7.Γιώργος Γεωργιάδης

Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Re: Γιώργος Γεωργιάδης

Δημοσίευση από theoPAOK »

Δύσκολα θα βρει θέση στην 11αδα...Πιο πολύ για τα τελευταία λεπτά θα τον έχουμε...
Αυτό το λέω,γιατί χτες μιλούσα με έναν φίλο μου από Σέρρες που ήταν συμμαθητές μαζί, και παίζανε μπάλα μαζί σχεδόν κάθε μέρα....Και μάλιστα μου είπε πως απ τους συμπαίχτες του τότε, δεν ήταν ο καλύτερος..απλά είχε μυαλό και δεν ήταν σαν τους άλλους,όποτε δεν έπαιζε βασικός να τα κάνει λίμπα..Είχε μυαλό και δεν μιλούσε πολύ και προσπαθούσε..Γι αυτό και ΄έκανε προκοπή....
Βέβαια, απ ότι μου είπε, επειδή τον ξέρει καλά, δεν αντέχει να βγάλει ματς..+ οτι είναι ίδιος κούτσια..τον ακουμπάς και πέφτει...Βέβαια μόνο σ' αυτό μοιάζουν γιατί αυτός ξέρει μπάλα σε σχέση με τον Μέσσι..εεε, τον Κουτσιανικόλα..
Άντε να δούμε..

*Και δεν είναι καθόλου ψωνισμένος..πολύ σημαντικό..
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Εμπεριστατωμένες πηγές πληροφόρησης δηλαδής :mrgreen: :mrgreen:
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

arisk έγραψε:Δεν ξέρω αν έχει περισσότερο ταλέντο απο τον Κουτσιανικούλη... Ίσως και να μην έχει... Αυτό που ξέρω είναι ότι θα παίξει καλύτερη μπάλα... Και το ξέρω γιατί το παιδί δεν είναι χαζό σαν τον Κούτσια... Απο τον Κουτσιανικούλη φτάσαμε στο τέλος να ζητάμε απλα να παίξει σαν κανονικός ποδοσφαιριστής... Να μην τρακέρνει αμέσως πάνω στον πρώτο αντίπαλο που θα βρεί μπροστά του, να μην χάνει τη μπάλα πάντα σε λιγότερα απο πέντε (ναι 5...!!) δευτερόλεπτα, πράγματα που ακόμα και εγώ να έπαιζα θα ήταν αυτονόητα... Δεν ζητάμε πολλά πράγματα και απο τον Γεωργιάδη... Ζητάμε να είναι ένας κανονικός πλάγιος χάφ (εξτρέμ για τους παλαιότερους, winger για τους νεότερους)... Και αυτό νομίζω ότι θα το κάνει... Όσο καλύτερα το κάνει, τόσο καλύτερο θα είναι το μέλλον για τον ίδιο αλλά και για εμάς... Πάντως πιστεύω ότι αποκτήσαμε ένα καινούριο δεξί χάφ και όχι ένα καινούριο πανωφόρι για τη ντουλάπα μας για τις κρυες νύχτες του χειμώνα... ;)
Άρη να γράφεις πιο συχνά αν μπορείς ρε μάγκα.Μου έχουν λείψει τα ποστ σου και ο ψύχραιμος και εμπεριστατωμένος τρόπος που σκέφτεσαι.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

πολύ αισιόδοξο το μήνυμα του arisk, και εύχομαι ολόψυχα να βγει αληθινός για τον Γεωργιάδη.
πότε υπογράφει είπαμε?
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Αύριο μάλλον ή το πολύ μεθαύριο... Εξετάσεις, εργομετρικά, τζίφρες, κτλπ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεξί ή αριστερό εξτρέμ θα παίζει.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

theoPAOK έγραψε:Δύσκολα θα βρει θέση στην 11αδα...Πιο πολύ για τα τελευταία λεπτά θα τον έχουμε...
Αυτό το λέω,γιατί χτες μιλούσα με έναν φίλο μου από Σέρρες που ήταν συμμαθητές μαζί, και παίζανε μπάλα μαζί σχεδόν κάθε μέρα....Και μάλιστα μου είπε πως απ τους συμπαίχτες του τότε, δεν ήταν ο καλύτερος..απλά είχε μυαλό και δεν ήταν σαν τους άλλους,όποτε δεν έπαιζε βασικός να τα κάνει λίμπα..Είχε μυαλό και δεν μιλούσε πολύ και προσπαθούσε..Γι αυτό και ΄έκανε προκοπή....
Το πιο σημαντικο σε ενα νεο ποδοσφαιριστη. Μου δινει ελπιδες αν ειναι αληθεια. Αρκετα με τους retarded ποδοσφαιριστες.
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι...ελπίζω να έκανε κάποιο ατομικό πρόγραμμα αυτή την περίοδο,χωρις πλάκα το κόβω να παίζει κανα 30λεπτο με βαλερένγκα με τους τραυματισμούς που έχουμε
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

"Σιγά μην έλεγα όχι, στην πρόταση του ΠΑΟΚ"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του "Δικεφάλου", ο Γιώργος Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του τόνισε πως αισθάνεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του πρώτα σε μια οικογένεια και μετά σε μια ομάδα...

