14.Αθανάσιος Παπάζογλου

Άβαταρ μέλους
arisk

Re: Θανάσης Παπάζογλου

Δημοσίευση από arisk »

Petm έγραψε:off-topic:

Ari νομίζω ότι υποβιβάζεις τον virtual εαυτό σου κατατάσσοντας τι άποψη με επιχειρήματα που εκφράζεις, στη κατηγορια τον post του στιλ "ο ζαγοράκης έβαλε τι κουνιάδα του στη mpoutik και μας τρώει τα λεφτά μας", "ο garcia είναι ρεμάλι που σέρνει το κορμί του στον αγωνιστικό χορό ", "οι μετοχές είναι στο συρτάρι του κόκαλλη", "ο χαλκιάς είναι κουνέλα και θα μας καταστρέψει" και αλλα που αν αρχίσω θα χρειαστώ τόσα topic όσο και στο υπάρχον forum.

σα παράκληση θα έλεγα να φιλτράρουμε αυτά που ακούμε-διαβάζουμε και να καταλαβαίνουμε σε pious απευθύνονται και από αυτούς που έχουν άποψη από τι μια μεριά και από αυτούς που άποψη από την άλλη μεριά.
Κάνε μου μια επανάληψη σε παρακαλώ γιατί δεν είναι σαφές το τι ακριβώς θέλεις να πείς και αν είναι εύκολο μίλα και λίγο πιο συγκεκριμένα, σε ποιό ακριβώς θέμα αναφέρεσαι...
Έχω χρησιμοποιήσει εγώ ποτέ επιχειρήματα ανάλογα με αυτά που αναφέρεις πιο πάνω...?? Δεν νομίζω να έχει συμβεί κάτι τέτοιο, κάθε άλλο θα έλεγα... Μια ορθή επανάληψη θα βοηθούσε όλους μας να καταλάβουμε... ;)
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Αν κατάλαβα καλά λές ότι εγώ με τον τρόπο που γράφω και με τις απόψεις που εκφράζω υποβιβάζω τον "virtual" εαυτό μου στην κατηγορία αυτών που γράφουν post του στιλ "ο ζαγοράκης έβαλε τι κουνιάδα του στη mpoutik και μας τρώει τα λεφτά μας" κτλπ και είμαι σαν αυτούς...?? Αυτό θέλεις να πείς...?? Καλά κατάλαβα...?? Εγώ κάνω αυτό...??
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

σορρυ που αργiσα να αποσαφhνισw, hμουν εκτος.

οταν λεw virtual ennow το ιντερνετικο μας προσwπο μιας και μιλαμε μεσw internet. δεν eιμαστε ο ενας απεναντι στον αλλο σε ενα τραπεζh.

το post μου πιο πάνω λέει ότι είσαι ένας χρηστης του internet που γραφει τις απόψεις του (οποιες και αν είναι αυτές) με επιχειρήματα, χωρίς να προσβάλεις κάποιον , χωρίς να ειρωνεύεσαι, χωρίς να συκοφαντείς και χωρίς να προσπαθείς να περάσεις γραμμή.

οι διαφορες ανακοινώσεις που είδαν το φως τις δημοσιότητας μετά τh παραίτηση Ζαγοράκη και τα σχόλια διαφορων (χρηστών internet, δημοσιογράφων, κτλ κτλ) πριν και μετά τι παραίτηση Ζαγοράκη είχαν και έχουν να κάνουν, κατά τh γνώμη μου, αποκλειστικά με διαφορους που ξεφτίλιζαν η συκοφαντούσαν η προσπαθούσαν επί μονιμου βάσεως να φέρουν αναταραχή γύρw από την ομάδα με απόψεις όπως οι παραπάνω που έγραψα ("ο ζαγοράκης έβαλε τι κουνιάδα του στη mpoutik και μας τρώει τα λεφτά μας", "ο garcia είναι ρεμάλι που σέρνει το κορμί του στον αγωνιστικό χορό ", "οι μετοχές είναι στο συρτάρι του κόκαλλη", "ο χαλκιάς είναι κουνέλα και θα μας καταστρέψει").

