:
Σωστό κι αυτό Sera. Μόνο που αυτούς τους άλλους τους έχουμε δει να παίζουν και μπαλάρα και να μας καθηλώνουν.
Το Σάκη ΠΟΤΕ! Δείτε ένα-ένα τα γκολ που έχει βάλει με τη δική μας φανέλα. Αν βρείτε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ που δεν είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΟΛΟΦΑΡΔΟ, πάω πάσο! Του ΟΦΗ στο Κύπελλο; Με τις Σέρρες προχτές; Όλα τυχαία εντελώς...
Δεν είναι απλά ότι δεν βάζει γκολ ή τα βάζει τυχαία. Κατά τη γνώμη μου δεν έχει τεχνική καθόλου. Και στον σημερινό ΠΑΟΚ που έχει πολλούς τεχνίτες, είναι σαν τη μύγα μες το γάλα...
Το Σάκη ΠΟΤΕ! Δείτε ένα-ένα τα γκολ που έχει βάλει με τη δική μας φανέλα. Αν βρείτε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ που δεν είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΟΛΟΦΑΡΔΟ, πάω πάσο! Του ΟΦΗ στο Κύπελλο; Με τις Σέρρες προχτές; Όλα τυχαία εντελώς...
Δεν είναι απλά ότι δεν βάζει γκολ ή τα βάζει τυχαία. Κατά τη γνώμη μου δεν έχει τεχνική καθόλου. Και στον σημερινό ΠΑΟΚ που έχει πολλούς τεχνίτες, είναι σαν τη μύγα μες το γάλα...
στο κεφαλι καλος ειναι και με αρη και σερρες και παρτιζαν περσι το δειξε...δεν ειναι τεχνιτης οντως αλλα πιο πολυ αργος στη σκεψη μερικες φορες..
Με τον Πανσερραικο αυτος μας εδωσε τη νικη.....Κι εγω δεν τον πολυπιστευω να πω την αληθεια,αλλα οχι και να τον μηδενιζουμε λογω της χτεσινης εμφανισης του,που απλα μπηκε σαν αλλαγη για να αλλαξει τη συνολικα κακιστη εικονα που ειχαμε επιθετικα......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Κυρ 12 Σεπ 2010, 13:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ετσι απλα επειδη με βαζεις σε διαδικασια με τις σερρες στο κυπελλο με τον τελη με σκουληκι(εντελως κουτσομπολιστικα)...εγω απλα λεω σε ενα ματς που ολοι ειναι τραγικοι δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασματα...ουτε τον βοηθησαν ουτε βοηθησε...και αμα τον δω να παιζει 2-3 90λεπτα φετος(το τονιζω αυτο το φετος) και ειναι τραγικος τοτε ναι να συμφωνησω...προς το παρον εγω μπορω να πω οτι στα 60 λεπτα που επαιξε με τις σερρες ηταν εξαιρετικος...τωρα σε ενα ματς που δεν μπηκαν καν στο παιχνιδι τα ''μεγαλα'' σου ονοματα δεν μπορω να τον κρινω...
Έχουν δυστυχώς πλάκα και μέλη του φόρουμ που συμμετέχουν πως αλλάζουν συνέχεια τις απόψεις τους για την ομάδα και για τους παίκτες...
Δε κάνει ο ένας δε κάνει ο άλλος...και μετά α ρε ΠΑΟΚάρα ναι ρε πρωτάθλημα αφού το λέει και ο Πρόεδρος...
Καθίστε καλά ρε μάγκες...Γαι αυτούς που γράφουν μόνο στις ήττες και στις γκέλες είναι μου είναι το λιγότερο αδιάφοροι...
Δε κάνει ο ένας δε κάνει ο άλλος...και μετά α ρε ΠΑΟΚάρα ναι ρε πρωτάθλημα αφού το λέει και ο Πρόεδρος...
Καθίστε καλά ρε μάγκες...Γαι αυτούς που γράφουν μόνο στις ήττες και στις γκέλες είναι μου είναι το λιγότερο αδιάφοροι...
- koulimpali
MANIAKOS έγραψε:koulimpali μην τον μηδενιζουμε σε πολλα παιχνιδια και στα τελη περσι και φετος .π.χ σερρες , παρτιζαν ηταν πολυ καλος εκτος απο τα τελειωματα.....ο αθανασιαδης για μενα εχει τελειωσει..... δεν εχει δειξει καμια βελτιωση τοσα χρονια δε νομιζω να παιξει...και ειναι λαθος να λεμε δικο μας παιδι κλπ ..οσοι παιζουν στην ομαδα δικοι μας ειναι..
Πώς μπορείς να λες ότι εγώ μηδενίζω τον Παπάζογλου, όταν εσύ μηδενίζεις τον Αθανασιάδη; Και πού ξέρεις ότι δεν έχει κάνει καμία βελτίωση; Πού τον είδες; Και πού είδες τον Παπάζογλου παλιότερα, για να μπορείς τώρα να πεις ότι έχει βελτιωθεί;
Λες ότι ήταν καλός εκτός από τα τελειώματα. Εκεί τον θέλω τον επιθετικό. Η άποψή μου για τον Παπάζογλου δε διαμορφώθηκε από το χθεσινό ματς, αλλά από πέρσυ.
τον παπαζογλου τον ειδα περσι και φετος και εχει μεγαλη βελτιωση....τον αθανασιαδη τον ειδα και περσι στις σερρες και οταν σταματησε να παιζει τα σερρας πηραν τα πανω τους....τα ιδια και ο γεωργιου....
- koulimpali
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι παρακολουθούσες πέρσυ τας Σέρρας, αλλά έστω ότι είναι έτσι. Επειδή έπαιζαν οι Αθανασιάδης και Γεωργίου πήγαιναν χάλια οι Σέρρες ή επειδή έστηνε ο περούκας τα ματς του 1ου και 2ου γύρου;
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
σε αρκετα παιχνιδια τους ειδα........εσυ πιστευεις οτι τους αδικει δλδ? οκ διαφωνουμε
σαντος,περουκας,μπερετα και τωρα δερμιτζακης...ή στραβος ειναι ο γυαλος ή στραβα αρμενιζουν τα ''δικα'' μας παιδια...απο εκει και περα δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη ή παπαζογλου ή αθανασιαδης... :ugeek: :ugeek: