14.Αθανάσιος Παπάζογλου

Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Re: Θανάσης Παπάζογλου

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

PAOK LEME!!! έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε: Συμφωνώ απόλυτα για το ότι δεν φταίει ο Παπάζογλου, ούτε τα ρίχνω όλα σε αυτόν. Φταίει το ότι ενώ πέρσι είχαμε 4 επιθετικούς, οι οποίοι σκοράραν αρκετά μάλιστα, κρίναμε πως θέλουμε περαιτέρω ενίσχυση και πήραμε τον Χούτο, ο οποίος δεν έπιασε καθόλου. Το καλοκαίρι, ως δια μαγείας, σε μία υποθετικά και πρακτικά πιο απαιτητική χρονιά, βρεθήκαμε ξάφνου με 3, αντί για 5 που θέλαμε πέρσι, ούτε καν τους απαραίτητους σε κάθε επαγγελματική ομάδα 4. Από αυτούς, ο ένας είχε ήδη να επιδείξει μία κατακόρυφη πτώση στο Β' γύρο και ευπάθεια στους τραυματισμούς (Ζλάταν) και ο άλλος (Παπάζογλου) είχε να παίξει μπάλα 1,5 χρόνο. Απλούστατα εκφέρω τη γνώμη μου για τον Παπάζογλου, επείδη τον βλέπουμε συχνά στα τελευταία ματς στο αντίστοιχο τόπικ. Υπήρξαν λάθη στο ζήτημα αυτής της θέσης. Δεν κράζω ούτε διοίκηση ούτε Σάντος ούτε κανέναν, απλώς επισημαίνω κάτι οφθαλμοφανές.
Συμφωνουμε.
Aureliano Buendia έγραψε: Στα παραπάνω που ισχυρίζεσαι, δεν έχω να αντιτάξω κάτι, γιατί απλούστατα διαφωνούμε και δεν υπάρχει κανείς τρόπος να αποδειχθεί ότι εγώ ή εσύ έχουμε απόλυτο δίκιο. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και την εκφέρει και δεν βλέπουμε τα ίδια πράγματα από τον Θανάση στο χορτάρι.
Εδω οχι. Εγω βρισκω οτι εχει βελτιωθει και βελτιωνεται με τον καιρο, εσυ οχι. Δεν τρεχει τιποτα, αφου δεν εχουνε προηγηθει μαλαματινες μπορουμε να πουμε οτι διαφωνουμε και κραταει ο καθενας τη γνωμη του.
Aureliano Buendia έγραψε: Δεν μου απαντάς πάντως σε αυτό που λέω για τον δανεισμό. Δεν θα σου φαινόταν φυσιολογικότερο να δόθει δανεικός για να βρει πατήματα ο παροπλισμένος εδώ και πολύ καιρό Παπάζογλου από τον Αθανασιάδη? Όσο για τις λέξεις που έχεις με κεφαλαία, όντως υπερέβαλα και εγώ λιγάκι σκοπίμως, χωρίς επ' ουδενί όμως να αναφέρομαι σε σένα. Απλώς, μέσα από τις απόψεις που γράφονται και ακούγονται για τον Παπάζογλου εισπράττω από πολλούς μία αβάσιμη βεβαιότητα πως πρόκειται για άχαστη περίπτωση ταλέντου, χωρίς να έχουν επαρκή δείγματα γραφής. Επαναλαμβάνω, δεν αναφέρομαι καθόλου σε εσένα προσωπικά. Όσο για το ελάχιστο ρίσκο, λόγω μη καταβολής χρημάτων, συμφωνώ απόλυτα. Στον Λιάκο δεν κάθησαν πάντως 2-3 γκολάκια... Με ελάχιστες συμμετοχές, παστέλωσε 5 στην κανονική διάρκεια, 2 στα paly off και έχει ήδη ματώσει 6 με τους Φενταγίν...
ΠΟΛΥ φυσιολογικοτερο. Τον Αθανασιαδη τον θεωρω ανετα "αχαστη περιπτωση ταλεντου", τον Παπαζογλου οχι. Δεν ξερω πως σκεφτηκαν, αν κανω μια υποθεση, ισως φοβηθηκαν οτι λογω αγωνιστικης απραξιας θα φαει παγκο οπου και να παει η κι οτι ψυχολογικα ηταν ηδη πεσμενος απο το ψυγειο που ειχε φαει απο τον ρουλη και τον κρατησανε εδω. Υποθεση κανω. Παντως αν ειχα να πονταρω μια 500ρου για το ποιος θα βγει παιχταρας απο τους 2, Αθανασιαδης δαγκωτο, δε συζηταμε. Αν ηταν στο χερι μου το αγροτικο θα το εκανε ο Παπαζογλου.
Οντως για αυτο που λες για τον Αναστασακο εχεις δικιο οτι παει καλα φετος. Δεν τα ειχα μετρησει αλλα αν λες οτι εχει 6 κιολας ειναι πολυ καλα.
Αλλα οπως μαθαμε απο την περιπτωση Κουτσιανικουλη (αφου ξοδεψαμε κοντα 2 χαρτια), το οτι καποιος τα παστελωνει παιζοντας σε μικροτερης δυναμικης ομαδας δε σημαινει απαραιτητα οτι ειναι γκολτζης, αφου δεν αντιμετωπιζει το ιδιο κλειστους αντιπαλους καποιος που παιζει με τον ΠΑΟΚ και καποιος που παιζει με τον Ατρομητο.
Εν τέλει αδερφέ, από διαφωνία ξεκινήσαμε, σε πολλές μικρές συμφωνίες καταλήξαμε. Από τις γόνιμες ανταλλαγές απόψεων σε ένα φόρουμ. ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Και στην τελική, να πούμε πως έχουμε χάσει βαθμούς από το παληκάρι να έχει κάποια βάση μια τόσο ακραία κριτική, αλλά τώρα γιατί, που μας ζημίωσε ο Παπάζογλου; Προκαλώ όλους αυτούς που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους με την δήθεν ανικανότητα του να μου βρούνε 1 γ@μημένο βαθμό που στέρησε ο Παπάζογλου από τον ΠΑΟΚ. 1 βαθμό, έναν αγώνα που να μην πήραμε λόγω της ανεπάρκειας του.