Όταν λοιπόν για μια άποψη που συμφωνείς (εννοώ για το θέμα που συζητάμε με τους 3 και 4 επιθετικούς) παραθέτεις το παρακάτω post ,(χωρίς προφανή εκείνη τι στιγμή λόγο , μετά το διευκρίνισες στο DAAT)
arisk έγραψε: Ντροπή σου που λές τέτοια πράγματα...!! Στην πυρά...!! Υπονομεύεις τη διοίκηση και κάνεις πόλεμο στο Ζαγοράκη...!! Ίσα που μπορεί να σε αφορίσει και ο Άνθιμος...!! Φτού-φτου σκόρδα, ύπαγε οπίσω μου σατανά...!! Απεταξάμην το σατανά...?? :lol:
Ρε που φτάσαμε, αν πει κάποιος τα αυτονόητα να θεωρείται υπονομευτής της ενότητας του ΠΑΟΚ, υπεύθυνος για τη φυγή του Ζαγοράκη, υπαίτιος για την κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, ενδεχομένως και σατανιστής (και σίγουρα κρυφοαρειανός)... :lol:
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε... Απλά ο καθένας βλέπει τον ΠΑΟΚ μέσα απο τα δικά του -μοναδικά- μάτια... ;)
μου δίνεις την εντύπωση ότι νομίζεις ότι πχ. οι ανακοινώσεις που βγήκαν η τα σχόλια τον περισσοτερων περί μιρλας και γκρίνιας (δε βάζw όλους γιατί υπάρχει και μια μειοψηφία που πηγαίνει στα άκρα όπως σε όλες τις περιπτώσεις ) απευθύνονται σε απόψεις η σε post σαν και αυτά που γραφεις εσύ, πράγμα που κατά τι ταπεινή μου γνώμη είναι λάθος , δεν αναφέρονται σε απόψεις σαν αυτές που παραθέτεις εσύ, αλλα αναφέρονται σε απόψεις σαν και αυτές που παρέθεσα πιο πάνω οι οποιeς έχουν γραφει-ειπωθεί-υπαινιχθεί κατά καιρούς.

επειδή λοιπόν θεωρώ ότι είσαι από τους πιο αξιοσέβαστους χρηστες εδώ μέσα θεώρησα oti ρίχνεις (υποβιβάζεις) τον εαυτό σου αν θίχτηκες από ανακοινώσεις-λεγόμενα βάζοντας την άποψη σου στο ίδιο καλάθι με τις απόψεις που σου παρέθεσα πιο πάνω και που εσύ δεν έχεις καμια απόλυτος σχέση (γιατί απλά οι ανακοινώσεις η τα λεγόμενα δεν αναφέρονταν σε εσένα η να το θέσω πιο γενικά se άτομα σαν και εσένα).

αν θίχτηκες η θίγεσαι από αυτά που γράφω τότε σου ζητω συγγνώμη και θα ζητήσω από τους mods να σβήσουν τα δυο post που έχω γράψει (μερικές φορες για κάποιο λόγο δε μου δίνετε η δυνατότητα να τα σβήσω εγώ ο ίδιος).
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Αντιλαμβάνομαι αυτά που μου λές και σε μεγάλο βαθμό συμφωνώ μαζί σου... Και σίγουρα αντιλήφθηκα ότι δεν υπάρχει κάποιο "θέμα" μεταξύ μας, προφανέστατα ήταν μια παρεξήγηση που προήλθε απλά απο τη διατύπωση οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εννοείται... Όμως δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σβηστεί κανένα post, δεν θεωρώ ότι με προσβάλλει κάτι, αλλά και σε περίπτωση που με προσέβαλλε κάτι, όποιος και να το έγραφε αυτό, δεν θα ήθελα να σβηστεί διότι θεωρώ ότι όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται σε ένα χώρο επικοινωνίας, όπως είναι αυτό το φόρουμ...

