14.Αθανάσιος Παπάζογλου
- Caballo Viejo
Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου
Να 'χε μπει κι εκείνο το γαμημένο το δοκάρι στα Γιάννενα. Τι γκολάρα θα ήτανε ρε γαμώτι μου! Και πώς θα άλλαζαν όλα. Τι να πεις;
Μπράβο ρε Θανάση.
Μπράβο ρε Θανάση.
ε ενταξει καλα αν ηταν ο νινης θα εβλεπες κατι πρωτοσελιδαρες.....Steenage έγραψε:Νίκη των Ελπίδων απέναντι στη Νέων
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θανάση Παπάζογλου, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (66’, 89’), η εθνική Ελπίδων επικράτησε εκείνης των Νέων με 2-0, στην πρώτη εμφάνιση του τεχνικού διδύμου Γεωργιάδη – Βόκολου, στον πάγκο της ομάδας.
http://www.sport-fm.gr/article/216941

- ΑποστόληςΑ
Δεν θέλουμε να μας διαφημίζουν οι εφημερίδες τους! Ο Σάκης, όταν έρθει η ώρα, θα χτυπήσει αθόρυβα και όταν οι άλλοι θα τρέχουν να σώσουν τα προσχήματα θα είναι αργά!
Παλικάρι μου μην ανησυχείς που δεν θα είσαι βασικός στα Γιάννινα! Ο χρόνος είναι δικός σου. Εξ άλλου θα σε βάλει στο 75΄για το δεύτερο γκολ (όπως στις Σέρρες)!
Παλικάρι μου μην ανησυχείς που δεν θα είσαι βασικός στα Γιάννινα! Ο χρόνος είναι δικός σου. Εξ άλλου θα σε βάλει στο 75΄για το δεύτερο γκολ (όπως στις Σέρρες)!
- ΑποστόληςΑ
Εντάξει, δεν έγινε στα Γιάννινα, θα γίνει όμως στην Τούμπα, όπου, πρώτα ο Θεός, θα είμαι μέσα για να σε καμαρώσω, να σκοράρεις το δεύτερο γκολ.
ΥΓ: Να είναι και το πανώ.
Παπάζογλου και Κούτσια στην απσοτολή της εθνικής ελπίδων για το ματς με την αντίστοιχη εθνική της Αγγλίας(3/3 , ώρα Ελλαδας: 20:00, Keepmoat Stadium), στο πλαίσιο του 9ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011.
Οι παίκτες μας θ απουσιασουν απο 28/2 έως και 4/3.
http://www.epo.gr/detail.asp?e_article_ ... e_cat_id=2
Οι παίκτες μας θ απουσιασουν απο 28/2 έως και 4/3.
http://www.epo.gr/detail.asp?e_article_ ... e_cat_id=2
- paok nafplio
- ΑποστόληςΑ
0/2ΑποστόληςΑ έγραψε:Εντάξει, δεν έγινε στα Γιάννινα, θα γίνει όμως στην Τούμπα, όπου, πρώτα ο Θεός, θα είμαι μέσα για να σε καμαρώσω, να σκοράρεις το δεύτερο γκολ.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ρε συ Θανάση βάλε ένα παστέλι αγόρι μου....
όχι για τον ΠΑΟΚ, αλλά για τον Αποστόλη, μπας και ηρεμήσει με την πάρτυ σου....!!

όχι για τον ΠΑΟΚ, αλλά για τον Αποστόλη, μπας και ηρεμήσει με την πάρτυ σου....!!

- ΑποστόληςΑ
- DimisK
- Επικοινωνία:
Θα παίξει μετά το 0-2, που θα βγάλει το Μούσλι για να ξεκουραστεί. Και τα σφηνώσει το παστέλι!! 

- paok nafplio
- paok kerkyra
δεν πειράζει εχει ολο το μέλον μπροστά του αμα δέσει λίγο ακόμα θα ειναι μέγας κίλερ πρώτα απο ολα εχει πολυ καλό κοντρόλ και παίζει εξίσου καλά μέσα και εξω απο την περιοχή αν διορθώση και την αντίληψη του στης φάσης τοτε θα κάνει τρομερά πράγματα με τον Αθανασιάδη