και για ευχαριστω τον διωξαμε και πηραμε ποιον????? Τν σακη..........

ΓΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ
Sera4 έγραψε:πολυ κακη ολη η ομαδα μανιακε στο 1ο πριν βιτολο...![]()
Αυτός αποσχόλησε όλη την αμύνα όμως σήμερα!ilias4_koufalia έγραψε:Κι εγω αμα κατσω στν περιοχη θα απασχολω 1 αμυντικο!!!!
Ο συμπαθέστατος Μπαγκαγκόλ ήταν και προβληματικός. Αν δεν τράβαγε και έπρεπε ο Σάντος να τον βγάλει κουνούσε το κεφάλι του σαν την αγελάδα. Δεν το έβλεπε μόνο το γήπεδο, αλλά και όλοι όσοι βλέπανε το παιχνίδι από την τηλεόραση.ilias4_koufalia έγραψε:Αδερφε μν ξεχνας οτι ο ΜΠΑΚΑΓΚΟΛ ηταν 1ος σκορερ περσυ και χαρισε αμετρητους βαθμους!
και για ευχαριστω τον διωξαμε και πηραμε ποιον????? Τν σακη..........![]()
![]()
![]()
![]()
ΓΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ
και γω αν παιξω 10 ματς με τον ΠΑΟΚ θα κανω 1 καλη ενέργεια παει να παει οτι ειμαι παικταρα?Realcon έγραψε:Καλά τα λες. Αλλά κοίτα το δεύτερο γκολ που βάζει ο ΠΑΟΚ η μπάλα πριν πάει στον Βιερίνια ο Παπάζογλου κλείνει προς την δεξια μεριά τόσο όσο το έργο της πάσας γίνετε ακόμη πιο εύκολη.Falegkos έγραψε:δεν θα εγραφα αλλα γραφω για το σχολείο σου αδερφε.
Ο κλασικός φορ βαζει την μπαλα μεσα.
Δεν τον θελω να απασχολεί εχω βιερινια γιαυτο.
Ο σακης θα φύγει νυχτα ...ετσι λεω εγω.
Συμφωνούμε ότι ο Παπάζογλου πρέπει να βάζει την μπάλα μέσα. Αλλά στην περίπτωση που μόλις προ είπα, δεν παιρνάει στα ψηλά νομίζω.
Καληνύχτα Σάκη, μιας και θα φύγεις νύχτα![]()
και ο αναστασακος ηταν προβληματικός?Realcon έγραψε:Ο συμπαθέστατος Μπαγκαγκόλ ήταν και προβληματικός. Αν δεν τράβαγε και έπρεπε ο Σάντος να τον βγάλει κουνούσε το κεφάλι του σαν την αγελάδα. Δεν το έβλεπε μόνο το γήπεδο, αλλά και όλοι όσοι βλέπανε το παιχνίδι από την τηλεόραση.ilias4_koufalia έγραψε:Αδερφε μν ξεχνας οτι ο ΜΠΑΚΑΓΚΟΛ ηταν 1ος σκορερ περσυ και χαρισε αμετρητους βαθμους!
και για ευχαριστω τον διωξαμε και πηραμε ποιον????? Τν σακη..........![]()
![]()
![]()
![]()
ΓΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ
Μην λέμε για ευχαριστώ τον διώξαμε.
Στα Γιάννενα τα ίδια κάνει και εκεί τα κάνει και στις προπονήσεις.
Συμφωνώ απολύτως.sourmenetes έγραψε:Η καλυτερη του εμφανιση θεωρω...Παλεψε οσο μπορουσε και μου αρεσε σε κανα δυο φασεις που με την επαιξε με πλατη...Οτι και να ναι τη συγκεκριμενη στιγμη μονο αυτον εχουμε..Αντε να δουμε...
Αυτό γράφτηκε στις 02/06/2009MANIAKOS έγραψε:Ο συνεργάτης του "Libero 107,4", Αλέξης Σπυρόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Ζαγόρα "Στο πέναλτι" και μίλησε για τη μεταγραφή του Θανάση Παπάζογλου και σχολίασε το ενδιαφέρον του Άρη, για τον Λεάντρο Γκρατσιάν.