Στο μόνο το οποίο έχω διαφορετική άποψη, είναι ότι εγώ προσωπικά, θεωρώ πως είναι θεμιτό να ακούγονται όλες οι απόψεις, ακόμα και οι προφανέστατα λανθασμένες (πχ ότι ο Ζαγοράκης είναι απατεώνας όπως κάποιοι έλεγαν "υπογείως"), ακόμα και οι χωρίς επαρκή τεκμηρίωση απόψεις, ακόμα και οι "διαφορετικές" απόψεις... Όλα πρέπει να ακούγονται ελεύθερα... Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε την ελευθερία σκέψης και λόγου που για μένα είναι εκ των ουκ άνευ, ακούμε και την διαφορετική άποψη και έτσι μπορούμε να διαμορφώσουμε καλύτερα και τη δική μας άποψη, ακούμε τις συκοφαντίες και έτσι μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα απο ποιούς ανθρώπους πρέπει να προφυλαχτούμε και συν τοις άλλοις, όλοι έχουμε κρίση και μπορούμε να κατατάξουμε αυτούς που λένε αυτές τις (γελοίες κατ'εμέ) απόψεις που προανέφερες (περι απατεώνα Ζαγοράκη, σενάρια επιστημονικής φαντασίας, κτλπ) εκεί που τους αξίζει (στο περιθώριο ή στα μπάζα :lol: )... Άλλωστε το να μην υπάρχει πλήρης συναίνεση (όσο σωστό και αν είναι κάτι) είναι λογικό κλαι έχει να κάνει με την αρχή του αυτοπροσδιορισμού, της ελευθερίας σκέψης και λόγου, της διαφορετικότητας των ατόμων... Πλήρης συναίνεση υπήρξε κατα το παρελθόν μόνο σε φασιστικά και πρώην κομμουνιστικά καθεστώτα (με πλασματικά ποσοστά τύπου 98-99%), κάτι το οποίο δεν θα ήθελα να δώ στον ΠΑΟΚ... Προτιμώ 9 στους 10 να στηρίζουν πραγματικά την κοινή προσπάθεια και 1 στους 10 να λέει τα δικά του (ότι και αν είναι αυτό, ελεύθερα όμως), παρά να φαίνεται ότι 10 στους 10 συμφωνούν όμως κάποιοι απο αυτούς απλά να υποκρίνονται ότι συμφωνούν μόνο και μόνο επειδή φοβούνται και στην πραγματικότητα να σκάβουν υπογείως το λάκο των υπολοίπων...
Κάθε διαφορετική άποψη λοιπόν είναι δεκτή απο τη μεριά μου, με την επισήμανση ότι όλοι οι άνθρωποι, όλες οι απόψεις, όλες οι πρακτικές και όλα τα πράγματα κρίνονται ανα πάσα στιγμή... ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Θανάσης χρειάζεται πίστωση χρόνου. Ναι μεν κάνει μέτριες εμφανίσεις μέχρι τώρα, αλλά είναι παίκτης που με προσπαθεια και περισσότερη εμπειρία μπορεί να γίνει ένας καλός φορ. Έχει στα υπέρ του το νεαρόν της ηλικίας του και τα σωματικά του προσόντα. Όσοι λένε ότι κακώς έφυγε ο Αναστασάκος να τους θυμίσω ότι πέρυσι ο Αναστασάκος έχασε, στον αγώνα της Τουμπας με τον Αστέρα Τρίπολης την κεφαλιά σε κενή εστία (πάνω στον τερματοφύλακα) και μας στέρησε τους δύο βαθμούς. Χάνονται τέτοιες ευκαιρίες, πόσω μάλλον όταν είσαι νεαρός, που ο Ηλίας δεν ήταν.
Για μένα ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΑΞΕ η διοίκηση και αποφάσισε τρεις παίκτες για τη μία θέση, του φορ. Αυτό είναι το σωστό. Και να μην ξεχνάμε ότι για τις άλλες δύο θέσεις της επίθεσης έχουμε μόνο τρεις: τον Αντελίνο, τον Σέρτζιο και τον Βασίλη.
Αν η ομάδα χρειάζεται μεταγραφή σε κάποια θέση, αυτή κατά την άποψή μου είναι του επιθετικού χαφ, όπου έχουμε μόνο τον Ίβιτς (δεν θεωρώ τον Φωτάκη ως τέτοιον).
Όταν σε όλη την άμυνα έχουμε δύο παίκτες ανά θέση (πλην της τελευταίας μεταγραφής του Μουν) δεν είναι σπατάλη να έχουμε τέσσερις για τη θέση του φορ;
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Πέρισυ για την ίδια θέση είχαμε 4 (Μουσλίμοβιτς, Μπακαγιόκο, Αναστασάκος, Αθανασιάδης) και η διοίκηση μαζί με το τεχνικό τιμ έκριναν ότι δεν μας έφταναν και πήραν και 5ο, το Χούτο... Οπότε πώς γίνεται απο εκεί που δεν φτάνουν 4 και παίρνεις και 5ο να σου αρκούν οι 3...?? Δεν γίνεται... ;)
Επιπρόσθετα, πριν ειπωθεί οτιδήποτε περι Κουτσιανικούλη και Βιερίνια για τη θέση (κωμικό για ομάδα που δηλώνει ότι θέλει να κάνει πρωταθλητισμό), να σε διαβεβαιώσω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή το καλοκαίρι γινόταν προσπάθεια απόκτησης επιθετικού (έπαιζε και αλλού)... Οπότε αν τους αρκούσαν οι τρείς γιατί προσπαθούσαν να πάρουν και 4ο...?? Επίσης δεν γίνεται... ;)
Απλά δεν είχαν λεφτά, ο Αναστασάκος ήθελε οπωσδήποτε να φύγει (το ζήτησε 3 φορές - και εννοείται πως δεν ήταν επιλογή της διοίκησης η φυγή του όπως λανθασμένα ειπώθηκε), τον παίκτη που ήθελαν δεν μπόρεσαν να τον πάρουν με τα λεφτά που διέθεταν και πίστεψαν και ότι μπορούν να την βγάλουν ώς το Δεκέμβρη με 3 φόρ αλλά η τύχη δεν τους έκανε τη χάρη... ;)

