71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71. Παναγιώτης Γλύκος
Αν και φαίνεται να έχει καλούτσική αίσθηση του χώρου δε μπορούμε να βγάλουμε άκρη, 0 τελικές προς την εστία του κάνανε..αλλά σε σχέση με την τραγικότητα των άλλων δύο, πόσο χειρότερος μπορεί να είναι..?
- NikosGrobari
- Επικοινωνία:
Τον πιστευω πολυ, μονο πιτσιρικαδες και ελληνοπουλα θα μας βγαλουν απο την δυσκολη κατασταση που ειμαστε, θελω να δω κι αλλους...
Μια χαρά είναι το παλικάρι..
Εδώ συγχωρούσαμε τα λάθη στους άλλους 2, σε αυτόν εδώ δεν θα το κάνουμε..?
Πολύ καλός, να δουλέψει και άλλο να βελτιωθεί ακόμα..
Εδώ συγχωρούσαμε τα λάθη στους άλλους 2, σε αυτόν εδώ δεν θα το κάνουμε..?
Πολύ καλός, να δουλέψει και άλλο να βελτιωθεί ακόμα..
H θέση είναι πολύ παράξενη.. του τερματοφύλακα εννοώ..Είναι λίγες περιπτώσεις σε μεγάλες ομάδες να έχει καθιερωθεί κάποιος νέος τερματοφύλακας..συνήθως μετά από κάποια ηλικία τα κατεφέρνουν.
Μακάρι το παιδί να είναι σοβαρό και να δουλέψει σκληρά με το Μπόλονι. Είναι ιδιαίτερη ευκαιρία γιατί η θέση του άσσου δεν είναι καπαρωμένη στο ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν ανοικτά!
Θα φανεί στη πορεία , χρειάζεται υπομονή και στήριξη στις βέβαιες γκέλες που θα γίνουν
Μακάρι το παιδί να είναι σοβαρό και να δουλέψει σκληρά με το Μπόλονι. Είναι ιδιαίτερη ευκαιρία γιατί η θέση του άσσου δεν είναι καπαρωμένη στο ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν ανοικτά!
Θα φανεί στη πορεία , χρειάζεται υπομονή και στήριξη στις βέβαιες γκέλες που θα γίνουν
- sourmenetes
- Moderator
Συμφωνω και γω...Ακομα δεν τον εχουμε δει...
Μακαρι ομως να καταφερει να γινει ο βασικος...
Μακαρι ομως να καταφερει να γινει ο βασικος...
δεν ξερω γιατι εχω την αισθηση οτι αυριο θα τεσταριστει...ελπιζω να παρει καλο βαθμο/..
Ο Γλύκος στα 2 παιχνίδια που έπαιξε έδειξε τουλάχιστον 2 πράγματα καλύτερα από τους άλλους 2.Το πρώτο είναι πως έχει σωστή έξοδο άλλο αν θα πιάσει τη μπάλα ή όχι-αυτό είναι και θέμα δουλειάς και ταλέντου και 2ο είναι πως έχει καλά πόδια.Αν δείτε σε ορισμένες περιπτώσεις τις πάσες που κάνει κυρίως στα πλάγια όταν πιέζεται δεν τις έκαναν κανένας από τους 2 του άλλους.Τώρα μένει αν δούμε πως αντιδρά όταν πιέζεται η ομάδα που είναι κάτι πολύ σημαντικό που θα δούμε αν θα τον καθιερώσει ή όχι!

Εμένα δε μου φάνηκε για κοντός. 1,84 είναι. Αντίθετα ο Τοχούρογλου κάθε χρόνο ψήλωνε απο 1,72 μέχρι 1,78 τον είδα σε πίνακες. Η αλήθεια είναι το τι λενε τα μάτια μου. Το 2001 που ήμουν στα πανηγύρια του λευκού πύργου πέρασε απο μπροστά μου και τον περνούσα τουλαχιστον μισό κεφάλι (είμαι 1,76). Ο Γλύκος βγαίνει καλά με τα ποδια στην περιοχή του πέναλτι και έξω από την περιοχή, έχει καλά γεμίσματα και βολέ. Πρέπει να τον δούμε βέβαια και ψηλά στον αέρα, στο 1 εναντίον 1, και γενικά τα ρεφλεξ. Όσο είδα έχει και καλές τοποθετήσεις (αντίθετα ο Κρέσιτς τοποθετείται για να κάνει τις εύκολες φάσεις, εντυπωσιακες αποκρούσεις, και δώσε μετά συνεντευξη για κληση στην εθνική).joshua έγραψε:Το εγραψα και σε προηγουμενο ποστ,με υψος στο 1,84 συμφωνα με το σαιτ της παε και 1,80 συμφωνα με αλλα, θα πρεπει να επιδειξει εκπληκτικα ρεφλεξ για να καλυψει το κενο του υψους.Εγω γενικα δεν τρελλαινομαι για κοντα τερματα,μπορει να φταιει και η εμπειρια του τορουφογλου.
Ρε γλυκο εισαι απιστευτος..με δραμα δεν μας καναν σουτ με ρουμπιν ενα και απιαστο..σημερα το παιρνουμε στα χαρτια..τι θα γινει με σενα? 

Καλός φαίνεται, αλλά δεν είναι και κανένας πιτσιρικάς. Έχει πάει 25... Έχασε αρκετά χρόνια δίχως παιχνίδια στα πόδια του και στην τελική έχει 1-2 χρόνια διαφορά με τον Kresic... Προτιμώ τον Κροάτη...
- ΑποστόληςΑ
Δεν έχει δοκιμαστεί σε δύσκολες συνθήκες, αλλά τουλάχιστον (φαίνεται να) έχει καλή έξοδο!
αυτο που εχω διακρινει στα λιγα παιχνιδια που τον εχω δει ειναι οτι ειναι ιδιαιτερα καλος με τα ποδια,σημαντικο προσον για μενα σε εναν τερματα....επισης απ οτι φαινεται δν μενει βιδωμενος στην εστια,οπως μερικοι,αλλα βγαινει για αν καθαρισει φασεις κ γενικα συμμετεχει στο παιχνιδι,σαν μπακοτερμα,αν μπορουμε να το χαρακτηρισουμε απλοικα........θυμιζει αρκετα τερματοφυλακα γαλλικης σχολης....σχετικα κοντος,με καλα ποδια κ παιζει ανετα κ μακρια απο την εστια του.......το ζητουμενο ειναι να δοκιμαστει σε συνθηκεσ πιεσης κ να μην τον παρει απο κατω σε ενδεχομενη γκελα...ειναι δυσκολη η θεση του τερματα,ειδικα στον ΠΑΟΚ....τωρα σχετικα με τις εξοδους του δν μπορω να εκφερω αποψη.......ας παρει ματς φετος για να δουμε κ εμεις κ ο κοουτς αν μπορει να σταθει σαν βασικος στην ομαδα.....εχει καλα στοιχεια παντως.......ειδωμεν........
Απαράδεκτη εξοδος στο τελος. Ο επιθετικος ειναι στη γωνια.
Αρκετα λαθη αποψε, μια εξοδος που δε βρηκε καθολου μπαλα.
Δε φαινεται καλυτερος των Χαλκια, Κρεσιτς, ωστοσο ειναι νεοτερος...
Αρκετα λαθη αποψε, μια εξοδος που δε βρηκε καθολου μπαλα.
Δε φαινεται καλυτερος των Χαλκια, Κρεσιτς, ωστοσο ειναι νεοτερος...