14.Αθανάσιος Παπάζογλου

Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: Θανάσης Παπάζογλου

Δημοσίευση από Realcon »

Πάντως αδέρφια μετά την ήττα από τον παο. Η ομάδα αντέδρασε γρήγορα. Το γκολ του Παπάζογλου θέλω να πιστεύω ότι είναι μια καλή ευκαιρία που τον δίνετε για να πονοκεφαλιάζει ευχάριστα τον Σάντος για την επίθεση.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Realcon έγραψε: Γκρίνια υπάρχει απλά δεν την εντόπισες! Κοίτα παραπάνω έχει μεγάλα γράμματα. :opaokara:
:opaokara: :opaokara: Ευγε αδερφε! Εισαι ο μονος που την εντοπισε! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
toursounidis

Δημοσίευση από toursounidis »

Για να μη γραφουμε μονο στα ασχημα επειδη τον ειχα κραξει μετα το ματσ με Ηρακλη θελω εστω και καθυστερημενα να πω πως τον ειδα σαφως βελτιωμενο,δεν απεφευγε την μπαλα κυνηγησε καποιες φασεις,γενικοτερα προσπαθησε.Ειναι ακομα μακρια απο αυτο που θελουμε ολοι να δουμε αλλα μπραβο για την βελτιωση
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα το απόγευμα στην εκπομπή του Λαού του ΠΑΟΚ, PAOK PLANET στον extrasport 103 FM (καθημερινά 17:00 με 18:00), o σκόρερ του αγώνα Κυπέλλου της Κρήτης Θανάσης Παπάζογλου, που με το γκολ που πέτυχε έδωσε τη νίκη και την πρόκριση στην ομάδα μας. Εμείς του ευχόμαστε να έχει υγεία και με το γκολ αυτό που πέτυχε να πάρει θετική ψυχολογία και αυτοπεποίθηση και να μας χαρίσει και άλλες τέτοιες χαρες... Ακολουθεί η συνέντευξη του Έλληνα διεθνή στράικερ με την Εθνική Ελπίδων.

Ο Θ. Παπάζογλου ανέφερε: «Δεν ξεκίνησα καλά την αγωνιστική περίοδο. Δεν άρεσαν και σε εμένα οι εμφανίσεις που πραγματοποιούσα στο ξεκίνημα. Νιώθω ότι δεν προσέφερα αυτά που μπορούσα. Κάπου όμως υπάρχει και μία δικαιολογία. Επί ενάμισι χρόνο δεν έπαιζα καθόλου. Αυτό έπαιξε ρόλο για μένα. Μπήκα ξαφνικά στον αγώνα με τον Ηρακλή και πραγματικά δεν ήξερα που πατούσα. Ήταν κάτι απότομο για μένα. Αλλά αυτός δεν ήταν ο πραγματικός Παπάζογλου. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Νομίζω ότι ήμασταν άτυχοι σε πολλά παιχνίδια. Πραγματικά θεωρώ ότι στις πιο πολλές αναμετρήσεις ήμασταν καλύτεροι των αντιπάλων αλλά δεν καταφέρναμε να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι η βαθμολογία στο πρωτάθλημα μας αδικεί. Είμαι όμως αισιόδοξος ότι θα ανακάμψουμε και θα φθάσουμε πολύ ψηλότερα στην συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ο Θανάσης Παπάζογλου ρωτήθηκε και για τον Φερνάντο Σάντος, για την δουλειά του και πόσο τον βοηθάει: «Τι να πούμε για τον κ. Σάντος. Την προπονητική του αξία την ξέρουμε όλοι. Μαζί του δουλεύουμε ιδιαίτερα, η κάθε προπόνηση είναι διαφορετική και πρέπει να πω ότι επιμένει ιδιαίτερα και μεμονωμένα σε κάθε παίκτη ξεχωριστά. Όλα αυτά γίνονται σε πολύ καλό κλίμα κι αυτό βοηθάει στην επιτυχία μιας ομάδας».

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε και την διοίκηση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. το πώς βοηθάει και πως συμπαραστέκεται στους παίκτες της ομάδας τόσο ο Θ. Ζαγοράκης παλιότερα όσο και ο Ζήσης Βρύζας τώρα. Ο Παπάζογλου μίλησε και για τον εαυτό του: «Δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο. Πρόκειται για ανθρώπους που αρχικά με πίστεψαν και στην συνέχεια με βοηθούν σε ότι χρειαστώ. Γι’ αυτό και εγώ θέλω να ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο την αγάπη τους και την στήριξή τους».