Παίκτης του ΠΑΟΚ λοιπόν θα είναι και τυπικά τις επόμενες ώρες ο Γιώργος Γεωργιάδης, οπότε και θα υπογράψει το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Δικέφαλο, αφού περάσει και από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο ίδιος, βέβαια, αισθάνεται ήδη μέλος της ασπρόμαυρης οικογένειας και περιμένει με ανυπομονησία την ένταξή του στο πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ.

Ο 23χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός μίλησε στα ΣΠΟΡ για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Πώς έζησες την εξέλιξη του θέματός σου τις τελευταίες ημέρες και την κορύφωσή του την προχθεσινή νύχτα;

"Ασφαλώς και είχα αγωνία, όπως ο καθένας στη θέση μου. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, μου άφησε το ελεύθερο να επιλέξω είτε τον ΠΑΟΚ είτε την ΑΕΚ, και για αυτό τον λόγο τον ευχαριστώ. Δεν με πίεσε προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση, κι αυτό το γεγονός τον τιμά".

Γιατί τελικά επέλεξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στον ΠΑΟΚ;

"Όλες αυτές τις ημέρες είχα επικοινωνία με τον Ζήση Βρύζα, τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα. Με έχει βοηθήσει πολύ και στην παρουσία μου στην εθνική ομάδα των ανδρών. Μου έδωσε να καταλάβω ότι είναι προς το συμφέρον μου να έρθω στην Τούμπα. Και μόνο που ένιωσα ότι στον ΠΑΟΚ θα με προσέξουν περισσότερο από ό,τι στην ΑΕΚ, ήταν αρκετό για μένα να κάνω την τελική μου επιλογή. Αλλά και για τον Θόδωρο Ζαγοράκη, τον πρόεδρο της ομάδας, έχω την καλύτερη εντύπωση. Πρόκειται, άλλωστε, για δύο ανθρώπους, που έχουν αποσυρθεί σχετικά πρόσφατα από την ενεργό δράση, συνεπώς γνωρίζουν πολύ καλά πώς αισθάνεται ένας ποδοσφαιριστής και τι ανάγκες έχει".

Πόσο καλύτερα μπορεί να αποδώσει ένας ποδοσφαιριστής, έχοντας την παρότρυνση χιλιάδων φιλάθλων στο γήπεδο της Τούμπας;

"Είναι γεγονός ότι χρειάζεται ποδοσφαιρικό θράσος για να παίξεις και να διακριθείς σε ένα γήπεδο με την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Εμένα, όμως, μου αρέσει πολύ να αγωνίζομαι σε τέτοιες συνθήκες, χωρίς, φυσικά, να παραγνωρίζω και τις μεγάλες ευθύνες που επωμίζομαι".

Αποτελεί πρόβλημα για σένα ότι θα αρχίσεις τη σεζόν, χωρίς να έχεις συμμετάσχει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας;

"Εκτιμώ ότι δε θα αντιμετωπίσω στην πορεία κάποιο πρόβλημα με τη φυσική μου κατάσταση. Όπως και να έχει, είμαι διατεθειμένος να κάνω διπλή και τριπλή προπόνηση, προκειμένου να φθάσω στο επίπεδο των άλλων συμπαικτών μου".

Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις σου για τη νέα σεζόν, όντας πλέον παίκτης του ΠΑΟΚ;

"Όπως όλοι ξέρουμε, ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλη επιλογή από τον πρωταθλητισμό, αφού σε κάθε παιχνίδι παρατάσσεται για να διεκδικήσει αποκλειστικά τη νίκη. Από εκεί και πέρα, περιμένω με ανυπομονησία τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Μετά και την περσινή ευρωπαϊκή πορεία, στόχος είναι, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Από εκεί και πέρα, αισθάνομαι ότι θα συνεχίσω την καριέρα μου πρώτα σε μια οικογένεια και μετά σε μια ομάδα. Έτσι ένιωσα από την αρχή, ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια".