KAVALA-PAOK 0-0

Papazoglou 2 classic chanses to scor = 0 goals, instead of 3 points we took 1 point from this game with 10 000 PAOKfans in the "away" game in kavala......

Yes Vierinha missed also a chanse that you dont miss, and Ivic......

What I m trying to say is that PAOK is not the Red Cross, for sure Papazoglou maybe is going to be able to play good fotball in 3-4 years for PAOK, but for now he is no more worthy of playing in PAOK than Athanasiadis for instance. PAOK needs a KILLER striker. The only good thing with papazoglou playing is that he is getting experiences in A ethniki for the future.

I have nothing personal with papazoglou or every papazoglou I want what is best for PAOK! not some player, I WANT A KILLER STRIKER ZISIS!
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Καβάλα ΠΑΟΚ όλη η ομάδα έχασε ευκαιρίες. Αν είναι έτσι, να ξεψειρίσουμε όλα τα παιχνίδια για να δούμε. Εγώ φέτος έτσι μέτριο προς κακό τον περιμένω. Του χρόνου θα αρχίσει να φαίνεται αν όντως ήταν λάθος η απόκτησή του.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Το πρόβλημα είναι ότι δεν φαίνεται να έχουμε την υπομονή να περιμένουμε μέχρι του χρόνου..
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε υπομονή γενικά. Δε λέω, μπορεί όντως να αποδειχτεί παλτό. Αυτό όμως ακόμα δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Δουλειά, δουλειά, δουλειά...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Απορώ γιατί κάθε φορά γράφουμε τα ίδια! Ο Σάκης ΔΕΝ πρόκειται να παίξει μπάλα φέτος! Μόνο κατά τύχη αν σκοράρει. Του χρόνου θα αρχίσει να δείχνει δείγματα βελτίωσης και την μεθεπόμενη σεζόν θα χτυπάει βασική ενδεκάδα! Μ' αυτό το σκεπτικό, άλλωστε αποκτήθηκε. Θυμηθείτε τον Μαλεζά πρίν από 2-3 χρόνια! Και ο κακομοίρης ο Σάκης έχει (επιπροσθέτως) και μια χρονιά "παγωμένη".
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Δύο κυρίως είναι τα είδη των σχολίων εδώ.

1. Ο Σάκης δεν κάνει, έπρεπε το καλοκαίρι...
κουβέντα να γίνεται δηλαδή και μετά Χριστόν προφήτες

2. Ο Σάκης δεν κάνει, πρέπει του χρόνου...
δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα. Το καλοκαίρι τεχνικό τιμ και διοίκηση θα αποφασίσουν.