Τέλος ο Έλληνας επιθετικός παραδέχθηκε όσον αφορά την πορεία του Δικεφάλου στο κύπελλο: «Το κύπελλο είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους».

Μιλώντας για την αίσθηση της Τούμπας, τόνισε: «Είναι τρομερή η ατμόσφαιρα με τον ιδιαίτερα εκδηλωτικό κόσμο του ΠΑΟΚ. Είναι άλλη η αίσθηση, ένιωσα δέος αντικρίζοντας 30.000 την πρώτη φορά. Επίσης θέλω πάρα πολύ από τους προηγούμενους κιόλας αγώνες, να πανηγυρίσω ένα γκολ μέσα στην Τούμπα και φυσικά στην θύρα 4. Ελπίζω ότι θα γίνει σύντομα και αυτό».

Τέλος, συμπλήρωσε για την προσωπική του επαφή με τον κόσμο έξω από το γήπεδο: «Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους γιατί και πριν από αυτό το παιχνίδι με στήριζαν, μου έλεγαν να κάνω υπομονή και μου έλεγαν ότι θα έρθουν τα γκολ…».
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Μαλλον το παλικαρι δε διαβαζει ΠΑΟΚμανια...(εννοω το φορουμ)
Σιγουρα θα βελτιωνεται και είναι ιδέα μου ή οχι αλλά θεωρώ οτι με τον Κλαους αλληλοσυμπληρωνονται
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Το εχω ξανα γραψει κ θα το ξαναγραψω...τωρα πιανει σιγα σιγα ρυθμο κ ανεβαζει αποδοση ακομα εχει πολυ δρομο να γινει αυτοσ που μπορει να γινει..μπραβο παιχταρα μου αντε να σε χαρω!!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

SAKIS!
Kill 'em all, αγόρι μου!
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Αυτή τη στιγμή τον δείχνει σε συνέντευξη στο ΣΚΑΙ

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

νομίζω πως...κατσίκι θα παραμείνει ομος ακομη περιμένω να με ταπεινώσει.
Δεν έχουμε επιθετικό να βαλει το εύκολο γκολ...εχει χασει άπειρα τετ-α-τετ....
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Η εξέλιξη συνεχίζεται..και σε όποιον αρέσει...

:pano:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

σημερα εδειξε μεγαλη βελτιωση στο παιχνιδη του σακη συνεχισε να βελτιωνεσε.....
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

συνεχίζει ανοδικά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα...ολόκληρο ντερέκι να μην ξέρει που και πως να στηθεί για κεφαλιά?
δεν μπορώ να το καταλάβω και σηκώνω τα χέρια... :? :?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

πολυ καλο παιχνιδι σημερα απο τον Σακη ιδιαιτερα μεχρι το 70 . κανει αυτα ακριβως που θες απο καποιο παιχτη που παιζει σαν κολωνα στην επιθεση , κρατησε πολυ καλα την μπαλα ψηλα ωστε να μπορει να ανεβαινει η ομαδα , ανοιξε πολους διαδρομους για τον Βιειρινια και ηταν πολυ μαχητικος, και οσοι λεν τον παιχτη κατσικι και θεωρουν οτι η ευκαιρια που εχασε ηταν ευκολη μαλλον δεν εχουν και πολυ σχεσει με το αθλημα και πιστευω οτι αν ειχαμε παιχτες με καλυτερη σεντρα θα μπορουσε να γινει πολυ πιο απηλητικος , στο κατω κατω στιρηξτε εναν παιχτη της ομαδας μας που ειχε να παιξει σχεδον 2 χρονια
kos

Δημοσίευση από kos »

ειναι ακομη νωρις για το παιδι και ειδικα για να σηκωσει μονος του το βαρος της επιθεσης σε 5 αγωνες σερι. μπηκε με την μια στα βαθια και πρεπει να κανουμε υπομονη.

κατι που δεν μου αρεσει ομως ειναι οτι σε αρκετα κρισιμα σημεια εχει πλατη στην μπαλα και στον συμπαικτη του που εχει την μπαλα. φανηκε σημερα σε μια φαση με τον μιρο που του πεταξε την μπαλα στο πλαι και ο θανασης ειχε ξεκινησει ηδη για την περιοχη. δεν καταλαβε καν τι εγινε. τα ματια στον παικτη που εχει την μπαλα και ετοιμος για το ξεπεταγμα θαναση.
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Πάει καλύτερα σιγά σιγά.... Να δούμε.... :ugeek:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”