14.Αθανάσιος Παπάζογλου

Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου

Δημοσίευση από free4 »

Το φάγανε σήμερα το παιδί όλοι τους!
Λες και γκολ δε χάνουν οι υπόλοιποι!

Θανάση, συνέχισε έτσι, να είσαι μαχητικός και να προσπαθείς πάντα για το καλύτερο!
Fantomas έγραψε:[youtube]aGaYG6U7xvY[/youtube]
1.09, 1.22, 1.32, φάσεις που τα δείχνουν όλα!!

Και στην τελική θυμηθείτε τί έχασε ο Βιειρίνια στην Καβάλα πέρυσι!
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Νομίζω ότι παει πολύ μακρυά αυτή η ιστορία με τον Παπάζογλου.
Είτε είναι χασογκόλης είτε όχι φοράει τον δικέφαλο στο στήθος και οφείλει σεβασμό σε χαρακτηρισμούς μέχρι καπτε να μην αγωνίζεται στην ομάδα μας.

Κι οποίος ένα παιδί 22 χρόνων το κρίνει ότι είναι άσχετο στη καλύτερη περίπτωση δεν έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό στη ζωή του και στη χειρότερη εγκαθετος.

Στα 21 τους κάποιοι έπαιζαν στη Γ ή στη Δ Εθνική και μετέπειτα έπαιξαν Εθνική.
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Μονο για ηλικιες δεν μπορω να ακουω και για φιλοτιμα γιατι μου θυμιζουν παλιες καταστασεις! Οταν παιζεις στον ΠΑΟΚ, παιζεις στον ΠΑΟΚ και δε με νοιαζει ποσων χρονων εισαι!

Ο ΠΑΟΚ ειναι πλεον ομαδα απαιτησεων που βρεθηκε μια ανασα απο το ch l! Μπορεις φιλε να παιξεις σε αυτη την ομαδα με την πιεση κτλ κτλ? Εχει καλως... Δεν μπορεις? Υπαρχει και ο Ηρακλης βλ. Ηλιαδης, Αραμπατζης να μην πω ο Παναιτωλικος βλ. Μουμιν! Ξεκαθαρα για να μην το λιβανιζουμε το θεμα!

Αφου σε πιστευει ο Θοδωρας και ο Δερμιτζακης, πασο! Ετσι και αλλιως αυτοι θα τραβηξουν το λουκι!

Και μια κουβεντα να πουμε, ενταξει σε φορουμ ειμαστε, δεν θα ερθει και η καταστροφη! Ραντεβου σε μια εβδομαδα ελπιζοντας να μην πεταξει το πουλακι της προκρισης (καθαρα ρεαλιστικα το λεω και οχι πεσιμιστικα)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

συμφωνω ομαρι αλλα αν πεταξει το πουλακι της προκρισης οπως γραφεις θα πεταξει επειδη απλα δεν μπορεσες...αυτη η στοχοποιηση ειναι που με ενοχλει προσωπικα και δε λεω για τον παπαζογλου...δε φταιει ο τσιριλο(οπως πολυ ευκολα στοχοποιηθηκε και ας ηταν κακος λες και δεν εφταιγαν αλλα πραγματα) που αποκλειστηκες απο τον αγιαξ ουτε ο κοντος ουτε ο ιβιτς(οπως κραζαμε τοσα χρονια)...ολη η ομαδα εχασε(την προκριση) γιατι ολη η ομαδα εκανε συγκεκριμενα λαθη...δε φταιει ο παπαζογλου αν αποκλειστεις απο τους τουρκους ουτε ο ζλαταν ουτε δεν ξερω εγω ποιος...αν αποκλειστεις θα αποκλειστεις σαν ομαδα και αν περασεις παλι σαν ομαδα θα περασεις...ειναι πολυ αδικο να χρεωνεις εναν αποκλεισμο ή μια προκριση σε ενα ατομο το ποδοσφαιρο ειναι ομαδικο αθλημα το οτι καποιες φορες τα λαθη καποιων φαινονται και καποιων αλλων απλα δε πληρωνονται δεν λεει τπτ...

τωρα οι γνωμες για τον παπαζογλου και τον καθε παπαζογλου ειναι υποκειμενικες ουτε εγω μπορω να σε πεισω για κατι ουτε εσυ...οποτε δεν στεκομαι ποτε σε τετοια... :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

δικιο εχεις.ειδικα στο "άλλοι λανθανουν και δε φαινονται,άλλοι λανθανουν και φαινονται".αλλοιμονο αν τυχον αποκλειστουμε να το φορτωσουμε ελαφρα τη καρδια στον παπαζογλου.ή να θεωρουμε οτι μονος υπαιτιος για τον αποκλεισμο απο τον αγιαξ ηταν ο τσιριλο!
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

o παπαζογλου ακομα δε κρινετε γτ μπορει να περασουμε ......αλλα ο τσιριλοοο δε τον σωνει τπτ
maik4

Δημοσίευση από maik4 »

[youtube]hdD0QRVd6T4&feature=player_embedded[/youtube]

αυτο τα λεει ολα,κ μην πειτε πως δεν ειμαι παοκ η τπτ αλλο!!!οποιος θελει να τοθ δειξω το διαρκιας μου κ οκ φοραει το δικαιφαλο στο στηθος αλλα κ ι ομαδα δεν μπωρει να χανει λεφτα για τον παπαζογλου κ τον τσιριλο,ελεοςςςςςςςςς!!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

παναγια βοηθα οτι θα χρησιμοποιουνταν και ο αλεφαντος δεν το περιμενα ποτε.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[youtube]Zksu2gRqUEA[/youtube]

αβαντι μαεστροοοοοοοοοοοοοοοοο :opaokara: :opaokara:
maik4

Δημοσίευση από maik4 »

σε εστειλα???
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ναι ρε φιλε τον ειχα ξεχασει εντελως.... :lol: :lol: :lol: :lol:
maik4

Δημοσίευση από maik4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Έγινε επεξεργασία στο ποστ σου Μάικ γιατί θα χρησιμοποιηθεί το βίντεο σου προσεχώς και πρέπει να φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
johnnie78

Δημοσίευση από johnnie78 »

maik4 έγραψε:[youtube]hdD0QRVd6T4&feature=player_embedded[/youtube]

αυτο τα λεει ολα,κ μην πειτε πως δεν ειμαι παοκ η τπτ αλλο!!!οποιος θελει να τοθ δειξω το διαρκιας μου κ οκ φοραει το δικαιφαλο στο στηθος αλλα κ ι ομαδα δεν μπωρει να χανει λεφτα για τον παπαζογλου κ τον τσιριλο,ελεοςςςςςςςςς!!!
+1 φιλε μου
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Οσες φορες και να το επιχειρησουμε γκολ θα βαλουμε και ας ειναι ο κρεσιτς εκει που λεει ο λογος..Δεν ξερω λεω μηπως περιμεν οτι θα του τι σηκωσει την μπαλα γιατι καπως ετσι βλεπω τα βηματα του και ξαφνικα την βλεπω κατω...
Οσο βλεπω τον αλλο απο πισω να ειναι ετοιμος να "πυροβολησει"...

Χεστο ακρη δεν βγαινει..συνεχιζουμε..

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Όντως μοϊκανέ, δε βγαίνει άκρη....(γαμώ την τύχη την πουτ@ν@). Ελπίζω εκεί μέσα να μας θέλει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”