Δεν ψέγω κανέναν, όλοι έχουμε δικαίωμα στην άποψή μας. Απλά από καιρού εις καιρόν πρέπει να θυμόμαστε ότι η ψιλή κουβέντα που κάνουμε στα φόρουμ, δεν είναι για να την παίρνουμε και πολύ στα σοβαρά.
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

ρε παιδιά...

άλλο πράγμα να παίξει καλή μπάλα και άλλο πράγμα τα άχαστα...

μην τρελλαθούμε τελείως...

πάμε λοιπόν...

το να μην έχεις παίξει μπάλα 2 χρόνια, το να έχεις πολλά ακόμα να μάθεις κλπ κλπ κλπ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ να μην μπορείς να είσαι καλός ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ (μιας και για αυτήν μιλάμε)

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΟ να μην μπορείς να σουτάρεις ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ούτε καν στην προθέρμανση...

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΟ να μην μπορείς να σκοράρεις σε αυτές τις κλασσικότατες ευκαιρίες με σχεδόν άδειο τέρμα...

ΕΠΙΣΗΣ...

ο Βιερίνια ακόμα και όταν παίζει άσχημα, ακόμα και όταν χάνει τα άχαστα ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ (έχει κοντρόλ, ντρίπλα, αντίληψη και άλλα πολλά) ΆΡΑ τα μειονεκτήματά του (σταθερότητα, τελειώματα κλπ κλπ κλπ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ να τα διορθώσει....

Ο Κούτσια το ίδιο... ενώ είναι ΚΑΚΟΣ μέχρι τώρα, βλέπεις ότι κάτι έχει και απλά θέλει ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ... τα βλέπεις όμως τα στοιχεία που έχει... το αν μπορέσει να γίνει καλός παίχτης (του ΠΑΟΚ) θα φανεί...

ο Σάκης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ( ακόμα;;; ) ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ... ούτε κοντρόλ, ούτε πάσα, ούτε αντίληψη, ούτε ούτε ούτε κλπ...

ΕΠΙΣΗΣ (2) - όταν είσαι αθλητής σε ένα άθλημα (πόσο μάλιστα σε επαγγελματικό επίπεδο) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΟ όσο απραξία και να είχες, να σε κάνει να μην μπορείς να σημαδέψεις έστω (!!!) την εστία... δεν γίνεται ρε παιδιά... όποιος έχει ασχοληθεί με κάποιο άθλημα το καταλαβαίνει...

έπαιζα μπάσκετ σε ΤΟΠΙΚΟ επίπεδο μέχρι ΠΡΙΝ ΑΠΟ 16 χρόνια... (!!!)

με 5 φορές που έχω ξαναπαίξει μέσα σε ένα μήνα, έχω βρει περίπου το 80% της ευστοχίας που είχα ΤΟΤΕ (πριν 16 χρόνια)

εντάξει, δεν συγκρίνω τα μύδια με τα φρύδια, αλλά όποιος έχει ασχοληθεί μπορεί να καταλάβει τι εννοώ...

χθες στην προθέρμανση ήταν ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ στο σημείο του πέναλτυ και του έβγαζαν σέντρες από αριστερά ο Κούτσια και από δεξιά Αραμπατζής και Βιερίνια...

σε πάνω από 10 σουτ (ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΑΝΤΑ) δεν πήγε κανένα σουτ προς την εστία...

ΟΛΑ ΑΟΥΤ!!!!

(εκτός από ένα που την σταμάτησε ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ την έσπρωξε στα δίχτυα...)

ΔΕΝ ΚΡΑΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ και σίγουρα δεν είμαι αρμόδιος, αλλά απ'όσο βλέπω το παιδί δεν το έχει το άθλημα...

εκτός αν κρύβει ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

μιλάς για παίκτη του ΠΑΟΚ νομίζω που τον χρειαζόμαστε αν δεν κάνω λάθος...
σε άλλα κι άλλα λέμε πολλά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αλλά στους δικούς μας τους κρίνουμε σα....τες πάντων
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Προσωπικά πιστεύω ότι ο παίκτης αξίζει τουλάχιστον την υπομονή μας... Δεν περιμένω τίποτα φέτος απο αυτόν, θεωρώ δεδομένο ότι του χρόνου θα κάνει το αγροτικό του κάπου μεταξύ Σερρών-Λειβαδιάς-Καβάλας, ας δουλέψει όσο πρέπει και η Τούμπα είναι εδώ, δεν φεύγει, μπορεί να παίξει μπάλα στο ναό μόλις θα είναι πιο έτοιμος να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του πρωταθλητισμού (λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα :lol: )...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

interad έγραψε:ρε παιδιά...