Με ποια συναισθήματα αποχωρείς από τον Πανσερραϊκό;

"Με τα καλύτερα. Αγωνίστηκα στην ομάδα έξι χρόνια, πανηγύρισα δύο ανόδους στη Σούπερ Λίγκα και έκανα πολλούς φίλους. Πρόκειται για μια πραγματικά μεγάλη ομάδα".

(σπορια)απο τη κεντρικη σελιδα του παοκμανια
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

arisk έγραψε:Δεν ξέρω αν έχει περισσότερο ταλέντο απο τον Κουτσιανικούλη... Ίσως και να μην έχει... Αυτό που ξέρω είναι ότι θα παίξει καλύτερη μπάλα... Και το ξέρω γιατί το παιδί δεν είναι χαζό σαν τον Κούτσια... Απο τον Κουτσιανικούλη φτάσαμε στο τέλος να ζητάμε απλα να παίξει σαν κανονικός ποδοσφαιριστής... Να μην τρακέρνει αμέσως πάνω στον πρώτο αντίπαλο που θα βρεί μπροστά του, να μην χάνει τη μπάλα πάντα σε λιγότερα απο πέντε (ναι 5...!!) δευτερόλεπτα, πράγματα που ακόμα και εγώ να έπαιζα θα ήταν αυτονόητα... Δεν ζητάμε πολλά πράγματα και απο τον Γεωργιάδη... Ζητάμε να είναι ένας κανονικός πλάγιος χάφ (εξτρέμ για τους παλαιότερους, winger για τους νεότερους)... Και αυτό νομίζω ότι θα το κάνει... Όσο καλύτερα το κάνει, τόσο καλύτερο θα είναι το μέλλον για τον ίδιο αλλά και για εμάς... Πάντως πιστεύω ότι αποκτήσαμε ένα καινούριο δεξί χάφ και όχι ένα καινούριο πανωφόρι για τη ντουλάπα μας για τις κρυες νύχτες του χειμώνα... ;)

Στις Σέρρες πάντως να ξες δεν λέγαν και τα καλύτερα... πολύ μόστρα για το τίποτα (διότι ο παίκτης είχε αρετές και προοπτικές από τα 17 του που πρωτοεμφανίστηκε τις οποίες και δεν δούλεψε ποτέ)

ΥΓ Ο Ανάκογλου είναι μάλλον για άλλα λιμάνια κι όχι τα δικά μας τα παρηκμασμενα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ας είναι καλά ο…Γιώργης

Τώρα που τσεκάραμε με απόλυτη ακρίβεια τα δεδομένα της μεταγραφής του Γιώργου Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ ας παραθέσουμε δύο πραγματάκια.

Ο Γιώργος Σαχπατζίδης ανέλαβε την αγορά και την μίσθωση του 23χρονου διεθνούς Ελληνα ακραίου χαφ ως δώρο στους φιλάθλους της ομάδας.

Αυτός -και κανένας άλλος- θα πληρώσει τα σχεδόν 3 κατοστάρικα στον Πανσερραϊκό. Αυτός -και κανένας άλλος- έχει δώσει επιταγές με την υπογραφή του για να πληρώνεται 250.000 ευρώ ετησίως ο Γεωργιάδης.

Όσο για τους πρωταγωνιστές των… δύο ως τώρα μεταγραφών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ;

Μέχρι στιγμής δεν τα πάνε και… καλά. Ο Ζαγοράκης έχασε τον Βιτόλο, ο Βρύζας δεν «έκλεισε» τον Καρλάο, ενώ ο Κωνσταντινίδης πέτυχε… την μεγάλη επιστροφή (!) του Τσιρίλο αλλά είναι αμφίβολλο αν πιστώνεται την απόκτηση του Γεωργιάδη…

Έχουν βέβαια μέρες μπροστά τους (αν και ο πρώτος επίσημος αγώνας πλησιάζει) να αλλάξουν το πρόσημο από αρνητικό, σε θετικό…

Ίδωμεν…

Με το γνήσιον της υπογραφής…
ΛΑΓΩΝΙΚΟ!

transfernews
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Μακάρι να αφησεις (θετική) ιστορία στην ομάδα μας.

υγ. κατα τ αλλα δεν είχαμε 180 του Βιτόλο κι άλλα 200 γα Ελ Ζαρ..
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ.Εμείς φιλαράκι,θα σε στηρίξουμε,αρκεί να ανταποδώσεις ;)
Σιδεροκέφαλος και σου εύχομαι να αναδειχθείς εδώ :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

υπέγραψε?