71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
xristos14

Re: 71. Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από xristos14 »

Αν και φαίνεται να έχει καλούτσική αίσθηση του χώρου δε μπορούμε να βγάλουμε άκρη, 0 τελικές προς την εστία του κάνανε..αλλά σε σχέση με την τραγικότητα των άλλων δύο, πόσο χειρότερος μπορεί να είναι..?
Άβαταρ μέλους
NikosGrobari
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από NikosGrobari »

Τον πιστευω πολυ, μονο πιτσιρικαδες και ελληνοπουλα θα μας βγαλουν απο την δυσκολη κατασταση που ειμαστε, θελω να δω κι αλλους...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μια χαρά είναι το παλικάρι..
Εδώ συγχωρούσαμε τα λάθη στους άλλους 2, σε αυτόν εδώ δεν θα το κάνουμε..?

Πολύ καλός, να δουλέψει και άλλο να βελτιωθεί ακόμα..
giapas

Δημοσίευση από giapas »

H θέση είναι πολύ παράξενη.. του τερματοφύλακα εννοώ..Είναι λίγες περιπτώσεις σε μεγάλες ομάδες να έχει καθιερωθεί κάποιος νέος τερματοφύλακας..συνήθως μετά από κάποια ηλικία τα κατεφέρνουν.

Μακάρι το παιδί να είναι σοβαρό και να δουλέψει σκληρά με το Μπόλονι. Είναι ιδιαίτερη ευκαιρία γιατί η θέση του άσσου δεν είναι καπαρωμένη στο ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν ανοικτά!

Θα φανεί στη πορεία , χρειάζεται υπομονή και στήριξη στις βέβαιες γκέλες που θα γίνουν
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Συμφωνω και γω...Ακομα δεν τον εχουμε δει...

Μακαρι ομως να καταφερει να γινει ο βασικος...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

δεν ξερω γιατι εχω την αισθηση οτι αυριο θα τεσταριστει...ελπιζω να παρει καλο βαθμο/..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ο Γλύκος στα 2 παιχνίδια που έπαιξε έδειξε τουλάχιστον 2 πράγματα καλύτερα από τους άλλους 2.Το πρώτο είναι πως έχει σωστή έξοδο άλλο αν θα πιάσει τη μπάλα ή όχι-αυτό είναι και θέμα δουλειάς και ταλέντου και 2ο είναι πως έχει καλά πόδια.Αν δείτε σε ορισμένες περιπτώσεις τις πάσες που κάνει κυρίως στα πλάγια όταν πιέζεται δεν τις έκαναν κανένας από τους 2 του άλλους.Τώρα μένει αν δούμε πως αντιδρά όταν πιέζεται η ομάδα που είναι κάτι πολύ σημαντικό που θα δούμε αν θα τον καθιερώσει ή όχι!
:pano:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

joshua έγραψε:Το εγραψα και σε προηγουμενο ποστ,με υψος στο 1,84 συμφωνα με το σαιτ της παε και 1,80 συμφωνα με αλλα, θα πρεπει να επιδειξει εκπληκτικα ρεφλεξ για να καλυψει το κενο του υψους.Εγω γενικα δεν τρελλαινομαι για κοντα τερματα,μπορει να φταιει και η εμπειρια του τορουφογλου.
Εμένα δε μου φάνηκε για κοντός. 1,84 είναι. Αντίθετα ο Τοχούρογλου κάθε χρόνο ψήλωνε απο 1,72 μέχρι 1,78 τον είδα σε πίνακες. Η αλήθεια είναι το τι λενε τα μάτια μου. Το 2001 που ήμουν στα πανηγύρια του λευκού πύργου πέρασε απο μπροστά μου και τον περνούσα τουλαχιστον μισό κεφάλι (είμαι 1,76). Ο Γλύκος βγαίνει καλά με τα ποδια στην περιοχή του πέναλτι και έξω από την περιοχή, έχει καλά γεμίσματα και βολέ. Πρέπει να τον δούμε βέβαια και ψηλά στον αέρα, στο 1 εναντίον 1, και γενικά τα ρεφλεξ. Όσο είδα έχει και καλές τοποθετήσεις (αντίθετα ο Κρέσιτς τοποθετείται για να κάνει τις εύκολες φάσεις, εντυπωσιακες αποκρούσεις, και δώσε μετά συνεντευξη για κληση στην εθνική).
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ρε γλυκο εισαι απιστευτος..με δραμα δεν μας καναν σουτ με ρουμπιν ενα και απιαστο..σημερα το παιρνουμε στα χαρτια..τι θα γινει με σενα? :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

71. Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από eorptol »

Ωραίος έτσι να συνεχίσει ούτε σουτ να μην του κάνουν :):):):)
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Καλός φαίνεται, αλλά δεν είναι και κανένας πιτσιρικάς. Έχει πάει 25... Έχασε αρκετά χρόνια δίχως παιχνίδια στα πόδια του και στην τελική έχει 1-2 χρόνια διαφορά με τον Kresic... Προτιμώ τον Κροάτη...
bristol

Δημοσίευση από bristol »

Και ο νικοπολιδης μεχρι τα 30 παγκο καθοτανε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν έχει δοκιμαστεί σε δύσκολες συνθήκες, αλλά τουλάχιστον (φαίνεται να) έχει καλή έξοδο!
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

αυτο που εχω διακρινει στα λιγα παιχνιδια που τον εχω δει ειναι οτι ειναι ιδιαιτερα καλος με τα ποδια,σημαντικο προσον για μενα σε εναν τερματα....επισης απ οτι φαινεται δν μενει βιδωμενος στην εστια,οπως μερικοι,αλλα βγαινει για αν καθαρισει φασεις κ γενικα συμμετεχει στο παιχνιδι,σαν μπακοτερμα,αν μπορουμε να το χαρακτηρισουμε απλοικα........θυμιζει αρκετα τερματοφυλακα γαλλικης σχολης....σχετικα κοντος,με καλα ποδια κ παιζει ανετα κ μακρια απο την εστια του.......το ζητουμενο ειναι να δοκιμαστει σε συνθηκεσ πιεσης κ να μην τον παρει απο κατω σε ενδεχομενη γκελα...ειναι δυσκολη η θεση του τερματα,ειδικα στον ΠΑΟΚ....τωρα σχετικα με τις εξοδους του δν μπορω να εκφερω αποψη.......ας παρει ματς φετος για να δουμε κ εμεις κ ο κοουτς αν μπορει να σταθει σαν βασικος στην ομαδα.....εχει καλα στοιχεια παντως.......ειδωμεν........
G10RG0$

Δημοσίευση από G10RG0$ »

Απαράδεκτη εξοδος στο τελος. Ο επιθετικος ειναι στη γωνια.

Αρκετα λαθη αποψε, μια εξοδος που δε βρηκε καθολου μπαλα.

Δε φαινεται καλυτερος των Χαλκια, Κρεσιτς, ωστοσο ειναι νεοτερος...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”