14.Αθανάσιος Παπάζογλου
Re: Θανάσης Παπάζογλου
έτσι για ενημέρωση ο παίχτης του ΠΑΟΚ στον οποίο αναφέρεσαι λέγεται Παπάζογλου.Αγαπήστε λίγο την ομάδα και μην προσπαθείτε να την ξεφτυλίζετε..
- ΑποστόληςΑ
Και για τους λάτρεις του ...Αναστασάκου έχω να πω ότι τέτοια γκολ ακόμη κι εγώ τα βάζω!
- Maximus
Παλταζογλου, Βαδιβιτς...
Αν τα βλεπουμε και λιγο χιουμοριστικα δεν βλαπτει...Εσυ καταλαβες οτι τα εχωσα στον παίχτη και τον ξεφτυλλισα ή μηπως τον βλεπω με θετικο ματι; Πλακιτσα κανουμε...
Οχι,δεν αλλαξα στρατοπεδο...Ο ανθρωπος εχει τεραστιες γνωσεις και δουλευει καλα με νεους ποδοσφαιριστες, δεν ειναι κακό να το λέμε...

Αν τα βλεπουμε και λιγο χιουμοριστικα δεν βλαπτει...Εσυ καταλαβες οτι τα εχωσα στον παίχτη και τον ξεφτυλλισα ή μηπως τον βλεπω με θετικο ματι; Πλακιτσα κανουμε...
Οχι,δεν αλλαξα στρατοπεδο...Ο ανθρωπος εχει τεραστιες γνωσεις και δουλευει καλα με νεους ποδοσφαιριστες, δεν ειναι κακό να το λέμε...
Έλα μου ντε, λες και ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο ήτανε δευτερος και τριτος και τους πειράζει ο Παπάζογλου!lefis έγραψε:έτσι για ενημέρωση ο παίχτης του ΠΑΟΚ στον οποίο αναφέρεσαι λέγεται Παπάζογλου.Αγαπήστε λίγο την ομάδα και μην προσπαθείτε να την ξεφτυλίζετε..
Μάξιμε, το κάνεις επίτηδες αδερφέ γιαα να δικαιολογήσεις την υπογραφή σου;
εγω ντεμι ετσι και ετσι δεν ειναι σιγουρο...το σκεφτομαι πολυ να την σπρωξω την μπαλα να μπει ή να μην την σπρωξω???ΑποστόληςΑ έγραψε:Και για τους λάτρεις του ...Αναστασάκου έχω να πω ότι τέτοια γκολ ακόμη κι εγώ τα βάζω!

- PABLO GARCIA1
Μάξιμε...
και διπλή κιόλας σε σένα...άντε μαζί με Ισαάκ και pagotatzi να στρώσεις χαρακτήρα.
Εμεινα ανάδελφος τελικά

