14.Αθανάσιος Παπάζογλου

Άβαταρ μέλους
Shady20

Re: Θανάσης Παπάζογλου

Δημοσίευση από Shady20 »

Άντε ρε Θανάση!!!!!!Γκολάρα δίχως άλλο!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

παίδες κράξτε με όσο θέλετε και πείτε με μεγάλο άμπαλο, αλλά εγώ είδα τον παπάζογλου να είναι εκτός τόπου και χρόνου για άλλη μια φορά.. δε θέλω να πω περισσότερα γιατί θα θίξω τον παίκτη παραπάνω και δε χρειάζεται γιατί μπορεί να κάνω και λάθος.. τί να πω... νομίζω πως εδώ κάναμε λάθος επιλογή..

υγ. από το γκολ δε μασάω, κρίνω από την εμφάνιση συνολικά..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αυτο ειναι το περιεργο οτι κρινεις απο τη συνολικη του εμφανιση.. :? :? :? κερδισε ολες τις μονομαχιες πολυ καλο κρατημα μπαλας πολυ σωστα σπασιματα χωρις λαθος πασες ομορφο γκολ αφου κυνηγησε τη φαση...εμενα με αφησε απολυτα ικανοποιημνεο και ειμαι σιγουρος θα δωσει πολλα περισσοτερα...δεν καταλαβαινω αλλα τεσπα δεν πειραζει...να δουμε και οι αλλοι τι πιστευουν...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

μετα το 3ο 90 λεπτο της καριερας του βλεπω οτι ξεκιναει να παιρνει τα πανω του
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Συνεχως βελτιωνεται, εμενα μου αρεσε πολυ και στο τεταρτο που αγωνιστηκε με βαζελο. Γενικα παταει καλυτερα απο τα πρωτα ματς κι εχει τα φυσικα προσοντα να γινει σημαντικος παιχτης
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν έχει παίξει ένα χρόνο τουλάχιστον λόγω σοβαρού τραυματισμού στυλ Αραμπατζή.
Βοήθεια θέλει και χρόνο.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ελπίζω αυτό το γκολ να τον βοηθήσει ψυχολογικά και να μας δείξει αν αξίζει, στη συνέχεια. Τον χρειαζόμαστε πολύ φέτος, όπως έχουν πάει τα πράγματα...

Μπράβο Θανάση.
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Δεν μου άρεσε γενικά σήμερα αλλά έβαλε γκολάρα και μας ξελάσπωσε... Περιμένω κι άλλα από τον μικρό γίγαντα! :ugeek:
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Μακάρι το γκολ να του δώσει το κίνητρο για να βρεί το καλό του εαυτό. Γιατι είναι πολύ καλός παιχτης...
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

