71.Παναγιώτης Γλύκος
- kataramenos5
- NikosGrobari
- Επικοινωνία:
Re: 71. Παναγιώτης Γλύκος
Υπομονηηη, απο πρωιν συμπαικτη του στον βολο εχω ακουσει τα καλυτερα πολυ καλα ρεφλεξ και εκτιναξεις, απλα τωρα το παιδι ειναι αγχωμενος φαινεται δεν παταει καλα, ηταν και πολυ ατυχος 2 φορες χιαστους στο ιδιο γονατο, την 2η μαλιστα μολις δοθηκε δανεικος στον αγροτικο αστερα να παρει παιχνιδια, εμεις απο εξω ειναι αυκολο να κρινουμε χωρις να ξερουμε τι εχει συμβει, τους βλεπουμε 90 λεπτα και μετα κρινουμε, αφηστε τον να παρει μια σειρα αγωνων και υστερα βλεπουμε και αν δεν εμπιστευεστε αυτον εμπιστευτειτε το Προπονητης ο οποιος κατι παραπανω θα ειδε για να τον εμπιστευτηκε και στο κατω κατω ποσο χειροτερος ειναι δλδ απο τους αλλους 2 (οι οποιοι ειναι οι πρωτοι ποθ μανουριαζουν σε καθυστερησεις πληρωμων η οταν δεν παιζουν) η ομαδα ειναι υποχρεωμενη να βγαλει δικα της παιδια τα οποια θα πονανε και θα ξερουν τι εστι να φορανε τον δικεφαλο...
- speed_fire
Δεν είναι μικρός σε ηλικία για ποδόσφαιρο. Τον έχουμε ξαναδεί παλαιότερα να παίζει και δεν μπορώ να πω ότι τα πήγε περίφημα, μάλιστα είχανε σχολιάσει κάποιοι ότι είναι "λίγος" για τον ΠΑΟΚ κάτι στο οποίο συμφωνώ, αλλά το κακό είναι ότι 3 χρόνια που είναι στην ομάδα θέλουν να μας πουν ότι ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;
- kataramenos5
Καλά τα λές ρε Νίκο αλλα βάζε και καμιά τελεία .Λαχάνιασα..NikosGrobari έγραψε:Υπομονηηη, απο πρωιν συμπαικτη του στον βολο εχω ακουσει τα καλυτερα πολυ καλα ρεφλεξ και εκτιναξεις, απλα τωρα το παιδι ειναι αγχωμενος φαινεται δεν παταει καλα, ηταν και πολυ ατυχος 2 φορες χιαστους στο ιδιο γονατο, την 2η μαλιστα μολις δοθηκε δανεικος στον αγροτικο αστερα να παρει παιχνιδια, εμεις απο εξω ειναι αυκολο να κρινουμε χωρις να ξερουμε τι εχει συμβει, τους βλεπουμε 90 λεπτα και μετα κρινουμε, αφηστε τον να παρει μια σειρα αγωνων και υστερα βλεπουμε και αν δεν εμπιστευεστε αυτον εμπιστευτειτε το Προπονητης ο οποιος κατι παραπανω θα ειδε για να τον εμπιστευτηκε και στο κατω κατω ποσο χειροτερος ειναι δλδ απο τους αλλους 2 (οι οποιοι ειναι οι πρωτοι ποθ μανουριαζουν σε καθυστερησεις πληρωμων η οταν δεν παιζουν) η ομαδα ειναι υποχρεωμενη να βγαλει δικα της παιδια τα οποια θα πονανε και θα ξερουν τι εστι να φορανε τον δικεφαλο...

