14.Αθανάσιος Παπάζογλου
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: Θανάσης Παπάζογλου
Μπορεί να δείξει περισσότερα πράγματα; ΤΩΡΑ όχι σε δύο χρόνια. ΤΩΡΑ τον έχουμε ανάγκη, όχι μεθαύριο....
Κάθε φορά λέω θα τον δω με θετική σκέψη και κάθε φορά στο τέλος με εξοργίζει. Δεν μπορεί το παλικάρι, πάει και τελείωσε. Κι αν βάλιε αύριο κανένα γκολ, δεν αλλάζει τίποτα...
Κάθε φορά λέω θα τον δω με θετική σκέψη και κάθε φορά στο τέλος με εξοργίζει. Δεν μπορεί το παλικάρι, πάει και τελείωσε. Κι αν βάλιε αύριο κανένα γκολ, δεν αλλάζει τίποτα...
Και εσύ έχεις δίκιο. Αλλά τώρα θα χρησιμοποιήσω την δική σου κουβέντα. Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. 

Eγώ περιμένω τη μέρα που θα παίξει με πάθος τσαμπουκά και τσαγανό για να τον κρίνω. Όσο είναι τόσο μαλθακός δεν μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ. Αν ξυπνήσει θα μπορέσουμε να δούμε τις πραγματικές δυνατότητές του.
Αν με ρώταγε κανείς, ο Σακης είναι καλός για την ομάδα; Θα απαντουσα όχι!
Αν με ρώταγε κανείς πέρυσι, ο Βιερινια είναι καλός για την ομάδα; Θα απαντουσα όχι!
Αλήθεια δεν ξέρω.
Αν με ρώταγε κανείς πέρυσι, ο Βιερινια είναι καλός για την ομάδα; Θα απαντουσα όχι!
Αλήθεια δεν ξέρω.

Με το σκεπτικο μερικων αρα και ο Κουτσιανικουλης δεν κανει για τον ΠΑΟΚ.. Αλλα ετσι ειναι.. Αμα λεγοταν Παπαζογλουβιτς θα λεγαμε ειναι παικταρα απλα θελει χρονο και μπλα μπλα μπλα.. Αν το παλικαρι αυτο ειναι για τις οικοδομες ο Μουσλιμοβιτς για τι ειναι?? Λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει οταν αναφερομαστε σε παικτες που παιζουν με την τιμημενη φανελα..
με αμπαλους δεν μιλάωnovito έγραψε:
υ.γ. ρε φαλεγκ οχι και γκολτζης ο Κλαους... ειπαμε, αλλα οχι κ ετσι....
για τους αλλους 2 μεσα, αλλα οχι και ο Αθανασιάδης...

χαχα
Συγνώμη για το οφφ τοπικ αλλα δεν κρατήθηκα.
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ. Αυτή είναι η αλήθεια ολα τα αλλα που λέμε είναι για κατανάλωση. Του παραδώθηκαν ευκαιρίες και σε ομαδα όπως ο παοκ , αλλα δεν μπορεί. Ας φερουν πίσω καποιον που είχε πιο πολλα γκόλ απο συμμετοχές , αθανασιάδη. Δεν μπορει ολοι οι παικτες που έχουμε να είναι καλοί.καποιοι θέλουν δρόμο
Φίλε μου ΠΑΟΚ όχι παοκ
Για τον Παπάζογλου έχω σχολιάσει πως δεν βλέπω να έχει καλή τεχνική αλλά μπορεί να κάνει καριέρα.Όντως ήταν κακό που ξαφνικά μετά από 1,5 χρόνο απραξίας είναι ο μοναδικός φορ στον ΠΑΟΚ έστω κ για λίγα ματς.Και φυσικά θα του δοθούν κ άλλες ευκαιρίες κ έτσι πρέπει.Προσωπικά προτιμώ να δω κάτι νέο και να κρίνω την εξέλιξή του σε 1-2 χρόνια σαν τον Παπάζογλου και τον Κούτσια παρά πχ δοκιμασμένες λύσεις σαν τον Αναστασάκο που είναι απλά προσωρινές λύσεις έστω και αν δεν δικαιώσουν τη διοίκηση,τι να κάνουμε τώρα...όλες οι μεταγραφές έχουν ρίσκο.

