71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71. Παναγιώτης Γλύκος
Γεια στο στομα σου!!!
Ρε ειδικοι ολοι, εκανε μια γκελα ε και;;;
Εξοδους σαν τις δικες του οι δυο ακριβοπληρωμενοι μας δεν κανουν ουτε στα ονειρα τους
Στηριξη στο παιδι γιατι το εχει και θα γινει μεγαλος τερματας
Ρε ειδικοι ολοι, εκανε μια γκελα ε και;;;
Εξοδους σαν τις δικες του οι δυο ακριβοπληρωμενοι μας δεν κανουν ουτε στα ονειρα τους
Στηριξη στο παιδι γιατι το εχει και θα γινει μεγαλος τερματας
Ο χαλκιας εχει κανει απειρες
Ο κρεσιτς στην τουμπα σου στερησε τους ομιλους με τον αγιαξ αλλα τον γλυκο πεσατε να φατε
Ο κρεσιτς στην τουμπα σου στερησε τους ομιλους με τον αγιαξ αλλα τον γλυκο πεσατε να φατε
Το θέμα είναι να μην του τρέμουν τα χέρια την Κυριακή. Εαν του τρέμουν, θα έχει κάψει ο ίδιος τον εαυτό του. Δεν μου φαίνεται για κότα όμως.
Όλοι μα όλοι κάνουν λάθη αλλά του τερματοφύλακα και φαίνεται αλλά το κυριότερο το πληρώνεις ακριβά.
Περίμενα μια τόσο ψηλή λόμπα-σέντρα να την καθαρίσει.
Δεν πειράζει το παλικάρι θέλει στήριξη όπως όλοι άλλωστε, εύχομαι να βγει οσο το δυνατόν πιο δυνατός από αυτήν την κακή εμπειρία και αυτό που θα του ανεβάσει την ψυχολογία είναι το δικό μας χειροκρότημα.
Περίμενα μια τόσο ψηλή λόμπα-σέντρα να την καθαρίσει.
Δεν πειράζει το παλικάρι θέλει στήριξη όπως όλοι άλλωστε, εύχομαι να βγει οσο το δυνατόν πιο δυνατός από αυτήν την κακή εμπειρία και αυτό που θα του ανεβάσει την ψυχολογία είναι το δικό μας χειροκρότημα.

Ήρθε το πρώτο σου λάθος.
Η μαγκιά όλη είναι από εδώ και πέρα για σένα.Το πώς θα διαχειριστείς αυτό το λάθος .
Συνέχισε.Εγώ προσωπικά σε πιστεύω.Και αν είναι να έχω μεγάλο τερματοφύλακα για πολλά χρόνια χαλαλίζω και ένα Κύπελλο,όσο και να με πονάει.
Η μαγκιά όλη είναι από εδώ και πέρα για σένα.Το πώς θα διαχειριστείς αυτό το λάθος .
Συνέχισε.Εγώ προσωπικά σε πιστεύω.Και αν είναι να έχω μεγάλο τερματοφύλακα για πολλά χρόνια χαλαλίζω και ένα Κύπελλο,όσο και να με πονάει.
Γλυκο,ελπιζω να πεισμωσεις και οχι να πελαγωσεις
ετσι ξεχωριζουν οι αντρες απο τους κουτσιανικουληδες
ετσι ξεχωριζουν οι αντρες απο τους κουτσιανικουληδες
Επειδη σιγουρα μπαινεις ρε παλικαρι μου και τα διαβαζεις , μην μασας ... Συνεχισε και πεισμωσε και βελτιωσου ακομα περισσοτερο ... Ολοι κανουν λαθη , και στους αλλους δυο που ειναι στον παγκο της ομαδας μας να κοιταξεις , θα δεις σωρεια λαθων ..
Ουτε ο πρωτος εισαι , ουτε ο τελευταιος ...
Προχωρα και μην ακους τιποτα ...
Ουτε ο πρωτος εισαι , ουτε ο τελευταιος ...
Προχωρα και μην ακους τιποτα ...
71. Παναγιώτης Γλύκος
Έτσι ειναι μην μασάς γερα το λάθος καποια στιγμη θα το έκανες δυστυχώς ήρθε με απίστευτο τροπο σοκάριστικο αλλα πλέον όλα ειναι στο χέρι σου απο το σημείο αυτο γίνεσαι καλός τερματοφύλακας η χάνετε στην μετριότητα
- ΑποστόληςΑ
Κάθε του αγώνας ήταν καλύτερος από τον προηγούμενο! Όπως και σήμερα, στα πρώτα 89 λεπτά! Μετά ήρθε αυτή η φάση του 90΄, όπου εκτίμησε άσχημα την πορεία της αεράτης σέντρας και ξεκίνησε η καταστροφή.
Κάτι ανάλογο με αυτό που έπαθε πέρυσι ο Καρνέζης του ΠΑΟ τέτοια εποχή, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα!
Τα λάθη πρέπει να μας πεισμώνουν περισσότερο. Γι αυτό άλλωστε υπάρχουν!
Κάτι ανάλογο με αυτό που έπαθε πέρυσι ο Καρνέζης του ΠΑΟ τέτοια εποχή, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα!
Τα λάθη πρέπει να μας πεισμώνουν περισσότερο. Γι αυτό άλλωστε υπάρχουν!
ο ιτάνζ είναι 4 κλάσεις καλύτερος! όχι μόνο από το γλύκο αλλά και από τους άλλους 2...
2 τεχνικοί διευθυντάδες και σας τον τσίμπησε ο ατρομητάκος? μα πόσο λίγοι είστε ρε?
2 τεχνικοί διευθυντάδες και σας τον τσίμπησε ο ατρομητάκος? μα πόσο λίγοι είστε ρε?
- navigator11
Τι γράφουμε ότι ομάδα με 30000 στο γήπεδο δεν πρέπει να έχει για τέρμα το γλυκοDimg4 έγραψε:Κοιταξτε τι γραφετε στο τοπικ του παιδιου
Σορρυ αδέρφια που ονειρευόμαστε έναν άλλο ΠΑΟΚ από την εποχή σαρδέλας που και τότε είχες ντανι φέρναντες που τότε ήταν δέκα κλασεις πάνω από γλυκο σημερινό χαλκια και κρεσιτς
Σορρυ αλήθεια συγγνώμη που θελουμε μεγάλο τον ΠΑΟΚ μας