14.Αθανάσιος Παπάζογλου

Άβαταρ μέλους
mesimvrinos

Re: Θανάσης Παπάζογλου

Δημοσίευση από mesimvrinos »

χαχαααα ελα ρε ενταξη τον ανεβαζω λιγο γιατι τρωει πολυ κραξιμο και δεν το αξιζει.....αλλους πρεπει να κραζουμε που τους πληρ ωνουμε και 700000 οχι 130000οτι βλεπω καλα στοιχεια παντως βλεπω(δεν ειμαι και ειδικος...

:opaokara:
υ.γ εγω λεω να τους κρινουμε και απο τι πληρωνουμε
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Για τον Παπάζογλου πρέπει να προσπαθήσεις πολύ και με πολύ καλή διάθεση και ίσως και μικροσκόπιο να βρείς κάτι θετικό που έκανε στα αρκετά παιχνίδια που αγωνίστηκε.
Βέβαια αυτόν δεν τον βαραίνουν ούτε τα πολλά λεφτά που δώθηκαν για τον άλλο μικρό ενώ έχει και το ελαφρυντικό της τραυματισμού και της απουσίας για καιρό...και φυσικά δε φταίει αυτός που από 4ος επιθετικός βρέθηκε 1ος.
Αλλά κάπως έτσι δεν πιάνονται οι ευκαιρίες απ' τα μαλλιά( βλ.Μήτρογλου) και ξεχωρίζουν αυτοί που έχουν τη δύναμη να κάνουν κάτι παραπάνω ??
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μάγκες όσοι τον κράζετε θα πάθετε πλάκα τα επόμενα χρόνια. Έχει απίστευτη σωματική δομή, και κινήσεις σέντερ φορ. Αράξτε λίγο και μην τον καίτε γιατί η θέση του, θέλει ψυχολογία.Κλήθηκε να παίξει μπάλα σε ομάδα με απαιτήσεις απο εκεί που δεν έκανε τίποτα ενάμισι χρόνο..Θέλει καιρό για να στρώσει..Σήμερα έκανε κάποιες κινήσεις που θύμισαν Μουσλίμοβιτς στα καλά του..
Stelios80

Δημοσίευση από Stelios80 »

ioanmits έγραψε:
Stelios80 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Ο συνεργάτης του "Libero 107,4", Αλέξης Σπυρόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Ζαγόρα "Στο πέναλτι" και μίλησε για τη μεταγραφή του Θανάση Παπάζογλου και σχολίασε το ενδιαφέρον του Άρη, για τον Λεάντρο Γκρατσιάν.

Αρχικά, ο Αλέξης Σπυρόπουλος μίλησε για τον Θανάση Παπάζογλου και στη συνέχεια, επεκτάθηκε στις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ: «Χθες το βράδυ μετά την προπόνηση της Εθνικής που προετοιμάζεται για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, μίλησα με το Νίκο (σ.σ. Νιόπλια). Μιλούσαμε κυρίως για τον Γκέντσογλου και του είπα ότι ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Παπάζογλου. Αυτό που μου είπε ήταν... "άμα δεις το κορμί του, τους μύες του και την σωματοδομή του θα νομίζεις ότι βγήκε από άγαλμα. Μετά τον τραυματισμό όμως έχει μεγάλη ανάγκη από ενδυνάμωση. Δεν έχει ακόμα το επιθυμητό επίπεδο δύναμης". Αυτό έχει από μόνο του ένα ρίσκο. Στην προετοιμασία το καλοκαίρι θα ζοριστεί, κάτι που δεν είναι κακό, αλλά θέλει μαστοριά από το τεχνικό επιτελείο και να τον ζορίσουν τόσο ώστε να μην πάθει ζημιά. Θέλει υπομονή και χρόνο. Δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής άμεσης χρήσεως, να μπει στα παιχνίδια. Θέλει ένα διάστημα προσεκτικής δουλειάς για το κομμάτι της ενδυνάμωσής του. Δεν είναι Κουτσιανικούλης που τώρα τον πήρες και τον βάζεις άμεσα. Ο ΠΑΟΚ το ξέρει, το λέμε αυτό για να το ξέρουμε εμείς και ο κόσμος, για να μην λένε γιατί δεν παίζει... τον πήρε για να παίξει τα επόμενα 4 χρονιά».
Αυτό γράφτηκε στις 02/06/2009

