25.Costin Lazăr
Re: 25. Costin Lazăr
Μου την έσπασες που μετά το 60 φρέναρες την ομάδα και το μόνο που έκανες ήταν να δίνεις παράλληλα κ πίσω τη μπάλα. Ό,τι μισούσα στον Σορλέν.
Έφαγες το παπά του ντέρμπι σήμερα και βολεύτηκες με το Χ όπως και ο Μπόλονι.
Έφαγες το παπά του ντέρμπι σήμερα και βολεύτηκες με το Χ όπως και ο Μπόλονι.
- desperando
- Επικοινωνία:
ομορφαντρα μου εισαι παιχταρας και θελω να σε δω σε ενα κεντρο με φωτακη γκαρσια
Έχεις δίκαιο φίλε έτσι είναι αλλα νομίζω πως ψοφησε το παλικάρι δεν μπορούσε άλλο. Ίσως και να περίμενε και απο τον ίβιτς περισσότερα.
ξέρει μπάλα ο άνθρωπας.. τι να λέμε... κάτι ήξερε Ο Μπόλονι...
Ο Σπαντάζιο... τι θα κάνει είναι το θέμα...
Ο Σπαντάζιο... τι θα κάνει είναι το θέμα...
- navigator11
ενθουσιάστηκα με τη σέντρα διαβήτη στο κεφάλι του θανάση.ποιοτική σίγουρα προσθήκη για την ομάδα.μακάρι κι ο σπαντάτσιο να'ναι ανάλογης πάστας και χρησιμότητας παίχτης.
Τυπικό Αγγλικό οκτάρι για μένα.....στο ball handling δε, θυμίζει beckham........

- ΑποστόληςΑ
Πολυ καλος . Προκειται για πιο εξελιγμενο μοντελο του Σορλεν . Η αποδοση του πολλες φορες ειναι βαρομετρο για την ομαδα.
- kataramenos5
Με βάση τα όσα είδα στα δύο τελευταία ματς:
Σπουδαίος μπαλαδόρος για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν του παίρνεις την μπάλα με τίποτα, ξέρει πάντα τι να κάνει σχεδόν υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Για μένα, είναι ο μέσος που ψάχναμε. Μπορεί να παίξει με οποιονδήποτε άλλον αμυντικό χαφ δίπλα του και το σπουδαιότερο μπορεί άνετα να παίξει και χωρίς τον Γκαρσία. Εμένα μου μοιάζει και box-to-box και "playmaker" και 8άρι. Κάτι τέτοιο δεν ψάχναμε το καλοκαίρι;
Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να μην είναι τόσο επιρρεπής στους τραυματισμούς όσο έχει δείξει μέχρι τώρα.
Σπουδαίος μπαλαδόρος για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν του παίρνεις την μπάλα με τίποτα, ξέρει πάντα τι να κάνει σχεδόν υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Για μένα, είναι ο μέσος που ψάχναμε. Μπορεί να παίξει με οποιονδήποτε άλλον αμυντικό χαφ δίπλα του και το σπουδαιότερο μπορεί άνετα να παίξει και χωρίς τον Γκαρσία. Εμένα μου μοιάζει και box-to-box και "playmaker" και 8άρι. Κάτι τέτοιο δεν ψάχναμε το καλοκαίρι;
Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να μην είναι τόσο επιρρεπής στους τραυματισμούς όσο έχει δείξει μέχρι τώρα.

Uploaded with ImageShack.us
μην τον ματιασουμε...
φτου, φτου...
σκορδα..

Uploaded with ImageShack.us