14.Αθανάσιος Παπάζογλου
Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου
Μάλλον ο μόνος που ήταν όπως και σε όλα τα προηγούμενα ματς. Το πάλεψε, έτρεξε αλλά τι να το κάνεις,μετά το ντόρτι τίποτα δεν έχει σημασία.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ποιος να μου το έλεγε και να το πίστευα....Ο Σάκης ο καλύτερος του ΠΑΟΚ....
Τώρα φαίνεται ποιος πονάει την ομάδα και ποιος είναι επαγγελματίας,το παιδί άκουσε πολλά αλλα ότι δε παλεύει σε κάθε mats που παίζει δε μπορεί να το πει κανεις.
Εγώ προτιμώ τέτοιους παίχτες παρα κάποιους που παίζουν καλύτερη μπάλα αλλα μονο όταν γουστάρουν.
Μπράβο ρε Σάκη.
Εγώ προτιμώ τέτοιους παίχτες παρα κάποιους που παίζουν καλύτερη μπάλα αλλα μονο όταν γουστάρουν.
Μπράβο ρε Σάκη.
- leoncommando
- Pegasus1589
Θανάσης Παπάζογλου έγραψε:Α ρε άτιμοι, έπρεπε να φάμε 4 για να πείτε καλή κουβέντα

- paok nafplio
Ειναι τραγικο να γραφετε ευγε Θαναση για την αποδοση που ειχε στο συγκεκριμενο παιχνιδι.............Συμφωνω οτι ηταν απο τους ελαχιστους που προσπαθησαν και μαγκια του αλλα ευγε και συγχαρητηρια για την αποδοση του ειναι τουλαχιστον υπερβολικα.......Ελεος.........Προσπαθησε αλλα κι αυτος δε βλεποταν......... 

Αδελφέ όταν διαβάζεις, σε παρακαλώ να διαβάζεις πιο προσεκτικά. Μετά το εύγε που είπα, συνεχίζω και λέω είσαι νέος μπορείς παραπάνω. Αυτό εσένα τι σου δείχνει; Για μένα ο Σακης έφαγε κράξιμο και μάλιστα παρά πολύ. Εχθές μέσα στον βούρκο ξεχώριζε για την φιλότιμη προσπάθεια του.
Pegasus1589 έγραψε:Θανάσης Παπάζογλου έγραψε:Α ρε άτιμοι, έπρεπε να φάμε 4 για να πείτε καλή κουβέντα

Ότι θα έβλεπα ψιλογκρίνια για όλους και θετικά σχόλια για τον Παπαζογλίνιο δε το πίστευα...

Καταρχας δε λεω μονο για εσενα........Εχει κατι σχολια του τυπου ο κορυφαιος του ΠΑΟΚ.........Με αυτα διαφωνω........Ο πιο φιλοτιμος συμφωνω αλλα ο κορυφαιος οχι...Ελεος......