Τους παίκτες που αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ τους κρίνουμε για το πως παίζουν τώρα και όχι για το πως θα παίξουν ενδεχόμενα στο μέλλον... Έτσι θα κρίνεται και ο Σάκης και ο Βασίλης...Και αυτό που είναι φανερό είναι ότι και οι δύο τώρα δεν μπορούν να προσφέρουν... Το τι θα κάνουν στο μέλλον δεν μπορούμε να το ξέρουμε.
Ο Νόμπλιας πάντως για τον Κούτσια δεν έπεσε μέσα...
Γνώμη σου και σεβαστή. Εγώ πιστεύω ότι οι νέοι παίκτες πρέπει να κρίνονται και από αυτό που προσφέρουν και από αυτό που μπορούν να προσφέρουν.
Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω τις ποδοσφαιρικές γνώσεις για να κρίνω πόσο ελπιδοφόρος είναι κάποιος παίκτης. Έβαλα τη γνώμη του Νιόμπλια (έστω και μέσω Σπυρόπουλου) όχι μόνο επειδή είναι σχετικός με το ποδόσφαιρο, αλλά και επειδή αυτό που υποστηρίζει μου φαίνεται ότι έχει λογική.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Falegkos έγραψε:
Realcon έγραψε:
Falegkos έγραψε:δεν θα εγραφα αλλα γραφω για το σχολείο σου αδερφε.
Ο κλασικός φορ βαζει την μπαλα μεσα.
Δεν τον θελω να απασχολεί εχω βιερινια γιαυτο.

Ο σακης θα φύγει νυχτα ...ετσι λεω εγω.
Καλά τα λες. Αλλά κοίτα το δεύτερο γκολ που βάζει ο ΠΑΟΚ η μπάλα πριν πάει στον Βιερίνια ο Παπάζογλου κλείνει προς την δεξια μεριά τόσο όσο το έργο της πάσας γίνετε ακόμη πιο εύκολη.

Συμφωνούμε ότι ο Παπάζογλου πρέπει να βάζει την μπάλα μέσα. Αλλά στην περίπτωση που μόλις προ είπα, δεν παιρνάει στα ψηλά νομίζω.

Καληνύχτα Σάκη, μιας και θα φύγεις νύχτα :opaokara: :opaokara:
και γω αν παιξω 10 ματς με τον ΠΑΟΚ θα κανω 1 καλη ενέργεια παει να παει οτι ειμαι παικταρα?
το θεμα ειναι οτι θα σταθείτε όλοι αν βαλει ενα γκολ ο παπα-ζογλου και θα λετε "που είστε εσείς που κράζετε" και αλλα τετοια.....και επαναλαμβάνω...1 γκολ σε 10 παιχνίδια που εχει παιξει να βαλει θα μας κυνηγήσετε και παικταρα θα τον ανεβάζετε παικταρα θα τον κατεβάζετε.
Δεν ξερω ποσοι πάντως απο εσας θέλετε τον παπα-ζογλου στην ομαδα σε σχέση με αλλον επιθετικό..πχ κλαους...

πολυ το εχω κραξει το παιδι και δεν φταίει αυτος....αν δεν είχαμε τραυματισμούς δεν θα επαιζε.

δεν με πειράζει τοσο οτι παιζει οσο οτι καποιοι πιστεύουν οτι ειναι παικταράς και θα το δειξει...
Πρώτον αδερφέ κοίτα με προσοχή πουθενά δεν λέω ότι κράζεις!!! Αντίθετα είπα καλά τα λες. Αναφέρω την κίνηση του για το δεύτερο γκολ που βάζουμε, όχι γιατί έκανε κάτι το φοβερό. Αλλά διότι μου δίνει ίσως ελπίδα για το μέλλον. Αν έπαιρνε το πέναλτι γιατί πέναλτι ήταν η φάση με την αγγωνιά θα είχε ακόμη ένα + με το παιχνίδι του Εργοτέλη. Σχολίασα το σημερινό του παιχνίδι (χθες) και όχι τα προηγούμενα του, ούτε τα μελλοντικά του. Και το καληνύχτα Σάκη που έγραψα αστειευόμενος είπα καληνύχτα Σάκη μιας και θα φύγεις νύχτα. (σε αυτό το σημείο έκανα πλάκα αλλά δεν έπεσε στην αντίληψη σου εκείνη την στιγμή). Εγώ δεν είμαι με τον Σάκή, ούτε με τον Μοσλίμοβιτς. Εϊμαι με τον ΠΑΟΚ. Αν ο Σάκης η ο Μουσλίμοβιτς παίξουνε μπαλάρα θα πω μπράβο παλικάρια, τίποτα παραπάνω από το ότι η ομάδα μας να παίρνει τα παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Falegkos έγραψε:
Realcon έγραψε:
ilias4_koufalia έγραψε:Αδερφε μν ξεχνας οτι ο ΜΠΑΚΑΓΚΟΛ ηταν 1ος σκορερ περσυ και χαρισε αμετρητους βαθμους!
και για ευχαριστω τον διωξαμε και πηραμε ποιον????? Τν σακη.......... :lol: :lol: :lol: :lol:

ΓΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ
Ο συμπαθέστατος Μπαγκαγκόλ ήταν και προβληματικός. Αν δεν τράβαγε και έπρεπε ο Σάντος να τον βγάλει κουνούσε το κεφάλι του σαν την αγελάδα. Δεν το έβλεπε μόνο το γήπεδο, αλλά και όλοι όσοι βλέπανε το παιχνίδι από την τηλεόραση.
Μην λέμε για ευχαριστώ τον διώξαμε.