Υ.Γ. Και ο οσφπ είχε τρείς επιθετικούς (όπως ειπώθηκε απο κάποιους) και έχει ήδη μείνει με έναν μόνο... Αν μπορεί τέλοσπάντων να θεωρηθεί σοβαρός επιθετικός ο πακετάς ο Μήτρογλου και ώς γνωστόν ήδη ψάχνουν και αυτοί για 4ο επιθετικό για το Δεκέμβρη (όπως και εμείς)... ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Να ξεκαθαρίσουμε πρώτα ότι μιλάμε για φορ και όχι για επιθετικούς. Πέρυσι είχαμε μόνο τον Βιεϊρίνια και τον Κόνσε ως περιφεριακούς, ενώ φέτος υπάρχει και ο Κουτσια. Σύνολο επιθετικών έξι, όπως και πέρυσι.
Και επαναλαμβάνω ότι είναι λάθος να λέμε ότι το πρόβλημα μας είναι η έλλειψη επιθετικων. Το πρόβλημά μας, κατά την άποψή μου, είναι η αδυναμία της ομάδας στην ανάπτυξη και αυτό που μας λείπει είναι ένα σωστό επιθετικό χαφ, ένα δεκάρι δηλαδή, που θα ενώνει σωστά την άμυνα και τα αμυντικά μας χαφ, με την επίθεση, γιατί τώρα βλέπουμε συνέχεια γιόμες, μήπως και βρούμε το κεφάλι του φορ.
Και η περαιτέρω αργοπορία του Lucio κατά δύο εβδομάδες δίνει ακόμη μία ευκαιρία στον Σάκη να δείξει ένα μέρος των ικανοτήτων του. Μάλλον στο μάτς με την Ξάνθη.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Απο τη μέση και μπροστά δυστυχώς είμαστε ολόκληροι ένα πρόβλημα... Ας μην το θίξουμε αυτό το θέμα καλύτερα... Είναι στενάχωρο... Και το χειρότερο είναι ότι απο βδομάδα σε βδομάδα δεν υπάρχει ουσιαστική βελτίωση, παρα μόνο κάποιες αναλαμπές (20 λεπτά στο 2ο ημίχρονο με Λεβαδειακό. ένα μισάωρο στο 2ο ημίχρονο με Ηρακλή, αυτά)... Ας ελπίσουμε ότι με τις επανόδους ορισμένων κομβικών παικτών και με την πάροδο του χρόνου θα δέσουμε και θα στρώσουμε επιθετικά...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

στο ΙΚΕΑ ηταν ο σακης σημερα,,,,
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

