71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71. Παναγιώτης Γλύκος
δεν εχει σημασια αλλοιωνει την πορεια της μπαλας...πλεονεκτημα αφηνεται ουσιαστικα και μετα τιμωρειται η ενεργεια που ειναι κοκκινη... :ugeek:
Εγω δεν είπα οτι ο Καρνέζης είναι ΟΝΤΩΣ ο νέος Μουφόν.
Απλά λέω ότι ο Γλύκος απέχει πολύ από να τον πεις καλό τερματά.
Ή ότι έκανε καλή εμφάνιση εχτές.
Απειρία, αστάθεια και κολωφαρδία.
Και ο Sera έχει δίκαιο. Είναι γκολ και κόκκινη δυστυχώς.
Απλά λέω ότι ο Γλύκος απέχει πολύ από να τον πεις καλό τερματά.
Ή ότι έκανε καλή εμφάνιση εχτές.
Απειρία, αστάθεια και κολωφαρδία.
Και ο Sera έχει δίκαιο. Είναι γκολ και κόκκινη δυστυχώς.
Έλα μωρέ..ΠΑΟΚ είσαι!Sera4 έγραψε:δεν εχει σημασια αλλοιωνει την πορεια της μπαλας...πλεονεκτημα αφηνεται ουσιαστικα και μετα τιμωρειται η ενεργεια που ειναι κοκκινη... :ugeek:

Γκολ (με τον Λεβαδειακό) είναι.
Κόκκινη δεν είναι ΠΟΤέ γιατί ΠΟΤέ δεν βγαίνει εκτός περιοχής
(κι αν δείτε το βίντεο, κάνει και τα απαραίτητα βηματάκια για να ΜΗΝ βγει).
Όχι ότι δεν κάνει λάθος έξοδο, βέβαια.
Αλλά άλλο αυτό που νόμιζουμε ότι έγινε κι άλλο αυτό που έγινε στην πραγματικότητα.
[dailymotion]xng17u[/dailymotion]
Μετά το 03.50.
Κόκκινη δεν είναι ΠΟΤέ γιατί ΠΟΤέ δεν βγαίνει εκτός περιοχής
(κι αν δείτε το βίντεο, κάνει και τα απαραίτητα βηματάκια για να ΜΗΝ βγει).
Όχι ότι δεν κάνει λάθος έξοδο, βέβαια.
Αλλά άλλο αυτό που νόμιζουμε ότι έγινε κι άλλο αυτό που έγινε στην πραγματικότητα.
[dailymotion]xng17u[/dailymotion]
Μετά το 03.50.
karelia δεν ξερω σε τι αναφερεσαι εγω μιλαω για το χθεσινο γκολ του τελη ειναι κοκκινη καρτα στο γλυκο...ειναι καθαρα εκτος περιοχης βρισκει θελημενα μπαλα με το χερι...ειναι πλεονεκτημα(γκολ) και κοκκινη...τελος παντων τυχεροι ειμαστε δεν την εφαγε αλλα τη μαλακια του την εκανε και εγω δεν ειδα καμια καλη εμφανιση προσωπικα...
[youtube]CjNYZF9R0PE[/youtube]
[youtube]CjNYZF9R0PE[/youtube]
100% σωστός ο Sera. Το ματς το είδα στη δουλειά και ούτε που το πρόσεξα αυτό. Και δεν είναι να πεις οριακή φάση, είναι ξεκάθαρα εκτός περιοχής. Στα συν του βάζω ότι βγήκε γρήγορα μπας και διορθώσει τη λακαμία του Σώτου, αλλά αν μας άφηνε με 10 θα έκανε μεγάλο κακό στον εαυτό του πρώτα απ' όλα. Στο ματς με την ΑΕΚ νομίζω θα έχουμε ένα καλό δείγμα του τί μπορεί να προσφέρει.
Εγω διαφωνω καθετα.Δεν μπορει καποιος να λεει οτι ειμασταν τυχεροι επειδη ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ!
μαλλον δεν διαβαζεις καλα αυτο που γραφω...πολυ σωστα αφησε το πλεονεκτημα ο διαιτητης...αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν τιμωρειται μετα ο παιχτης για την ενεργεια του...