Αδερφε δεν συμφωνώ γιατί σ εκείνο το σημείο μπορεί μεν να συγκλίνει προς την εστία αλλάABOLEYTOI έγραψε:Η έξοδος στο γκολ πιστεύω ότι είναι καλή ιδέα, αλλά κακή εκτέλεση. Αν άφηνε τον αντίπαλο να μπει θα του έδινε τη δυνατότητα σουτ και πάσας.
1)θα εχει μαρκάρισμα απο το σεντερ μπακ(τα μέτρα είναι λιγότερα για να καλύψει ο αμυντικός απ οτι του επιθετικού που πρέπει να διανύσει + την μπάλα στα πόδια)
2) ειναι υπο γωνία οπότε το πλεονέκτημα το έχει ο τερματοφύλακας αφού δεν έχει 100% επιλογή ανοιχτής εστίας ο επιθετικός.
Αν ήταν το σουτ 5 μέτρα μεσα στην περιοχή απο εκείνο το σημείο τότε μπορούμε να πούμε οτι η επιλογη ειναι 50-50 σωστή να φανταστείς.
αυτό που λέω είναι ότι αν δεν έβγαινε θα το τρώγαμε όπως έφαγαν αυτοί το τρίτο.
εχουμε φτιαξει αμυντικη λειτουργια καλη...εδειξε κπ θετικα αλλα μεχρι τωρα τον προστατευει η ομαδα..
Απαράδεκτος για δεύτερο σερί παιχνίδι... Δεν συνεννοείται καλά με την άμυνα...
Συνέχισε έτσι παλικάρι μου και θα μπεις στο πάνθεον των τερματοφυλάκων μας, όπως ο Majdan, ο Τοχούρογλου, ο Ρίζος, ο Szamotulski, ο Susko και πολλοί άλλοι...
Βάζουμε τον πιτσιρικά 25χρονο Γλύκο και καίμε τον 27χρονο Kresic...
Συνέχισε έτσι παλικάρι μου και θα μπεις στο πάνθεον των τερματοφυλάκων μας, όπως ο Majdan, ο Τοχούρογλου, ο Ρίζος, ο Szamotulski, ο Susko και πολλοί άλλοι...
Βάζουμε τον πιτσιρικά 25χρονο Γλύκο και καίμε τον 27χρονο Kresic...
71. Παναγιώτης Γλύκος
Βιαζεσαι πάλι καλα και ο κρεσιτς ειναι επιρρεπής στα λάθη κόνδορα μην το ξεχνάς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον παίκτη και μακάρι να γίνει αυτο
Ναι ρε φίλε, αλλά μη ξεχνάς πως ο Kresic ήταν πέρσι ο καλύτερος τερματοφύλακας στους ομίλους του Europa League. Είχαν ενδιαφερθεί και ομάδες από την Τουρκία αν δεν κάνω λάθος. Χώρια που άμα έπαιζε θα είχε και πολλές πιθανότητες να ήταν στο Euro και μαζί με αυτό να ανέβει και η χρηματιστηριακή του αξία...
Μπορεί να είμαι υπερβολικός, αλλά για μένα τουλάχιστον, το παιδί δεν κάνει...
Μπορεί να είμαι υπερβολικός, αλλά για μένα τουλάχιστον, το παιδί δεν κάνει...
Μπορει να αποδειχτει οντως οτι ο Γλυκος δεν κανει αλλα γνωμη μου ειναι οτι απο κ ρεσιτς χορτασαμε...καμια βελτιωση τοσα χρονια που ναι στην ομαδα...εγω οταν τον πηραμε ειχα χαρει και ηλπιζα να μας βγει ντρομπνι..
Για μενα το στοιχημα ειναι να αποδειξει ο γλυκος οτι μπορει να σταθει εστω 2ος και να παρουμε κπν για πρωτο...Κρεσις μακαρι να πουληθει και με με 50 000ε
Για μενα το στοιχημα ειναι να αποδειξει ο γλυκος οτι μπορει να σταθει εστω 2ος και να παρουμε κπν για πρωτο...Κρεσις μακαρι να πουληθει και με με 50 000ε
Συμφωνώ απόλυτα με τον Μανιακό.Δεν ξέρω αν θα βγει ο Γλύκος αλλά ο Κρέσιτς είναι καμένο χαρτί.
Ότι πάρουμε από αυτόν κέρδος θα είναι...

Ότι πάρουμε από αυτόν κέρδος θα είναι...

Οταν περσι ο Κρεσιτς ειχε βρει ρυθμο, καποιος εν ονοματι Χαλκιας εκανε βεντετιλικια και δεν εμπαινε αποστολη ελεγε αν δεν παιξει βασικος. Και τον εβαλαν!!!!!!!!!!!!. Μετα λεμε γιατι δεν εδεσε ο κρεσιτς με την αμυνα.MANIAKOS έγραψε:Μπορει να αποδειχτει οντως οτι ο Γλυκος δεν κανει αλλα γνωμη μου ειναι οτι απο κ ρεσιτς χορτασαμε...καμια βελτιωση τοσα χρονια που ναι στην ομαδα...εγω οταν τον πηραμε ειχα χαρει και ηλπιζα να μας βγει ντρομπνι..