Για τον Παπάζογλου έχω σχολιάσει πως δεν βλέπω να έχει καλή τεχνική αλλά μπορεί να κάνει καριέρα.Όντως ήταν κακό που ξαφνικά μετά από 1,5 χρόνο απραξίας είναι ο μοναδικός φορ στον ΠΑΟΚ έστω κ για λίγα ματς.Και φυσικά θα του δοθούν κ άλλες ευκαιρίες κ έτσι πρέπει.Προσωπικά προτιμώ να δω κάτι νέο και να κρίνω την εξέλιξή του σε 1-2 χρόνια σαν τον Παπάζογλου και τον Κούτσια παρά πχ δοκιμασμένες λύσεις σαν τον Αναστασάκο που είναι απλά προσωρινές λύσεις έστω και αν δεν δικαιώσουν τη διοίκηση,τι να κάνουμε τώρα...όλες οι μεταγραφές έχουν ρίσκο.
Ρε σεις....ΚΑΙ τον Παπάζογλου ΚΑΙ τον Κουτσιανικούλη τους πήραμε με μεγάλα συμβόλαια για να παίξουν μακροπρόθεσμα.Σε κανά χρόνο μη σας πω 2 θα τους κρίνω.Σε μικρές ομάδες παίζανε πριν από μας....Ο δε Παπάζογλου κάθησε 1,5 χρόνο τι να λέμε τώρα???Υπομονή.Θα μας φανούν χρήσιμοι στο μέλλον...

λοιπόν για να τελειώνει αυτό το κλισέ τσιτάτο
ποτέ και πουθενά...καμία αλήθεια δεν ήταν στην μέση
Η αλήθεια είναι Μία και Υπεράνω και απροσέγγιστη (π.χ. πόσο μπορείς να κοιτάξεις τον Ηλιο στα μάτια ?)
οι δρόμοι προς αυτήν μπορεί να είναι δεξιοί, αριστεροί και μεσαίοι
η Αλήθεια όμως είναι πέρα από αυτούς
όπως θα έλεγε και η Οracle του matrix
Είναι άλλο να ξέρεις το μονοπάτι προς αυτήν
και άλλο να το περπατάς
και άλλο να φτάνεις στο τέλος του
ουφ

Το παλληκάρι δεν έχει σχέση με την μπάλλα
ούτε είχε, ούτε έχει, ούτε θα έχει
χρήσιμος μπορεί να φανεί...μόνο σε φωτογραφήσεις
Η αλήθεια είναι Μία και Υπεράνω και απροσέγγιστη (π.χ. πόσο μπορείς να κοιτάξεις τον Ηλιο στα μάτια ?)
οι δρόμοι προς αυτήν μπορεί να είναι δεξιοί, αριστεροί και μεσαίοι
η Αλήθεια όμως είναι πέρα από αυτούς
όπως θα έλεγε και η Οracle του matrix
Είναι άλλο να ξέρεις το μονοπάτι προς αυτήν
και άλλο να το περπατάς
και άλλο να φτάνεις στο τέλος του
ουφ

Το παλληκάρι δεν έχει σχέση με την μπάλλα
ούτε είχε, ούτε έχει, ούτε θα έχει
χρήσιμος μπορεί να φανεί...μόνο σε φωτογραφήσεις

