Π.Α.Ο.Κ - CSKΑ Sofia 19/8 21:00 MVP και παραλειπόμενα αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...

Ποιός ήταν ο ΜVP του Π.Α.Ο.Κ.(Αποψή σας)?

Π.Γλύκος
12
7%
Φ.Δάρλας
48
30%
Μάρκος Αντόνιο
5
3%
Σ.Μαλεζάς
45
28%
Μ.Σνάουτσνερ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ρ.Βερόν
11
7%
Β.Ίβιτς
13
8%
Β.Γεωργίου
10
6%
Β.Λάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ι.Μπακαγιόκο
8
5%
Σ.Αθανασιάδης
2
1%
Π.Κωνσταντινίδης
7
4%
Ν.Αραμπατζής
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σ.Κονσεϊσάο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 161

Άβαταρ μέλους
zamou4

Δημοσίευση από zamou4 »

ΜΑΛΕΖΑΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ...ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ..ΕΠΕΙΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΑΝΤΟΝΙΟ..ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...ΤΕΛΟΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ..ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΗΝ 4 ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ 4..ΚΡΙΜΑ :cry:
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...... :D :)

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

Μαλεζας γιατι δεν αφηνε καρφιτσα να περναει ουτε χαμηλα ουτε ψηλα... και εκανε τον Μαρκο αντωνη Ηλια να ειναι δευτερος αμυντικος και οχι ηγετης της Αμυνας...

Μπραβο στο παιδι... να συνεχισει ετσι και καθε μερα καλυτερος

Μαλεζας Γεωργιου Μπαλαφας Ηλιαδης θα πανε εθνικη...τωρα οι υπολιποι μικροι δεν ξερω παντως σημερα Μαλεζας και Γεωργιου εδειξαν πως ειναι Εθνικατοι...

δεν μαρεσε που εμεινε στο 4-2-3-1 με Ιβιτς για αμυντικο χαφ ... επρεπε να παιξει με 2 επιθετικους γιατι ηταν εντελως μονος ο Αθανασιαδης και μετα ο Αναστασακος...

Παντως τωρα δεν μπορει να αλλαξει το συστημα...

του χρονου να παρουμε παικτες μονο για να καλυψουν αυτους που θα φυγουν και θα το Παρουμε...
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

πλατων οντος αρχηγος μας ηταν ο μαλεζας
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

Platon έγραψε:Ρε παιδια...κατι αλλο...

Η αρχισα και στραβωνομαι ή η τηλεοραση μου θελει πεταμα....

Αρχηγος μας σημερα ηταν ο Μαλεζας??????????????

Συμπαθατε με αν ειναι αστεια η ερωτηση...

πλατων οντος ο μαλεζας ηταν
Άβαταρ μέλους
imbedil4a

Δημοσίευση από imbedil4a »

Παιζουμε ακομη ενα φιλικο!Εχει 35 βαθμους C τις τελευταιες 6 τουλαχιστον μερες!Παιζεις με απουσιες βασικων,που ποτε δεν θα τις εχεις στο πρωταθλημα!!Κερδιζεις 1-0 και ουσιαστικα δεν απειλησε ποτε απο μια ομαδα που περσι πηρε το πρωταθλημα τις Βουλγαριας(δειτε βαθμολογια στην UEFA http://www.contra.gr/Soccer/Europe/208456.html)!Και τι κανουμε?Κραζουμε!!Ενταξει χαλαρωστε λιγο!Τοσο αγχος απο τωρα δεν κανει καλο!!!Δεν λεω να κανουμε κριτικη αλλα ειναι νωρις για τοσο σοβαρη κριτικη!
Και φυσικα σαν οπαδοι του Π.Α.Ο.Κ. θα πρεπει να σχολιασουμε αυτο που εχουμε αναλαβει εμεις,την κερκιδα!!Εμενα μου αρεσε μεχρι το 70' η κερκιδα,γιατι δυστυχως ειμασταν λιγοτεροι απο το φιλικο με Udineze αλλα ειχαμε ευτυχως καλυτερη συννενοηση και ακομη πιο ευτυχως λιγοτερους Μακηδες "Μαναβηδες"!!