PARASANDALE, καλή η ενημέρωση, αλλά αφήνεις το ρεπορτάζ μισό. Τί πήγε να αγοράσει ο Σάκης στο ΙΚΕΑ;
Θα βγει μετά ο κάθε γκρινιάρης και θα λέει ότι πήγε να πάρει κρεμάστρα για το παλτό...
:opaokara:

Σάκη, μή μασάς. Take your time. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

stephanos έγραψε: Σάκη, μή μασάς. Take your time. :nairepaok:
Θα έχεις και άφθονο κατά πως δείχνουν τα πράγματα....
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

arisk έγραψε:Υ.Γ. Και ο οσφπ είχε τρείς επιθετικούς (όπως ειπώθηκε απο κάποιους) και έχει ήδη μείνει με έναν μόνο... Αν μπορεί τέλοσπάντων να θεωρηθεί σοβαρός επιθετικός ο πακετάς ο Μήτρογλου και ώς γνωστόν ήδη ψάχνουν και αυτοί για 4ο επιθετικό για το Δεκέμβρη (όπως και εμείς)... ;)
arisk έγραψε:Απο τη μέση και μπροστά δυστυχώς είμαστε ολόκληροι ένα πρόβλημα... Ας μην το θίξουμε αυτό το θέμα καλύτερα... Είναι στενάχωρο... Και το χειρότερο είναι ότι απο βδομάδα σε βδομάδα δεν υπάρχει ουσιαστική βελτίωση, παρα μόνο κάποιες αναλαμπές (20 λεπτά στο 2ο ημίχρονο με Λεβαδειακό. ένα μισάωρο στο 2ο ημίχρονο με Ηρακλή, αυτά)... Ας ελπίσουμε ότι με τις επανόδους ορισμένων κομβικών παικτών και με την πάροδο του χρόνου θα δέσουμε και θα στρώσουμε επιθετικά...
Συμφωνω οτι και ο γαυρος (σαν και εμας) εχει μεινει μονο με τον πακετα τον Μητρογλου, αλλα αυτοι βαζουν αρκετα γκολακια, και 1 και 2 και 3 και παιζουν ωραιο επιθετικο ποδοσφαιρο...

Αυτο πρεπει να μας προβληματιζει...

Παιρνω αφορμη και απο το δευτερο ποστ σου...Αδελφε arisk συμφωνεις οτι το βασικο προβλημα της ομαδος ειναι οτι δεν ξερει να επιτεθει; Οτι παιζει διαρκως αντεπιθεσεις και οταν χρειαστει ο ΠΑΟΚ να εχει την πρωτοβουλια, πολυ απλα οι παιχτες του δεν εχουν διδαχθει πως να επιτεθουν; Αυτο δεν ειναι καθαρα θεμα προπονητή; Αν οχι τοτε τι ειναι; Ο καλος μεσοεπιθετικος που θα παρουμε θα κανει την διαφορά ή θα δουμε διαφορα οταν οι παιχτες μαθουν εναν $@%## επιθετικο αυτοματισμό μεσα στο γηπεδο;

Εχουμε φτασει σε σημειο η ομαδα να κανει 1 ευκαιρια σε ολο τον αγωνα, να μην μας καθεται, και να ριχνουμε την ευθυνη στην ατυχια και στην αμπαλοσυνη ενος παιχτη...!

ΥΓ.
Θαναση γερά!
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

stephanos έγραψε:Τί πήγε να αγοράσει ο Σάκης στο ΙΚΕΑ;
εχει το ikea πιαστρακια για τα μαλλια??? :shock:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Maximus έγραψε: Συμφωνω οτι και ο γαυρος (σαν και εμας) εχει μεινει μονο με τον πακετα τον Μητρογλου, αλλα αυτοι βαζουν αρκετα γκολακια, και 1 και 2 και 3 και παιζουν ωραιο επιθετικο ποδοσφαιρο...
Αυτο πρεπει να μας προβληματιζει...
Ακριβώς. Ο γαύρος πάει καλά με Μήτρογλου γιατί αναπτύσσεται καλύτερα. Κι αυτό συμβαίνει επειδή έχει ποιοτικότερο κέντρο απο εμάς. Αυτό είναι που μας λείπει. Το κλασσικό ποιοτικό δεκάρι. Ο απαραίτητος κρίκος ανάμεσα στα αμυντικά μας χαφ και την επίθεση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”