14.Αθανάσιος Παπάζογλου
Re: Θανάσης Παπάζογλου
ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΑΓΩΝΑ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΖΗΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ...ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ!
προσοχή στους χαρακτηρισμούς σας....
paokmania admin team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
προσοχή στους χαρακτηρισμούς σας....
paokmania admin team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
τον εχεις δει και δεν σε αρεσε ? ο ζησης και ο μπαγιεβιτς ξερουν καλλιτερα η εμεις ?
ΑΠΟ ΤΟΥΣ 25 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΑΠΟ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ?
αν θα καρφωνει τα σκουληκια στο βικελιδης θα γουσταρεις ετσι δεν ειναι ?
ΑΠΟ ΤΟΥΣ 25 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΑΠΟ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ?
αν θα καρφωνει τα σκουληκια στο βικελιδης θα γουσταρεις ετσι δεν ειναι ?
Φίλε ρίξε μια ματιά τι σήμα έχει η φανέλα που φοράει τώρα και πριν ξαναμιλήσεις βασικά ΒΓΑΛΕ το caps lock και ΣΚΕΨΟΥ και λιγο.LABROS έγραψε:ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΑΓΩΝΑ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΖΗΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ...ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ !
LABRO βρωμοσκούλικο! Σε έχει μαμήσει ΠΑΟΚΙ? Αν όχι είσαι κοντά! Οι mods επιτέλους πρέπει να επιβάλουν λίγο τάξη γιατί έχει γίνει της πουτάνας το forum! Αρχή με το να διαγράψουν αυτό τον γελοίο που αποκάλεσε έτσι παίκτη του ΠΑΟΚ!
Labros δεν στελνεις το βιογραφικο σου στην ΠΑΕ μιας και θελουμε σκαουτερ ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι το κατεχεις το τοπι..........LABROS έγραψε:ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΑΓΩΝΑ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΖΗΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ...ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ !
Ρέ παιδιά, άς τό δώσουμε μερικές ευκαιρίες τό παλληκάρι! Σάμπως πόσες φορές καί γιά πόσα λεπτά τόν είδαμε νά παίζει ώστε νά βγάζουμε συμπεράσματα; Εδώ δόθηκαν ευκαιρίες σ'άλλους κι άλλους, δέν θά δώσουμε σ'αυτόν τόν παίκτη; Ελπίζω νά διαψεύσει καί μέ τό παραπάνω όλους αυτούς πού μουρμουρίζουν γιά τήν απόκτηση του. 

- indian chief
χθες το ακουσα απο το ραπτοπουλο,δηλαδη κλαιν μαιν,αλλα τωρα το βλεπω και σε ρεπορταζ και το μαλλι μου εχει ετοιμασει βαλιτσες για να φυγει!!!!!!!!!!!!!! σεντερ μπακ ο παπαζογλου!!!!και η σκεψη μονο με ανατριχιαζει,παρολο που δε το θεωρω πιθανο σεναριο.....
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=4101689
Δεν νομίζω να βάλει σέντερ-μπακ τον Παπάζογλου..
Πιο πιθανό είναι να παίξει ο Σαβίνι..
Νομίζω πως ο Ιταλός έχει παίξει κεντρικός αμυντικός,οπότε λογικά θα προτιμηθεί αυτός..
Αν όμως δούμε τον Θανασάκη σέντερ μπακ,τότε θα πρέπει να επαναλάβουμε ρυθμικά:
Πάτερ ημών,ο εν τοις ουρανοίς..
Νομίζω πως ο Ιταλός έχει παίξει κεντρικός αμυντικός,οπότε λογικά θα προτιμηθεί αυτός..
πω πω τι μου θυμισες τωρα...Lord_GayrosSlayer έγραψε:Δεν νομίζω να βάλει σέντερ-μπακ τον Παπάζογλου..

εχω να πω πως και μενα δε μαρεσει ο παπαζογλου απο αυτα που εχει δειξει στον αρη...εκανε μια καλη εμφανιση μονο...στα υπολοιπα ματς που τον ειχα δει δεν ηταν κατι ιδιατερο...ωστοσο πιστευω πως μπορει να βελτιωθει και να γινει αρκετα υπολογισιμος σεντερ φορ
- Maximus
Κοιταξτε...
Ολα τα ενδεχομενα εδειχναν τον Αναστασακο για σεντερ μπακ...μπας και βαλει και κανενα γκολακι απο κορνερ...
Αλλα εφοσον εφυγε, γιατι οχι ο Παπαζογλου σεντερ μπακ;;
Βαρυ κορμί, θα τους ριχνει ολους κατω...
Ολα τα ενδεχομενα εδειχναν τον Αναστασακο για σεντερ μπακ...μπας και βαλει και κανενα γκολακι απο κορνερ...
Αλλα εφοσον εφυγε, γιατι οχι ο Παπαζογλου σεντερ μπακ;;
Βαρυ κορμί, θα τους ριχνει ολους κατω...
- DimisK
- Επικοινωνία:
eorptol έγραψε: ΑΠΟ ΤΟΥΣ 25 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΑΠΟ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ?
Έλα να βλέπω απαντήσεις....
Οπότε, ας ηρεμήσουμε λίγο με τον κάθε παίκτη που έρχεται "τι ομάδα είναι" και τέτοιες αηδίες.
Και μετά τους κοροϊδεύουμε όταν λένε "ήμουν ΠΑΟΚ από μικρός και ήρθα στην ομάδα της καρδιάς μου".
ελπιζω αυτα περι στοπερ να γραφονται στο πλαισιο της πλακας γιατι αλλιως θα θελουμε τρελογιατρο ολοι μας...

Βρήκαμε το δικό μας.. Λαμπριάκο?indian chief έγραψε:χθες το ακουσα απο το ραπτοπουλο,δηλαδη κλαιν μαιν,αλλα τωρα το βλεπω και σε ρεπορταζ και το μαλλι μου εχει ετοιμασει βαλιτσες για να φυγει!!!!!!!!!!!!!! σεντερ μπακ ο παπαζογλου!!!!και η σκεψη μονο με ανατριχιαζει,παρολο που δε το θεωρω πιθανο σεναριο.....
Σέντερ φορ μέχρι να μπει το γκολ και μετά σέντερ μπακ?