Εμεινα ανάδελφος τελικά

Ο Παπάζογλου είναι ελκυστικός παίκτης.
Προβλέπω ότι σε 2 χρόνια που θα βελτιωθεί, θα μπαίνει στο τελευταίο 5λεπτο αν θέλουμε να γεμίσουμε την αντίπαλη περιοχή με ψηλά κορμιά για να βάλουμε γκολ από στημένο.
Προβλέπω ότι σε 2 χρόνια που θα βελτιωθεί, θα μπαίνει στο τελευταίο 5λεπτο αν θέλουμε να γεμίσουμε την αντίπαλη περιοχή με ψηλά κορμιά για να βάλουμε γκολ από στημένο.
- ΑποστόληςΑ
Πιστεύω στον παίκτη αυτόν! Απλά, επειδή κουβαλάει πολλά κιλά κρέας επάνω του, θέλει περισσότερη δουλειά (και υπομονή) από ΟΛΟΥΣ τους άλλους φερέλπιδες!
Συμφωνώ απόλυτα και είμαι σίγουρος ότι έτσι θα γίνει κιόλας.rainmaker έγραψε:Μάγκες όσοι τον κράζετε θα πάθετε πλάκα τα επόμενα χρόνια. Έχει απίστευτη σωματική δομή, και κινήσεις σέντερ φορ. Αράξτε λίγο και μην τον καίτε γιατί η θέση του, θέλει ψυχολογία.Κλήθηκε να παίξει μπάλα σε ομάδα με απαιτήσεις απο εκεί που δεν έκανε τίποτα ενάμισι χρόνο..Θέλει καιρό για να στρώσει..Σήμερα έκανε κάποιες κινήσεις που θύμισαν Μουσλίμοβιτς στα καλά του..
Παρ όλα αυτά όμως θα του πάρω το σκαλπ.
Και αυτός και ο Κουτσιανικούλης πρέπει να κόψουν αυτό το μαλί αλά Γκετσέφσκι μην πω ο τελευταίος μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει και το επίθετο του σε Βρωμοσουτονικούλης!
Στον ΠΑΟΚ αυτά δεν χωράνε και είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσουν και τα Αγγελόσκυλα.
Παπάζογλου κοίτα αγοράκι μου.
Θα σε στηρίζω υπομονή θα κάνω με την πάρτι σου γιατί βλέπω ότι το τόπι το κατέχεις πααααάρα πολύ καλά.
Πες μου μόνο το μαλάκι σου πότε θα κόψεις τίποτα άλλο.
Με αυτό υπομονή δεν έχω όσο σε βλέπω έτσι.
Υ.Γ
Μπράβο Φερνάντο που δεν τον έκανες αλλαγή.
Σακη, μην κοψεις το μαλλι και μην ακους τους παππουδες. Το μαλλι ειναι προσον για εναν πδοσφαιριστη! Αν το κοψεις θα σε κραξω ασχημα. Το ιδιο ισχυει και για τον σουπερ-Μπιλι.
- PABLO GARCIA1
gash04 έγραψε: Υ.Γ

Κορυφαίο....
και να βάλει τον??
- ΑποστόληςΑ
Contreras, αλλά χρειάστηκε αλλού!
Σάκη μην ακούς κανένα! Δώστ' τα εσύ όλα στην προπόνηση και όταν σε λίγο καιρό ο "Mr 1984" θα σε δει στο χόρτο, θα τρίβει τα ματάκια του!!!
Σάκη μην ακούς κανένα! Δώστ' τα εσύ όλα στην προπόνηση και όταν σε λίγο καιρό ο "Mr 1984" θα σε δει στο χόρτο, θα τρίβει τα ματάκια του!!!
ΓΑΒ-ΓΑΒgash04 έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα και είμαι σίγουρος ότι έτσι θα γίνει κιόλας.rainmaker έγραψε:Μάγκες όσοι τον κράζετε θα πάθετε πλάκα τα επόμενα χρόνια. Έχει απίστευτη σωματική δομή, και κινήσεις σέντερ φορ. Αράξτε λίγο και μην τον καίτε γιατί η θέση του, θέλει ψυχολογία.Κλήθηκε να παίξει μπάλα σε ομάδα με απαιτήσεις απο εκεί που δεν έκανε τίποτα ενάμισι χρόνο..Θέλει καιρό για να στρώσει..Σήμερα έκανε κάποιες κινήσεις που θύμισαν Μουσλίμοβιτς στα καλά του..
Παρ όλα αυτά όμως θα του πάρω το σκαλπ.
Και αυτός και ο Κουτσιανικούλης πρέπει να κόψουν αυτό το μαλί αλά Γκετσέφσκι μην πω ο τελευταίος μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει και το επίθετο του σε Βρωμοσουτονικούλης!
Στον ΠΑΟΚ αυτά δεν χωράνε και είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσουν και τα Αγγελόσκυλα.
Παπάζογλου κοίτα αγοράκι μου.
Θα σε στηρίζω υπομονή θα κάνω με την πάρτι σου γιατί βλέπω ότι το τόπι το κατέχεις πααααάρα πολύ καλά.
Πες μου μόνο το μαλάκι σου πότε θα κόψεις τίποτα άλλο.
Με αυτό υπομονή δεν έχω όσο σε βλέπω έτσι.
Υ.Γ