7.Γιώργος Γεωργιάδης
Re: Γιώργος Γεωργιάδης
λες να τον αφησουμε και ελευθερο να παει αεκ τζαπα γιατι δε μπορουμε να πληρωσουμε το συμβολαιο? 
οποτε να κερδισουμε συμφωνα με το νομο αρδ 300 000..τα οποια κερδη μπορει να αυξηθουν ανλαογα με τα μπονους τα οποια θα επαιρνε αν επαιζε...

οποτε να κερδισουμε συμφωνα με το νομο αρδ 300 000..τα οποια κερδη μπορει να αυξηθουν ανλαογα με τα μπονους τα οποια θα επαιρνε αν επαιζε...

- ΑποστόληςΑ
Ο Γεωργιάδης, θα παίζει μάλλον στη θέση του Σαλπι (δεξί εξτρέμ) όσο ο τελευταίος θα είναι εκτός.
Κάθε μέρα ότι ιστοσελίδα και να ανοίξεις,ότι εφημερίδα και να διαβάσεις,ο "μικρός" είναι φάτσα-κάρτα...γι αυτό πήγα στον ΠΑΟΚ,έτσι με κέρδισε ο ΠΑΟΚ,αυτές ήταν οι κουβέντες που μου είπε ο Βρύζας,έτσι νοιώθω τώρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ και άντε πάλι απ' την αρχή.
Πολύ το μπούρου-μπούρου και αρχίζει και με εκνευρίζει...χώρια που μου θυμίζει την άλλη την ταλεντάρα απ' τον Θεσσαλικό κάμπο που στα λόγια έσκιζε και στο χορτάρι πέρασε και δεν ακούμπησε.
Τελείωνε.
Πολύ το μπούρου-μπούρου και αρχίζει και με εκνευρίζει...χώρια που μου θυμίζει την άλλη την ταλεντάρα απ' τον Θεσσαλικό κάμπο που στα λόγια έσκιζε και στο χορτάρι πέρασε και δεν ακούμπησε.
Τελείωνε.
μπονο δε νομιζω να φταει ο ιδιος απλα επειδη επικοινωνιακα μετα τα πολλα φαπ που φαγαμε και τις μη μετεγγραφες γινετα ανακυκλωση για το πως τον αρπαξαμε απο το αεκ που τον ηθελε μηνες και πως τον πεισαν οι ποδοσφαιανθιρωποι της διοικησης....κλπ κλπ...
παντως απο τον κοσμο βλεπω ουδετερη σταση ας πουμε ...αλλοι λενε νεος νεος ΄΄μεσι΄΄ αλλοι καλος....εγω τον πιστευω αλλα θα τον δουμε...και αυτος θελει πολυ δουλεια μαζι με αθανασιαδη στη δυναμη γιατι εχουν σωματοτυπο σταθη ψαλτη...
παντως απο τον κοσμο βλεπω ουδετερη σταση ας πουμε ...αλλοι λενε νεος νεος ΄΄μεσι΄΄ αλλοι καλος....εγω τον πιστευω αλλα θα τον δουμε...και αυτος θελει πολυ δουλεια μαζι με αθανασιαδη στη δυναμη γιατι εχουν σωματοτυπο σταθη ψαλτη...
- Federacion
επίθεση βιντεοταινία του 80:MANIAKOS έγραψε:και αυτος θελει πολυ δουλεια μαζι με αθανασιαδη στη δυναμη γιατι εχουν σωματοτυπο σταθη ψαλτη...
σταθης ψαλτης, σωτήρης μουστάκας και ένας κοντός.
Bono έγραψε:Κάθε μέρα ότι ιστοσελίδα και να ανοίξεις,ότι εφημερίδα και να διαβάσεις,ο "μικρός" είναι φάτσα-κάρτα...γι αυτό πήγα στον ΠΑΟΚ,έτσι με κέρδισε ο ΠΑΟΚ,αυτές ήταν οι κουβέντες που μου είπε ο Βρύζας,έτσι νοιώθω τώρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ και άντε πάλι απ' την αρχή.
Τελείωνε.
Ετσι.......!!
Re: 7. Γιώργος Γεωργιάδης
Δεκαπενταύγουστος έρχεται, η νηστεία άρχισε.
Μέχρι το επόμενο ματς ωμό κρέας (με το αίμα του).
Μέχρι το επόμενο ματς ωμό κρέας (με το αίμα του).