ΥΓ.1 Μην ξεχνατε οτι και για την κερκιδα φιλικο προετοιμασιας ειναι.Για να οργανωνεται για τον χειμωνα!!
ΥΓ.2 Γιανκο καταλαβαινω οτι δεν το εννοουσες πραγματικα,απλα χρησιμοποιησες την υπερβολη για να δωσεις να καταλαβουμε τι θελεις να πεις(οπως κανω κι εγω για τους "Μαναβηδες" πιο πανω).Απλα και εγω να πω οτι δεν κυκλοφορουν τοσες καρτελες στην 4.
ΥΓ.3 Ρε μαγκες το συνθημα ειναι ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! ΠΟΥ ΄ΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΙΑ!! ΠΟΥ ΄ΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΙΑ!! ΠΟΥ ΄ΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΙΑ!!(λογω της γνωστης ιστοριας με τους χιτες) .
και οχι ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

μπακαγιοκο πολυ παιχταρασ ανοιγε συνεχεια διαδρομους
ταχχυσ με πολυ παθος ..ενταξει οτι ειναι χαζογκολησ
κ τσαπατσουλακος το ξεραμε
vasilakosp
Επικοινωνία:

GLYKOS

Δημοσίευση από vasilakosp »

paidia egw pshfisa Glyko...makari na traumatistei o xalkias k na paizei to paloukari vasikos...ainte!

PAOK-LONDINO
MALAMATINA PINW

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

σας πληροφορω οτι ο χαλκιας εκτος του οτι ειναι ο πρωτος τερματοφυλακας της εθνικης ελλαδας ειναι και ενας απο τους τερματοφυλακες του ΠΑΟΚ.εγω ποτε δεν θα ευχομουν για παιχτη του ΠΑΟΚ να τραυματιστει.Ο γλυκος αν ειναι καλυτερος τοτε να παιξει απλα σας πληροφορω οτι περσι εβγαλε την χρονια τραυματιας και φετος τραυματιστηκε την δευτερη τριτη μερα της προετοιμασιας.ετσι πληροφοριακα.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Δικεφαλε αρρωστησα 8ελω γιατρο
δκεφαλε για παρτη σου 8α τρελα8ω
για σενα εχω κανει κρατητιριο
και σκοτωσα για ενα εισητηριο
ποτε σου δεν 8α παιζεις μονος να το ξες
στα @@ μου οι μπατσοι και οι καμερες
8α αφησω τη ζωη μου σε ενα πεταλο
που 8α φωναζει παοκαρα σαγαπω

ΠΑΟΚΛΕΟΛΕΟΛΕΟ ΠΑΟΚΛΕΟΛΕΟ ΠΑΟΚΛΕΟΛΕΟΛΕΟ ΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ.

Καλοι ειμασταν.

Αιντε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Ειμαι νικητης.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

lefis έγραψε:σας πληροφορω οτι ο χαλκιας εκτος του οτι ειναι ο πρωτος τερματοφυλακας της εθνικης ελλαδας ειναι και ενας απο τους τερματοφυλακες του ΠΑΟΚ.εγω ποτε δεν θα ευχομουν για παιχτη του ΠΑΟΚ να τραυματιστει.Ο γλυκος αν ειναι καλυτερος τοτε να παιξει απλα σας πληροφορω οτι περσι εβγαλε την χρονια τραυματιας και φετος τραυματιστηκε την δευτερη τριτη μερα της προετοιμασιας.ετσι πληροφοριακα.

ΓΛΥΚΟΣ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΒΑΣΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ.

ΤΡΕΛΑΝΕΜΑΣ ΣΑΝΤΟΣ.
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Στελάρα Μαλεζά μόνο κ μόνο για την βελτίωση του..κάνει δουλειά ο Σάντος..
Κατα τ'άλλα, μόνο ο Λάκης ήταν καρκίνος..
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

geoavr έγραψε:Μαλεζάς δαγκωτό.Γιατί φέτος με κάνει να τρίβω τα μάτια μου όχι από αγανάκτηση αλλά από ικανοποίηση. Δούλεψε πολύ το παληκάρι και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Αλήθεια πότε τελειώνει το συμβολαιό του?

2010 καλοκαιρι
PAOKARA MIA ZOI

Δημοσίευση από PAOKARA MIA ZOI »

ΓΙΑ ΜΕΝΑ MVP Ο ΜΑΛΕΖΑΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΒΑΣΙΚΟΥ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΔΑΡΛΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ, ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΜΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ. ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ.

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Για αλλη μια φορα ο Μαλεζας τα σπασε. Δεν θα παραξενευτω αν παιξει βασικος φετος!! Επιτελους ρε αγορι μου! :) :)
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Δάρλας και Μαλεζάς με διαφορά δύο ψήφων ουσιαστικά "πρώτοι" και μετά Ίβιτς - Γλύκος - Βερόν και Γεωργίου. Αυτά για το φιλικό με Τσσκα .. πάμε γι' άλλα!

1)Φ.Δάρλας 29% [ 47 ]
2)Σ.Μαλεζάς 28% [ 45 ]
3)Β.Ίβιτς 8% [ 13 ]
4)Π.Γλύκος 7% [ 12 ]
5)Ρ.Βερόν 6% [ 11 ]
6)Β.Γεωργίου 6% [ 10 ]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”