Αρχικά, ο Αλέξης Σπυρόπουλος μίλησε για τον Θανάση Παπάζογλου και στη συνέχεια, επεκτάθηκε στις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ: «Χθες το βράδυ μετά την προπόνηση της Εθνικής που προετοιμάζεται για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, μίλησα με το Νίκο (σ.σ. Νιόπλια). Μιλούσαμε κυρίως για τον Γκέντσογλου και του είπα ότι ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Παπάζογλου. Αυτό που μου είπε ήταν... "άμα δεις το κορμί του, τους μύες του και την σωματοδομή του θα νομίζεις ότι βγήκε από άγαλμα. Μετά τον τραυματισμό όμως έχει μεγάλη ανάγκη από ενδυνάμωση. Δεν έχει ακόμα το επιθυμητό επίπεδο δύναμης". Αυτό έχει από μόνο του ένα ρίσκο. Στην προετοιμασία το καλοκαίρι θα ζοριστεί, κάτι που δεν είναι κακό, αλλά θέλει μαστοριά από το τεχνικό επιτελείο και να τον ζορίσουν τόσο ώστε να μην πάθει ζημιά. Θέλει υπομονή και χρόνο. Δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής άμεσης χρήσεως, να μπει στα παιχνίδια. Θέλει ένα διάστημα προσεκτικής δουλειάς για το κομμάτι της ενδυνάμωσής του. Δεν είναι Κουτσιανικούλης που τώρα τον πήρες και τον βάζεις άμεσα. Ο ΠΑΟΚ το ξέρει, το λέμε αυτό για να το ξέρουμε εμείς και ο κόσμος, για να μην λένε γιατί δεν παίζει... τον πήρε για να παίξει τα επόμενα 4 χρονιά».
Stelios80 έγραψε:Αυτό γράφτηκε στις 02/06/2009MANIAKOS έγραψε:Ο συνεργάτης του "Libero 107,4", Αλέξης Σπυρόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Ζαγόρα "Στο πέναλτι" και μίλησε για τη μεταγραφή του Θανάση Παπάζογλου και σχολίασε το ενδιαφέρον του Άρη, για τον Λεάντρο Γκρατσιάν.
Αρχικά, ο Αλέξης Σπυρόπουλος μίλησε για τον Θανάση Παπάζογλου και στη συνέχεια, επεκτάθηκε στις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ: «Χθες το βράδυ μετά την προπόνηση της Εθνικής που προετοιμάζεται για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, μίλησα με το Νίκο (σ.σ. Νιόπλια). Μιλούσαμε κυρίως για τον Γκέντσογλου και του είπα ότι ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Παπάζογλου. Αυτό που μου είπε ήταν... "άμα δεις το κορμί του, τους μύες του και την σωματοδομή του θα νομίζεις ότι βγήκε από άγαλμα. Μετά τον τραυματισμό όμως έχει μεγάλη ανάγκη από ενδυνάμωση. Δεν έχει ακόμα το επιθυμητό επίπεδο δύναμης". Αυτό έχει από μόνο του ένα ρίσκο. Στην προετοιμασία το καλοκαίρι θα ζοριστεί, κάτι που δεν είναι κακό, αλλά θέλει μαστοριά από το τεχνικό επιτελείο και να τον ζορίσουν τόσο ώστε να μην πάθει ζημιά. Θέλει υπομονή και χρόνο. Δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής άμεσης χρήσεως, να μπει στα παιχνίδια. Θέλει ένα διάστημα προσεκτικής δουλειάς για το κομμάτι της ενδυνάμωσής του. Δεν είναι Κουτσιανικούλης που τώρα τον πήρες και τον βάζεις άμεσα. Ο ΠΑΟΚ το ξέρει, το λέμε αυτό για να το ξέρουμε εμείς και ο κόσμος, για να μην λένε γιατί δεν παίζει... τον πήρε για να παίξει τα επόμενα 4 χρονιά».