- ΑποστόληςΑ
Οι τοποθετήσεις shark4 και orwell περί υπομονής, εγκράτειας, νηστείας, προσευχής και πίστης με αφήνουν άναυδο! Τόσο τέλειες είναι.shark4 έγραψε:Και ΠΙΣΤΗ ( προς την διοικηση).
Με αυτη την εικονα μηπως μας χρειαζεται ΦΥΛΑΚΑΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ ?
Για η-γουμενο δεν το συζητω.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω καλέ μου φίλε. Δεν υπάρχει μια και αντικειμενική αλήθεια. Η μόνη παραχώρηση που μπορώ να κάνω είναι να δεχθώ ότι η αλήθεια δεν είναι πάντα... στη μέση, αλλά ίσως λίγο πιο αριστερά, ή λίγο πιο δεξιά. Ποτέ η ευθύνη για κάτι δεν βαραίνει μόνο τη μια πλευρά! Απλά κάποιες φορές οι ευθύνες μπορεί στη μια πλευρά να είναι περισσότερο ευδιάκριτες και στην άλλη όχι.Pepermint έγραψε:λοιπόν για να τελειώνει αυτό το κλισέ τσιτάτο
Κι αυτό ισχύει σε κάθε τι στη ζωή...
Δεν φταίει μόνο ο ένας όταν ένα ζεύγάρι χωρίζει, ακόμα κι αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο. Διότι για να μπει 3ο πρόσωπο στη σχέση, πάει να πει πως ο ένας δεν ήταν ευχαριστημένος από τη σχέση γιατί ο άλλος σε κάτι δεν τον ικανοποιούσε.
Δεν φταίει μόνο ο Άρης που κέρδισε, αλλά και ο Ολυμπιακός που δεν έπαιξε καλά.
Δεν φταίει μόνο το κράτος που κοντεύουμε να φαληρίσουμε, αλλά και εμείς που φοροδιαφεύγουμε.
Δεν φταίει μόνο η Αστυνομία για κάποια επεισόδια, αλλά και κάποια ΄"καλόπαιδα" που προκαλούν.
Δεν φταίει μόνο ο Χίτλερ που αιματοκύλησε την Ευρώπη, αλλά και οι Γερμανοί που του επέτρεψαν να κάνει ότι θέλει....
Και άλλα...και άλλα...και άλλα...
Και φυσικά θα συμφωνήσω μέχρι κεραίας μαζί σου ότι ο Παπάζογλου απλά, δεν μπορεί....
ΥΓ: Realcon σε ευχαριστώ που θυμάσαι τόσο καλά όσα λέω κατά καιρούς!
- ΑποστόληςΑ
Η άποψή μου είναι ότι φέτος ο Παπάζογλου δεν θα παίξει καλή μπάλα. Έχει φοβερό σωματότυπο, αλλά όλο αυτό το κρέας πρέπει να δουλευτεί πολύ για να φτάσει σε καλό σημείο και αυτή του η αποχή, επί ένα έτος, του έχει στοιχίσει. Όμως αυτό το ξέραμε ΠΡΙΝ τον αποκτήσουμε, επομένως δεν έχει νόημα να μιλάμε για αποτυχημένη μεταγραφή. Άλλωστε δεν αποκτήθηκε για να μας λύσει το επιθετικό πρόβλημα φέτος, όντας ένας 20άρης που ήταν στον πάγο.
Γι' αυτό και οι όποιες βεβιασμένες κινήσεις του και το χάσιμο ευκαιριών.
Βλέπει κανείς φέτος, μέσα στην - προγραμματισμένη - κακή του περίοδο στον ΠΑΟΚ κάτι καλό;
Εγώ αυτό που είδα χθες ήταν ότι κέρδισε πέναλτυ σε καθοριστικό σημείο (+ αποβολή), άσχετο αν δεν δόθηκαν. Χωρίς να παίξει καλά, και μόνο με τον όγκο του αναγκάζει τους αμυντικούς σε λάθη. Αργότερα, που θα βελτιωθεί (όπως βελτιώνεται ο Μαλεζάς, ο Αραμπατζής κλπ), θα προκαλεί πανικό. Πρέπει να βελτιωθεί στον αέρα και όταν γίνει αυτό δεν θα σταματιέται με τίποτε γιατί είναι τανκ!
Γι' αυτό και οι όποιες βεβιασμένες κινήσεις του και το χάσιμο ευκαιριών.
Βλέπει κανείς φέτος, μέσα στην - προγραμματισμένη - κακή του περίοδο στον ΠΑΟΚ κάτι καλό;
Εγώ αυτό που είδα χθες ήταν ότι κέρδισε πέναλτυ σε καθοριστικό σημείο (+ αποβολή), άσχετο αν δεν δόθηκαν. Χωρίς να παίξει καλά, και μόνο με τον όγκο του αναγκάζει τους αμυντικούς σε λάθη. Αργότερα, που θα βελτιωθεί (όπως βελτιώνεται ο Μαλεζάς, ο Αραμπατζής κλπ), θα προκαλεί πανικό. Πρέπει να βελτιωθεί στον αέρα και όταν γίνει αυτό δεν θα σταματιέται με τίποτε γιατί είναι τανκ!
Αδελφέ DimisK
δεν διαφωνώ σε αυτό που λές...αλλά εγώ μίλησα για αλήθεια
Η αλήθεια εξ΄ορισμού δύναται να είναι μόνο ΜΙΑ...και στην αφηρημένη αφανή μορφή της
και στην εμφανή (π.χ. Ηλιος ως Φωστήρας του Ουρανού...αδύνατον να κοιταχτεί πέρα από σεκόντε)
άλλο το αν εμείς δεν μπορούμε να την αντικρύσουμε ως είδωλα ειδώλων
η αλήθεια η προσωπική, ως πλάνη...είναι κάτι άλλο
όπως και ο μέσος όρος από τις πλάνες των πολλών
όπως και οι ευθύνες ανθρωπίνων - τουτέστιν a priori λανθασμένων - παθών και λαθών
άλλο το ένα, άλλο το άλλο φίλε μου
δεν διαφωνώ σε αυτό που λές...αλλά εγώ μίλησα για αλήθεια
Η αλήθεια εξ΄ορισμού δύναται να είναι μόνο ΜΙΑ...και στην αφηρημένη αφανή μορφή της
και στην εμφανή (π.χ. Ηλιος ως Φωστήρας του Ουρανού...αδύνατον να κοιταχτεί πέρα από σεκόντε)
άλλο το αν εμείς δεν μπορούμε να την αντικρύσουμε ως είδωλα ειδώλων
η αλήθεια η προσωπική, ως πλάνη...είναι κάτι άλλο
όπως και ο μέσος όρος από τις πλάνες των πολλών
όπως και οι ευθύνες ανθρωπίνων - τουτέστιν a priori λανθασμένων - παθών και λαθών
άλλο το ένα, άλλο το άλλο φίλε μου
- Maximus
Αλλα και οι υπολοιπες ευρωπαικες δυναμεις, δεν πανε πισω...Διπλωματικα στην αρχη, τους εκανε γιογιο ο Χιτλερ με τις διεκδικησεις του...DimisK έγραψε: ...Δεν φταίει μόνο ο Χίτλερ που αιματοκύλησε την Ευρώπη, αλλά και οι Γερμανοί που του επέτρεψαν να κάνει ότι θέλει....
Σε οτι αφορά την αλήθεια, ειμαι της γνώμης ότι υπαρχει Μια και Αντικειμενικη, αλλα μονο στα σημαντικα πραγματα της ζωής (πως δημιουργηθηκαμε,που παμε,που βαδιζουμε,γιατι ζουμε,ποτε θα ξαναπαρουμε πρωταθλημα