Στα Γιάννενα τα ίδια κάνει και εκεί τα κάνει και στις προπονήσεις.
και ο αναστασακος ηταν προβληματικός? :o
Δεν θα μπορούσε να ειναι τριτος? τη τριτος...2ος επιθετικός φετος?
3 γκολτζιδες διώξαμε μπακα,κλαους,αναστασακο.....οι 2 ηταν πρώτοι σκορερ και είχαν παίξει τα μισα ματς απο μουσλι
Ρε αδερφέ συγνώμη αλλά πλάκα έχεις. Βλέπεις εσύ σε αυτά που γράφω να μιλάω για τον Αναστασάκο; η για τον Αθανασιάδη; Μίλησα για τον Μπαγκαγιόκο και μάλιστα μου είναι συμπαθέστατος ο άνθρωπος, διότι πρόσφερε αρκετά στην ομάδα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ήταν και προβληματικός. Βλέπεις να αναφέρω πουθενά τον Μουσλίμοβιτς;

Η παρένθεση μου ήταν για τον Μπαγκαγιόκο!!! Αν και το θέμα εδώ είναι του Παπάζογλου!!!
Έχεις κάτι προφανώς με τον προπονιτή της ομάδος πές γι αυτόν. Δεν με νοιάζει πως η μπάλα θα μπει μέσα, με νοιάζει ο ΠΑΟΚ να παίρνει τους πόντους και να τον βλέπω ψηλά!!!
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Εχθες μου αρεσε ο Παπαζογλου
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ioanmits έγραψε:

Τους παίκτες που αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ τους κρίνουμε για το πως παίζουν τώρα και όχι για το πως θα παίξουν ενδεχόμενα στο μέλλον... Έτσι θα κρίνεται και ο Σάκης και ο Βασίλης...Και αυτό που είναι φανερό είναι ότι και οι δύο τώρα δεν μπορούν να προσφέρουν... Το τι θα κάνουν στο μέλλον δεν μπορούμε να το ξέρουμε.
Ο Νόμπλιας πάντως για τον Κούτσια δεν έπεσε μέσα...[/quote]

αδερφε μου υπαρχουν παιχτες που τους παιρνεις για τον κορμο της ομαδος παιχτες που τους παιρνεις για ρεζερβες και παιχτες φερελπις που τους παιρνεις για να σου τους φτιαξεις και να παιξουν στο μελλον...αν εσυ με λες να μη σεβαστω τη γνωμη του βρυζα του θοδωρη του σαντος του μπαγεβιτς και τουτ νιοπλια για τα 2 αυτα παιδια συγνωμη αλλα δε θα σε ακουσω....κατι παραπανω θα ξερουν αν οχι ολοι τους εστω ενας απο αυτους...αλλο να κανουμε κριτικη και αλλο να εθελοτυφλουμε...και αμα εισαι της λογικης οτι ολοι εχουν τους ιδιους ρολους τοτε δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα...το πιο χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι ο μητρογλου στο 1ο 2ο και 3ο χρονο του στον ολυμπιακο...

υγ φαλεγκο ποσα γκολ εχει ο βασικος αθανασιαδης(που και εμενα με αρεσει) στην καθολα επιθετικη ομαδα των σερρων??ο σαλπιγγιδης ηρθε και επαιξε σαν πρωτος σκορερ με την καβαλα εστω στη γ...

υγ2 ο σακης στο 1ο ηταν κακος οπως και ολη η ομαδα...ο σακης στο 2ο ηταν καλος οπως και η ομαδα...