Μην απορρίπτεις τόσο εύκολα τον ψυχολογικό παράγοντα. Δεν έχει εμπιστοσύνη στα πόδια του, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αποκτήσει εν καιρώ. Στο Ηράκλειο, που ήξερε ότι παίζει με ομάδα Β΄Εθνικής, πλάσσαρε πολύ όμορφα, χωρίς άγχος.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Ισως ακουστω κι'εγω ως μετα χριστο προφητης, αλλα νομιζω ηταν λαθος η αποκτηση του παπαζογλου και ο δανεισμος του αθανασιαδη...οκ πηραν τον σακη για 4ο φορ. Ο κλαους μας ειχε αποδειξει ηδη απο περυσι οτι εκανε οχι μονο για 4ος αλλα και για 2ος φορ...οποτε εβρισκε την ευκαιρια το κολλουσε και ηταν παντα στη φαση....να μην πω οτι μας εδωσε και βαθμους....οποτε λαθος νομιζω...
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

teod1980 έγραψε:μιλάς για παίκτη του ΠΑΟΚ νομίζω που τον χρειαζόμαστε αν δεν κάνω λάθος...
σε άλλα κι άλλα λέμε πολλά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αλλά στους δικούς μας τους κρίνουμε σα....τες πάντων
δεν βλέπω να τον έβρισα, έκραξα, μείωσα κλπ...

ίσα ίσα που προσπαθώ να γράφω με επιχειρήματα, συγκρίνοντας με τι βλέπω (ή δεν βλέπω) και από άλλους παίχτες μας...

στο γήπεδο (όπως είπε και κάποιος άλλος) στηρίζουμε όσο δεν πάει...

στα φόρουμ, καφενεία κλπ συζητάμε και ανταλλάσσουμε απόψεις...
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
interad έγραψε:ρε παιδιά...

Μην απορρίπτεις τόσο εύκολα τον ψυχολογικό παράγοντα. Δεν έχει εμπιστοσύνη στα πόδια του, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αποκτήσει εν καιρώ. Στο Ηράκλειο, που ήξερε ότι παίζει με ομάδα Β΄Εθνικής, πλάσσαρε πολύ όμορφα, χωρίς άγχος.

στην προθέρμανση τι ψυχολογικό πρόβλημα μπορεί να έχει ρε Αποστόλη;;;

και δεν μιλάω ΜΟΝΟ για τα χαμένα (εύκολα ίσως) γκολ που έχει χάσει...

αν έπαιζε καλά και τα έχανε, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα...

ΟΛΟΙ χάνουν τα άχαστα κάποιες φορές...

και αν διαβάσεις προσεκτικά το ποστ μου γράφω ότι ΔΕΝ έχει δείξει κάτι / κάποιο στοιχείο (όπως π.χ. Κούτσια κλπ) ώστε να πεις θέλει δουλειά ή πρέπει να απελευθερωθεί κλπ κλπ...

εγώ (που είμαι άσχετος από μπάλα) βλέπω ένα παιδί που δεν μπορεί να κάνει κάτι σωστά...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ και να δούμε σε 1-2-3 χρόνια (άλλωστε για το μέλλον τον πήραμε) έναν εντελώς διαφορετικό παίκτη....

εγώ λέω τι βλέπω ΣΗΜΕΡΑ...

(και φυσικά ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ο Σάκης που παίζει αυτός βασικό μας φορ)
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

εγω νομιζω οτι καθρεπτης ειναι και το γηπεδο και η προθερμανση....εκει βλεπεις ικανοτητα αυτοσυγκεντρωση πειθαρχια τεχνικη ομαδικοτητα.....αν το ειδε ο interad εχει δικαιο...μονο που και εγω τον εχω δει σε προθερμανση και εχω δει ταχυτητα τεχνικη καλη τοποθετηση με το σωμα, αλλα στο γκολ δυσκολευεται οπως και τακτικα ειναι σε προνηπιακο επιπεδο.....ειπαμε για το σακη η δουλεια ειναι μονοδρομος.......το γεγνος οτι του καναμε 4ετες σημαινει οτι τον πιστευουν και για το μελλον.......αυτο ειναι σιγουρο....αν αποδειξει οτι δεν δουλευει τοτε θα παρει τη λεωφορο βερον που οδηγει στις σερρες 8-) 8-) 8-) 8-)

:nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”