Για να μην ειμαι οφ τοπικ, να πω ότι ο Παλταζογλου δεν ξερω αν μπορει η δεν μπορει, αλλα με δουλεια και κοπο, ολα γινονται... Ενα παραδειγμα, το οποιο δεν εχω διασταυρωσει με σιγουρια για να ξερω οτι ισχυει,αφορά εναν πρωην παιχτη μας, τον Σπυρο Μαραγκό... Ενας συμμαθητης του , που ηταν μαζι στο Λυκειο, μου ανεφερε ότι γυρω στα 15 του, ο Μαραγκος δεν ηξερε καθολου μπάλα και τον βαζανε στο τερμα για χαβαλέ, επειδη δεν ηξερε να κλωτσαει το τοπι! Ομως το εβαλε πεισμα , εξελιχθηκε και επαιξε στην Α εθνικη... Δεν ξερω αν ισχυει,αλλα αν ισχυει, μου κανει τρομερη εντυπωση, διοτι ξεκινησε σε μεγαλη ηλικα να βαραει το τοπι και οχι απο πιτσιρικας...
Αρα ο Παλταζογλου διπλα στον Δασκαλο Φερναντο μπορει να μαθει πολλα πραγματα,αρκει να τον ακουει προσεκτικα και να δουλευει πανω σε αυτα που του λέει...