υγ3 μην ειστε προκατελειμενοι :pano:
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Οσοι κρινετε το παλικαρι τωρα ειστε το λιγοτερο ασχετοι.. Ειχε να κανει σοβαρη σεζον εδω και 2 χρονια μιας και η γειτονια τον ειχε στο ψυγειο, περασε εναν πολυ σοβαρο τραυματισμο (που μερικους ποδοσφαιριστες τους εχει κοψει και την καριερα ακομα) και περιμενετε να βγαλετε συμπερασματα?? Παρολα αυτα τα τελευταια ματς εχει βελτιωθει αισθητα μιας και εχει και καλυτερα πατηματα και κερδιζει τις μονομαχιες στον αερα. Ειμαι βεβαιος οτι μαζι με Κουτσια απο του χρονου τετοιο καιρο θα κανουν παπαδες.. Λιγη υπομονη στους νεαρους Ελληνες δεν βλαπτει..
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

τον ασβεστη στην πλατη και σκαλωσια.και πολυ ειναι

εχε χαρη που πεσαμε στην αναγκη του
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

khaledfreepaok εγω λεω να πας εσυ για φορ μπας και εισαι καλυτερος αφου τα ξερεις ολα.. Προφανως αυτοι που ειναι στην ομαδα ειναι ασχετοι και πηραν τον παικτη ετσι για να τον παρουνε..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

+ το γεγονος πως η ομάδα μας είναι γενικά δυσλειτουργικη στην επίθεση, δεν έχει πάρει ΜΙΑ φορά τη μπάλα σε θέση για σουτ. Συνεχώς την παίρνει στις παρυφές της περιοχής και έχει πλάτη δύο και τρείς αμυντικούς. Ε μην τρελαίνεστε...
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

Retzi έγραψε:khaledfreepaok εγω λεω να πας εσυ για φορ μπας και εισαι καλυτερος αφου τα ξερεις ολα.. Προφανως αυτοι που ειναι στην ομαδα ειναι ασχετοι και πηραν τον παικτη ετσι για να τον παρουνε..
αδερφε χωρις πλακα το σκεφτομουνα.απο το κρεας θα φαινομουνα σισε.παντως μην το χρεωνεις στη δικοικηση.ομολογουμενως δεν υπαρχουνε αλλες επιλογες.δεν ειναι οτι εχουμε καποιον καλυτερο και μας τον κρυβουνε.πηραμε οσους πηραμε και τα εφερε ετσι η πορνη η μπαλα που αναγκαστηκαμε να παιξουμε με τον 4ο σεντερ φορ.δεν απαιτει κανεις να εχεις τον υπερπαιχτη για εναλλακτικη της εναλλακτικης
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εκτός ρυθμού, εκτός περιοχής, εκτός αγώνα ... εκτός Κρήτης... Ανέβηκε αρκετά στο δεύτερο, χωρίς βέβαια να είναι και κάτι το τρομερό. Και πάλι πήρε μπάλα με πλάτη και τις περισσότερες φορές τη μοίρασε σωστά. Στα θετικά η κίνηση του στο 2ο γκολ, όπου και τράβηξε πάνω του 2 αμυντικούς. Σίγουρα θα πρέπει να δείξει παραπάνω πράματα...

υ.γ. ρε φαλεγκ οχι και γκολτζης ο Κλαους... ειπαμε, αλλα οχι κ ετσι....
για τους αλλους 2 μεσα, αλλα οχι και ο Αθανασιάδης...
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Τον Παπάζογλου τον πήραμε γιά 4ο επιθετικό.Ήρθε η περίπτωση Αναστασάκου(που ζήτησε ο ίδιος να φύγει) την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών και μείναμε με Μούσλι,Φιλομένο και Παπάζογλου.Ο παίκτης φέτος ήταν προορισμένος να παίξει καμμιά 100ριά λεπτά(φιλικά,κύπελλο-αλλαγή στο 80 σε σίγουρες νίκες).Ήρθαν έτσι όμως τα πράγματα που ξεκινάει βασικός χωρίς να το θέλουν αυτοί που τον βάζουν και αυτός που τρώει τόση πίεση.Έχει στοιχεία(κοντρόλ-τρίπλα-κεφάλι) που δεν τα έχει ούτε σ'αυτήν την ηλικία και με τόσες εμπειρίες ο Μούσλι.Απλά του λείπει η δύναμη και η γνώση της τακτικής(που θα τα πάρει από τις προπονήσεις και τα παιγνίδια).Εγώ θα τον κρίνω μετά από 2 χρόνια όπως και τον Κουτσιανικούλη.Αν δουλέψουν θα βγάλουν μάτια αν όχι θα καταλήξουν πάλι στις μικρές ομάδες που έπαιζαν.Πάντως το ταλέντο το έχουν και οι δύο.
Τώρα αυτά γιά ασβέστες και σκαλωσιές και κρέατα τα διαβάζω και γελάω.Αν ο Θανασάκης των 150 χιλ.είναι για σκαλωσιά τότε ο Μούσλι των 650χιλ και δέκα παιγνιδιών τον χρόνο είναι γιά να σκάβει με γκασμά σε βάθος 10 μέτρων,να ρίχνει τα μπετά ,να καλουπώνει και να σοβατίζει.
Υπομονή θέλουν και οι δύο(Παπάζογλου-Κουτσιανικούλης) και ο χρόνος θα δείξει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”