dolphinto έγραψε:στο ματς με την γρια, εβλεπες τον Παπαζογλου (πιθανον ..ετσι μου φανηκε) να βλεπει συνεχεια στον παγκο αν θα επρεπε να παει να μαρκαρει πιο ψηλα, αν θα επρεπε να παει να πιεσει τον τερματοφυλακα για να πιασει την μπαλλα και γενικοτερα " χανοταν" στον αγωνιστικο χωρο... λιγο καλυτερα ηταν στις τοποθετησεις του με τον πας... δειχνει να θελει χρονο σε θεματα : ομαδικη αμυνα (στην ρουλα ετσι και αλλιως αμυνα δεν ξερουν και ουτε μαθαινουν) οπου ο Σαντος το θεωρει βασικο, πρωτη υποδοχη και πασα (το ιδιο προβλημα ερχετε παλι απο την ρουλα που ηταν, οπου και αυτο τους ειναι αγνωστο στο παιχνιδι τους) , εκρηξη σε σπριντ σε πρωτο χρονο (βοηθα σε αμυντινη λειτουργια και επιθεση 1-1) ...οπως βλεπουμε εχει να μαθει καποια πραγματα απο τον Μουσλι... το γκολ ειναι θεμα ψυχολογιας , τυχης και ικανοτητας..στα δυο πρωτα ακομα ο Παπαζογλου "ψαχνετε"...στο τριτο πιθανον απο την διοικηση υπολογιζουν οτι το "εχει"...θελει χρονο...πρωτα σε προπονηση "σοβαρη" και δευτερο και παιχνιδια..το οτι εχασε τις ευκαιριες που του δωθηκανε ηταν γιατι δεν ηταν ετοιμος προπονητικα να παιξει ακομη... αν θυμηθουμε τον Βιειρινια, περσυ μας ειχε δειξει πολυ καλα σημαδια αλλα με λιγη ουσια...φετος βγαζει ματια...ο Μαλεζας ηταν πολυ σταθερος περυσι με "οδηγο" τον Κοντρερας..φετος χωρις τον "οδηγο" του δειχνει να παταει και μονος του καλα... πιθανον το ιδιο προβλημα να παρατηρουμε και με τον κουτσια..παρα πολυ καλα στοιχεια ατομικα αλλα χανει σε ομαδικο επιπεδο... μακαρι του χρονου να δουμε εναν αλλο Παπαζογλου...με υπομονη και επιμονη , πιθανον..εκει ειναι και η διαφορα του ταλεντου με το εμμεινε ταλεντο (παραδειγμα Ηλιαδη)...θα δουμε...
εχοντας ποσταρει αυτο το κειμενο στις 18 Οκτ...10 ημερες μετα...συνοπτικα...
ομαδικη αμυνα (καλυτερος σε ομαδικη αμυνα, απλα δεν ειχε και καμμια βοηθεια απο το κεντρο ή γιατι το κεντρο μας βρισκοταν λιγο πιο πισω απο το σημειο που επρεπε για να πιεσουν ψηλα ή γιατι αυτος βρισκοταν λιγο πιο ψηλα απο οτι επρεπε...δεν ξερουμε ο Σαντος που ζητησε την πρωτη αμυνα. οταν γυριζε λιγο πιο πισω, προς κεντρο εδενε η ομαδα αλλα ειχαμε μεγαλο κενο μπροστα)- Σορλεν, μηχανακι μου ξεκίνα!!!- )
πρωτη υποδοχη και πασα (πολυ καλυτερος με πολλες στιγμες να μοιραζει δεξια-αριστερα, να κραταει μπαλλα για να ανεβει η ομαδα,πολυ ανεβασμενος σε αυτο το σημειο...)
εκρηξη σε σπριντ σε πρωτο χρονο (θελει δουλεια ακομη σε αυτο αν και το γκολ προηλθε απο κατι σχετικα αντιστοιχο..σπριντ υπολογιζοντας σε λαθος)
ψυχολογια (ακομη ενα + στην ψυχολογια του απο την αρχη του παιχνιδιου. μαλλον στον Σαντος οφειλετε.σιγουρα οχι σε εμμας.. :D )
τυχη (ροδα ειναι και γυριζει, σημερα του εκατσε..η μπαλλα πηγε παραλιγο μεσα και οχι παραλιγο εξω)
ικανοτητα (αυτοι που τον βλεπουν καθε μερα στην προπονηση (Σαντος-Βρυζας κλπ) εχουν καταλαβει αν την εχει η οχι)
οσο για την αναφορα για Μαλεζα, Βιειρινια και Κουτσια...ακομη μια φορα ειδαμε τα παραπανω...
ελπιζω του χρονου η 4αδα αυτη μαζι με αλλους 2 να με κανουν να ειμαι ετσι :shock: :shock: :shock: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

το κάρφωσε σήμερα...ας είναι η μέρα της δικής του επανάστασης γιατί τον θέλω σε δύο χρόνια μαζί με αθανασιάδη κορυφή...
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

και κουτσια κεντρο?με γεωργιου και αποστολοπουλο αμυνα?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

γκολ ψυχολογιας μπραβο θαναση γερα εχεις τα προσοντα.....
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Sera4 έγραψε:...κερδισε ολες τις μονομαχιες πολυ καλο κρατημα μπαλας πολυ σωστα σπασιματα χωρις λαθος πασες ομορφο γκολ αφου κυνηγησε τη φαση...εμενα με αφησε απολυτα ικανοποιημνεο και ειμαι σιγουρος θα δωσει πολλα περισσοτερα...
+1000 φίλε
+ κέρδισε 95% των κεφαλιών, το παληκάρι είναι γίγαντας και όχι αγκούρι...

Άιντε Θανάση, κάθε μάτς και καλύτερα!!!
:nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Το έχω γράψει ακόμα και μετά τα κάκιστα ματς του (με Ηρακλή πχ) ότι τον πιστεύω ειλικρινά, παρόλο που αυτή τη στιγμή δεν ξέρει πού πατάει και πού βρίσκεται. Πρέπει να μάθει πάρα πολλά πράγματα αλλά του έλειπε και η ψυχολογία. Στον τομέα αυτό ελπίζω μετά το χτεσινό γκολ να έγινε ένα βήμα. Γενικά αρκετά βελτιωμένος χτες. Μπράβο Θανάση, συνέχισε να δουλεύεις!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”