σορρυ που αργiσα να αποσαφhνισw, hμουν εκτος.
οταν λεw virtual ennow το ιντερνετικο μας προσwπο μιας και μιλαμε μεσw internet. δεν eιμαστε ο ενας απεναντι στον αλλο σε ενα τραπεζh.
το post μου πιο πάνω λέει ότι είσαι ένας χρηστης του internet που γραφει τις απόψεις του (οποιες και αν είναι αυτές) με επιχειρήματα, χωρίς να προσβάλεις κάποιον , χωρίς να ειρωνεύεσαι, χωρίς να συκοφαντείς και χωρίς να προσπαθείς να περάσεις γραμμή.
οι διαφορες ανακοινώσεις που είδαν το φως τις δημοσιότητας μετά τh παραίτηση Ζαγοράκη και τα σχόλια διαφορων (χρηστών internet, δημοσιογράφων, κτλ κτλ) πριν και μετά τι παραίτηση Ζαγοράκη είχαν και έχουν να κάνουν, κατά τh γνώμη μου, αποκλειστικά με διαφορους που ξεφτίλιζαν η συκοφαντούσαν η προσπαθούσαν επί μονιμου βάσεως να φέρουν αναταραχή γύρw από την ομάδα με απόψεις όπως οι παραπάνω που έγραψα ("ο ζαγοράκης έβαλε τι κουνιάδα του στη mpoutik και μας τρώει τα λεφτά μας", "ο garcia είναι ρεμάλι που σέρνει το κορμί του στον αγωνιστικό χορό ", "οι μετοχές είναι στο συρτάρι του κόκαλλη", "ο χαλκιάς είναι κουνέλα και θα μας καταστρέψει").
Όταν λοιπόν για μια άποψη που συμφωνείς (εννοώ για το θέμα που συζητάμε με τους 3 και 4 επιθετικούς) παραθέτεις το παρακάτω post ,(χωρίς προφανή εκείνη τι στιγμή λόγο , μετά το διευκρίνισες στο DAAT)
arisk έγραψε: Ντροπή σου που λές τέτοια πράγματα...!! Στην πυρά...!! Υπονομεύεις τη διοίκηση και κάνεις πόλεμο στο Ζαγοράκη...!! Ίσα που μπορεί να σε αφορίσει και ο Άνθιμος...!! Φτού-φτου σκόρδα, ύπαγε οπίσω μου σατανά...!! Απεταξάμην το σατανά...??
Ρε που φτάσαμε, αν πει κάποιος τα αυτονόητα να θεωρείται υπονομευτής της ενότητας του ΠΑΟΚ, υπεύθυνος για τη φυγή του Ζαγοράκη, υπαίτιος για την κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, ενδεχομένως και σατανιστής (και σίγουρα κρυφοαρειανός)...
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε... Απλά ο καθένας βλέπει τον ΠΑΟΚ μέσα απο τα δικά του -μοναδικά- μάτια...

μου δίνεις την εντύπωση ότι νομίζεις ότι πχ. οι ανακοινώσεις που βγήκαν η τα σχόλια τον περισσοτερων περί μιρλας και γκρίνιας (δε βάζw όλους γιατί υπάρχει και μια μειοψηφία που πηγαίνει στα άκρα όπως σε όλες τις περιπτώσεις ) απευθύνονται σε απόψεις η σε post σαν και αυτά που γραφεις εσύ, πράγμα που κατά τι ταπεινή μου γνώμη είναι λάθος , δεν αναφέρονται σε απόψεις σαν αυτές που παραθέτεις εσύ, αλλα αναφέρονται σε απόψεις σαν και αυτές που παρέθεσα πιο πάνω οι οποιeς έχουν γραφει-ειπωθεί-υπαινιχθεί κατά καιρούς.
επειδή λοιπόν θεωρώ ότι είσαι από τους πιο αξιοσέβαστους χρηστες εδώ μέσα θεώρησα oti ρίχνεις (υποβιβάζεις) τον εαυτό σου αν θίχτηκες από ανακοινώσεις-λεγόμενα βάζοντας την άποψη σου στο ίδιο καλάθι με τις απόψεις που σου παρέθεσα πιο πάνω και που εσύ δεν έχεις καμια απόλυτος σχέση (γιατί απλά οι ανακοινώσεις η τα λεγόμενα δεν αναφέρονταν σε εσένα η να το θέσω πιο γενικά se άτομα σαν και εσένα).
αν θίχτηκες η θίγεσαι από αυτά που γράφω τότε σου ζητω συγγνώμη και θα ζητήσω από τους mods να σβήσουν τα δυο post που έχω γράψει (μερικές φορες για κάποιο λόγο δε μου δίνετε η δυνατότητα να τα σβήσω εγώ ο ίδιος).