ετσι ειναι οπως το λεει ο σερα...δεν ξερω αν την ακουμπαει σιγουρα ? αλλα ευτυχως δεν το δε-εδωσε
Στην περιπτωση αυτη δεν ισχυει αυτο που λες.Ή το ενα θα γινει ή το αλλο.Και για να μην το παιζω εξυπνος.....δεν ειμαι διαιτητης,ουτε και ξερω ακριβως τι λεει ο κανονισμος αλλα οσες φορες εχω δει αναλογη περιπτωση....ΠΟΤΕ δεν αφησε πλεονεκτημα,και τιμωρησε μετα με κοκκινη.Sera4 έγραψε:μαλλον δεν διαβαζεις καλα αυτο που γραφω...πολυ σωστα αφησε το πλεονεκτημα ο διαιτητης...αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν τιμωρειται μετα ο παιχτης για την ενεργεια του...
- trel@menos
και μενα μεχρι στιγμης δεν μ εχει πεισει. δεν ξερω. ισως αν ημουν μπολονι να βαζα με την κουλα τον κρεσιτς. το μονο σιγουρο ειναι οτι θα χρειαστουμε τερματοφυλακα το καλοκαιρι, για να μην πω απο τωρα.
οσο για τον καρνεζη σιγα τα ωα. ολα τα σουτ πανω του τα στειλαν τα παρταλια. ακομα κι ενας αμπαλος μετα απο τοσα χαμενα τετ α τετ εστω ενα θα προσπαθουσε να το σκαψει. ετσι για ποικιλια βρε αδερφε. αλλα αυτοι εκει, να τον σκοτωσουν.
οσο για τον καρνεζη σιγα τα ωα. ολα τα σουτ πανω του τα στειλαν τα παρταλια. ακομα κι ενας αμπαλος μετα απο τοσα χαμενα τετ α τετ εστω ενα θα προσπαθουσε να το σκαψει. ετσι για ποικιλια βρε αδερφε. αλλα αυτοι εκει, να τον σκοτωσουν.
mpafos4 έγραψε:Στην περιπτωση αυτη δεν ισχυει αυτο που λες.Ή το ενα θα γινει ή το αλλο.Και για να μην το παιζω εξυπνος.....δεν ειμαι διαιτητης,ουτε και ξερω ακριβως τι λεει ο κανονισμος αλλα οσες φορες εχω δει αναλογη περιπτωση....ΠΟΤΕ δεν αφησε πλεονεκτημα,και τιμωρησε μετα με κοκκινη.Sera4 έγραψε:μαλλον δεν διαβαζεις καλα αυτο που γραφω...πολυ σωστα αφησε το πλεονεκτημα ο διαιτητης...αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν τιμωρειται μετα ο παιχτης για την ενεργεια του...
Κανονικά αφου ακουμπάει την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής και μετά μπαίνει γκολ πρέπει να του δείξει κίτρινη κάρτα.
Αν την έπιανε εκεί θα ήταν φάουλ και κόκκινη
Στον τελικό του Ch.L. το 2006, την θυμάσαι την φάση που αποβλήθηκε ο Λέμαν;Sera4 έγραψε:karelia δεν ξερω σε τι αναφερεσαι εγω μιλαω για το χθεσινο γκολ του τελη ειναι κοκκινη καρτα στο γλυκο...ειναι καθαρα εκτος περιοχης βρισκει θελημενα μπαλα με το χερι...ειναι πλεονεκτημα(γκολ) και κοκκινη...
Και έχε υπόψη σου ότι ο Κούτσια δεν άφησε την μπάλα να κυλήσει (πού μυαλό για κάτι τέτοιο)...
Δεν είδαμε κάτι αξιοσημείωτο χθες από τον Γλύκο, ούτε θετικό, ούτε αρνητικό. Έφαγε γκολ για το οποίο δεν φέρει ευθύνη, δεν έσωσε κάτι δύσκολο, δεν έκανε κάποιο μεγάλο λάθος.