Παιζουμε ακομη ενα φιλικο!Εχει 35 βαθμους C τις τελευταιες 6 τουλαχιστον μερες!Παιζεις με απουσιες βασικων,που ποτε δεν θα τις εχεις στο πρωταθλημα!!Κερδιζεις 1-0 και ουσιαστικα δεν απειλησε ποτε απο μια ομαδα που περσι πηρε το πρωταθλημα τις Βουλγαριας(δειτε βαθμολογια στην UEFA
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/208456.html)!Και τι κανουμε?Κραζουμε!!Ενταξει χαλαρωστε λιγο!Τοσο αγχος απο τωρα δεν κανει καλο!!!Δεν λεω να κανουμε κριτικη αλλα ειναι νωρις για τοσο σοβαρη κριτικη!
Και φυσικα σαν οπαδοι του Π.Α.Ο.Κ. θα πρεπει να σχολιασουμε αυτο που εχουμε αναλαβει εμεις,την κερκιδα!!Εμενα μου αρεσε μεχρι το 70' η κερκιδα,γιατι δυστυχως ειμασταν λιγοτεροι απο το φιλικο με Udineze αλλα ειχαμε ευτυχως καλυτερη συννενοηση και ακομη πιο ευτυχως λιγοτερους Μακηδες "Μαναβηδες"!!
ΥΓ.1 Μην ξεχνατε οτι και για την κερκιδα φιλικο προετοιμασιας ειναι.Για να οργανωνεται για τον χειμωνα!!
ΥΓ.2 Γιανκο καταλαβαινω οτι δεν το εννοουσες πραγματικα,απλα χρησιμοποιησες την υπερβολη για να δωσεις να καταλαβουμε τι θελεις να πεις(οπως κανω κι εγω για τους "Μαναβηδες" πιο πανω).Απλα και εγω να πω οτι δεν κυκλοφορουν τοσες καρτελες στην 4.
ΥΓ.3 Ρε μαγκες το συνθημα ειναι ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! ΠΟΥ ΄ΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΙΑ!! ΠΟΥ ΄ΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΙΑ!! ΠΟΥ ΄ΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΙΑ!!(λογω της γνωστης ιστοριας με τους χιτες) .
και οχι ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!